Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|
27 listopada 2008, 01:39 [cytuj]
Wygląda na to, że przyszły sezon może być tym ostatnim Kovalskiego w McLarenie. Niejaki Paul di Resta pcha się do F1. Ron Pennis chce by młody Szkot jak najszybciej trafił do F1...

Jestem za! :-) Może młody nie byłby potulny jak baranek i nie godziłby się na bycie pomagierem mulata... :-P W przeciwnym razie niech spada na drzewo!
Wygląda na to, że przyszły sezon może być tym ostatnim Kovalskiego w McLarenie. Niejaki Paul di Resta pcha się do F1. Ron Pennis chce by młody Szkot jak najszybciej trafił do F1...

Jestem za! :-) Może młody nie byłby potulny jak baranek i nie godziłby się na bycie pomagierem mulata... :-P W przeciwnym razie niech spada na drzewo!
13 stycznia 2009, 20:01 [cytuj]
Teamy F1 powoli prezentują swoje bolidy na sezon 2009... :-) Wczoraj na pierwszy ogień poszło Ferrari... 8-)

Mi podoba się ten wóz. Były spore obawy po tym co wcześniej (ale tylko na testach) zaprezentowało BMW...

Oto parę fotek Ferrari F60 (numeracja inna niż dotychczas, bo ma symbolizować sześćdziesiąty sezon tej ekipy w F1)...

img.autokult.pl/galeria/nowy-bolid-ferrari-f60/new-ferrari-f60-forumula-1-racecar_4.jpg_820_w700.jpg" alt="img.autokult.pl/galeria/nowy-bolid-ferrari-f60/new-ferrari-f60-forumula-1-racecar_4.jpg_820_w700.jpg" width="98%">

img.autokult.pl/galeria/nowy-bolid-ferrari-f60/new-ferrari-f60-forumula-1-racecar_7.jpg_820_w700.jpg" alt="img.autokult.pl/galeria/nowy-bolid-ferrari-f60/new-ferrari-f60-forumula-1-racecar_7.jpg_820_w700.jpg" width="98%">

img.autokult.pl/galeria/nowy-bolid-ferrari-f60/new-ferrari-f60-forumula-1-racecar_5.jpg_820_w700.jpg" alt="img.autokult.pl/galeria/nowy-bolid-ferrari-f60/new-ferrari-f60-forumula-1-racecar_5.jpg_820_w700.jpg" width="98%">

:-)
Teamy F1 powoli prezentują swoje bolidy na sezon 2009... :-) Wczoraj na pierwszy ogień poszło Ferrari... 8-)

Mi podoba się ten wóz. Były spore obawy po tym co wcześniej (ale tylko na testach) zaprezentowało BMW...

Oto parę fotek Ferrari F60 (numeracja inna niż dotychczas, bo ma symbolizować sześćdziesiąty sezon tej ekipy w F1)...

[img]http://img.autokult.pl/galeria/nowy-bolid-ferrari-f60/new-ferrari-f60-forumula-1-racecar_4.jpg_820_w700.jpg[/img]

[img]http://img.autokult.pl/galeria/nowy-bolid-ferrari-f60/new-ferrari-f60-forumula-1-racecar_7.jpg_820_w700.jpg[/img]

[img]http://img.autokult.pl/galeria/nowy-bolid-ferrari-f60/new-ferrari-f60-forumula-1-racecar_5.jpg_820_w700.jpg[/img]

:-)
17 lutego 2009, 18:36 [cytuj]
Niebawem do F1 wskoczy amerykański team USF1 (bodajże od sezonu 2010)... :-)

Jego kierowcami mają być Amerykańce i tu rzecz najważniejsza :!: Jednym z nich będzie prawdopodobnie ta Pani :arrow: Danica Patrick... 8-) :-D Poniżej fajna sesja zdjęciowa...

:arrow: v10.pl/Danica,Patrick,i,Ford,Cobra,galeria,1028.html

I taka ciekawostka dla fanów Kubicy. Na torze Hungaroring nowo wybudowana trybuna będzie nosiła jego nazwisko ("Kubica Grandstand")... ;-) Będzie to jedna z najdroższych miejscówek na węgierskim torze (269 ojro)...
Niebawem do F1 wskoczy amerykański team USF1 (bodajże od sezonu 2010)... :-)

Jego kierowcami mają być Amerykańce i tu rzecz najważniejsza :!: Jednym z nich będzie prawdopodobnie ta Pani :arrow: Danica Patrick... 8-) :-D Poniżej fajna sesja zdjęciowa...

:arrow: http://www.v10.pl/Danica,Patrick,i,Ford,Cobra,galeria,1028.html

I taka ciekawostka dla fanów Kubicy. Na torze Hungaroring nowo wybudowana trybuna będzie nosiła jego nazwisko ("Kubica Grandstand")... ;-) Będzie to jedna z najdroższych miejscówek na węgierskim torze (269 ojro)...
17 lutego 2009, 18:47 [cytuj]
Ciekawe te bolidy a tej Pani dałbym pojeździc na ręcznym:P
Ciekawe te bolidy a tej Pani dałbym pojeździc na ręcznym:P
17 lutego 2009, 20:44 [cytuj]
Dobrze, że Kubica nie miał nigdy takiej sesji zdjęciowej... A tak poważnie to już na pierwszy rzut oka widać, że dziewczyna ma talent :lol:
Dobrze, że Kubica nie miał nigdy takiej sesji zdjęciowej... A tak poważnie to już na pierwszy rzut oka widać, że dziewczyna ma talent :lol:
17 lutego 2009, 23:47 [cytuj]
Do garów, a nie bolidu...
Do garów, a nie bolidu...
17 lutego 2009, 23:58 [cytuj]
popieram Murzyna:)
popieram Murzyna:)
19 marca 2009, 15:55 [cytuj]
Już za 10 dni pierwszy wyścig nowego sezonu... :-D

Na razie na testach zespół Brawn GP miażdży konkurencję... Zobaczymy co sezon przyniesie... Mam nadzieję, że McLaren ma faktycznie jakieś problemy i to durne ukrywanie się i zasłanianie bolidu przed mediami i konkurencją wyjdzie im bokiem... :-P

Od tego sezonu mistrzem zostanie ten kierowca, który wygra najwięcej wyścigów... :roll: Szkoda, że tego rok temu nie wprowadzili to mulat znowu musiałby obejść się smakiem...

W sumie przepis kontrowersyjny ale ma poprawić atrakcyjność widowiska (więcej prawdziwego ścigania się i walka o zwycięstwo) i ukrócić ciułanie punktów... Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu...

Ostatnie 2 sezony były nieziemsko emocjonujące, a tu teraz tyle zmian i kombinowania... :-/
Już za 10 dni pierwszy wyścig nowego sezonu... :-D

Na razie na testach zespół Brawn GP miażdży konkurencję... Zobaczymy co sezon przyniesie... Mam nadzieję, że McLaren ma faktycznie jakieś problemy i to durne ukrywanie się i zasłanianie bolidu przed mediami i konkurencją wyjdzie im bokiem... :-P

Od tego sezonu mistrzem zostanie ten kierowca, który wygra najwięcej wyścigów... :roll: Szkoda, że tego rok temu nie wprowadzili to mulat znowu musiałby obejść się smakiem...

W sumie przepis kontrowersyjny ale ma poprawić atrakcyjność widowiska (więcej prawdziwego ścigania się i walka o zwycięstwo) i ukrócić ciułanie punktów... Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu...

Ostatnie 2 sezony były nieziemsko emocjonujące, a tu teraz tyle zmian i kombinowania... :-/
19 marca 2009, 16:45 [cytuj]
Kolejna bzdura z tym przepisem. Sam jestem ciekaw jak to wszystko wyjdzie.

Zastanawiałem się dość długo czy nie wybrać się na wyścig na Węgry w tym roku, ale po przeliczeniu kosztów stwierdziłem, że się stanowczo nie opłaca.
Kolejna bzdura z tym przepisem. Sam jestem ciekaw jak to wszystko wyjdzie.

Zastanawiałem się dość długo czy nie wybrać się na wyścig na Węgry w tym roku, ale po przeliczeniu kosztów stwierdziłem, że się stanowczo nie opłaca.
19 marca 2009, 16:52 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:

Mnie ostatnio rozbawił gdzieś jeden gość. Twierdził, że jeździ samochodem w 4 osoby na GP Węgier i z paliwem, wejściówką na cały weekend F1, hotelem, wyżywieniem wychodzi mu 600-700 zł za osobę... :shock: Jakoś trudno mi w to uwierzyć... Za tyle to tylko zbierać ekipę i co roku tam jeździć... :-D

Mnie ostatnio rozbawił gdzieś jeden gość. Twierdził, że jeździ samochodem w 4 osoby na GP Węgier i z paliwem, wejściówką na cały weekend F1, hotelem, wyżywieniem wychodzi mu 600-700 zł za osobę... :shock: Jakoś trudno mi w to uwierzyć... Za tyle to tylko zbierać ekipę i co roku tam jeździć... :-D
19 marca 2009, 19:39 [cytuj]
700 PLN to kosztuje sam wstęp. Właśnie głównie tym się kierowałem przy podjęciu decyzji, bo hotel i przelot wychodzi niewiele drożej niż nasze podróże do Dortmundu. Ogólnie wychodzi grubo ponad 1000 PLN ze wszystkim (podróż, kwatera, wstęp).
700 PLN to kosztuje sam wstęp. Właśnie głównie tym się kierowałem przy podjęciu decyzji, bo hotel i przelot wychodzi niewiele drożej niż nasze podróże do Dortmundu. Ogólnie wychodzi grubo ponad 1000 PLN ze wszystkim (podróż, kwatera, wstęp).
19 marca 2009, 19:40 [cytuj]
Taa... Sam bilet może kosztować 150&#8364; przy takiej walucie to napewno... pozatym paliwo,jedzenie i ,,hotel''(ciekawe jaki)
minimalny koszt to 1000zł
Taa... Sam bilet może kosztować 150&#8364; przy takiej walucie to napewno... pozatym paliwo,jedzenie i ,,hotel''(ciekawe jaki)
minimalny koszt to 1000zł
19 marca 2009, 20:25 [cytuj]
Ja robiłem głównie rozeznanie u biur podróży, które zajmują się wyjazdami na F1 (na cały weekend włącznie z piątkowymi treningami i sobotnimi kwalifikacjami). Wychodziło mi co najmniej 1500zł... Patrzyłem na Belgię ale Węgry pewnie podobnie wychodzą... :roll:
Ja robiłem głównie rozeznanie u biur podróży, które zajmują się wyjazdami na F1 (na cały weekend włącznie z piątkowymi treningami i sobotnimi kwalifikacjami). Wychodziło mi co najmniej 1500zł... Patrzyłem na Belgię ale Węgry pewnie podobnie wychodzą... :roll:
20 marca 2009, 06:32 [cytuj]
Zresztą w TV chyba nawet lepieuj widać bo jak siedzisz na trybunach to nie widzisz wszystkiego tylko kawałek...
Zresztą w TV chyba nawet lepieuj widać bo jak siedzisz na trybunach to nie widzisz wszystkiego tylko kawałek...
20 marca 2009, 22:04 [cytuj]
[code]Zaledwie po jednym dniu międzynarodowa federacja samochodowa &#40;FIA&#41; wycofała zmianę przepisów Formuły 1 zgodnie z którą mistrzem świata miał zostać ten kierowca, który wygrałby najwięcej wyścigów. FIA nie wprowadzi kontrowersyjnego przepisu, ponieważ nie zgadzają się na to wszystkie zespoły. Zaledwie dwie godziny po tym, jak Stowarzyszenie Zespołów Formuły 1 &#40;FOTA&#41; wystosowało oficjalny protest w sprawie zmiany przepisów, FIA zareagowała. W oświadczeniu międzynarodowej federacji czytamy&#58; "Jeśli z jakichś przyczyn zespoły Formuły 1 nie zgadzają się na obowiązywanie nowego regulaminu, jego wprowadzenie zostanie odroczone do 2010 roku". To dobra informacja dla większości kierowców, którym zmiana przepisów wyjątkowo się nie podobała. W ostrych słowach skrytykowali ją między innymi Jarno Trulli, Mark Webber i Fernando Alonso. - Myślę, że to, co dzieje się w Formule 1 jest hańbą - mówił jeszcze niedawno mistrz świata, Lewis Hamilton. [/code] No i dobrze, bo to była idiotyczna zmiana :roll:
[code]Zaledwie po jednym dniu międzynarodowa federacja samochodowa &#40;FIA&#41; wycofała zmianę przepisów Formuły 1 zgodnie z którą mistrzem świata miał zostać ten kierowca, który wygrałby najwięcej wyścigów. FIA nie wprowadzi kontrowersyjnego przepisu, ponieważ nie zgadzają się na to wszystkie zespoły. Zaledwie dwie godziny po tym, jak Stowarzyszenie Zespołów Formuły 1 &#40;FOTA&#41; wystosowało oficjalny protest w sprawie zmiany przepisów, FIA zareagowała. W oświadczeniu międzynarodowej federacji czytamy&#58; "Jeśli z jakichś przyczyn zespoły Formuły 1 nie zgadzają się na obowiązywanie nowego regulaminu, jego wprowadzenie zostanie odroczone do 2010 roku". To dobra informacja dla większości kierowców, którym zmiana przepisów wyjątkowo się nie podobała. W ostrych słowach skrytykowali ją między innymi Jarno Trulli, Mark Webber i Fernando Alonso. - Myślę, że to, co dzieje się w Formule 1 jest hańbą - mówił jeszcze niedawno mistrz świata, Lewis Hamilton. [/code] No i dobrze, bo to była idiotyczna zmiana :roll:
20 marca 2009, 22:38 [cytuj]
Też o tym dziś czytałem... Ale wkurza mnie to "odroczenie"... Pomysł powinien iść do śmietnika i już nie wracać... :roll:

Tym u góry (Mosley & Ecclestone) bardzo się nudzi... :-/

Dla mnie od ostatniego sezonu nic nie powinno się zmieniać skoro wrażeń i emocji nie brakowało... Do zmiany nadają się jedynie zasady dotyczące samochodu bezpieczeństwa... Wypadałoby też powrócić do sytuacji, gdzie było dwóch dostawców opon (marzenie)...
Też o tym dziś czytałem... Ale wkurza mnie to "odroczenie"... Pomysł powinien iść do śmietnika i już nie wracać... :roll:

Tym u góry (Mosley & Ecclestone) bardzo się nudzi... :-/

Dla mnie od ostatniego sezonu nic nie powinno się zmieniać skoro wrażeń i emocji nie brakowało... Do zmiany nadają się jedynie zasady dotyczące samochodu bezpieczeństwa... Wypadałoby też powrócić do sytuacji, gdzie było dwóch dostawców opon (marzenie)...
28 marca 2009, 22:20 [cytuj]
Jakoś nikt nie wpomina o jutrzejszym pierwszym wyścigu F1 po tylu miesiącach przerwy.

Póki co kwalifikacje poszły dobrze, bo Robert startuje z drugiej linii, za nim są obaj Ferrarzyści, McLaren dał ciała po całej linii, to samo Toyota z moim trzecim - obok Hamiltona i Kovalainena - ulubieńcem, czyli Glockiem. Zresztą Niemca pokochała znaczna część widowni Formuły na sam koniec ubiegłego sezonu.

Ciekawi mnie strasznie forma nowego teamu - Brawn GP, bo póki co zdominowali dzisiejsze kwalifikacje.

Wyścig będzie bardzo interesujący, bo pokaże rozkład sił w nowym sezonie Formuły.
A tak przy okazji, to na Onecie pojawił się dziś fajny i niezwykle trafny w swej ironii wpis, który brzmiał mniej więcej tak: "Kibice Brawn GP, od zawsze wierni i oddani, pokażmy ilu na jest!"

I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie fakt, iż trzeba będzie jutro o 8. wstać. Oby było warto...
Jakoś nikt nie wpomina o jutrzejszym pierwszym wyścigu F1 po tylu miesiącach przerwy.

Póki co kwalifikacje poszły dobrze, bo Robert startuje z drugiej linii, za nim są obaj Ferrarzyści, McLaren dał ciała po całej linii, to samo Toyota z moim trzecim - obok Hamiltona i Kovalainena - [i]ulubieńcem[/i], czyli Glockiem. Zresztą Niemca pokochała znaczna część widowni Formuły na sam koniec ubiegłego sezonu.

Ciekawi mnie strasznie forma nowego teamu - Brawn GP, bo póki co zdominowali dzisiejsze kwalifikacje.

Wyścig będzie bardzo interesujący, bo pokaże rozkład sił w nowym sezonie Formuły.
A tak przy okazji, to na Onecie pojawił się dziś fajny i niezwykle trafny w swej ironii wpis, który brzmiał mniej więcej tak: "Kibice Brawn GP, od zawsze wierni i oddani, pokażmy ilu na jest!"

I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie fakt, iż trzeba będzie jutro o 8. wstać. Oby było warto...
29 marca 2009, 14:49 [cytuj]
Wyścigu nie widziałem ale jak czytałem o nim to należy tylko stwierdzić,że szkoda Roberta :-/
Wyścigu nie widziałem ale jak czytałem o nim to należy tylko stwierdzić,że szkoda Roberta :-/
29 marca 2009, 15:02 [cytuj]
Jeden wielki DRAMAT... :cry: Australia znowu pechowa dla Ferrari i Kubicy...

Szkoda mi też Vettela, którego bardzo lubię, a Polacy zrobili dziś sobie z niego kozła ofiarnego... :evil: Gdyby sytuacja była odwrotna to Sebek też byłby winien, bo przecież Niemiec i utrudnił życie Polakowi... :-? Proponowałbym od razu rozstrzelać go! :lol:

Dla mnie to był zwykły incydent wyścigowy i nikt nie powinien być ukarany. Ale sędziowie uznali inaczej i ku uciesze Polaczków ukarali go przesunięciem o 10 pozycji do GP Malezji...

I najgorsze :arrow: łoś Lewis prześlizgnął się na trzecie miejsce (był czwarty ale Trulli został ukarany)... :-| Jak zwykle sporo zyskał na cudzym nieszczęściu...

Brawn GP ma spore szanse zgarnąć dublet także w dwóch kolejnych wyścigach...

Na wyniki dwóch pierwszych GP trzeba brać poprawkę, bo 14.04 będzie decyzja w sprawie legalności tylnych dyfuzorów Brawna GP, Toyoty i Williamsa. Jak będzie kara to ich punkty z Australii i Malezji będą anulowane! I tu ciekawa rzecz :arrow: buc Hamcio byłby wówczas pierwszy w Australii... :shock: :-? W przeciwnym razie będzie zielone światło dla innych ekip, żeby też użyć tego dobrodziejstwa w swoich bolidach... :-)
Jeden wielki DRAMAT... :cry: Australia znowu pechowa dla Ferrari i Kubicy...

Szkoda mi też Vettela, którego bardzo lubię, a Polacy zrobili dziś sobie z niego kozła ofiarnego... :evil: Gdyby sytuacja była odwrotna to Sebek też byłby winien, bo przecież Niemiec i utrudnił życie Polakowi... :-? Proponowałbym od razu rozstrzelać go! :lol:

Dla mnie to był zwykły incydent wyścigowy i nikt nie powinien być ukarany. Ale sędziowie uznali inaczej i ku uciesze Polaczków ukarali go przesunięciem o 10 pozycji do GP Malezji...

I najgorsze :arrow: łoś Lewis prześlizgnął się na trzecie miejsce (był czwarty ale Trulli został ukarany)... :-| Jak zwykle sporo zyskał na cudzym nieszczęściu...

Brawn GP ma spore szanse zgarnąć dublet także w dwóch kolejnych wyścigach...

Na wyniki dwóch pierwszych GP trzeba brać poprawkę, bo 14.04 będzie decyzja w sprawie legalności tylnych dyfuzorów Brawna GP, Toyoty i Williamsa. Jak będzie kara to ich punkty z Australii i Malezji będą anulowane! I tu ciekawa rzecz :arrow: buc Hamcio byłby wówczas pierwszy w Australii... :shock: :-? W przeciwnym razie będzie zielone światło dla innych ekip, żeby też użyć tego dobrodziejstwa w swoich bolidach... :-)
29 marca 2009, 15:43 [cytuj]
Ech...wielka szkoda. Trzecie miejsce było pewne, walczył o drugą lokatę i pierwsze punkty przed kolejnym wyścigiem. Głupi błąd Vettela. Rok temu było podobnie, tyle że tam dobrego miejsca pozbawił Roberta kamikadze o imieniu Kazuki. Jak widać historia lubi się powtarzać. Trzy okrążenia i mielibyśmy Kubicę jako wicelidera, co dałoby niezłą odskocznię przed kolejnym wyścigiem.

Można by napisać, że trudno, że stało się, że będą kolejne wyścigi, ale w zeszłym sezonie gdyby nie Nakajima to Kubica spokojnie byłby na podium klasyfikacji generalnej - zabrakło m.in. tych punktów z Australii. Tu niestety każdy wyścig ma swoje konsekwencje w przyszłości.

Najgorsze jest jednak to, że z całej sytuacji skorzystał najlepiej nie kto inny jak pan H. :-?
Ech...wielka szkoda. Trzecie miejsce było pewne, walczył o drugą lokatę i pierwsze punkty przed kolejnym wyścigiem. Głupi błąd Vettela. Rok temu było podobnie, tyle że tam dobrego miejsca pozbawił Roberta kamikadze o imieniu Kazuki. Jak widać historia lubi się powtarzać. Trzy okrążenia i mielibyśmy Kubicę jako wicelidera, co dałoby niezłą odskocznię przed kolejnym wyścigiem.

Można by napisać, że trudno, że stało się, że będą kolejne wyścigi, ale w zeszłym sezonie gdyby nie Nakajima to Kubica spokojnie byłby na podium klasyfikacji generalnej - zabrakło m.in. tych punktów z Australii. Tu niestety każdy wyścig ma swoje konsekwencje w przyszłości.

Najgorsze jest jednak to, że z całej sytuacji skorzystał najlepiej nie kto inny jak pan H. :-?
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 34 25 7 2 82
2. Bayer Leverkusen 34 19 12 3 69
3. Eintracht Frankfurt 34 17 9 8 60
4. Borussia Dortmund 34 17 6 11 57
5. SC Freiburg 34 16 7 11 55
6. FSV Mainz 34 14 10 10 52
7. RB Lipsk 34 13 12 9 51
8. Werder Brema 34 14 9 11 51
9. VfB Stuttgart 34 14 8 12 50
10. Borussia Mönchengladbach 34 13 6 15 45
11. VfL Wolfsburg 34 11 10 13 43
12. FC Augsburg 34 11 10 13 43
13. Union Berlin 34 10 11 13 41
14. FC St. Pauli 34 8 8 18 32
15. TSG 1899 Hoffenheim 34 7 11 16 32
16. 1. FC Heidenheim 34 8 5 21 29
17. Holstein Kiel 34 7 6 21 27
18. VfL Bochum 34 5 7 22 22
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, Portal o zwierzętach, Portal lifestyle, Portal dla nastolatek, Portal dla kobiet
shoutbox
wola
wola godzinę temu

Patrick Berger: Jobe Bellingham, Rayan Cherki(po sprzedaży Reyny i Sabitzera albo Ozcana) są uważani za główne cele transferowe. Wypożyczenie Chukwuemeki ma zostać przedłużone o 14 dni. MU i AC Milan nie weszły do LM. Liverpool kupuje Wirtza, więc Cherki być może trafi do Dortmundu?

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 6 godzin temu

Bardzo dobry transfer jeśli chcemy dalej trwać w stagnacji. Gówno pograć, strzelić 4-5 bramek w sezonie, do tego kilka asyst i największa pensja w zespole.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Dzisiaj, 14:56

Ta, zardzewiały Sancho z pensją na poziomie 10 baniek, ale my lubimy takie transfery w Dortmundzie...

navil
navil Dzisiaj, 13:28

Cherki nie wypali - brać Jadona Sancho - tyle. Sancho do wyjęcia za jakieś 20 - 25 mln, a nie 40..

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 22:18

Nawet fajny mecz w tych barażach

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 21:43

Elvesberg prowadzi z Heidenheim

nick
nick Wczoraj, 16:09

Jeśli za Gittensa zgarną dobrą sumę, a tutaj znowu odpuszczą to będzie porażka.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 14:48

40 mln za 21 latka to i tak mało, tym bardziej, że pokazał na co go stać.

Gentoo100
Gentoo100 Wczoraj, 13:37

meczyki.pl/newsy/plus/gigant-wstal-po-nokautach-wysmiewany-trener-bohaterem-najwieksi-wygrani-koncowki-sezonu/270719 Ciekawy artykuł

nick
nick Wczoraj, 13:02

We Francji nie stosuje się klauzul, więc te 22.5 mln za Cherkiego to pewnie tylko umowa ustna. Jak pokazało poprzednie okienko niewiele warta. Być może ma jakąś inną umowę cywilną. Na chwilę obecną media piszą, że jeśli Lyon zażąda 40 mln to transfer do BVB nie wypali, a w kolejce jest co najmniej kilka klubów Premier League...

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 12:50

Jobe będzie dobrym transferem, róbcie screeny

Le0n
Le0n Wczoraj, 12:49

No w przyszłym sezonie prawie połowa bo 9. Co ciekawe wszystkie mają już zapewnioną Fazę Ligową. Może też być tak, że nie będą mieć nikogo w LKE. To jest właśnie przykład jak ważne są punkty do rankingu.

Kot13
Kot13 Wczoraj, 11:05

Manchester United od odejścia SAF-a w ciągu dekady przeszedł ewolucję z najbardziej utytułowanego klubu w Premier League do klubu mema

fanatyk88
fanatyk88 Wczoraj, 10:49

Widziałem kiedyś jakieś zestawienie dotyczące tego, że prawie połowa Premier League w jednym sezonie grała w pucharach. Teraz będzie podobnie skoro liga ma 20 drużyn, w samej LM zagra 6, a jeszcze LE i LK.

Le0n
Le0n 2 dni temu, 2025-05-21

Tottenham z LE i zagra jako 6-ta drużyna z Anglii w LM w sezonie 2025/26.

ciboll_bvb Lucas
ciboll_bvb Lucas 2 dni temu, 2025-05-21

Wolałbym Cherkiego niż Beligola

wola
wola 2 dni temu, 2025-05-21

albo po prostu Brandt zostaje

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 2 dni temu, 2025-05-21

Oby ten Bellingham był wart swej ceny, bo mała to ona nie będzie.

Mattii
Mattii 2 dni temu, 2025-05-21

My ponoć prowadzimy w wyścigu o podpis Bellinghama. Automatycznie pewnie odpuszczamy (a szkoda) Cherkiego.

Le0n
Le0n 2 dni temu, 2025-05-21

transfery.info/aktualnosci/rayan-cherki-oblegany-juz-siedem-klubow-ustawionych-w-kolejce/243611 Tutaj nie wymieniają BVB.

Kot13
Kot13 2 dni temu, 2025-05-21

Jak ma zbyt szeroką kadrę to może sprzedać Gundogana za połowę ceny do BVB, przyda się ktoś doświadczony w środku pola

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2025-05-21

Guardiola wypowiedział się że problemem City jest zbyt szeroka kadra i nie lubi wysyłać zawodników na trybuny

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2025-05-21

Niby tak choć fajnie że zostali docenieni, szczególnie Anton

fanatyk88
fanatyk88 3 dni temu, 2025-05-20

A każdy z nich kontuzjogenny...

wola
wola 3 dni temu, 2025-05-20

zero odpoczynku...

wola
wola 3 dni temu, 2025-05-20

Waldemar Anton, Pascal Groß i Karim Adeyemi w kadrze Nagelsmanna.

Kapolini76
Kapolini76 3 dni temu, 2025-05-20

Nie mówię że z tej anglii wyciągamy złych piłkarzy ale wiadomo tam jest drożej a są inne kierunki jak Francja czy Belgia nie tylko w anglii są talenty

Kapolini76
Kapolini76 3 dni temu, 2025-05-20

Tak trochę za bardzo nam się ten rynek angielski spodobał a tymczasem można szukać też w innych miejscach jak choćby Svensson

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 3 dni temu, 2025-05-20

W dodatku, oczywiście według nieoficjalnych źródeł, Cherki ma nadal klauzulę 22.5 mln, więc nie rozumiem na co te głąby z zarządu czekają.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 3 dni temu, 2025-05-20

Każdy klub o zdrowych zmysłach stawia Cherkiego wyżej niż Jobe'a, nasi się tak uparli bo to Bellingham, samo nazwisko robi kwotę razy 2, nie mówię, że jest on słaby ale Sunderland to druga liga angielska, a Cherki pokazał swój poziom w Ligue 1 oraz Lidze Europy więc jest "sprawdzony".

statystyki
Użytkownicy online: Mattii, Seiano
Gości online: 116
Zarejestrowanych użytkowników: 10283
Ostatnio zarejestrowany: Rynio98
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem