Forum dyskusyjne
7 marca 2009, 11:15 [cytuj]
a ja stałem sie posiadaczem skody Felici Combi , po tym jak ojciec kupił mazde 6, przynajmiej ekonomiczny, ale bez osiągów
a ja stałem sie posiadaczem skody Felici Combi :), po tym jak ojciec kupił mazde 6, przynajmiej ekonomiczny, ale bez osiągów :)
7 marca 2009, 13:16 [cytuj]
Ja jeżdżę oplem Corsa B. Osobiście nie narzekam, bo autko nie za duże i wszedzie mozna wjechac ;-)
a o to moj tył auta: ;D Głownie to chodzi o szalik z tyłu oraz naklejke na tablicy w gwiazdkach UE ;D No i ja tez sie troszke załapałem na zdjeciu :-P
Ja jeżdżę oplem Corsa B. Osobiście nie narzekam, bo autko nie za duże i wszedzie mozna wjechac ;-)
a o to moj tył auta: ;D Głownie to chodzi o szalik z tyłu oraz naklejke na tablicy w gwiazdkach UE ;D No i ja tez sie troszke załapałem na zdjeciu :-P
8 marca 2009, 00:03 [cytuj]
No to prawda Corsa mozna wszedzie sie zmiescic :-)
Co do szalika to ja tam na Twoim miejscu bym nie ryzykował ;-) aa wiadomo to jaki debil czasem przejdzie (kibic np schalke czy jakiejs innej niemieckiej druzyny) i moze rzucic kamieniem w szybe :-P
No to prawda Corsa mozna wszedzie sie zmiescic :-)
Co do szalika to ja tam na Twoim miejscu bym nie ryzykował ;-) aa wiadomo to jaki debil czasem przejdzie (kibic np schalke czy jakiejs innej niemieckiej druzyny) i moze rzucic kamieniem w szybe :-P
8 marca 2009, 00:55 [cytuj]
Albo po prostu stwierdzic, ze taki szalik mozna by sprzedac na Allegro za 10 zl i miec na wino :-/ Ja bym go nie wozil na tylnej szybie. W cenie szyby bedziesz mial 10 takich szalikow :-P
Albo po prostu stwierdzic, ze taki szalik mozna by sprzedac na Allegro za 10 zl i miec na wino :-/ Ja bym go nie wozil na tylnej szybie. W cenie szyby bedziesz mial 10 takich szalikow :-P
8 marca 2009, 17:36 [cytuj]
Przez dlugie lata moj tata mial na szybkie taki maly stroj BVB zawieszony i mu sie nic z autem nie stalo, wiec mysle , ze u mnie tez nic zlego sie nie stanie ;-)
Przez dlugie lata moj tata mial na szybkie taki maly stroj BVB zawieszony i mu sie nic z autem nie stalo, wiec mysle , ze u mnie tez nic zlego sie nie stanie ;-)
8 marca 2009, 18:06 [cytuj]
Co niektorzy niebiesko kumaci nie umieja czytac i moga pomylic te szalik z GieKSa ;-) . Fakt ze mieszkasz w Tarnowskich Gorach blisko Piekar Slaskich, wiec o takie pomylki moze byc bardzo latwo ;-)
Co niektorzy niebiesko kumaci nie umieja czytac i moga pomylic te szalik z GieKSa ;-) . Fakt ze mieszkasz w Tarnowskich Gorach blisko Piekar Slaskich, wiec o takie pomylki moze byc bardzo latwo ;-)
29 kwietnia 2010, 17:46 [cytuj]
Mam problem, co może być przyczyną tego że mi licznik kilometrów nie wyświetla ?? cała reszta jest ok tylko ten licznik nie bardzo bo w ogóle mi nie wyświetla ile przejechane jest ;/
Mam problem, co może być przyczyną tego że mi licznik kilometrów nie wyświetla ?? cała reszta jest ok tylko ten licznik nie bardzo bo w ogóle mi nie wyświetla ile przejechane jest ;/
29 maja 2010, 15:41 [cytuj]
Widzę, że kilka osób na forum wymieniło Mercedes SLR McLaren. To mogę wam powiedzieć, że naprawdę fajna bryczka. Miałem okazję przejechać się takim(pozycja oczywiście pasażera) 300KMh robi wrażenie. Tylko cena odstrasza.
Widzę, że kilka osób na forum wymieniło Mercedes SLR McLaren. To mogę wam powiedzieć, że naprawdę fajna bryczka. Miałem okazję przejechać się takim(pozycja oczywiście pasażera) 300KMh robi wrażenie. Tylko cena odstrasza.
30 maja 2010, 10:17 [cytuj]
Ja zawsze cieszę się z tego co mam Świetnie się jeździ nowym Mercedesem Sprinterem Maxi (służbowe), Na codzień poruszam się Suzuki Swift ( najbardziej ekonomiczne auto jakie znam), mam jeszcze starego poloneza, którego ciągle przerabiam, remontuje itp. A marzeniem moim jest Toyota Tundra
[quote]Mam problem, co może być przyczyną tego że mi licznik kilometrów nie wyświetla ?? cała reszta jest ok tylko ten licznik nie bardzo bo w ogóle mi nie wyświetla ile przejechane jest ;/[/quote]
Marcion, mogę wiedzieć jakie masz auto i jaki rocznik? może pomogę jeśli to jeszcze aktualne
[b]Marcion[/b], mogę wiedzieć jakie masz auto i jaki rocznik? może pomogę jeśli to jeszcze aktualne:)
30 maja 2010, 22:57 [cytuj]
Mam Peugota 206, rocznik 2000
Mam Peugota 206, rocznik 2000 :P
31 maja 2010, 10:19 [cytuj]
Marcion, To niestety nie pomogę, to już jest sprawa dla elektronika :cry:
[b]Marcion[/b], To niestety nie pomogę, to już jest sprawa dla elektronika :cry:
28 kwietnia 2011, 20:39 [cytuj]
Ja zamierzam mieć z 2 Passaty B3 oba 4x4. Jeden poddam ostremu tuningowi, a drugi będzie po lekkim wzmocnieniu i drobnym optycznym zmianom na co dzień. Zamierzam w jednym zrobić z 400KM. Polecieć z 280 KM/H prawie 25 letnim samochodem to będzie coś.
Ja zamierzam mieć z 2 Passaty B3 oba 4x4. Jeden poddam ostremu tuningowi, a drugi będzie po lekkim wzmocnieniu i drobnym optycznym zmianom na co dzień. Zamierzam w jednym zrobić z 400KM. Polecieć z 280 KM/H prawie 25 letnim samochodem to będzie coś.
28 kwietnia 2011, 22:16 [cytuj]
"Basketgkw" powiedział/a:
Polecieć z 280 KM/H prawie 25 letnim samochodem to będzie coś.
Pozdrów ode mnie św. Piotra.
Pozdrów ode mnie św. Piotra.
29 kwietnia 2011, 08:44 [cytuj]
"Basketgkw" powiedział/a:
Polecieć
Wszystko jasne, pewnie z przepaści :mrgreen:
Wszystko jasne, pewnie z przepaści :mrgreen:
29 kwietnia 2011, 11:27 [cytuj]
Tylko innym krzywdy nie zrob :mrgreen:
Tylko innym krzywdy nie zrob :mrgreen:
29 kwietnia 2011, 16:51 [cytuj]
No się postaram, ale osiągi raczej na autobahnie sprawdzę bo u nas nie ma tyle km autostrad. Kumpel mi powiedział ,że za mnie mszę zamówi jak będę sprawdzał v-max więc z Bożą pomocą chyba nic się nie stanie. :-)
No się postaram, ale osiągi raczej na autobahnie sprawdzę bo u nas nie ma tyle km autostrad. Kumpel mi powiedział ,że za mnie mszę zamówi jak będę sprawdzał v-max więc z Bożą pomocą chyba nic się nie stanie. :-)
29 kwietnia 2011, 19:20 [cytuj]
Temat o samochodach więc pozwolę sobie was zaprosić na 4 Rajd o puchar Discoplex A4. Jest to impreza którą od 4 lat organizujemy w majowe weekendy z kumplami na cele charytatywne. Wyścigi w kategoriach samochodów quadów oraz crossów. 3 maja o godzinie 13 startujemy. Miejsce imprezy to parking przy dyskotece DISCOPLEX A4 w Pietnej kolo Krapkowic w woj. opolskim ;-) Będzie wystawa luksusowych samochodów sportowych takich jak:
SLR 722 Mclaren
SLK 55AMG
Ford Focus RS500
Porsche Panamera
Subaru Impreza WRX STI i inne
W trakcie imprezy będą sprzedawane losy na rehabilitację 5 letniego Sebastianka a nagrodą będą przejazdy tymi samochodami. Na miejscu oczywiście grill i bar :-D
A na zakończenie DESTRUCTION DERBY :lol:
Temat o samochodach więc pozwolę sobie was zaprosić na 4 Rajd o puchar Discoplex A4. Jest to impreza którą od 4 lat organizujemy w majowe weekendy z kumplami na cele charytatywne. Wyścigi w kategoriach samochodów quadów oraz crossów. 3 maja o godzinie 13 startujemy. Miejsce imprezy to parking przy dyskotece DISCOPLEX A4 w Pietnej kolo Krapkowic w woj. opolskim ;-) Będzie wystawa luksusowych samochodów sportowych takich jak:
SLR 722 Mclaren
SLK 55AMG
Ford Focus RS500
Porsche Panamera
Subaru Impreza WRX STI i inne
W trakcie imprezy będą sprzedawane losy na rehabilitację 5 letniego Sebastianka a nagrodą będą przejazdy tymi samochodami. Na miejscu oczywiście grill i bar :-D
A na zakończenie DESTRUCTION DERBY :lol:
29 kwietnia 2011, 19:25 [cytuj]
[center]A ja pozwolę sobie dodać do poprzedniego postu plakat.
img199.imageshack.us/img199/5852/grtplakat.jpg" alt="img199.imageshack.us/img199/5852/grtplakat.jpg" width="98%">[/center]
[center]A ja pozwolę sobie dodać do poprzedniego postu plakat. :)
[img]http://img199.imageshack.us/img199/5852/grtplakat.jpg[/img][/center]
8 maja 2011, 22:02 [cytuj]
mi sie ogólnie podobają samochody:
Peugeot 206cc
Peugeot 307
Fiat Grande Punto
Chevrolet Camaro
Skoda Fabia
i oczywiscie to któtrym bede mogł jeździć jeśli w ta srode zdam egzamin Fiat Punto :d (trzymać kciuki)
mi sie ogólnie podobają samochody:
Peugeot 206cc
Peugeot 307
Fiat Grande Punto
Chevrolet Camaro
Skoda Fabia
i oczywiscie to któtrym bede mogł jeździć jeśli w ta srode zdam egzamin Fiat Punto :d (trzymać kciuki)
8 maja 2011, 23:54 [cytuj]
jeżdzę w tygodniu mercedesem c klasą a na weekendy mam mercedesa seca 560 tylko jeszcze skóry zostały do renowacji i będzie igła
jeżdzę w tygodniu mercedesem c klasą a na weekendy mam mercedesa seca 560 tylko jeszcze skóry zostały do renowacji i będzie igła