Forum dyskusyjne
26 sierpnia 2009, 23:22 [cytuj]
Ksywa z rosyjskiej filmowej adaptacji ksiązki nocna straż. Tak się nazywał właśnie główny bohater Anton Gorodecki. Polecam film dla miłośnikow fantasy w stylu urban a książka również ciekawa, przy czym jak prawie zawsze lepsza od filmu !
Ksywa z rosyjskiej filmowej adaptacji ksiązki nocna straż. Tak się nazywał właśnie główny bohater Anton Gorodecki. Polecam film dla miłośnikow fantasy w stylu urban ;) a książka również ciekawa, przy czym jak prawie zawsze lepsza od filmu !
26 lutego 2012, 20:22 [cytuj]
Moja? Po postu z imienia. Pierwotnie chciałem sobie nadać niemiecką wersję, ale niestety była zajęta, a ja nie chciałem do ksywki dopisywać jakichś numerów. I dlatego wyszła wschodnioeuropejska wersja, którą średnio lubię :-P
Moja? Po postu z imienia. Pierwotnie chciałem sobie nadać niemiecką wersję, ale niestety była zajęta, a ja nie chciałem do ksywki dopisywać jakichś numerów. I dlatego wyszła wschodnioeuropejska wersja, którą średnio lubię :-P
26 lutego 2012, 20:24 [cytuj]
Chyba tu jeszcze nie pisalem, nie widzialem tego dzialu, moj sie wzial stad, ze wszystkie proste byly zajete, nie chcialem zadnych glupich numerkow, dat itp, wiec sobie rozciagnalem samogloski, a m dla rownowagi :-P i to nie dla tego forum ale juz dawno dla Wykopu ktory zreszta z nowa szata sie stoczyl :/
Chyba tu jeszcze nie pisalem, nie widzialem tego dzialu, moj sie wzial stad, ze wszystkie proste byly zajete, nie chcialem zadnych glupich numerkow, dat itp, wiec sobie rozciagnalem samogloski, a m dla rownowagi :-P i to nie dla tego forum ale juz dawno dla Wykopu :D ktory zreszta z nowa szata sie stoczyl :/
26 lutego 2012, 20:30 [cytuj]
Moj czesciowo od nazwiska i czesciowo od ulubionego kiedys dawno DJ'a.
Moj czesciowo od nazwiska i czesciowo od ulubionego kiedys dawno DJ'a.
26 lutego 2012, 20:48 [cytuj]
Dwie pierwsze litery od imienia (Patryk) i dwie pierwsze od nazwiska ;-)
Dwie pierwsze litery od imienia (Patryk) i dwie pierwsze od nazwiska ;-)
26 lutego 2012, 20:59 [cytuj]
Basket-od nazwy klubu Basket Kwidzyn, a GKW to z tablic rej. w moim mieście.
Basket-od nazwy klubu Basket Kwidzyn, a GKW to z tablic rej. w moim mieście.
26 lutego 2012, 21:05 [cytuj]
"Basketgkw" powiedział/a:
Basket-od nazwy klubu Basket Kwidzyn
:shock: :shock: :shock: Haha, a ja od poczatku jak bylem pewien ze masz w nicku bastekgkw...
:shock: :shock: :shock: Haha, a ja od poczatku jak bylem pewien ze masz w nicku bastekgkw...
26 lutego 2012, 21:06 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
nie chcialem zadnych glupich numerkow, dat itp
Cyferki w nickach są dla noobów...
Cyferki w nickach są dla noobów...
26 lutego 2012, 21:12 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
[quote="Basketgkw"]Basket-od nazwy klubu Basket Kwidzyn
:shock: :shock: :shock: Haha, a ja od poczatku jak bylem pewien ze masz w nicku bastekgkw...[/quote] no tak trochę mnie dziwiło że piszesz bastek na sb czasami
26 lutego 2012, 21:27 [cytuj]
Ja też zawsze widziałem Bastekgkw :mrgreen: :lol:
Ja też zawsze widziałem Bastekgkw :mrgreen: :lol:
26 lutego 2012, 21:32 [cytuj]
Tiaaa jak można mieć cyferki w nicku :mrgreen:
Tiaaa jak można mieć cyferki w nicku :mrgreen:
26 lutego 2012, 22:22 [cytuj]
W sumie nie wypowiadałem się tutaj jeszcze chyba.
Mój nick obecny to skrót od pełnego kowdipapo, a ten powstał, jak w podstawówce grało się w Worms WP i przy tworzeniu drużyny kumpel nie miał pomysłu na ostatniego robaka, powalił losowo w klawiaturę i taki twór się utworzył, a przynajmniej wolny nick jest zawsze
W sumie nie wypowiadałem się tutaj jeszcze chyba.
Mój nick obecny to skrót od pełnego kowdipapo, a ten powstał, jak w podstawówce grało się w Worms WP i przy tworzeniu drużyny kumpel nie miał pomysłu na ostatniego robaka, powalił losowo w klawiaturę i taki twór się utworzył, a przynajmniej wolny nick jest zawsze :D
26 lutego 2012, 22:47 [cytuj]
Heh, a ja myślałem, że zawsze mylicie go z Bastusiem, ale myślę on nie poprawia, to co ja będę :-P .
Heh, a ja myślałem, że zawsze mylicie go z Bastusiem, ale myślę on nie poprawia, to co ja będę :-P .
26 lutego 2012, 23:27 [cytuj]
pawel a Twoj nick skad?
pawel a Twoj nick skad? :D
26 lutego 2012, 23:33 [cytuj]
Z imienia, 92 z rocznika, a 15 hmm...chyba data założenia konta na kurniku(15.02.2009 :-P )
Z imienia, 92 z rocznika, a 15 hmm...chyba data założenia konta na kurniku(15.02.2009 :-P )
26 lutego 2012, 23:33 [cytuj]
Kolega przypadkowo poklepał w klawiaturę jak wymyślaliście nick do NSa i jakoś wyszło.
Ja już kiedyś pisałem, że od Wolverine, uwielbiam filmy, komiksów czy tam bajek nigdy nie widziałem.
Kolega przypadkowo poklepał w klawiaturę jak wymyślaliście nick do NSa i jakoś wyszło.
Ja już kiedyś pisałem, że od Wolverine, uwielbiam filmy, komiksów czy tam bajek nigdy nie widziałem.
26 lutego 2012, 23:35 [cytuj]
Volv, aż taki to nowy to ja tu nie jestem :-P , co do 15stki to na 100% pewny nie jestem heh, ale historia z nickiem nic szczególnego, nick byłby inny(ksywka), ale zdaje się zajęty był.
Volv, aż taki to nowy to ja tu nie jestem :-P , co do 15stki to na 100% pewny nie jestem heh, ale historia z nickiem nic szczególnego, nick byłby inny(ksywka), ale zdaje się zajęty był.
27 lutego 2012, 01:54 [cytuj]
No moj to chyba wiadomo skad :mrgreen: La Viva Espana ;-)
A tak a propos znajomi zawsze sie smieja jak jest mecz i gra Jesus Navas :roll:
No moj to chyba wiadomo skad :mrgreen: La Viva Espana ;-)
A tak a propos znajomi zawsze sie smieja jak jest mecz i gra Jesus Navas :roll:
27 lutego 2012, 15:32 [cytuj]
Bastek jest tylko jeden!
Hehe, nigdy nie zauważyłem, żeby ktoś przekręcił mój nick i basketa :-P
Bastek jest tylko jeden!
Hehe, nigdy nie zauważyłem, żeby ktoś przekręcił mój nick i basketa :-P
4 lipca 2012, 01:42 [cytuj]
Ero - od najlepszego rapera w Polsce
Ero - od najlepszego rapera w Polsce:D