Forum dyskusyjne
25 lipca 2007, 10:34 [cytuj]
hmm moja ksywka to troszke smieszna sprawa jak bylem gowniarzem i mialem jakies 13 lat to czasem robilismy spotkania z czatu osob z Gliwic (dla nie wtajemniczonych GG dopiero zaczynala dzialalnosc wiec malo kto w ogole to mial i wiedzial o tym wiec sie siedzialo na czatach ) no i tak sie spotykalismy po jakies 60-80 osob i szlo sie na dyskoteke po wypiciu %% no ale ktoregos razu w czasie takiego spotkania poszlismy do kumpla ktory pracowal w kafejce internetowej,chwile z nim porozmawialismy a ja chcialem maila wyslac (a ze wszyscy bylismy juz po troszku %%% ) to podobno usiadlem i napisalem slowo ZESIQ cokolwiek to znaczy hehehehehehe no i tak jakos zostalo do dzis glupie bledy mlodosci przez ksywe nie zostana zapomniane ;p
hmm moja ksywka to troszke smieszna sprawa :D jak bylem gowniarzem i mialem jakies 13 lat to czasem robilismy spotkania z czatu osob z Gliwic (dla nie wtajemniczonych GG dopiero zaczynala dzialalnosc wiec malo kto w ogole to mial i wiedzial o tym wiec sie siedzialo na czatach ;) ) no i tak sie spotykalismy po jakies 60-80 osob i szlo sie na dyskoteke po wypiciu %% no ale ktoregos razu w czasie takiego spotkania poszlismy do kumpla ktory pracowal w kafejce internetowej,chwile z nim porozmawialismy a ja chcialem maila wyslac (a ze wszyscy bylismy juz po troszku %%% ) to podobno usiadlem i napisalem slowo ZESIQ cokolwiek to znaczy hehehehehehe ;P no i tak jakos zostalo do dzis :P glupie bledy mlodosci przez ksywe nie zostana zapomniane ;p
25 lipca 2007, 14:33 [cytuj]
To dobre :-)
To dobre :-)
25 lipca 2007, 14:36 [cytuj]
A ja mam tak po koncówce imienia bo się nazywam Błażej więc żeby było krócej to koledzy zaczęli do mnie wołać Żeju i tak się przyjęło i już mało kto mówi do mnie po imieniu
A ja mam tak po koncówce imienia bo się nazywam Błażej więc żeby było krócej to koledzy zaczęli do mnie wołać Żeju i tak się przyjęło i już mało kto mówi do mnie po imieniu:)
26 lipca 2007, 22:17 [cytuj]
Mazkaz no nie wiem skad tak jakosc od Mazaka
Mazkaz no nie wiem skad tak jakosc od Mazaka :)
31 sierpnia 2007, 23:37 [cytuj]
DZUDZO - hmm... nazwał mnie tak kumpel i tak wyszło
Nie wiem z kąd on to wymyślił ;]
DZUDZO - hmm... nazwał mnie tak kumpel i tak wyszło
Nie wiem z kąd on to wymyślił ;]
1 września 2007, 08:12 [cytuj]
mój to skrót od RadeX, a ten to pozostałość po czasach kiedy na osiedlu literka X w nicku była lansem :-P
mój to skrót od RadeX, a ten to pozostałość po czasach kiedy na osiedlu literka X w nicku była lansem :-P
9 września 2007, 13:35 [cytuj]
a mój nick powtał przy zakładaniu maila ksywka + 09 (rok założenia bvb) a ksywka powstała lata temu na zielonych lekcjach (to były czasy :mrgreen: ) przez przypadek się źle podpisałem i koledzy mnie nazwali umor (od nazwiska Umofner)
a mój nick powtał przy zakładaniu maila ksywka + 09 (rok założenia bvb) a ksywka powstała lata temu na zielonych lekcjach (to były czasy :mrgreen: ) przez przypadek się źle podpisałem i koledzy mnie nazwali umor (od nazwiska Umofner)
9 września 2007, 21:59 [cytuj]
hmm w sumie to od tego że mój nauczyciel w gim. nie wiedział jak sie nazywam a że miałem koszulke Rickena na sobie to tak na mnie zaczął wołać i później już wszyscy tak na mnie gadali
hmm w sumie to od tego że mój nauczyciel w gim. nie wiedział jak sie nazywam ;P a że miałem koszulke Rickena na sobie to tak na mnie zaczął wołać ;P i później już wszyscy tak na mnie gadali ;P
26 października 2007, 12:17 [cytuj]
Któregoś roku jechałem na wakacje w góry z zakładu pracy mojego taty. Tam poznałem grupkę młodych ludzi, którzy z racji na moją ciemną karnację namaścili mnie tą oto ksywką. W tym roku niestety nie było mi dane się poopalać, więc jestem dość znacznie wybielony.
Któregoś roku jechałem na wakacje w góry z zakładu pracy mojego taty. Tam poznałem grupkę młodych ludzi, którzy z racji na moją ciemną karnację namaścili mnie tą oto ksywką. W tym roku niestety nie było mi dane się poopalać, więc jestem dość znacznie wybielony.
29 października 2007, 16:41 [cytuj]
Mieszkać w Gdańsku i sie nie opalić :mrgreen: Szewc bez butów chodzi :lol:
Mieszkać w Gdańsku i sie nie opalić :mrgreen: Szewc bez butów chodzi :lol:
30 października 2007, 12:38 [cytuj]
Biorąc pod uwagę to, iż całe wakacje pracowałem, to nie ma w tym nic dziwnego.
Biorąc pod uwagę to, iż całe wakacje pracowałem, to nie ma w tym nic dziwnego.
24 listopada 2007, 10:21 [cytuj]
sledz od mojego przezwiska w gimie a 91 to rocznik w którym się urodziłem
sledz od mojego przezwiska w gimie a 91 to rocznik w którym się urodziłem:D
13 maja 2008, 15:02 [cytuj]
Ben-imię
13-ulubiona liczba
Ben-imię
13-ulubiona liczba
15 sierpnia 2008, 15:15 [cytuj]
Lampard- od ulubionego piłkarza, 7- numer na koszulce dawnego idola Davida Beckhama który z tym nr. grał w reprezentacji!
Lampard- od ulubionego piłkarza, 7- numer na koszulce dawnego idola Davida Beckhama który z tym nr. grał w reprezentacji!
15 sierpnia 2008, 15:20 [cytuj]
Volverin - Od znanej postaci z filmu i komiksów "X-Men". Jest lekka różnica w pisowni:
Volverin - Wolverine
Volverin - Od znanej postaci z filmu i komiksów "X-Men". Jest lekka różnica w pisowni:
Volverin - Wolverine :P
15 sierpnia 2008, 15:41 [cytuj]
Zdzisław- szkolno/osiedlowe przezwisko... naprawdę nazywam się Mateusz ale mało kto tak do mnie teraz mówi. Ogólnie rzecz biorąc to większa część rodziny mówi do mnie Zdzisław. Zamiennie- zdzichu, zdzisiu, zdziszek, dzidek, zdzislawie itd.itp.
Zdzisław- szkolno/osiedlowe przezwisko... naprawdę nazywam się Mateusz ale mało kto tak do mnie teraz mówi. Ogólnie rzecz biorąc to większa część rodziny mówi do mnie Zdzisław. Zamiennie- zdzichu, zdzisiu, zdziszek, dzidek, zdzislawie itd.itp.
15 sierpnia 2008, 15:55 [cytuj]
Gdzieśtam w szkole kiedyś mnie nazwali, spodobało mi się, rozpropagowałem. Na scenie BVB znany tylko jako Szeryf.
Obecnie, gdziekolwiek indziej używam Bodolsogbörged (z mongolskiego: Orzeł, który lubi rozmyślać ) i w skrótach: Bodi, Bodo, Bodolsog.
Gdzieśtam w szkole kiedyś mnie nazwali, spodobało mi się, rozpropagowałem. Na scenie BVB znany tylko jako Szeryf.
Obecnie, gdziekolwiek indziej używam Bodolsogbörged (z mongolskiego: Orzeł, który lubi rozmyślać :D) i w skrótach: Bodi, Bodo, Bodolsog.
15 sierpnia 2008, 16:48 [cytuj]
"Lukas" od imienia tradycyjnie tylko przełożyłem z polskiego na niemiecki lecz ksywka ta obowiązuje mnie jedynie w świecie internautów...Moja naturalna ksywa to "Wesoł" od nazwiska ale używana jest ona tylko w otoczeniu znajomych tych nie internetowych
"Lukas" od imienia tradycyjnie tylko przełożyłem z polskiego na niemiecki:) lecz ksywka ta obowiązuje mnie jedynie w świecie internautów...Moja naturalna ksywa to "Wesoł" od nazwiska ale używana jest ona tylko w otoczeniu znajomych tych nie internetowych:)
15 sierpnia 2008, 20:58 [cytuj]
Givdaf, nikt nawet nie próbuje, ja także nie mam pojęcia. Zapodawaj.
Givdaf, nikt nawet nie próbuje, ja także nie mam pojęcia. Zapodawaj.
15 sierpnia 2008, 21:03 [cytuj]
Od angielskiego słowa "give" i marki samochodu "DAF"? W sensie, że rozdajesz ciężarówki?
Od angielskiego słowa "give" i marki samochodu "DAF"? W sensie, że rozdajesz ciężarówki?