Forum dyskusyjne
1 lutego 2012, 20:58 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
[quote="neo.vin"]kupiłem w biedronce jakiś transmiter za 40 zł. Działa bardzo fajnie i wiem, że jak się spierdzieli to idę z paragonem i mi kasę zwracają.
[color=black]W biedrze jest gwarancja na sprzet?[/color][/quote]
Pewnie i to bez cackania. Jak nie działa a mają sprzęt to wymieniają od ręki, a jak nie mają to zwrot gotówki.
[color=black]W biedrze jest gwarancja na sprzet?[/color]
21 kwietnia 2012, 21:02 [cytuj]
Nie wiem jak wy, ale jutro robię sobie triumfalny przejazd przez miasto z flagą BVB wystawioną przez szyberdach i do tego jakaś muzyka o BVB na maksa!
Nie wiem jak wy, ale jutro robię sobie triumfalny przejazd przez miasto z flagą BVB wystawioną przez szyberdach i do tego jakaś muzyka o BVB na maksa!
21 kwietnia 2012, 21:22 [cytuj]
A ja sobie jutro pierdyknę flagę na oknie w mieszkaniu! A co! Niech Szczecin widzi kto jest mistrzem ;]
A ja sobie jutro pierdyknę flagę na oknie w mieszkaniu! A co! Niech Szczecin widzi kto jest mistrzem ;]
21 kwietnia 2012, 22:53 [cytuj]
qbar85, na jakiej ulicy mieszkasz , to podjadę i będę podziwiał :-P
[b]qbar85[/b], na jakiej ulicy mieszkasz , to podjadę i będę podziwiał :-P
21 kwietnia 2012, 23:59 [cytuj]
W mojej okolicy znajduje się między innymi piękna, ale niestety nieco zaniedbana wieża ciśnień i pętla tramwajowa :>
W mojej okolicy znajduje się między innymi piękna, ale niestety nieco zaniedbana wieża ciśnień i pętla tramwajowa :>
22 kwietnia 2012, 00:04 [cytuj]
Potulicka ?
Potulicka ?
22 kwietnia 2012, 00:12 [cytuj]
Wydało się...
Wydało się... ;)
22 kwietnia 2012, 00:16 [cytuj]
Hehe, ale ta ulica jest dłuuuuga więc łatwo Cię nie znajdą , kiedyś za studenckich lat w Szczecinie tam mieszkałem pod 17 koniec off top
Hehe, ale ta ulica jest dłuuuuga więc łatwo Cię nie znajdą , kiedyś za studenckich lat w Szczecinie tam mieszkałem pod 17 ;) koniec off top
13 maja 2012, 20:10 [cytuj]
Chciałbym w najblizszej przyszłości oddać autko do lakiernika i interesują mnie ceny za takie usługi...jakie są koszty malowania? chodzi mi bardziej o nie wielki kawałek to zrobienia napewno znajdzie się ktoś kto miał z tym do czynienia i wie czego można się spodziewać
Chciałbym w najblizszej przyszłości oddać autko do lakiernika i interesują mnie ceny za takie usługi...jakie są koszty malowania? chodzi mi bardziej o nie wielki kawałek to zrobienia;) napewno znajdzie się ktoś kto miał z tym do czynienia i wie czego można się spodziewać ;)
13 maja 2012, 23:42 [cytuj]
Wyglada to w ten sposob ze malowany jest caly element, np jak masz ryske na drzwiach to nie pomaluja Ci tego malego obszaru tylko cale drzwi.. z tego co sie orientuje to za pomalowanie jednego elementu wychodzi jakos 300-400 zl zalezy pewnie w jakim miescie i u jakiego lakiernika
Wyglada to w ten sposob ze malowany jest caly element, np jak masz ryske na drzwiach to nie pomaluja Ci tego malego obszaru tylko cale drzwi.. z tego co sie orientuje to za pomalowanie jednego elementu wychodzi jakos 300-400 zl zalezy pewnie w jakim miescie i u jakiego lakiernika
13 maja 2012, 23:54 [cytuj]
Yhym.. rozumiem.. ogólnie to mi schodzi lakier odrobine w tylnych drzwiach bagaznika przy szybie centralnie.. zjada go rdza trochę mi to przeszkadza.. no ale zeby od razu calosc robic to przesada trochę...
Yhym.. rozumiem.. ogólnie to mi schodzi lakier odrobine w tylnych drzwiach bagaznika przy szybie centralnie.. zjada go rdza ;) trochę mi to przeszkadza.. :P:P no ale zeby od razu calosc robic to przesada trochę...
14 maja 2012, 00:37 [cytuj]
Tak jak mówił kolega wyżej, jeden element do 400zł u dobrego lakiernika. Lepiej jak malujesz to już cały element, bo może być widać różnica w kolorze, nie zawsze się dopasuje idealnie kolor.
Tak jak mówił kolega wyżej, jeden element do 400zł u dobrego lakiernika. Lepiej jak malujesz to już cały element, bo może być widać różnica w kolorze, nie zawsze się dopasuje idealnie kolor.
14 maja 2012, 00:59 [cytuj]
Ale to i tak nie było by tak bardzo widoczne.. bo to nie jest zbyt duze ale jednak cos jest.. lepiej zeby byl chyba zrobiony kawałeczek mały niz caly element. bo to juz wtedy w ogole bedzie widoczna ta roznica jak cholera.. :-|
Ale to i tak nie było by tak bardzo widoczne.. bo to nie jest zbyt duze ale jednak cos jest.. lepiej zeby byl chyba zrobiony kawałeczek mały niz caly element. bo to juz wtedy w ogole bedzie widoczna ta roznica jak cholera.. :-|
14 maja 2012, 19:53 [cytuj]
Jeśli chodzi tylko o rdzę koło szyby to powinno się wyjąć szybę z uszczelką i oczyścić ten element z rdzy. Dobry lakiernik by to zaszpachlował porządnie, czyli jak cienko, a potem wystarczy na ten kawałek dać podkład i na to lakier. Dobry lakiernik raczej kolor dobrze dobierze.
Jeśli chodzi tylko o rdzę koło szyby to powinno się wyjąć szybę z uszczelką i oczyścić ten element z rdzy. Dobry lakiernik by to zaszpachlował porządnie, czyli jak cienko, a potem wystarczy na ten kawałek dać podkład i na to lakier. Dobry lakiernik raczej kolor dobrze dobierze.
14 maja 2012, 20:06 [cytuj]
Jeszcze dochodzi sprawa czy szyba jest na uszczelce czy jest wklejana, bo to też troszkę sprawę komplikuje, bo trzeba ją wyciąć, zaszpachlować, polakierować i wkleić.
Nie wiem jaki masz samochód ale kumpel miał u siebie malowany bagażnik w a6 i był on pomalowany tylko od połowy, tak że się wychodziło to akurat na łączeniu płaszczyzn i za cholere nie było tego widać. Kwestia lakiernika.
Jeszcze dochodzi sprawa czy szyba jest na uszczelce czy jest wklejana, bo to też troszkę sprawę komplikuje, bo trzeba ją wyciąć, zaszpachlować, polakierować i wkleić.
Nie wiem jaki masz samochód ale kumpel miał u siebie malowany bagażnik w a6 i był on pomalowany tylko od połowy, tak że się wychodziło to akurat na łączeniu płaszczyzn i za cholere nie było tego widać. Kwestia lakiernika.
14 maja 2012, 21:45 [cytuj]
Dam na dniach zdjęcie jak to wygląda.. i wtedy mi powiecie
Dam na dniach zdjęcie jak to wygląda.. i wtedy mi powiecie :P
14 maja 2012, 23:54 [cytuj]
To ja się pochwale trochę moim autkiem. Dzisiaj małe zmiany zrobilem
1) imageshack.us/photo/my-images/152/20120514254.jpg/
2) imageshack.us/photo/my-images/843/20120514256.jpg/
3) imageshack.us/photo/my-images/88/20120514258.jpg/
4) imageshack.us/photo/my-images/96/20120514255.jpg/
To ja się pochwale trochę moim autkiem. Dzisiaj małe zmiany zrobilem :)
1) http://imageshack.us/photo/my-images/152/20120514254.jpg/
2) http://imageshack.us/photo/my-images/843/20120514256.jpg/
3) http://imageshack.us/photo/my-images/88/20120514258.jpg/
4) http://imageshack.us/photo/my-images/96/20120514255.jpg/
15 maja 2012, 00:34 [cytuj]
Nie pokazuj mi tego samochodu bo sam wiesz ze chorowalem na ten model :/ ale trzeba przyznac ze prezentuje sie niebo lepiej od momentu jak zakupiles ;-) Duzy plus, mozna sie teraz wozic i wzbudzac zazdrosc u innych kierowcow
P.s U mnie skonczylo sie na zakupie Mazdy
Nie pokazuj mi tego samochodu bo sam wiesz ze chorowalem na ten model :/ ale trzeba przyznac ze prezentuje sie niebo lepiej od momentu jak zakupiles ;-) Duzy plus, mozna sie teraz wozic i wzbudzac zazdrosc u innych kierowcow ;)
P.s U mnie skonczylo sie na zakupie Mazdy
16 maja 2012, 00:31 [cytuj]
No szczerze ci powiem przez ten odblask nie bardzo wiem jak mam na to patrzec
No szczerze ci powiem przez ten odblask nie bardzo wiem jak mam na to patrzec