Forum dyskusyjne
9 kwietnia 2011, 11:19 [cytuj]
nba.com/video/games/pistons/2011/04/08/0021001181_mil_det_recap.nba
Wie ktos moze co to za muzyka w tle?
http://www.nba.com/video/games/pistons/2011/04/08/0021001181_mil_det_recap.nba
9 kwietnia 2011, 14:09 [cytuj]
"hesus" powiedział/a:
nba.com/video/...l_det_recap.nba
Znalazłem ten filmik na yt, napisałem wiadomość, może ktoś odpowie:
youtube.com/watch?v=iAol9DsspSM
Znalazłem ten filmik na yt, napisałem wiadomość, może ktoś odpowie:
http://www.youtube.com/watch?v=iAol9DsspSM
18 kwietnia 2011, 12:21 [cytuj]
Dostałem propozycje wyjścia z zagrożenia ale nie wiem czy ją przyjąć bo nie dam sobie sam radę xD. Także pytanie tu do was: Czy jest na forum programista który mi pomoże ? ^
Zakres wymaganego materiału C++ i WinApi.
Dostałem propozycje wyjścia z zagrożenia ale nie wiem czy ją przyjąć bo nie dam sobie sam radę xD. Także pytanie tu do was: Czy jest na forum programista który mi pomoże ? ^
Zakres wymaganego materiału C++ i WinApi.
18 kwietnia 2011, 12:30 [cytuj]
Zrób kompilację Volverin ci pomoże :-D a na poważnie to zawsze uważałem, że znam się w miarę na kompach, ale jak słyszę o tych C++ i innych wynalazkach to wymiękam
Zrób kompilację Volverin ci pomoże :-D a na poważnie to zawsze uważałem, że znam się w miarę na kompach, ale jak słyszę o tych C++ i innych wynalazkach to wymiękam :P
18 kwietnia 2011, 12:41 [cytuj]
Ostatnio naszedł mnie pewien pomysł w związku z kompilacjami, postaram się go zrealizować.
Ostatnio naszedł mnie pewien pomysł w związku z kompilacjami, postaram się go zrealizować.
18 kwietnia 2011, 12:42 [cytuj]
Ja też mam kilka fajnych pomysłów, ale pierw muszę zainwestować w komputer, bo inaczej praca w Vegasie jest strasznie męcząca.. :-P
Ja też mam kilka fajnych pomysłów, ale pierw muszę zainwestować w komputer, bo inaczej praca w Vegasie jest strasznie męcząca.. :-P
18 kwietnia 2011, 13:01 [cytuj]
Mazkaz zamiast pytać czy ktoś się na czymś zna napis po prostu co masz zrobić
Mazkaz zamiast pytać czy ktoś się na czymś zna napis po prostu co masz zrobić ;)
26 kwietnia 2011, 18:15 [cytuj]
Prezentacja maturalna na język polski-potrzebuje pomocy.
Kogo/czego symbolem są przedstawione po prawej stronie dzieła postacie???
Z góry dzięki za pomoc.
Oto wspomniane wcześniej dzieło:
pl.wikipedia.org/wiki/Polonia_-_Rok_1863
Naprawdę ciężko to znaleźć..., ja bym dał, że to przyglądające się bezczynnie temu precedensowi państwa Zachodu, bo tak prawie każda postać symbolizuje jakieś państwo. Co wy o tym sądzicie i jakie są wasze spostrzeżenia na ten temat :?:
Z góry dzięki za pomoc.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polonia_-_Rok_1863
Naprawdę ciężko to znaleźć..., ja bym dał, że to przyglądające się bezczynnie temu precedensowi państwa Zachodu, bo tak prawie każda postać symbolizuje jakieś państwo. Co wy o tym sądzicie i jakie są wasze spostrzeżenia na ten temat :?:
27 kwietnia 2011, 15:02 [cytuj]
Hasło reklamujące dany kraj Unii Europejskiej?
Chodzi mi głównie o Polskę
Macie jakieś propozycje?
Hasło reklamujące dany kraj Unii Europejskiej?
Chodzi mi głównie o Polskę
Macie jakieś propozycje?
27 kwietnia 2011, 16:29 [cytuj]
"pawel1592" powiedział/a:
Z góry dzięki za pomoc.
pl.wikipedia.org/wiki/Polonia_-_Rok_1863
Dobry trop wg mnie, ja bym napisała jeszcze coś na temat tej dziewczynki, kulącej się w nogach prawdopodobnie ojca. Ona patrzy na tę scenę ze strachem w oczach, co może symbolizować strach innych państw przed sprzeciwieniem się Imperium Rosyjskiemu. Sprzeciwienie się takiemu mocarstwu może je doprowadzić to takiego samego losu, jaki spotkał Polskę i Litwę. Mówiąc po polskiemu - boją się odezwać, żeby nie dostać w czambo tak jak my :mrgreen:
Dobry trop wg mnie, ja bym napisała jeszcze coś na temat tej dziewczynki, kulącej się w nogach prawdopodobnie ojca. Ona patrzy na tę scenę ze strachem w oczach, co może symbolizować strach innych państw przed sprzeciwieniem się Imperium Rosyjskiemu. Sprzeciwienie się takiemu mocarstwu może je doprowadzić to takiego samego losu, jaki spotkał Polskę i Litwę. Mówiąc po polskiemu - boją się odezwać, żeby nie dostać w czambo tak jak my :mrgreen:
27 kwietnia 2011, 16:47 [cytuj]
Zaimponowałaś mi tą dziewczynką, ciekawe, ciekawe, dzięki, pewnie to wykorzystam, liczę, że do czasu matury jeszcze znajdę coś na ten temat :-) .
Tylko, że oprócz państw Zachodu nie można wykluczyć, że to po prostu polska ludność chłopska... :-P .
Zaimponowałaś mi tą dziewczynką, ciekawe, ciekawe, dzięki, pewnie to wykorzystam, liczę, że do czasu matury jeszcze znajdę coś na ten temat :-) .
Tylko, że oprócz państw Zachodu nie można wykluczyć, że to po prostu polska ludność chłopska... :-P .
27 kwietnia 2011, 19:26 [cytuj]
Wydaje mi się, że to by była przesadzona interpretacja. Na obrazie każda osoba prezentuje inne państwo, Polska i Litwa to kobiety, Rosja i Prusy to mężczyźni w mundurach, więc idąc tym tropem reszta ludzi też powinna reprezentować państwa, a nie lud... ale mogę się mylić.
Wydaje mi się, że to by była przesadzona interpretacja. Na obrazie każda osoba prezentuje inne państwo, Polska i Litwa to kobiety, Rosja i Prusy to mężczyźni w mundurach, więc idąc tym tropem reszta ludzi też powinna reprezentować państwa, a nie lud... ale mogę się mylić. :)
27 kwietnia 2011, 19:28 [cytuj]
Okey, dzięki, ale do czytelni jakiejś i tak musze iść, powiem jeszcze źle i będzie :-P . Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam maturę ustną z polaka już 7.05..., kiedy ja się na nią nauczę jak ja jeszcze daleko z tym wszystkim hehe :-P .
Okey, dzięki, ale do czytelni jakiejś i tak musze iść, powiem jeszcze źle i będzie :-P . Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam maturę ustną z polaka już 7.05..., kiedy ja się na nią nauczę jak ja jeszcze daleko z tym wszystkim hehe :-P .
5 maja 2011, 23:44 [cytuj]
Ma ktoś może na zbyciu wisiorki z herbat "Dilmah" ? :-) Chodzi o serię zagrożonych gatunków zwierząt...
Ma ktoś może na zbyciu wisiorki z herbat "Dilmah" ? :-) Chodzi o serię zagrożonych gatunków zwierząt...
7 maja 2011, 14:55 [cytuj]
Cześć wszystkim,
Potrzebuje zrobić na informatyke do szkoły prace w gimpie 2 na podstawie tego filmu...
hostuje.net/file.php?id=5c38db25928cdd0690184852ba666b47
Czy mógłby mi ktoś taką pracę wykonać?? Byłbym wdzięczny, bo jestem ciemny jeśli chodzi o te sprawy...
Pozdrawiam
Cześć wszystkim,
Potrzebuje zrobić na informatyke do szkoły prace w gimpie 2 na podstawie tego filmu...
http://hostuje.net/file.php?id=5c38db25928cdd0690184852ba666b47
Czy mógłby mi ktoś taką pracę wykonać?? Byłbym wdzięczny, bo jestem ciemny jeśli chodzi o te sprawy...
Pozdrawiam:)
7 maja 2011, 16:11 [cytuj]
90 Mb, jak na mój internet to jednak troche dużo. Wrzuć na youtube lub coś innego, gdzie będę miał podgląd. Być może uda mi się zrobić.
90 Mb, jak na mój internet to jednak troche dużo. Wrzuć na youtube lub coś innego, gdzie będę miał podgląd. Być może uda mi się zrobić.
9 maja 2011, 21:24 [cytuj]
Mam takie pytanie,czy wie ktoś gdzie mogę dorwać zdjęcia w jak najlepszej jakości ? Chodzi oczywiście o BVB ! Na wielu forach znalazłem zdjęcia czy to z meczów czy to treningów czy jakichkolwiek imprez związanych z klubem. Miałem kiedyś w zakładce taką stronę ale przypadkowo usunąłem i teraz nie pamiętam gdzie to znalazłem ; (
Mam takie pytanie,czy wie ktoś gdzie mogę dorwać zdjęcia w jak najlepszej jakości ? Chodzi oczywiście o BVB ! Na wielu forach znalazłem zdjęcia czy to z meczów czy to treningów czy jakichkolwiek imprez związanych z klubem. Miałem kiedyś w zakładce taką stronę ale przypadkowo usunąłem i teraz nie pamiętam gdzie to znalazłem ; (
9 maja 2011, 21:30 [cytuj]
Dobrej jakości zdjęcia masz np na fotos-kirsche.de/ oszacuj sam.
Dobrej jakości zdjęcia masz np na http://www.fotos-kirsche.de/ oszacuj sam.
9 maja 2011, 22:04 [cytuj]
O,chyba nawet to była ta strona ; ) Dzięki !
O,chyba nawet to była ta strona ; ) Dzięki !
11 maja 2011, 22:36 [cytuj]
Oto ta praca z WinApi. Fajnie by było gdyby jeszcze do tej pracy były zamieszczone komentarze co z czym piec.
imageshack.us/photo/my-images/857/loldl.png" alt="imageshack.us/photo/my-images/857/loldl.png" width="98%">
imageshack.us/photo/my-images/857/loldl.png
Nauczycielka dała nam prace dodatkową , gdzie na naszym poziomie nie dam rady napisać takiego programu.
Za wszelką pomoc z góry dziękuję^.
Oto ta praca z WinApi. Fajnie by było gdyby jeszcze do tej pracy były zamieszczone komentarze co z czym piec.
[img]http://imageshack.us/photo/my-images/857/loldl.png[/img]
http://imageshack.us/photo/my-images/857/loldl.png
Nauczycielka dała nam prace dodatkową , gdzie na naszym poziomie nie dam rady napisać takiego programu.
Za wszelką pomoc z góry dziękuję^.