Forum dyskusyjne
21 października 2014, 21:05 [cytuj]
Szajbus, Zawsze możesz szukać jakieś Imprezy jeżeli szukasz wrażeń, myślę, że za 90 tys starego trupa byś nie znalazł.
[b]Szajbus[/b], Zawsze możesz szukać jakieś Imprezy jeżeli szukasz wrażeń, myślę, że za 90 tys starego trupa byś nie znalazł.
21 października 2014, 21:07 [cytuj]
Seria 5 E60 i gitara elegancko, jak za słaba dla ciebie to ja nie wiem jakie ty masz wymagania^^. Imprezami, Evolutionami, takimi Focusami jarałem się jak byłem w podstawówce i grałem w NFS'a.
Seria 5 E60 i gitara elegancko, jak za słaba dla ciebie to ja nie wiem jakie ty masz wymagania^^. Imprezami, Evolutionami, takimi Focusami jarałem się jak byłem w podstawówce i grałem w NFS'a.
21 października 2014, 21:15 [cytuj]
Heh, po ostatnim zdaniu stwierdzam ze sam jestes burak. Kupuj sobie focusa, jak to mówią - Ford gówno wort :-P
Heh, po ostatnim zdaniu stwierdzam ze sam jestes burak. Kupuj sobie focusa, jak to mówią - Ford gówno wort :-P
21 października 2014, 21:16 [cytuj]
Lexy niestety dla mnie Bety nie istnieją
Tragejszyn jak to ktoś tu wspomniał
Ford gówno wort ale jeździ się jak lord synu
Lexy niestety dla mnie Bety nie istnieją :D Tragejszyn jak to ktoś tu wspomniał :D
Ford gówno wort ale jeździ się jak lord synu :D
21 października 2014, 21:18 [cytuj]
Szajbus, Stary BMW teraz prawie najlepsze auta robi... dla średniego konsumenta...
[b]Szajbus[/b], Stary BMW teraz prawie najlepsze auta robi... dla średniego konsumenta...
21 października 2014, 21:20 [cytuj]
Ale możesz sobie uświadomić, że ktoś nie lubi tej marki ?
Dla mnie mogłaby nie istnieć
Audi, merc to ja rozumiem ale nie BMW
Dno totalne
Ale możesz sobie uświadomić, że ktoś nie lubi tej marki ?:D Dla mnie mogłaby nie istnieć :D Audi, merc to ja rozumiem ale nie BMW :D Dno totalne :D
21 października 2014, 21:20 [cytuj]
To ze dla Ciebie nie istnieją to nie znaczy ze innym nie pasują. Z reszta nawet nie bede porównywał marki bo to tak jak porównywać Bayern do Legii :-P z forda tylko Mustang, reszta to plastik, tanie materiały a technologicznie 10 lat do tylu. Może i byś tym maluchem porobil większość samochodów na polskich drogach ale jechać tym po polskich drogach albo w trase sobie nie wyobrażam. No ale kto bogatemu zabroni ....
To ze dla Ciebie nie istnieją to nie znaczy ze innym nie pasują. Z reszta nawet nie bede porównywał marki bo to tak jak porównywać Bayern do Legii :-P z forda tylko Mustang, reszta to plastik, tanie materiały a technologicznie 10 lat do tylu. Może i byś tym maluchem porobil większość samochodów na polskich drogach ale jechać tym po polskich drogach albo w trase sobie nie wyobrażam. No ale kto bogatemu zabroni ....
21 października 2014, 21:24 [cytuj]
Lexy ale kto porównuje ?? pokaz mi gdzie ja porównałem BMW do forda ??
Siedziałeś w mustangu ?? Bo ja siedziałem i jechałem Shelby GT 500 z chipem na 700 KM i wykonanie podobne do focusa RS Bo też takowym jeździłem :) Także nie trafiłeś :)
i na koniec jechałem Focusem RS do wawki i nazat :D I tragedi nie było a Dk1 do najlepszych nie należy :D
Ja nie porównuje nigdzie forda ani do BMW ani do Audi Ani do merca ja wiem, że mnie na powyższe marki po prostu nie stać a starego 10 letniego padła nie kupie :)Tzn Bety to i nowej bym nie kupił jakby mnie było stać ;p
21 października 2014, 21:30 [cytuj]
Porównuje bo twierdzisz ze ta marka to dno podczas gdy wychwalajasz forda ktory odstaje pod każdym względem oprócz ceny.
Wiem jak wykonane sa mustangi, ten sam plastik ale silnik i wygląd świetny.
W Polsce masz tylko pare kilometrów autostrad, pojeździe po mieście albo do innych miejscowości to zobaczysz jak sie jedzie. No chyba ze będziesz tylko po autostradach jeździł to ok.
Za 90 tys możesz mieć nie 10 a 4-5 letnie auto. No ale to Twój wybór z którym nie chce dyskutować, każdemu podoba sie co innego, denerwuje mnie tylko Twoje przesmiewanie innych marek.
Porównuje bo twierdzisz ze ta marka to dno podczas gdy wychwalajasz forda ktory odstaje pod każdym względem oprócz ceny.
Wiem jak wykonane sa mustangi, ten sam plastik ale silnik i wygląd świetny.
W Polsce masz tylko pare kilometrów autostrad, pojeździe po mieście albo do innych miejscowości to zobaczysz jak sie jedzie. No chyba ze będziesz tylko po autostradach jeździł to ok.
Za 90 tys możesz mieć nie 10 a 4-5 letnie auto. No ale to Twój wybór z którym nie chce dyskutować, każdemu podoba sie co innego, denerwuje mnie tylko Twoje przesmiewanie innych marek.
21 października 2014, 21:30 [cytuj]
"Szajbus" powiedział/a:
wykonanie podobne do focusa RS
Rozumiem, że to też beczka bez dna?
21 października 2014, 21:36 [cytuj]
A które marki prześmiewam oprócz bety która jest dla mnie padłem ? Wyśmiałem jedynie Celice a to nie marka tylko konkretny model... więc czym Cię denerwuje ? 
"Mbuti3" powiedział/a:
[quote="Szajbus"]wykonanie podobne do focusa RS
Rozumiem, że to też beczka bez dna?[/quote]
Tzn beczka bez dna pod wzgledem spalania ma się rozumieć ?
Na szczęscie mustang bije pod tym względem Rs'a mustang po chipie na odcinku A4 katowice kraków przy 300 km/h spala ponad 100 l na setkę
21 października 2014, 21:44 [cytuj]
"Szajbus" powiedział/a:
przy 300 km/h spala ponad 100 l na setkę

Nie pisz takich rzeczy na forum bo Ci policja wjedzie na chatę piracie drogowy!!!
Nie pisz takich rzeczy na forum bo Ci policja wjedzie na chatę piracie drogowy!!! :D
21 października 2014, 21:47 [cytuj]
Na szczęście akurat ja wtedy nie prowadziłem
ale powiem wam, że taka prędkość na A4 to jazda kamikadze
w życiu więcej
Dobrze, że focus wyciąga tylko 260 ;p
Na szczęście akurat ja wtedy nie prowadziłem :) ale powiem wam, że taka prędkość na A4 to jazda kamikadze :D w życiu więcej :D Dobrze, że focus wyciąga tylko 260 ;p
21 października 2014, 21:48 [cytuj]
"Szajbus" powiedział/a:
Mortis dla mnie tragejszon to są stare "Japan cars"

Za 12 tysi znajdzie się coś o wiele lepszego niż to padło w postaci celicy

oooo, szczerze? Chętnie posłucham jakie są twoje propozycje ;-) Wyskocz z tymi oklepańcami typu Golf III itp to skocze z łózka. Nie podobają mi się.
oooo, szczerze? Chętnie posłucham jakie są twoje propozycje ;-) Wyskocz z tymi oklepańcami typu Golf III itp to skocze z łózka. Nie podobają mi się.
21 października 2014, 21:54 [cytuj]
Mortisku golfa 3 to za 12 klocków kupiłbyś ale ze złota tylko
a na niepozłacanego 2 tysiące wystarczy 
Ale na pewno znajdzie się na liście twoje ulubione auto allegro.pl/fiat-multipla-1-9-jtd-115km-2003r-i4722121281.html 
połączenie perfekcji i stylu
powiem Ci, że jeżeli chodzi o design to wciąga nosem taką Celice
Mortisku golfa 3 to za 12 klocków kupiłbyś ale ze złota tylko :D a na niepozłacanego 2 tysiące wystarczy :D
Ale na pewno znajdzie się na liście twoje ulubione auto http://allegro.pl/fiat-multipla-1-9-jtd-115km-2003r-i4722121281.html :D:D połączenie perfekcji i stylu :D powiem Ci, że jeżeli chodzi o design to wciąga nosem taką Celice :D
21 października 2014, 22:03 [cytuj]
Tfu, nie wiem czemu napisałem III.
W każdym badz razie wiedziałem, że gówno mi poradzisz jak spytam się o konkrety. Pozdrawiam ;* Mniej gadania życzę.
Tfu, nie wiem czemu napisałem III.
W każdym badz razie wiedziałem, że gówno mi poradzisz jak spytam się o konkrety. Pozdrawiam ;* Mniej gadania życzę.
21 października 2014, 22:06 [cytuj]
gówno poradziłem bo na tyle zasługujesz... Ja zycze mniej hejtowania czyjegoś wyboru i poglądów, tym bardziej, że sam autobusem zapierdalasz .... i na następny raz zanim napiszesz pomyśl dwa razy co piszesz ...
gówno poradziłem bo na tyle zasługujesz... Ja zycze mniej hejtowania czyjegoś wyboru i poglądów, tym bardziej, że sam autobusem zapierdalasz .... i na następny raz zanim napiszesz pomyśl dwa razy co piszesz ...
21 października 2014, 22:10 [cytuj]
Napisałeś:
[quote]Mortis dla mnie tragejszon to są stare "Japan cars"
Za 12 tysi znajdzie się coś o wiele lepszego niż to padło w postaci celicy
[/quote]
Na co Ci odpisałem:
[quote]oooo, szczerze? Chętnie posłucham jakie są twoje propozycje ;-) [/quote]
A ty wyskakujesz z jakimiś Multiplami ...
[quote]Za 12 tysi znajdzie się coś o wiele lepszego niż to padło w postaci celicy
[/quote]
Bez uszczypliwości, serio czekam na to co podrzucisz ;-)
Na co Ci odpisałem:
[quote]oooo, szczerze? Chętnie posłucham jakie są twoje propozycje ;-)
21 października 2014, 22:15 [cytuj]
podrzuce bardzo chętnie tyle , że nie dzisiaj bo ide spać, jutro na 7 do arbeita zapierdalam
podrzuce bardzo chętnie tyle , że nie dzisiaj bo ide spać, jutro na 7 do arbeita zapierdalam ;)