Forum dyskusyjne
15 sierpnia 2008, 21:18 [cytuj]
ja bym obstawiał ściągnięcie imienia od postaci/rzeczy z jakiegoś utworu fantasty
ja bym obstawiał ściągnięcie imienia od postaci/rzeczy z jakiegoś utworu fantasty
15 sierpnia 2008, 21:25 [cytuj]
mój nick się wzi[color=red]ą[/color]ł od tego że jestem leworęczny :d
[color=red]Edit: Czepiam sie, wiem ;-) - Giv [/color]
mój nick się wzi[color=red]ą[/color]ł od tego że jestem leworęczny :d
15 sierpnia 2008, 23:27 [cytuj]
"Mankut" powiedział/a:
Tu się kolegi Mańkuta czepiasz, a pochodzeniem nicku nie pochwalisz
Tu się kolegi Mańkuta czepiasz, a pochodzeniem nicku nie pochwalisz :D
15 sierpnia 2008, 23:40 [cytuj]
Faktycznie jeszcze nie napisałem tutaj o tym ;-)
Tak więc mój nick -> Givdaf | Giv | Gi-V pochodzi z połączenia dwóch innych.
Kiedyś z kuzynem graliśmy w jedną grę, gdzie posługivano xD się językiem angielskim. Coś od niego potrzebowałem i mówiłem kilkakrotnie give me, give. Jakoś tak wyszło z tego Giv. On od tego czasu się tak nazywał.
Ja natomiast interesuję się też trochę ciężarówkami, jedną z marek jest:
lkw-infos.eu/speditionen/images/q-s/sachstrans/DAF-XF-Sachs-Trans-Sachs-041206-08.jpg" alt="lkw-infos.eu/speditionen/images/q-s/sachstrans/DAF-XF-Sachs-Trans-Sachs-041206-08.jpg" width="98%">
... DAF Więc on miał nick Giv a ja DAF, z czasem jakoś się to połączyło, on przybrał nowy nick, a ja przywłaszczyłem sobie ten. ;-) I tak powstał Givdaf :mrgreen:
Jedno jest pewne, nikt inny na świecie takiego nie ma ;-)
Faktycznie jeszcze nie napisałem tutaj o tym ;-)
Tak więc mój nick -> Givdaf | Giv | Gi-V pochodzi z połączenia dwóch innych.
Kiedyś z kuzynem graliśmy w jedną grę, gdzie posłu[b]giv[/b]ano xD się językiem angielskim. Coś od niego potrzebowałem i mówiłem kilkakrotnie give me, give. Jakoś tak wyszło z tego Giv. On od tego czasu się tak nazywał.
Ja natomiast interesuję się też trochę ciężarówkami, jedną z marek jest:
[img]http://lkw-infos.eu/speditionen/images/q-s/sachstrans/DAF-XF-Sachs-Trans-Sachs-041206-08.jpg[/img]
... DAF ;) Więc on miał nick Giv a ja DAF, z czasem jakoś się to połączyło, on przybrał nowy nick, a ja przywłaszczyłem sobie ten. ;-) I tak powstał [b]Givdaf [/b] :mrgreen:
Jedno jest pewne, nikt inny na świecie takiego nie ma ;-)
16 sierpnia 2008, 01:26 [cytuj]
u mnie nic oryginalnego: dadol od imienia Dawid, 88- rok urodzenia i tak powstal dadol88
u mnie nic oryginalnego: dadol od imienia Dawid, 88- rok urodzenia i tak powstal dadol88
16 sierpnia 2008, 10:32 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
i mówiłem kilkakrotnie give me, give. Jakoś tak wyszło z tego Giv. (...)
Ja natomiast interesuję się też trochę ciężarówkami, jedną z marek jest: DAF (...) I tak powstał Givdaf
Czyli piwo dla Zdzisia
Czyli piwo dla Zdzisia :D
16 sierpnia 2008, 11:29 [cytuj]
Z DAFem trafiłem... czyli w zasadzie zgadłem twój nick, poproszę piwo :-P
Z DAFem trafiłem... czyli w zasadzie zgadłem twój nick, poproszę piwo :-P
16 sierpnia 2008, 12:11 [cytuj]
lukehoney.typepad.com/the_greasy_spoon/images/2007/12/05/guinness.jpg" alt="lukehoney.typepad.com/the_greasy_spoon/images/2007/12/05/guinness.jpg" width="98%">
Proszę bardzo ;-)
Do dna
Dobrze, że się z Tobą faktycznie nie założyłem ;-) Ostatnio kiepsko wychodzę na zkładach. W ciągu tych wakacji wygrałem dwa piwa. Natomiast przegrałem raz 2 czteropaki i dwa razy po 2 piwa, raz flaszke. No, ale człowiek honorowy, to trzeba było kupić 8-)
[img]http://lukehoney.typepad.com/the_greasy_spoon/images/2007/12/05/guinness.jpg[/img]
Proszę bardzo ;-)
Do dna ;)
Dobrze, że się z Tobą faktycznie nie założyłem ;-) Ostatnio kiepsko wychodzę na zkładach. W ciągu tych wakacji wygrałem dwa piwa. Natomiast przegrałem raz 2 czteropaki i dwa razy po 2 piwa, raz flaszke. No, ale człowiek honorowy, to trzeba było kupić 8-)
16 sierpnia 2008, 12:19 [cytuj]
Pfff... to jest małe piwo... No ale Guinness, a ja uwielbiam ciemne piwa, więc z całego serca dziękuję :-P
Pfff... to jest małe piwo... No ale Guinness, a ja uwielbiam ciemne piwa, więc z całego serca dziękuję :-P
15 lipca 2009, 13:56 [cytuj]
RickenZMazowsza - idol + lokalny patriotyzm to czynniki jakie złożyły się na mojego nicka.
RickenZMazowsza - idol + lokalny patriotyzm to czynniki jakie złożyły się na mojego nicka.
15 lipca 2009, 15:09 [cytuj]
Kiedyś za czasów kiedy to chodziło sie do podstawówki na zielonej szkole do kumpla który już wtedy zaczął świrować do dziewczyn(Świrus ;D ) kiedy wszyscy inni mieli je w głębokim poważaniu bo liczyła sie tylko gra w piłe :-P wkurzyłem sie na niego i w przypływie złości krzyknąłem do niego coś o tym że jest jakimś kochasiem czy coś w tym stylu. Dalej to już wiadomo odbiło sie na mnie i przylgnęło do mnie i tak już zostało - zsotałem Kochasiem :-D
Kiedyś za czasów kiedy to chodziło sie do podstawówki na zielonej szkole do kumpla który już wtedy zaczął świrować do dziewczyn(Świrus ;D ) kiedy wszyscy inni mieli je w głębokim poważaniu bo liczyła sie tylko gra w piłe :-P wkurzyłem sie na niego i w przypływie złości krzyknąłem do niego coś o tym że jest jakimś kochasiem czy coś w tym stylu. Dalej to już wiadomo odbiło sie na mnie i przylgnęło do mnie i tak już zostało - zsotałem Kochasiem :-D
2 sierpnia 2009, 20:56 [cytuj]
mój nick wziął się z postaci z filmu X-men, z kolei 90 to koncówka daty urodzenia
mój nick wziął się z postaci z filmu X-men, z kolei 90 to koncówka daty urodzenia
2 sierpnia 2009, 23:00 [cytuj]
Witaj w klubie Gambit :-D
Witaj w klubie Gambit :-D
3 sierpnia 2009, 10:54 [cytuj]
Moja ksywa wzięła się z tego, że z czasów dzieciństwa ugryzła mnie osa... i wtedy krzyczałem bzyyyyyyyy później dodali "k" i było BZYK! a 474 od poczty email.
Moja ksywa wzięła się z tego, że z czasów dzieciństwa ugryzła mnie osa... i wtedy krzyczałem bzyyyyyyyy później dodali "k" i było BZYK! a 474 od poczty email.
3 sierpnia 2009, 18:15 [cytuj]
a ja od mojego imienia Karol tylko ze ja je poprostu przetlumaczylem na angielski i wyszlo charles
a ja od mojego imienia Karol tylko ze ja je poprostu przetlumaczylem na angielski i wyszlo charles :)
3 sierpnia 2009, 19:21 [cytuj]
Na imię mam Sebastian, więc Bastek to zdrobnienie, a liczba 27 to suma dnia i miesiąca moich urodzin, czyli 21.06
Na imię mam Sebastian, więc Bastek to zdrobnienie, a liczba 27 to suma dnia i miesiąca moich urodzin, czyli 21.06 :)
3 sierpnia 2009, 19:34 [cytuj]
Jak wszyscy to wszyscy,moj Nick sie wzial z tego jak w Technikum wolali na mnie,na imie mam Adrian,a wolali Adis,a 30 to moj wiek.
Jak wszyscy to wszyscy,moj Nick sie wzial z tego jak w Technikum wolali na mnie,na imie mam Adrian,a wolali Adis,a 30 to moj wiek.
3 sierpnia 2009, 19:55 [cytuj]
Pochodzenie mojego nicka jest chyba jednym z najlatwiejszych do odgadniecia. Uwielbiam Kazika "Kazelota" Staszewskiego i wszystkie jego wytwory muzyczne (Kult, Kazik, Kazik Na Zywo, KNZ, Kaenzet, El dupa, L-Dopa, El Doopa, El Dojpa, Buldog). :-P
Pochodzenie mojego nicka jest chyba jednym z najlatwiejszych do odgadniecia. Uwielbiam Kazika "Kazelota" Staszewskiego i wszystkie jego wytwory muzyczne (Kult, Kazik, Kazik Na Zywo, KNZ, Kaenzet, El dupa, L-Dopa, El Doopa, El Dojpa, Buldog). :-P
8 sierpnia 2009, 18:31 [cytuj]
A moje Bex bylo na samym poczatku a to z tego ze jest takie piwo Beck's lubialem je pic.
Tyle ze moja ksywe sie pisze przez X poniewaz to lepsze A Biker bo uprawiam sport extremalny od 6 lat na rowerze
A moje Bex bylo na samym poczatku a to z tego ze jest takie piwo Beck's lubialem je pic.
Tyle ze moja ksywe sie pisze przez X poniewaz to lepsze:) A Biker bo uprawiam sport extremalny od 6 lat na rowerze:)