Forum dyskusyjne
20 września 2008, 14:54 [cytuj]
no niby można ale jeśli chodzi o Subaru to raczej wszystkie modele mają typowo sportowe silniki :-) dlatego na każdych rajdach itd Subaru bierze udział ;-)
no niby można ale jeśli chodzi o Subaru to raczej wszystkie modele mają typowo sportowe silniki :-) dlatego na każdych rajdach itd Subaru bierze udział ;-)
20 września 2008, 17:28 [cytuj]
Heh, na pewno możesz tuningować
Choć to trochę, hmm, dziwnie brzmi, jak tuningujesz auto, żeby miało niższe osiągi (a co za tym idzie: wymagania).
Może spróbuj sposobu ze słoniem na jakimś szrocie (z reklamy jakiegoś auta, co to Hindus za pomocą słonia karoserię przerobił)
Heh, na pewno możesz tuningować :] Choć to trochę, hmm, dziwnie brzmi, jak tuningujesz auto, żeby miało niższe osiągi (a co za tym idzie: wymagania).
Może spróbuj sposobu ze słoniem na jakimś szrocie (z reklamy jakiegoś auta, co to Hindus za pomocą słonia karoserię przerobił) ;P
20 września 2008, 19:41 [cytuj]
Subaru, Porsche, BMW, Jaguary wymieniacie auta które są drogie fest i prędko nie będą w waszych rękach a co powiecie na temat Alfy Romeo? (tylko proszę nie gadajcie że one non stop się psują bo to jedna wielka bzdura :-/ ) Bo jak dla mnie stylistyka i sportowe silniki to coś niezłego w tych samochodach :lol:
Subaru, Porsche, BMW, Jaguary wymieniacie auta które są drogie fest i prędko nie będą w waszych rękach a co powiecie na temat Alfy Romeo? (tylko proszę nie gadajcie że one non stop się psują bo to jedna wielka bzdura :-/ ) Bo jak dla mnie stylistyka i sportowe silniki to coś niezłego w tych samochodach :lol:
20 września 2008, 19:56 [cytuj]
Alfaromeo nie podoba mi się. Zarówno jeśli chodzi o projekt zewnętrzny auta jak i wewnętrzny. Niczym mnie te samochody do siebie nie przekonują.
... ii ciągle się psują :lol:
Alfaromeo nie podoba mi się. Zarówno jeśli chodzi o projekt zewnętrzny auta jak i wewnętrzny. Niczym mnie te samochody do siebie nie przekonują.
... ii ciągle się psują :lol:
20 września 2008, 20:43 [cytuj]
alfy mi sie ogólnie średnio podobają, ale strasznie podoba mi sie model taki jak ma u mnie babka od angielskiego Brera
alfy mi sie ogólnie średnio podobają, ale strasznie podoba mi sie model taki jak ma u mnie babka od angielskiego Brera :)
20 września 2008, 21:50 [cytuj]
"nietykalny" powiedział/a:
Subaru, Porsche, BMW, Jaguary wymieniacie auta które są drogie fest i prędko nie będą w waszych rękach
Mow za siebie 8-) . Ja przymiezam sie w czerwcu do jakiejs bmki, jeszcze nie wiem jaki model, ale napewno cos fajnego wybiore. Odradzam nowa Honde Civi, troche nia mialem okazje pojezdzic i juz nie jezdze. Normalnie statek kosmiczy :lol:. Jezeli chodzi o alfy, to jakies takie darmne z wygladu, ale to jest oczywiscie moj gust.
Mow za siebie 8-) . Ja przymiezam sie w czerwcu do jakiejs bmki, jeszcze nie wiem jaki model, ale napewno cos fajnego wybiore. Odradzam nowa Honde Civi, troche nia mialem okazje pojezdzic i juz nie jezdze. Normalnie statek kosmiczy :lol:. Jezeli chodzi o alfy, to jakies takie darmne z wygladu, ale to jest oczywiscie moj gust.
20 września 2008, 22:13 [cytuj]
hmm jeśli chodzi o Alfa Romeo te z wyższej półki no to rakietka :-D silniczek ideaalnie cichutko chodzi tylko taki mały świst, silnik fajny, ale w sumie wolę Audi :-D
hmm jeśli chodzi o Alfa Romeo te z wyższej półki no to rakietka :-D silniczek ideaalnie cichutko chodzi tylko taki mały świst, silnik fajny, ale w sumie wolę Audi :-D
21 września 2008, 23:25 [cytuj]
"Syjon" powiedział/a:
[quote="nietykalny"]Subaru, Porsche, BMW, Jaguary wymieniacie auta które są drogie fest i prędko nie będą w waszych rękach
Jezeli chodzi o alfy, to jakies takie darmne z wygladu, ale to jest oczywiscie moj gust.[/quote]
hmm a mi sie właśnie podobaja szczególnie moja 145tka a za to nie moge patrzec na BMW po "tuningu" (lampy ala lexus, głośny wydech, jakas tuba w bagażniku, no i obklejony w naklejki różne itp) a za kierownicą podwórkowy biznesmen
Chodź zdarzają się fajne modele na które można z przyjemnością zwrócic uwage ale to niestety mała garstka...
Jezeli chodzi o alfy, to jakies takie darmne z wygladu, ale to jest oczywiscie moj gust.
5 listopada 2008, 17:10 [cytuj]
Moje nowe cacko, odebrane wczoraj 8-)

i36.tinypic.com/155qbg8.jpg" alt="i36.tinypic.com/155qbg8.jpg" width="98%">
BMW 116i rocznik 2007
Moje nowe cacko, odebrane wczoraj 8-)

[img]http://i36.tinypic.com/155qbg8.jpg[/img]
BMW 116i rocznik 2007
5 listopada 2008, 17:40 [cytuj]
Pff... taka beemka to wysiada przy mojej furze :-P

oskdeltazamosc.republika.pl/galeria/fotki/osk_delta06.JPG" alt="oskdeltazamosc.republika.pl/galeria/fotki/osk_delta06.JPG" width="98%">
Pff... taka beemka to wysiada przy mojej furze :-P

[img]http://www.oskdeltazamosc.republika.pl/galeria/fotki/osk_delta06.JPG[/img]
5 listopada 2008, 17:54 [cytuj]
[quote]Moje nowe cacko, odebrane wczoraj 8-)
[/quote]
A nie miala to byc Honda Civic?
Ja z kolei woze sie Hyundaiem Accentem, rocznik 2000, druga generacja. W Polsce ich prawie nie ma. Jak bede mial chwile to wrzuce fotki. Silnik 1341 cm, jedna poduszka, elektryczne szyby, 3-drzwiowy i tyle z "bajerow". Maly silniczek, bo tak jak w UK ubezpieczenia drogie. Z drugiej strony jak bede zmienial to na taki sam tylko troche nowszy i 5-drzwiowy. Mam w planach za jakis czas. Auto moge w 100% polecic. Tanie w zakupie, tanie w utrzymaniu, kompletnie bezawaryjne. Przez ponad rok tylko kapcia zlapalem. Takie same opinie o tym samochodzie kraza w necie wiec to nie moj przypadek. Naprawde swietny samochod. Mile sie zaskoczylem, bo myslalem ze to koreanski shit. Teraz juz nikt mi nigdy nie wcisnie, ze koreanski samochod jest slaby.
BMW mi sie kompletnie nie podobaja, podobnie Golfy. Ogolnie do VW jestem uprzedzony, bo kto by takiego samochodu nie kupil to syf. Tutaj trzech znajomych ma takie padaki. VW Polo 1999, VW Passat 2001 i Polo 2000. Jeden gorszy syf od drugiego.
Ja z kolei woze sie Hyundaiem Accentem, rocznik 2000, druga generacja. W Polsce ich prawie nie ma. Jak bede mial chwile to wrzuce fotki. Silnik 1341 cm, jedna poduszka, elektryczne szyby, 3-drzwiowy i tyle z "bajerow". Maly silniczek, bo tak jak w UK ubezpieczenia drogie. Z drugiej strony jak bede zmienial to na taki sam tylko troche nowszy i 5-drzwiowy. Mam w planach za jakis czas. Auto moge w 100% polecic. Tanie w zakupie, tanie w utrzymaniu, kompletnie bezawaryjne. Przez ponad rok tylko kapcia zlapalem. Takie same opinie o tym samochodzie kraza w necie wiec to nie moj przypadek. Naprawde swietny samochod. Mile sie zaskoczylem, bo myslalem ze to koreanski shit. Teraz juz nikt mi nigdy nie wcisnie, ze koreanski samochod jest slaby.
BMW mi sie kompletnie nie podobaja, podobnie Golfy. Ogolnie do VW jestem uprzedzony, bo kto by takiego samochodu nie kupil to syf. Tutaj trzech znajomych ma takie padaki. VW Polo 1999, VW Passat 2001 i Polo 2000. Jeden gorszy syf od drugiego.
5 listopada 2008, 19:24 [cytuj]
To ja tez sie pochwale moim ''malym'' A6 lol.
Prawie 2 tony, ale pod maska 2.4-V6 tak ze daje rade hehe
To ja tez sie pochwale moim ''malym'' A6 lol.
Prawie 2 tony, ale pod maska 2.4-V6 tak ze daje rade hehe
5 listopada 2008, 19:36 [cytuj]
moto.money.pl/go/25__Ocen_swoje_auto_-_Hyundai_Accent__10__277________1______1771158290.html
Tu moje autko, ale nie chcialo mi sie robic fotki wiec macie po prostu jego opis ze zdjeciami...
http://moto.money.pl/go/25__Ocen_swoje_auto_-_Hyundai_Accent__10__277________1______1771158290.html
Tu moje autko, ale nie chcialo mi sie robic fotki wiec macie po prostu jego opis ze zdjeciami...
5 listopada 2008, 20:04 [cytuj]
"Kali" powiedział/a:
Sam sie zacytuje
"Syjon" powiedział/a:
Ja przymiezam sie w czerwcu do jakiejs bmki, jeszcze nie wiem jaki model, ale napewno cos fajnego wybiore. Odradzam nowa Honde Civi, troche nia mialem okazje pojezdzic i juz nie jezdze. Normalnie statek kosmiczy :lol:. Jezeli chodzi o alfy, to jakies takie darmne z wygladu, ale to jest oczywiscie moj gust.
Z innego tematu o pojazdach. Co prawda do czerwca nie wytrzymalem, no ale taki juz jestem 8-)
Sam sie zacytuje
[quote="Syjon"]Ja przymiezam sie w czerwcu do jakiejs bmki, jeszcze nie wiem jaki model, ale napewno cos fajnego wybiore. Odradzam nowa Honde Civi, troche nia mialem okazje pojezdzic i juz nie jezdze. Normalnie statek kosmiczy :lol:. Jezeli chodzi o alfy, to jakies takie darmne z wygladu, ale to jest oczywiscie moj gust.
5 listopada 2008, 20:32 [cytuj]
[quote]W moich planach byl teraz zakup BMW Z3 jednak zdecydowalaem sie na nowa Honde CIVIC 5D . [/quote]
A to co to jest w takim razie ?? :roll:
6 listopada 2008, 05:39 [cytuj]
"Kali" powiedział/a:
[quote]W moich planach byl teraz zakup BMW Z3 jednak zdecydowalaem sie na nowa Honde CIVIC 5D .
A to co to jest w takim razie ?? :roll:[/quote]
Mialem okazje pojezdzic Honda i jakos mi nie przypadla do gustu, dlatego zmiana na cos porzadnego :-D
6 listopada 2008, 20:23 [cytuj]
[quote]Moje nowe cacko, odebrane wczoraj 8-)[/quote]
noo fajne autko sobie sprawiłeś :-) ale troszkę po kieszeni musiało pociągnąć ;-) :-P
noo fajne autko sobie sprawiłeś :-) ale troszkę po kieszeni musiało pociągnąć ;-) :-P
7 listopada 2008, 22:46 [cytuj]
Ja uwielbiam hondy, ale starszej generacji. Tak z lat 1997-2000. Civic, Accord czy Prelude
Mniam...
Ja uwielbiam hondy, ale starszej generacji. Tak z lat 1997-2000. Civic, Accord czy Prelude :) Mniam...
8 listopada 2008, 07:13 [cytuj]
Hym.
Ja się poruszam Fiatem Palio Weekend, 1999 rocznik. Ważne, że ma cztery koła, trzech pedałów pod kierownicą (
) i jeździ Na darowane się nie narzeka, prawda?
ps. Długi czas nie miał ręcznego, jedynki i dwójki (prawie, ledwo działała) i wstecznego (tak jak 2) ale przynajmniej teraz wiem jak się poruszać po krakowskich ulicach ruszając z 3 biegu i nie stojąc na pochyleniach
ps2. ... Kto mi pożyczy na gaz?:/
Hym.
Ja się poruszam Fiatem Palio Weekend, 1999 rocznik. Ważne, że ma cztery koła, trzech pedałów pod kierownicą (;) ) i jeździ Na darowane się nie narzeka, prawda?:P
ps. Długi czas nie miał ręcznego, jedynki i dwójki (prawie, ledwo działała) i wstecznego (tak jak 2) ale przynajmniej teraz wiem jak się poruszać po krakowskich ulicach ruszając z 3 biegu i nie stojąc na pochyleniach;)
ps2. ... Kto mi pożyczy na gaz?:/
8 listopada 2008, 11:13 [cytuj]
"ZesiQ" powiedział/a:
Jedyne 22500 euro 8-) . Cena i tak miodzik jak za ten rok i co jest w srodku :mrgreen:
Jedyne 22500 euro 8-) . Cena i tak miodzik jak za ten rok i co jest w srodku :mrgreen: