11 sierpnia 2009, 17:23 [cytuj]
moj nowy awek to sztuka mojego kumpla który lubi sie zabawic w grafice
moj nowy awek to sztuka mojego kumpla który lubi sie zabawic w grafice:)
11 sierpnia 2009, 19:29 [cytuj]
Mój avatar to smerf grający na trąbce. Dlaczego akurat on? Gdyż jestem muzykiem, studiuję jazz a gram właśnie na trąbce. Oprócz tego dla porządku używam jeden avatar we wszystkich forach jakich jestem zapisany
Mój avatar to smerf grający na trąbce. Dlaczego akurat on? Gdyż jestem muzykiem, studiuję jazz a gram właśnie na trąbce. Oprócz tego dla porządku używam jeden avatar we wszystkich forach jakich jestem zapisany
11 sierpnia 2009, 20:57 [cytuj]
czyli żadnego powiązania z schalke ?? :lol:
11 sierpnia 2009, 21:42 [cytuj]
"Zesik" powiedział/a:
Nic a nic :-)
Nic a nic :-)
5 marca 2011, 13:00 [cytuj]
Próba awatara...
[color=red]Przeniesione z "Różnych rzeczy"... - Murzyn[/color]
Próba awatara...
[color=red]Przeniesione z "Różnych rzeczy"... - Murzyn[/color]
6 marca 2011, 13:32 [cytuj]
Dobry masz ten nowy avatar, pasuje do ciebie jak ulał :->
Dobry masz ten nowy avatar, pasuje do ciebie jak ulał :->
16 lutego 2013, 14:02 [cytuj]
No nie... Krysti co ty zrobiłeś z Avatarem? Gdzie Krysti? :cry:
No nie... Krysti co ty zrobiłeś z Avatarem? Gdzie Krysti? :cry:
16 lutego 2013, 16:44 [cytuj]
Czas na małe zmiany, jednak nie martw się ta panna wróci niedługo pod mój nick :mrgreen:
Czas na małe zmiany, jednak nie martw się ta panna wróci niedługo pod mój nick :mrgreen:
2 maja 2013, 22:36 [cytuj]
Mój avatar jest zapożyczony od Grubsona, bardzo go lubie a piosenke "na szczycie" będę mógł chyba słuchać do usr... śmierci bo ma dla mnie wartość sentymentalną, włącze ją sobie 2 minuty przed śmiercią.
Ale ustawiłem sobie akurat ten avatar nie dlatego, że jest związany z tym wykonawcą tylko pasuje do Borussii Dortmund. Po pierwsze odpowiednie barwy, po 2 ma dwie twarze(jak historia Borussii)
Czasami sobie zmienie np na Weidenfellera po jakiejś paradzie albo leżącego VdV, ale i tak zawsze wracam do tego starego.
Mój avatar jest zapożyczony od Grubsona, bardzo go lubie a piosenke "na szczycie" będę mógł chyba słuchać do usr... śmierci bo ma dla mnie wartość sentymentalną, włącze ją sobie 2 minuty przed śmiercią.
Ale ustawiłem sobie akurat ten avatar nie dlatego, że jest związany z tym wykonawcą tylko pasuje do Borussii Dortmund. Po pierwsze odpowiednie barwy, po 2 ma dwie twarze(jak historia Borussii)
Czasami sobie zmienie np na Weidenfellera po jakiejś paradzie albo leżącego VdV, ale i tak zawsze wracam do tego starego.
12 maja 2016, 20:59 [cytuj]
Ściągnijcie już tego typa z avatarów i podpisów, bo rzygać się chce ma jego widok :lol:
Ściągnijcie już tego typa z avatarów i podpisów, bo rzygać się chce ma jego widok :lol:
13 maja 2016, 09:46 [cytuj]
Wedle życzenia.
Wedle życzenia.