Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Potrzebna pomoc
12 lutego 2011, 17:34 [cytuj]
meczyki.pl

Prócz transmisji meczów i innych zawodów sportowych, na samej górze są linki, o różnych świeżych filmików z boisk Europy. Jeśli nasz rodak gdzieś trafi, to tam się zazwyczaj pojawia skrót (patrz bramka Grosika na przykład)
www.meczyki.pl

Prócz transmisji meczów i innych zawodów sportowych, na samej górze są linki, o różnych świeżych filmików z boisk Europy. Jeśli nasz rodak gdzieś trafi, to tam się zazwyczaj pojawia skrót (patrz bramka Grosika na przykład)
21 lutego 2011, 00:33 [cytuj]
Poszukuje programu czy w ogóle taki jest żebym mógł nagrać mecz np czy jakiś skrót czegoś, oglądając na sopcascie, vshare itp. i chciałbym to zgrać na dysk. Czy jest jakiś sposób żeby to zrobić??
Poszukuje programu czy w ogóle taki jest żebym mógł nagrać mecz np czy jakiś skrót czegoś, oglądając na sopcascie, vshare itp. i chciałbym to zgrać na dysk. Czy jest jakiś sposób żeby to zrobić??
21 lutego 2011, 00:51 [cytuj]
w sopcast jest opcja Record :>
w sopcast jest opcja Record :>
21 lutego 2011, 15:32 [cytuj]
"Marcion" powiedział/a:
Każdy program potrafiący nagrywać to co się dzieje na pulpicie ale nie wiem czy o to Ci chodzi. W zależności o programu możesz wyznaczać sobie dany obszar, który chcesz aby był rejestrowany i tylko jego zgrywać. Wszystko zależy od Twoich potrzeb bo i się będzie to wiązało z funkcjonalnością a co za tym idzie z programami płatnymi.
Każdy program potrafiący nagrywać to co się dzieje na pulpicie ale nie wiem czy o to Ci chodzi. W zależności o programu możesz wyznaczać sobie dany obszar, który chcesz aby był rejestrowany i tylko jego zgrywać. Wszystko zależy od Twoich potrzeb bo i się będzie to wiązało z funkcjonalnością a co za tym idzie z programami płatnymi.
21 lutego 2011, 15:35 [cytuj]
No mniej więcej o to chodzi:P żeby zgrywać z jakiś stron meczyk :D
No mniej więcej o to chodzi:P żeby zgrywać z jakiś stron meczyk :D
21 lutego 2011, 16:02 [cytuj]
Pierwsza lepsza propozycja: [code]http&#58;//dobreprogramy.pl/HyperCam,Program,Windows,12897.html[/code] [code]http&#58;//tylkoprogramy.pl/aviscreen,classic.php[/code]
Pierwsza lepsza propozycja: [code]http&#58;//www.dobreprogramy.pl/HyperCam,Program,Windows,12897.html[/code] [code]http&#58;//www.tylkoprogramy.pl/aviscreen,classic.php[/code]
22 lutego 2011, 20:37 [cytuj]
Video Screen Recorder
Video Screen Recorder
3 marca 2011, 19:17 [cytuj]
Jak to możliwe, że kamera w moim laptopie nagrywa tak, że filmy o długości około 3 minut mają ponad 1 giga? :>
Jak to możliwe, że kamera w moim laptopie nagrywa tak, że filmy o długości około 3 minut mają ponad 1 giga? :>
3 marca 2011, 19:36 [cytuj]
"askawtn" powiedział/a:
A jaką kamerę masz i w jakim rozszerzeniu są te pliki ?
A jaką kamerę masz i w jakim rozszerzeniu są te pliki ?
3 marca 2011, 20:18 [cytuj]
Przerob programem Format Factory na format flv :)
Przerob programem Format Factory na format flv :)
3 marca 2011, 20:23 [cytuj]
avi. a jaka kamera to nie wiem, bo się na tym nie znam :oops: :-D
Hesus - z taką wagą to to się będzie wieki konwertować..
3 marca 2011, 20:49 [cytuj]
"askawtn" powiedział/a:

No jakies pol godzinki :)

No jakies pol godzinki :)
3 marca 2011, 21:24 [cytuj]
Asia raczej zmień program obsługujący kamerę o ile jest to możliwe. Jakbyś jeszcze mogła podać rozdziałkę filmu, który jest nagrany to troche by to wyjaśniło.

Ps. W programie obsługującym kamerkę sprawdź czy nie masz opcji wyboru co do formatu zapisu filmu.
Asia raczej zmień program obsługujący kamerę o ile jest to możliwe. Jakbyś jeszcze mogła podać rozdziałkę filmu, który jest nagrany to troche by to wyjaśniło.

Ps. W programie obsługującym kamerkę sprawdź czy nie masz opcji wyboru co do formatu zapisu filmu.
4 marca 2011, 11:43 [cytuj]
Dzięki Wam za pomoc, ale to już nieaktualne, brat mi pomógł przez TeamViewer :)
Dzięki Wam za pomoc, ale to już nieaktualne, brat mi pomógł przez TeamViewer :)
6 marca 2011, 22:14 [cytuj]
Wie ktoś jak pobrać muze z myscape ??? :-/
Wie ktoś jak pobrać muze z myscape ??? :-/
24 marca 2011, 15:55 [cytuj]
Znów Bastek potrzebuje pomocy :-P Tym razem chodzi o majówke i noclegi.

Wybieram sie z narzeczoną na majówkę do Wrocławia i szukam jakiegoś pewnego i niedrogiego noclegu.

Wiem, że kilka osób z forum mieszka w okolicach Wrocławia i mogłoby mi pomóc. Oczywiście wiadomą sprawą jest to, iż nie chce noclegu w centrum Wrocławia, tylko w jakiejś małej mieścinie położonej niedaleko Wrocławia. Może ktoś ma jakąs rodzine, lub znajomych, którzy zajmują się agroturystyką, albo coś w tym rodzaju.

Słyszałem o miejscowości Bielany Wrocławskie, ale z tego co szukałem na internecie, to troszke droga ta mieścina :-P
Znów Bastek potrzebuje pomocy :-P Tym razem chodzi o majówke i noclegi.

Wybieram sie z narzeczoną na majówkę do Wrocławia i szukam jakiegoś pewnego i niedrogiego noclegu.

Wiem, że kilka osób z forum mieszka w okolicach Wrocławia i mogłoby mi pomóc. Oczywiście wiadomą sprawą jest to, iż nie chce noclegu w centrum Wrocławia, tylko w jakiejś małej mieścinie położonej niedaleko Wrocławia. Może ktoś ma jakąs rodzine, lub znajomych, którzy zajmują się agroturystyką, albo coś w tym rodzaju.

Słyszałem o miejscowości Bielany Wrocławskie, ale z tego co szukałem na internecie, to troszke droga ta mieścina :-P
24 marca 2011, 20:56 [cytuj]
Ja mieszkam w okolicach Wrocka. Jutro w pracy popytam kolegów czy znają jakieś tanie noclegi.
Ja mieszkam w okolicach Wrocka. Jutro w pracy popytam kolegów czy znają jakieś tanie noclegi.
28 marca 2011, 22:38 [cytuj]
Potrzebuję pomocy w wyborze nowego monitora do mojego PC. Nie znam się na tym nic a nic. Stary jaki posiadam to ViewSonic VA703b i już powoli odmawia dalszej współpracy ;-) (na ciemnym tle jasne elementy przeciąga i strasznie "faluje") Szczerze mówiąc to nie jestem z niego zbyt zadowolony, ponieważ strasznie męczy moje oczy. Chciałbym kupić 24calowy w cenie 400-700zł. Czy dostanę coś sensownego w tej granicy? Najbardziej na czym mi zależy to na wzroku :-) Jeśli byście mogli coś doradzić to bardzo dziękuję.
Potrzebuję pomocy w wyborze nowego monitora do mojego PC. Nie znam się na tym nic a nic. Stary jaki posiadam to ViewSonic VA703b i już powoli odmawia dalszej współpracy ;-) (na ciemnym tle jasne elementy przeciąga i strasznie "faluje") Szczerze mówiąc to nie jestem z niego zbyt zadowolony, ponieważ strasznie męczy moje oczy. Chciałbym kupić 24calowy w cenie 400-700zł. Czy dostanę coś sensownego w tej granicy? Najbardziej na czym mi zależy to na wzroku :-) Jeśli byście mogli coś doradzić to bardzo dziękuję.
4 kwietnia 2011, 23:53 [cytuj]
Polecam płaski monitor firmy "Acer" model: AL1916W. 19 calowy monitor którego kupiłem za 150 NOWY ! na giełdzie:d 24 calowego jeszcze nie miałem ale ten co mam teraz sprawuje sie megaśnie :D
Polecam płaski monitor firmy "Acer" model: AL1916W. 19 calowy monitor którego kupiłem za 150 NOWY ! na giełdzie:d 24 calowego jeszcze nie miałem ale ten co mam teraz sprawuje sie megaśnie :D
5 kwietnia 2011, 18:47 [cytuj]
Popytałem i raczej zdecyduję się na jakiś mniejszy, a nie 24 cale:)
A długo go masz??
Popytałem i raczej zdecyduję się na jakiś mniejszy, a nie 24 cale:)
A długo go masz??
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 21 17 3 1 54
2. Borussia Dortmund 21 14 6 1 48
3. TSG 1899 Hoffenheim 20 12 3 5 39
4. VfB Stuttgart 21 12 3 6 39
5. RB Lipsk 20 12 2 6 38
6. Bayer Leverkusen 20 11 3 6 36
7. SC Freiburg 21 8 6 7 30
8. Eintracht Frankfurt 21 7 7 7 28
9. Union Berlin 21 6 7 8 25
10. 1. FC Köln 21 6 5 10 23
11. Hamburger SV 20 5 7 8 22
12. Borussia Mönchengladbach 21 5 7 9 22
13. FC Augsburg 21 6 4 11 22
14. FSV Mainz 21 5 6 10 21
15. VfL Wolfsburg 21 5 4 12 19
16. Werder Brema 20 4 7 9 19
17. FC St. Pauli 20 4 4 12 16
18. 1. FC Heidenheim 21 3 4 14 13
cała tabela
Partnerzy: MojaRola.pl, WarsztatOgrodnika.pl, CarForFriend.pl, ZooArena.pl, Offon.pl, DlaNastolatek.pl, KobieceGadzety.pl, WirtualnyKonin.pl, Force.org.pl, Mtas.pl, FitAndFashion.pl, SilesiaInfo.pl, HiSEO.pl
shoutbox
wola
wola 2 godzin temu

nie mówiąc o uniknięciu czerwonych kartek

wola
wola 2 godzin temu

dwa remisy to będzie bardzo dobry wynik. Jeśli chcemy wygrać paterę musimy wygrać oba mecze, a w meczu z Bayernem dodatkowo pokonać sędziów DFB. Czyli strzelić kilka bramek z niepodważadnych sytuacji, o to będzie trudno.

dawid2468
dawid2468 2 godzin temu

Już tyle razy było dmuchanie balonika, że nie chce mi się wierzyć, że wygrany z Lipskiem i Bayernem. Obstawiam dwa remisy

BVBdude
BVBdude 3 godzin temu

6 mecz z rzędu wygrany. Jesli zagrany z Lipskiem tak jak dzis z Mainz to nie martwie sie o wynik meczu

waldekzsk
waldekzsk 3 godzin temu

Nie ma co się przywiązywać do jednego zawodnika.Gra się zespołem.Od czasów Gotzego i jego odejścia się tego oduczyelem.Jak chce to niech odchodzi Nico.To nie zawodnik wygrywa,ale trener z zespołem

wola
wola 3 godzin temu

Dzisiejszy mecz wyglądał tak jakby była wiosna 2025. Seru strzelał jak natchniony i nie ma Schlotterberga. Czy Nico aż tak źle wpływa na mecze BVB? Okazuje się, że tak. Nie rozumiem tego, ale takie są statystyki. Gdy szefem obrony jest Anton gramy lepiej. I w ogóle cała drużyna gra lepiej. Wielu z was pytało, dlaczego nie gramy tak jak na wiosnę? No to gramy!!! Wniosek: sprzedać Schlottiego. Okazuje się, że to on jest problemem w Dortmundzie. Na papierze skład z Nico wygląda lepiej, ale w praktyce z nim gramy gorzej. Co za ironia losu...

Hayn03
Hayn03 3 godzin temu

Szkoda że Ryerson tej 4 asysty nie miał przy ostatnim golu. I tak MVP meczu

BVBdude
BVBdude 3 godzin temu

Jeden z lepszych meczów BVB w drugiej części sezonu

grzegorzBVB
grzegorzBVB 3 godzin temu

I jest

wola
wola 3 godzin temu

4:0

grzegorzBVB
grzegorzBVB 4 godzin temu

Zaraz wpadnie

Alex3110_
Alex3110_ 4 godzin temu

Gdzie jest 4 bramka?

sebian
sebian 4 godzin temu

brandt out a chekwuemeka na boisko! następna zmiana

wola
wola 4 godzin temu

Dzisiejszy mecz wygląda jakby była wiosna 2025. Seru strzela jak natchniony i nie ma Schlotterberga. Nico aż tak źle wpływa na BVB? Nie rozumiem tego. Reggiani wchodzi!!!

wola
wola 4 godzin temu

jest 3:0, chłopak powinien dostać szansę. Tym bardziej, że Sule ma żółtą kartkę

wola
wola 4 godzin temu

dokłanie, też tak myślę

T-Mac
T-Mac 4 godzin temu

Szkoda, że bez Reggianiego w podstawie...

Harry Pioter BVB
Harry Pioter BVB 4 godzin temu

Tak miał wyglądać mecz z Heidenheim , na którym byłem 1 lutego, a zamiast tego była nerwówka i dramaturgia :) A dzisiaj aż zbyt pięknie

wola
wola 5 godzin temu

gramy jak wicelider BL, wreszcie

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Tak mial wyglądać maj 2023

wola
wola 5 godzin temu

3:0

wola
wola 5 godzin temu

a może by tak strzelić na 3:0 i zamknąć ten mecz

pawelkoziaty
pawelkoziaty 5 godzin temu

Belingam to statysta

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Dalej

wola
wola 5 godzin temu

2:0

Kibic99
Kibic99 5 godzin temu

To jak co ale asysta pierwsza klasa

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

10:0

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Jechać z tymi szmaciarzami

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Pięknie

wola
wola 5 godzin temu

1:0

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 49
Zarejestrowanych użytkowników: 10379
Ostatnio zarejestrowany: zeckenxd
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem