Forum dyskusyjne
4 września 2007, 10:25 [cytuj]
moRRo - tym bardziej że Corrado jest samochodem w miare awaryjnym. i myślę że dobrze że nie będziesz go miał bo jeszcze byś się nim gdzie zabił, chyba jednak G60 jest za mocne na początkującego
moRRo - tym bardziej że Corrado jest samochodem w miare awaryjnym. i myślę że dobrze że nie będziesz go miał bo jeszcze byś się nim gdzie zabił, chyba jednak G60 jest za mocne na początkującego
4 września 2007, 16:03 [cytuj]
... no dokładnie , na poczatek jest to zdecydowanie auto za mocne ... z czasem może kiedyś , narazie musze sie obejsc ze smakiem ;p
... no dokładnie , na poczatek jest to zdecydowanie auto za mocne ... z czasem może kiedyś , narazie musze sie obejsc ze smakiem ;p
2 października 2007, 15:20 [cytuj]
a ja mam od niedawna peugeota 306 1.9 D Turbo, rocznik 99. 5 drzwiomy hatchback. kolor to zlociutki metalik. wygodny i w miare dymamiczny samochod. abs, klima, centralny zamek, el. szyby i lusterka, 2 poduszki powietrzne, aluski 15 peugeota i kilka innych pierdolek ma, wiec autko nienajgorsze. nie za duzy samochod wiec zaparkowac da sie wszedzie. wada to duzy silnik :mrgreen: ale tylko dlatego ze sie w uk duze ubezpieczenia sie placi :-P a tak pozatym to to cudo. w planach lampy xeonowe i nisko profilowane kolka 8-)
[URL=img260.imageshack.us/my.php?image=dsc0040aaip2.jpg]
img260.imageshack.us/img260/2176/dsc0040aaip2.th.jpg" alt="img260.imageshack.us/img260/2176/dsc0040aaip2.th.jpg" width="98%">[/URL]
[URL=img441.imageshack.us/my.php?image=dsc0062aawx1.jpg]
img441.imageshack.us/img441/4852/dsc0062aawx1.th.jpg" alt="img441.imageshack.us/img441/4852/dsc0062aawx1.th.jpg" width="98%">[/URL]
a ja mam od niedawna peugeota 306 1.9 D Turbo, rocznik 99. 5 drzwiomy hatchback. kolor to zlociutki metalik. wygodny i w miare dymamiczny samochod. abs, klima, centralny zamek, el. szyby i lusterka, 2 poduszki powietrzne, aluski 15 peugeota i kilka innych pierdolek ma, wiec autko nienajgorsze. nie za duzy samochod wiec zaparkowac da sie wszedzie. wada to duzy silnik :mrgreen: ale tylko dlatego ze sie w uk duze ubezpieczenia sie placi :-P a tak pozatym to to cudo. w planach lampy xeonowe i nisko profilowane kolka 8-)
[URL=http://img260.imageshack.us/my.php?image=dsc0040aaip2.jpg]
[img]http://img260.imageshack.us/img260/2176/dsc0040aaip2.th.jpg[/img][/URL]
[URL=http://img441.imageshack.us/my.php?image=dsc0062aawx1.jpg]
[img]http://img441.imageshack.us/img441/4852/dsc0062aawx1.th.jpg[/img][/URL]
2 października 2007, 17:29 [cytuj]
no sqb tam przynajmniej masz pewność że Ci nie ukradną , no chyba że Polonia
no sqb tam przynajmniej masz pewność że Ci nie ukradną , no chyba że Polonia :)
2 października 2007, 19:41 [cytuj]
a ja będe jeździl skodą Felicia 1.9 moze zdjecia wrzuce
a ja będe jeździl skodą Felicia 1.9 moze zdjecia wrzuce :)
2 października 2007, 22:44 [cytuj]
Krzychu, fajne autko... :-)
Ja jak zrobię prawko (może kiedyś się uda) to na pierwszy "wózek" chciałbym mieć Forda Pumę... :-) Bardzo mnie kręci ten samochodzik... 8-)
Krzychu, fajne autko... :-)
Ja jak zrobię prawko (może kiedyś się uda) to na pierwszy "wózek" chciałbym mieć Forda Pumę... :-) Bardzo mnie kręci ten samochodzik... 8-)
4 października 2007, 11:24 [cytuj]
ZesiQ nic dodac nic ujac. Tigra jak i Puma to fajne autka ale tylko z wygladu gdy sie tym dluzej pojezdzi moga strasznie wkurwiac. Czesci drogie no i za male to jakies. Ja sam juz chyba nie bede kupowal sportwoych autek. No chyba, ze dostane Porsche Carrera to sie nie obraze :lol: . W moich planach byl teraz zakup BMW Z3 jednak zdecydowalaem sie na nowa Honde CIVIC 5D . Zonka bedzie jezdzic puki co Tigra a mnie narazie Honda wystarczy 8-)
[b]ZesiQ[/b] nic dodac nic ujac. Tigra jak i Puma to fajne autka ale tylko z wygladu gdy sie tym dluzej pojezdzi moga strasznie wkurwiac. Czesci drogie no i za male to jakies. Ja sam juz chyba nie bede kupowal sportwoych autek. No chyba, ze dostane Porsche Carrera to sie nie obraze :lol: . W moich planach byl teraz zakup BMW Z3 jednak zdecydowalaem sie na nowa Honde CIVIC 5D . Zonka bedzie jezdzic puki co Tigra a mnie narazie Honda wystarczy 8-)
5 października 2007, 01:47 [cytuj]
Niech Wam będzie z tym Fordem Puma (ale i tak mi się bardzo podoba)... ;-) Ale do BMW E-46 318i już mnie nie zniechęcicie... :-P 8-) :-)
Niech Wam będzie z tym Fordem Puma (ale i tak mi się bardzo podoba)... ;-) Ale do BMW E-46 318i już mnie nie zniechęcicie... :-P 8-) :-)
5 października 2007, 12:14 [cytuj]
hehe ja nawet nie bede probowal
bo fajna jest ta beemka
z reszta w tym aucie nie mozna narzekac na brak miejsca
jedyny minus to spalanie aleee jak juz sie wsiadzie do tego auta to juz nie ma znaczenia
hehe ja nawet nie bede probowal ;P bo fajna jest ta beemka :D z reszta w tym aucie nie mozna narzekac na brak miejsca ;P jedyny minus to spalanie aleee jak juz sie wsiadzie do tego auta to juz nie ma znaczenia :D
10 listopada 2007, 21:55 [cytuj]
Motoryzacją zupełnie się nie interesuję, ale do niedawna jeździłem Polonezem Caro. Teraz Poldka już nie ma i jakoś nie spieszno mi do nowego autka. Również nie mogę zrozumieć fascynacji co niektórych jakimś tam nowym modelem samochodu, no ale co kto lubi.
Motoryzacją zupełnie się nie interesuję, ale do niedawna jeździłem Polonezem Caro. Teraz Poldka już nie ma i jakoś nie spieszno mi do nowego autka. Również nie mogę zrozumieć fascynacji co niektórych jakimś tam nowym modelem samochodu, no ale co kto lubi.
11 listopada 2007, 19:03 [cytuj]
ja sobie myśle żeby sobie sprawić Honde Civic V generacji, ale to narazie tylko w fazie przemyśleń
, a co za tym samochodem przemawia cena
, wyglad , nienajgorsze osiągi
ja sobie myśle żeby sobie sprawić Honde Civic V generacji, ale to narazie tylko w fazie przemyśleń :), a co za tym samochodem przemawia cena :), wyglad , nienajgorsze osiągi
12 listopada 2007, 04:06 [cytuj]
hehe ja niedawno chcialem sobie kupic Mercedesa W124
skrzynia biegow automacik, bardzo fajniutko zadbany w srodku no ale coz.. przewalilem pieniadze i zonk
hehe ja niedawno chcialem sobie kupic Mercedesa W124 ;P skrzynia biegow automacik, bardzo fajniutko zadbany w srodku no ale coz.. przewalilem pieniadze i zonk ;P
10 kwietnia 2008, 15:21 [cytuj]
"radziu" powiedział/a:
Może dlatego, że masz Corse hehehe
hehe nie
nawet gdybym byl posiadaczem BMW czy innych tego typu to nie robi mi to roznicy ( no moze przy BMW bym bardziej sie wkurzal bo drozsze oplaty pewnie i benzyna grrr )
pozdro
hehe nie ;) nawet gdybym byl posiadaczem BMW czy innych tego typu to nie robi mi to roznicy ( no moze przy BMW bym bardziej sie wkurzal bo drozsze oplaty pewnie i benzyna grrr )
pozdro
19 września 2008, 23:17 [cytuj]

images14.fotosik.pl/51/32493d540b2997e9med.jpg" alt="images14.fotosik.pl/51/32493d540b2997e9med.jpg" width="98%">
Zakochałem się w tym aucie ;-) Ktoś mi pwoie, że nie jest piękne? :-)
Aha i jeszcze jedno słyszałem, że takie auta palą 30 litrów :shock: Czy ktoś może wie coś więcej na ten temat. Czy ktoś może coś ciekawego powiedzieć o tym autku :-)

[img]http://images14.fotosik.pl/51/32493d540b2997e9med.jpg[/img]
Zakochałem się w tym aucie ;-) Ktoś mi pwoie, że nie jest piękne? :-)
Aha i jeszcze jedno słyszałem, że takie auta palą 30 litrów :shock: Czy ktoś może wie coś więcej na ten temat. Czy ktoś może coś ciekawego powiedzieć o tym autku :-)
19 września 2008, 23:21 [cytuj]
Ja mogę powiedzieć, że wygląda ładnie :-D
Wiesz cokolwiek o nim czy tylko to co z obrazka? :-P Bo jestem ciekaw ile koników ma ;-)
Ja mogę powiedzieć, że wygląda ładnie :-D
Wiesz cokolwiek o nim czy tylko to co z obrazka? :-P Bo jestem ciekaw ile koników ma ;-)
19 września 2008, 23:27 [cytuj]
otomoto.pl/subaru-impreza-wrx-sti-2-5-4x4-C4612155.html
otomoto.pl/subaru-impreza-2-5t-sti-400km-C4985145.html
otomoto.pl/subaru-impreza-2-5turbo-230km-4x4-C5977681.html
Kiedyś nadejdzie ten dzień i to autko będzie w moim garażu. Jedno z moich marzeń :-o
http://otomoto.pl/subaru-impreza-wrx-sti-2-5-4x4-C4612155.html
http://otomoto.pl/subaru-impreza-2-5t-sti-400km-C4985145.html
http://otomoto.pl/subaru-impreza-2-5turbo-230km-4x4-C5977681.html
Kiedyś nadejdzie ten dzień i to autko będzie w moim garażu. Jedno z moich marzeń :-o
19 września 2008, 23:53 [cytuj]
Subaru to faktycznie fantastyczne autko :-) zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i o to co jest pod maską ;-)
co do spalania to nie ma co się dziwić w końcu to sportowe auto które ma prawie 300 KM :-)
Subaru to faktycznie fantastyczne autko :-) zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i o to co jest pod maską ;-)
co do spalania to nie ma co się dziwić w końcu to sportowe auto które ma prawie 300 KM :-)
20 września 2008, 14:47 [cytuj]
"ZesiQ" powiedział/a:
Tak, ale z tego co wiem, zawsze można kupić trochę mniej pojemny silnik, bardziej dostosowany do polskich dróg?
Tak, ale z tego co wiem, zawsze można kupić trochę mniej pojemny silnik, bardziej dostosowany do polskich dróg?