Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
5 stycznia 2015, 13:36 [cytuj]
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10885534_10152861334863463_9092735097974228749_n.jpg?oh=450fba220af46ecf796706f69b7714e7&oe=552BFADE" alt="scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10885534_10152861334863463_9092735097974228749_n.jpg?oh=450fba220af46ecf796706f69b7714e7&oe=552BFADE" width="98%"> Jak na razie tabela NBA wygląda zaskakująco :)

Między śniadaniem a obiadem, oglądałem wczoraj godzinny materiał C+ o Marcinie Gortacie. Trochę za mocno chyba lukrowany, ale warto obejrzeć. teleman.pl/tv/MG13-Made-In-America-1242020
Poza tym od pewnego czasu można już głosować na All-Star Game. allstarballot.nba.com
[img]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10885534_10152861334863463_9092735097974228749_n.jpg?oh=450fba220af46ecf796706f69b7714e7&oe=552BFADE[/img] Jak na razie tabela NBA wygląda zaskakująco :)

Między śniadaniem a obiadem, oglądałem wczoraj godzinny materiał C+ o Marcinie Gortacie. Trochę za mocno chyba lukrowany, ale warto obejrzeć. http://www.teleman.pl/tv/MG13-Made-In-America-1242020
Poza tym od pewnego czasu można już głosować na All-Star Game. http://allstarballot.nba.com
15 stycznia 2015, 17:49 [cytuj]
Zaskakująco względem poprzednich sezonów. Po ruchach transferowych w lato, można było się spodziewać kilku zespołów w czołówce. Duże wrażenie na mnie robi w tym sezonie gra Dallas. Jeżeli utrzymają ten poziom to spokojnie mogą dojechać do finału z zachodu. Jeszcze parę tygodni temu na zasadzie wymiany Rondo dołączył do Mavs. Bardzo mocna pierwsza piątka, do tego wzmocnienia z ławki. Na razie sezon strasznie wyrównany, właściwie można by było wskazać z 10 faworytów do tytułu. Nie spodziewałem się Lakersów tak nisko, obstawiałem, że będą się trzymali tak w okolicach 8-9 miejsca.

Knicks = dno. Obecnie są już za Sixers. A tydzień temu doszło do wymiany, która była sygnałem, że Nowojorczycy oficjalnie poddają ten sezon i robią miejsce w budżecie na letnie transfery. Wymiana z udziałem trzech zespołów. J.R. Smith i Shumpert (Knicks) powędrowali do Clevland (plus Clevland dostali wybór w pierwszej rundzie draftu od Thunders). Do Thunders poszedł Dion Waiters. Knicks dostali z Cavs Kirka i Amundsona i z Thunders, Lance'a Thomasa. Dwóch pierwszych Knicks już chyba zwolnili. Głównym celem Nowojorczyków pozbycie się dużego kontraktu J.R. Smitha. Szkoda trochę Shumperta, bo to naprawdę ciekawy i przydatny zawodnik. Jeżeli można powiedzieć, że NY mieli jakieś mocne punkty w zespole (oprócz Melo), to właśnie byli to ci dwaj zawodnicy. Obecnie ten bilans Knicks zapewnia im minimum 4 wybór w drafcie 2015. Co do Melo, podobno od początku sezonu ma jakiś problem z kontuzją kolana. Ostatnio można było przeczytać z różnych źródeł, że gdy wiadomo już, że nic w sezonie nie ugrają, to Anthony może opuścić resztę sezonu by wyleczyć ten uraz.

Dziś o 21 na Canal + Sport transmisja meczu New York - Milwaukee Bucks, w ramach wycieczki NBA do Londynu.
Zaskakująco względem poprzednich sezonów. Po ruchach transferowych w lato, można było się spodziewać kilku zespołów w czołówce. Duże wrażenie na mnie robi w tym sezonie gra Dallas. Jeżeli utrzymają ten poziom to spokojnie mogą dojechać do finału z zachodu. Jeszcze parę tygodni temu na zasadzie wymiany Rondo dołączył do Mavs. Bardzo mocna pierwsza piątka, do tego wzmocnienia z ławki. Na razie sezon strasznie wyrównany, właściwie można by było wskazać z 10 faworytów do tytułu. Nie spodziewałem się Lakersów tak nisko, obstawiałem, że będą się trzymali tak w okolicach 8-9 miejsca.

Knicks = dno. Obecnie są już za Sixers. A tydzień temu doszło do wymiany, która była sygnałem, że Nowojorczycy oficjalnie poddają ten sezon i robią miejsce w budżecie na letnie transfery. Wymiana z udziałem trzech zespołów. J.R. Smith i Shumpert (Knicks) powędrowali do Clevland (plus Clevland dostali wybór w pierwszej rundzie draftu od Thunders). Do Thunders poszedł Dion Waiters. Knicks dostali z Cavs Kirka i Amundsona i z Thunders, Lance'a Thomasa. Dwóch pierwszych Knicks już chyba zwolnili. Głównym celem Nowojorczyków pozbycie się dużego kontraktu J.R. Smitha. Szkoda trochę Shumperta, bo to naprawdę ciekawy i przydatny zawodnik. Jeżeli można powiedzieć, że NY mieli jakieś mocne punkty w zespole (oprócz Melo), to właśnie byli to ci dwaj zawodnicy. Obecnie ten bilans Knicks zapewnia im minimum 4 wybór w drafcie 2015. Co do Melo, podobno od początku sezonu ma jakiś problem z kontuzją kolana. Ostatnio można było przeczytać z różnych źródeł, że gdy wiadomo już, że nic w sezonie nie ugrają, to Anthony może opuścić resztę sezonu by wyleczyć ten uraz.

Dziś o 21 na Canal + Sport transmisja meczu New York - Milwaukee Bucks, w ramach wycieczki NBA do Londynu.
13 lutego 2015, 22:37 [cytuj]
Dziś rozpoczyna się All-Star Weekend 2015 !

Tutaj taka rozpiska kiedy, co, kto:

gwiazdybasketu.pl/all-star-weekend-2015-rozklad-jazdy-pelna-obsada-konkursow

Ogólnie sporo kontuzji: Melo (nie wiadomo w końcu czy zagra, ciągle coś się zmieniało w jego sytuacji), Kobe, Wade, Griffin, Butler, Anthony Davis.

Ten dzisiejszy mecz wschodzących gwiazd sobie chyba odpuszczę na żywo, ale już sobota i niedziela obowiązkowo trzeba posiedzieć w nocy ;)
Dziś rozpoczyna się All-Star Weekend 2015 !

Tutaj taka rozpiska kiedy, co, kto:

http://www.gwiazdybasketu.pl/all-star-weekend-2015-rozklad-jazdy-pelna-obsada-konkursow

Ogólnie sporo kontuzji: Melo (nie wiadomo w końcu czy zagra, ciągle coś się zmieniało w jego sytuacji), Kobe, Wade, Griffin, Butler, Anthony Davis.

Ten dzisiejszy mecz wschodzących gwiazd sobie chyba odpuszczę na żywo, ale już sobota i niedziela obowiązkowo trzeba posiedzieć w nocy ;)
15 lutego 2015, 21:19 [cytuj]
Dzisiaj czatuje do 2.00 ;-) Co prawda według rozpiski dużo gwiazd wypadło, to jednak nie miałem czasu oglądać ani wczoraj, ani przedwczoraj :-(

Btw. Jakaś polska telewizja transmituje, czy jak zwykle lipa?
Dzisiaj czatuje do 2.00 ;-) Co prawda według rozpiski dużo gwiazd wypadło, to jednak nie miałem czasu oglądać ani wczoraj, ani przedwczoraj :-(

Btw. Jakaś polska telewizja transmituje, czy jak zwykle lipa?
15 lutego 2015, 21:26 [cytuj]
Jak co roku C+ Sport i ja jak co roku oglądam wszystko jak leci. Nie wiem jak bede funkcjonował jutro w pracy ale dam rade ! :mrgreen:
Jak co roku C+ Sport i ja jak co roku oglądam wszystko jak leci. Nie wiem jak bede funkcjonował jutro w pracy ale dam rade ! :mrgreen:
14 lutego 2016, 16:36 [cytuj]
Konkurs SlamDunk chyba najciekawszy jaki miałem okazję oglądać ( a było ich troche). Gordon z LaVinem pozamiatali, zwycięskich dunków starczyło by na kilka konkursów. Skills Challange też w ciekawej formie, a do tego pojedynek za 3 Klay vs Steph :)
Konkurs SlamDunk chyba najciekawszy jaki miałem okazję oglądać ( a było ich troche). Gordon z LaVinem pozamiatali, zwycięskich dunków starczyło by na kilka konkursów. Skills Challange też w ciekawej formie, a do tego pojedynek za 3 Klay vs Steph :)
14 lutego 2016, 18:39 [cytuj]
Konkurs Slam Dunk Contest faktycznie na bardzo wysokim poziomie. Dla mnie najlepszy od 2000 roku. Cieszę się, że mogłem obejrzeć go na żywo, bo bardzo rzadko to robię...

Według mnie Aaron Gordon był jednak trochę lepszy i bardziej kreatywny od Zacha LaVine'a. Sędziowie go trochę oszukali i przyzna to pewnie przynajmniej kilka milionów ludzi na świecie. Trudno znaleźć drugi taki konkurs, w którym ktoś robi rzeczy, których wcześniej nie było, a jednak przegrywa...

Kto nie widział, niech koniecznie zobaczy...

-> youtube.com/watch?v=FKFF78tHN_k
Konkurs Slam Dunk Contest faktycznie na bardzo wysokim poziomie. Dla mnie najlepszy od 2000 roku. Cieszę się, że mogłem obejrzeć go na żywo, bo bardzo rzadko to robię...

Według mnie Aaron Gordon był jednak trochę lepszy i bardziej kreatywny od Zacha LaVine'a. Sędziowie go trochę oszukali i przyzna to pewnie przynajmniej kilka milionów ludzi na świecie. Trudno znaleźć drugi taki konkurs, w którym ktoś robi rzeczy, których wcześniej nie było, a jednak przegrywa...

Kto nie widział, niech koniecznie zobaczy...

-> https://www.youtube.com/watch?v=FKFF78tHN_k
14 lutego 2016, 18:46 [cytuj]
Działo się wczoraj, działo się :D Jak dla mnie Gordon pozamiatał tym drugim finałowym dunkiem, myślałem, że to jest niewykonalne. Wtedy konkurs powinien się już zakończyć. Ogólnie wiadomo, że to taki luźny konkurs, ale trochę te ocenki co roku lecą bez takiego przemyślenia. Ten dunk Gordona zasługiwał na pewno na te 50 punktów, ale czy wszystkie te '50' były aż takie widowiskowe i zasługiwały na max?! Na pewno trudne do wykonania, ale nie tylko o to chyba chodzi. Poza tym ten dzień konkursów wyszedł na prawdę fajnie. Szkoda, że nie było w tym roku tego konkursu zespołów trzyosobowych. W następnym roku też warto przemyśleć ten pierwszy konkurs Skills Challenge, bo średnio to wypadło moim zdaniem.

Szkoda trochę, że ten weekend nie zaczyna się z czwartku na piątek, a mecz gwiazd nie jest z soboty na niedziele. Niestety jutro poniedziałek i nie mogę zarwać nocki, a jednak oglądanie powtórki nie na żywo to co innego :P

[URL=youtube.com/watch?v=49REfDBUQEY]youtube.com/watch?v=49REfDBUQEY[/URL]
Działo się wczoraj, działo się :D Jak dla mnie Gordon pozamiatał tym drugim finałowym dunkiem, myślałem, że to jest niewykonalne. Wtedy konkurs powinien się już zakończyć. Ogólnie wiadomo, że to taki luźny konkurs, ale trochę te ocenki co roku lecą bez takiego przemyślenia. Ten dunk Gordona zasługiwał na pewno na te 50 punktów, ale czy wszystkie te '50' były aż takie widowiskowe i zasługiwały na max?! Na pewno trudne do wykonania, ale nie tylko o to chyba chodzi. Poza tym ten dzień konkursów wyszedł na prawdę fajnie. Szkoda, że nie było w tym roku tego konkursu zespołów trzyosobowych. W następnym roku też warto przemyśleć ten pierwszy konkurs Skills Challenge, bo średnio to wypadło moim zdaniem.

Szkoda trochę, że ten weekend nie zaczyna się z czwartku na piątek, a mecz gwiazd nie jest z soboty na niedziele. Niestety jutro poniedziałek i nie mogę zarwać nocki, a jednak oglądanie powtórki nie na żywo to co innego :P

[URL=https://www.youtube.com/watch?v=49REfDBUQEY]https://www.youtube.com/watch?v=49REfDBUQEY[/URL]
14 lutego 2016, 19:37 [cytuj]
Też stawiałem na Gordona ze względu na różnorodność. Wykonanie w obydwu przypadkach perfekcyjne ale jakoś Gordon miał ciekawsze pomysły.
Też stawiałem na Gordona ze względu na różnorodność. Wykonanie w obydwu przypadkach perfekcyjne ale jakoś Gordon miał ciekawsze pomysły.
14 lutego 2016, 23:57 [cytuj]
del
del
3 czerwca 2016, 03:27 [cytuj]
OKC zasłużyli na miano frajerów roku, oglądamy finały.
OKC zasłużyli na miano frajerów roku, oglądamy finały.
3 czerwca 2016, 08:43 [cytuj]
A co zrobili? Wiem tylko, że nie ma ich w finale :P
A co zrobili? Wiem tylko, że nie ma ich w finale :P
3 czerwca 2016, 10:05 [cytuj]
Od 3-1 do 3-4 :)
Od 3-1 do 3-4 :)
3 czerwca 2016, 10:27 [cytuj]
No patrz, to tak samo jak my z Liverpoolem!
No patrz, to tak samo jak my z Liverpoolem!
3 czerwca 2016, 17:39 [cytuj]
Dla mnie najważniejsze, żeby Cleveland Cavaliers nie byli mistrzami 8-) Nie przepadam za bucowatym i do obrzydzenia wymuszającym faule - LeBronem. Krew mnie zalewa na to ciągłe spuszczanie się nad nim w apce NBA. Śmiać mi się chce, jak czasem w zestawieniu najlepszych akcji z danej nocy jest kilka tych samych i mało spektakularnych dunków "króla" Jamesa...
Dla mnie najważniejsze, żeby Cleveland Cavaliers nie byli mistrzami 8-) Nie przepadam za bucowatym i do obrzydzenia wymuszającym faule - LeBronem. Krew mnie zalewa na to ciągłe spuszczanie się nad nim w apce NBA. Śmiać mi się chce, jak czasem w zestawieniu najlepszych akcji z danej nocy jest kilka tych samych i mało spektakularnych dunków "króla" Jamesa...
19 lutego 2017, 11:56 [cytuj]
Słaby w tym roku konkurs wsadów. Wynudziłem się strasznie.
Słaby w tym roku konkurs wsadów. Wynudziłem się strasznie.
19 lutego 2017, 14:24 [cytuj]
Ja również. Ubiegłoroczny konkurs oczywiście sprawił, że te oczekiwania były dość duże, tym bardziej, że Gordon brał w nim udział drugi rok z rzędu. Ale wyszło to naprawdę słabo, z ostatnich lat nie przypominam sobie równie słabego konkursu, nawet chyba te lata gdzie więcej było tego show to jakoś lepiej wychodziły te konkursy. W ogóle słabo wypadła ta konkursowa sobota. Konkurs "trójek" też zawiódł. Sporo uczestników w pierwszej rundzie uzyskało słabe wyniki, ta rywalizacja o zwycięstwo też nie była jakoś bardzo emocjonująca. Cieszyłem się jednak ze zwycięstwa w pierwszym konkursie Porzingisa, którego stałem się naprawdę wielkim fanem.
Ja również. Ubiegłoroczny konkurs oczywiście sprawił, że te oczekiwania były dość duże, tym bardziej, że Gordon brał w nim udział drugi rok z rzędu. Ale wyszło to naprawdę słabo, z ostatnich lat nie przypominam sobie równie słabego konkursu, nawet chyba te lata gdzie więcej było tego show to jakoś lepiej wychodziły te konkursy. W ogóle słabo wypadła ta konkursowa sobota. Konkurs "trójek" też zawiódł. Sporo uczestników w pierwszej rundzie uzyskało słabe wyniki, ta rywalizacja o zwycięstwo też nie była jakoś bardzo emocjonująca. Cieszyłem się jednak ze zwycięstwa w pierwszym konkursie Porzingisa, którego stałem się naprawdę wielkim fanem.
9 marca 2017, 10:27 [cytuj]
Nowitzki wśród najlepszych rzucających w historii NBA :-)
sportowefakty.wp.pl/koszykowka/671782/wielkie-osiagniecie-dirka-nowitzkiego-przekroczyl-bariere-30-tysiecy-punktow-w-n
Nowitzki wśród najlepszych rzucających w historii NBA :-)
http://sportowefakty.wp.pl/koszykowka/671782/wielkie-osiagniecie-dirka-nowitzkiego-przekroczyl-bariere-30-tysiecy-punktow-w-n
30 marca 2017, 19:28 [cytuj]
Wiadomość może nie bezpośrednio związana z NBA, ale z koszem w Stanach. Polsat Sport nabył prawa do pokazania Final Four NCAA Tournament. Finał ligi akademickiej już w ten weekend. Do polskich widzów szczególnie ciekawe bo do finałowej czwórki dostała się ekipa Gonzagi, w której występuje Przemek Karnowski.

W tym roku w NCAA Tournament sporo było niespodzianek i finałowa czwórka dość niespodziewana: Gonzaga (#1 West), South Carolina (#7 East), Oregon (#3 Midwest) i North Carolina (#1 South). W Final Four raczej nie wystąpi nikt kogo można się spodziewać jako TOP 5 draftu, ale kilka potencjalnych picków pierwszej rundy draftu zobaczymy m.in. Zach Collins (C, Gonzaga), Nigel Williams-Goss (PG, Gonzaga), Justin Jackson (SF, North Carolina), Sindarius Thornwell (SG, South Carolina), Jordan Bell (PF, Oregon). Najbardziej mi szkoda ekipy Kansas, wyeliminowanej przez Oregon przed samym Final Four. Gra tam Josh Jackson (SG/SF), prawdopodobnie TOP3 tegorocznego draftu. Chłopak ma ogromny talent. Jak dobrze trafi to już w następnym sezonie będzie błyszczał na parkietach NBA.

Pierwszy mecz z soboty na niedzielę o 0:09. Gonzaga zagra z South Caroliną. Drugi mecz tego samego dnia o 2:39.
Wiadomość może nie bezpośrednio związana z NBA, ale z koszem w Stanach. Polsat Sport nabył prawa do pokazania Final Four NCAA Tournament. Finał ligi akademickiej już w ten weekend. Do polskich widzów szczególnie ciekawe bo do finałowej czwórki dostała się ekipa Gonzagi, w której występuje Przemek Karnowski.

W tym roku w NCAA Tournament sporo było niespodzianek i finałowa czwórka dość niespodziewana: Gonzaga (#1 West), South Carolina (#7 East), Oregon (#3 Midwest) i North Carolina (#1 South). W Final Four raczej nie wystąpi nikt kogo można się spodziewać jako TOP 5 draftu, ale kilka potencjalnych picków pierwszej rundy draftu zobaczymy m.in. Zach Collins (C, Gonzaga), Nigel Williams-Goss (PG, Gonzaga), Justin Jackson (SF, North Carolina), Sindarius Thornwell (SG, South Carolina), Jordan Bell (PF, Oregon). Najbardziej mi szkoda ekipy Kansas, wyeliminowanej przez Oregon przed samym Final Four. Gra tam Josh Jackson (SG/SF), prawdopodobnie TOP3 tegorocznego draftu. Chłopak ma ogromny talent. Jak dobrze trafi to już w następnym sezonie będzie błyszczał na parkietach NBA.

Pierwszy mecz z soboty na niedzielę o 0:09. Gonzaga zagra z South Caroliną. Drugi mecz tego samego dnia o 2:39.
31 marca 2017, 19:00 [cytuj]
Gonzaga to ogólnie w bardzo fartownych okolicznościach gra w F4
Gonzaga to ogólnie w bardzo fartownych okolicznościach gra w F4
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 21 17 3 1 54
2. Bayer Leverkusen 21 13 7 1 46
3. Eintracht Frankfurt 21 11 6 4 39
4. RB Lipsk 21 10 6 5 36
5. VfB Stuttgart 21 10 5 6 35
6. SC Freiburg 21 10 3 8 33
7. FSV Mainz 21 9 5 7 32
8. Borussia Mönchengladbach 21 9 4 8 31
9. VfL Wolfsburg 21 8 6 7 30
10. Werder Brema 21 8 6 7 30
11. Borussia Dortmund 21 8 5 8 29
12. FC Augsburg 21 7 6 8 27
13. Union Berlin 21 6 6 9 24
14. FC St. Pauli 21 6 3 12 21
15. TSG 1899 Hoffenheim 21 4 6 11 18
16. Holstein Kiel 21 4 3 14 15
17. 1. FC Heidenheim 21 4 2 15 14
18. VfL Bochum 21 2 4 15 10
cała tabela
shoutbox
Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 moment temu

Portugalia niby zaraz za Francją a lider tabeli dzisiaj nie pokazał nic z BVB w kryzysie.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 6 minut temu

Jeszcze się sezon nie skończył a on już będzie sprzedawał

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 8 minut temu

Żal coś pisać na tego dziada

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 9 minut temu

XDDDD

artur1973
artur1973 9 minut temu

My tu się cieszymy jak małpy w zoo a tu Watzke wylatuje ze swoim ?brak LM oznacza w Dortmundzie sprzedaż gwiazd, przy czym 3 z nich są na świecie pierwszym planie: Gittens Adeyemi i Kobel. Ich sprzedaż winna przynieść około 180-200 mln.? Ja pierd?

waldekzsk
waldekzsk 12 minut temu

Dokładnie.

FilipSantana
FilipSantana 13 minut temu

w zasadzie w każdym sezonie LM

waldekzsk
waldekzsk 13 minut temu

Real za często fartem wygrywa.

DziadZ
DziadZ 13 minut temu

Guardiola znowu palce pogryzie z nerwów dostanie 400 mln na transfery to mu sie poprawi widać że Kloop był nr 1 trenerem

waldekzsk
waldekzsk 14 minut temu

Właśnie widzę nie lubię ani jednego ani drugiego zespołu, ale z dwojga złego bym wolał żeby City dzisiaj wygrało.

Sis
Sis 15 minut temu

Kibic99 - nas zlał przed chwilą Holstein Kiel, 3-0 na Sportingu to duży progres.

Mattii
Mattii 15 minut temu

Real z 2:1 wyszedł na 2:3.

DziadZ
DziadZ 15 minut temu

ja przypomne ze miesiac temu bolonia nas niszczyła

Kibic99
Kibic99 16 minut temu

A z drugiej strony co to jest sporting

Kibic99
Kibic99 16 minut temu

Nasza gra a nasz wynik to nie była ziemia. Więcej szczęścia niż rozumu

Mattii
Mattii 16 minut temu

A potem pojedziemy do jakiegoś Bochum albo Kiel i nas zweryfikują ;)

waldekzsk
waldekzsk 17 minut temu

Wszystkie znaki na niebie na to wskazują :D

Sis
Sis 18 minut temu

KOVAC STWORZYŁ POTWORA

waldekzsk
waldekzsk 21 minut temu

Może ta maszyna teraz ruszy :D ;)

waldekzsk
waldekzsk 22 minut temu

Przy takim wyniki awans już dość pewny.

Mattii
Mattii 23 minut temu

Za tydzień.

Nikol
Nikol 23 minut temu

Chyba pierwsza kontra która wyszła w tym sezonie

Alex3110_
Alex3110_ 24 minut temu

Taa

DziadZ
DziadZ 25 minut temu

tu są rewanże ?

Kibic99
Kibic99 27 minut temu

Brandt jak ruszył do przodu .aż jestem w szoku

FilipSantana
FilipSantana 27 minut temu

Brandt może mieć nawet 10 asyst w tym meczu, mnie już nigdy nie oszuka

Sis
Sis 28 minut temu

ez

FilipSantana
FilipSantana 28 minut temu

Adeyemi w końcu się na coś przydał

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 28 minut temu

Brandt dwie asysty

waldekzsk
waldekzsk 28 minut temu

Przyda im się na morały takie zwycięstwo.

statystyki
Gości online: 194
Zarejestrowanych użytkowników: 10242
Ostatnio zarejestrowany: Igor2001
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem