Forum dyskusyjne
12 lutego 2011, 17:34 [cytuj]
meczyki.pl
Prócz transmisji meczów i innych zawodów sportowych, na samej górze są linki, o różnych świeżych filmików z boisk Europy. Jeśli nasz rodak gdzieś trafi, to tam się zazwyczaj pojawia skrót (patrz bramka Grosika na przykład)
www.meczyki.pl
Prócz transmisji meczów i innych zawodów sportowych, na samej górze są linki, o różnych świeżych filmików z boisk Europy. Jeśli nasz rodak gdzieś trafi, to tam się zazwyczaj pojawia skrót (patrz bramka Grosika na przykład)
21 lutego 2011, 00:33 [cytuj]
Poszukuje programu czy w ogóle taki jest żebym mógł nagrać mecz np czy jakiś skrót czegoś, oglądając na sopcascie, vshare itp. i chciałbym to zgrać na dysk. Czy jest jakiś sposób żeby to zrobić??
Poszukuje programu czy w ogóle taki jest żebym mógł nagrać mecz np czy jakiś skrót czegoś, oglądając na sopcascie, vshare itp. i chciałbym to zgrać na dysk. Czy jest jakiś sposób żeby to zrobić??
21 lutego 2011, 00:51 [cytuj]
w sopcast jest opcja Record :>
w sopcast jest opcja Record :>
21 lutego 2011, 15:32 [cytuj]
"Marcion" powiedział/a:
Każdy program potrafiący nagrywać to co się dzieje na pulpicie ale nie wiem czy o to Ci chodzi. W zależności o programu możesz wyznaczać sobie dany obszar, który chcesz aby był rejestrowany i tylko jego zgrywać. Wszystko zależy od Twoich potrzeb bo i się będzie to wiązało z funkcjonalnością a co za tym idzie z programami płatnymi.
Każdy program potrafiący nagrywać to co się dzieje na pulpicie ale nie wiem czy o to Ci chodzi. W zależności o programu możesz wyznaczać sobie dany obszar, który chcesz aby był rejestrowany i tylko jego zgrywać. Wszystko zależy od Twoich potrzeb bo i się będzie to wiązało z funkcjonalnością a co za tym idzie z programami płatnymi.
21 lutego 2011, 15:35 [cytuj]
No mniej więcej o to chodzi żeby zgrywać z jakiś stron meczyk
No mniej więcej o to chodzi:P żeby zgrywać z jakiś stron meczyk :D
21 lutego 2011, 16:02 [cytuj]
Pierwsza lepsza propozycja:
[code]http://dobreprogramy.pl/HyperCam,Program,Windows,12897.html[/code]
[code]http://tylkoprogramy.pl/aviscreen,classic.php[/code]
Pierwsza lepsza propozycja:
[code]http://www.dobreprogramy.pl/HyperCam,Program,Windows,12897.html[/code]
[code]http://www.tylkoprogramy.pl/aviscreen,classic.php[/code]
22 lutego 2011, 20:37 [cytuj]
Video Screen Recorder
Video Screen Recorder
3 marca 2011, 19:17 [cytuj]
Jak to możliwe, że kamera w moim laptopie nagrywa tak, że filmy o długości około 3 minut mają ponad 1 giga? :>
Jak to możliwe, że kamera w moim laptopie nagrywa tak, że filmy o długości około 3 minut mają ponad 1 giga? :>
3 marca 2011, 19:36 [cytuj]
"askawtn" powiedział/a:
A jaką kamerę masz i w jakim rozszerzeniu są te pliki ?
A jaką kamerę masz i w jakim rozszerzeniu są te pliki ?
3 marca 2011, 20:18 [cytuj]
Przerob programem Format Factory na format flv
Przerob programem Format Factory na format flv :)
3 marca 2011, 20:23 [cytuj]
avi. a jaka kamera to nie wiem, bo się na tym nie znam :oops: :-D
Hesus - z taką wagą to to się będzie wieki konwertować..
3 marca 2011, 20:49 [cytuj]
"askawtn" powiedział/a:
No jakies pol godzinki
No jakies pol godzinki :)
3 marca 2011, 21:24 [cytuj]
Asia raczej zmień program obsługujący kamerę o ile jest to możliwe. Jakbyś jeszcze mogła podać rozdziałkę filmu, który jest nagrany to troche by to wyjaśniło.
Ps. W programie obsługującym kamerkę sprawdź czy nie masz opcji wyboru co do formatu zapisu filmu.
Asia raczej zmień program obsługujący kamerę o ile jest to możliwe. Jakbyś jeszcze mogła podać rozdziałkę filmu, który jest nagrany to troche by to wyjaśniło.
Ps. W programie obsługującym kamerkę sprawdź czy nie masz opcji wyboru co do formatu zapisu filmu.
4 marca 2011, 11:43 [cytuj]
Dzięki Wam za pomoc, ale to już nieaktualne, brat mi pomógł przez TeamViewer
Dzięki Wam za pomoc, ale to już nieaktualne, brat mi pomógł przez TeamViewer :)
6 marca 2011, 22:14 [cytuj]
Wie ktoś jak pobrać muze z myscape ??? :-/
Wie ktoś jak pobrać muze z myscape ??? :-/
24 marca 2011, 15:55 [cytuj]
Znów Bastek potrzebuje pomocy :-P Tym razem chodzi o majówke i noclegi.
Wybieram sie z narzeczoną na majówkę do Wrocławia i szukam jakiegoś pewnego i niedrogiego noclegu.
Wiem, że kilka osób z forum mieszka w okolicach Wrocławia i mogłoby mi pomóc. Oczywiście wiadomą sprawą jest to, iż nie chce noclegu w centrum Wrocławia, tylko w jakiejś małej mieścinie położonej niedaleko Wrocławia. Może ktoś ma jakąs rodzine, lub znajomych, którzy zajmują się agroturystyką, albo coś w tym rodzaju.
Słyszałem o miejscowości Bielany Wrocławskie, ale z tego co szukałem na internecie, to troszke droga ta mieścina :-P
Znów Bastek potrzebuje pomocy :-P Tym razem chodzi o majówke i noclegi.
Wybieram sie z narzeczoną na majówkę do Wrocławia i szukam jakiegoś pewnego i niedrogiego noclegu.
Wiem, że kilka osób z forum mieszka w okolicach Wrocławia i mogłoby mi pomóc. Oczywiście wiadomą sprawą jest to, iż nie chce noclegu w centrum Wrocławia, tylko w jakiejś małej mieścinie położonej niedaleko Wrocławia. Może ktoś ma jakąs rodzine, lub znajomych, którzy zajmują się agroturystyką, albo coś w tym rodzaju.
Słyszałem o miejscowości Bielany Wrocławskie, ale z tego co szukałem na internecie, to troszke droga ta mieścina :-P
24 marca 2011, 20:56 [cytuj]
Ja mieszkam w okolicach Wrocka. Jutro w pracy popytam kolegów czy znają jakieś tanie noclegi.
Ja mieszkam w okolicach Wrocka. Jutro w pracy popytam kolegów czy znają jakieś tanie noclegi.
28 marca 2011, 22:38 [cytuj]
Potrzebuję pomocy w wyborze nowego monitora do mojego PC. Nie znam się na tym nic a nic. Stary jaki posiadam to ViewSonic VA703b i już powoli odmawia dalszej współpracy ;-) (na ciemnym tle jasne elementy przeciąga i strasznie "faluje") Szczerze mówiąc to nie jestem z niego zbyt zadowolony, ponieważ strasznie męczy moje oczy. Chciałbym kupić 24calowy w cenie 400-700zł. Czy dostanę coś sensownego w tej granicy? Najbardziej na czym mi zależy to na wzroku :-) Jeśli byście mogli coś doradzić to bardzo dziękuję.
Potrzebuję pomocy w wyborze nowego monitora do mojego PC. Nie znam się na tym nic a nic. Stary jaki posiadam to ViewSonic VA703b i już powoli odmawia dalszej współpracy ;-) (na ciemnym tle jasne elementy przeciąga i strasznie "faluje") Szczerze mówiąc to nie jestem z niego zbyt zadowolony, ponieważ strasznie męczy moje oczy. Chciałbym kupić 24calowy w cenie 400-700zł. Czy dostanę coś sensownego w tej granicy? Najbardziej na czym mi zależy to na wzroku :-) Jeśli byście mogli coś doradzić to bardzo dziękuję.
4 kwietnia 2011, 23:53 [cytuj]
Polecam płaski monitor firmy "Acer" model: AL1916W. 19 calowy monitor którego kupiłem za 150 NOWY ! na giełdzie:d 24 calowego jeszcze nie miałem ale ten co mam teraz sprawuje sie megaśnie
Polecam płaski monitor firmy "Acer" model: AL1916W. 19 calowy monitor którego kupiłem za 150 NOWY ! na giełdzie:d 24 calowego jeszcze nie miałem ale ten co mam teraz sprawuje sie megaśnie :D
5 kwietnia 2011, 18:47 [cytuj]
Popytałem i raczej zdecyduję się na jakiś mniejszy, a nie 24 cale
A długo go masz??
Popytałem i raczej zdecyduję się na jakiś mniejszy, a nie 24 cale:)
A długo go masz??