Forum dyskusyjne
11 czerwca 2007, 07:13 [cytuj]
Jakie samochody lubicie?
Jakie samochody lubicie?
11 czerwca 2007, 14:12 [cytuj]
oto moja ulubiona czwórka:
1.Aston Martin DB 9
2.Porsche Carrera GT
3.Chevrolet Corvette C6
4.Kia Ceed :-P
oto moja ulubiona czwórka:
1.Aston Martin DB 9
2.Porsche Carrera GT
3.Chevrolet Corvette C6
4.Kia Ceed :-P
11 czerwca 2007, 17:20 [cytuj]
...zdecydowanie VW Corrado ! od zawsze moje marzenie , które mam nadzieję w najbliższej przyszłości się spełni.
...zdecydowanie VW Corrado ! od zawsze moje marzenie , które mam nadzieję w najbliższej przyszłości się spełni.
11 czerwca 2007, 18:44 [cytuj]
lubie samochody marki bmw zwlaszcza wersje cabrio, pozazym mercedes-benz slr mclaren
lubie samochody marki bmw zwlaszcza wersje cabrio, pozazym mercedes-benz slr mclaren
16 czerwca 2007, 00:03 [cytuj]
heh w sumie też zapomniałem wymienić Mercedesa Benz Slr Mclaren super wózek dla bogaczy
heh w sumie też zapomniałem wymienić Mercedesa Benz Slr Mclaren super wózek dla bogaczy
16 czerwca 2007, 11:20 [cytuj]
podobnie jak SQB BMW
podobnie jak SQB BMW
18 czerwca 2007, 17:28 [cytuj]
Subaru Impreza WRX i nie zmienia sie nic, no nie pogardzię jeszcze Porsche Carrera GT :mrgreen:
Subaru Impreza WRX i nie zmienia sie nic, no nie pogardzię jeszcze Porsche Carrera GT :mrgreen:
16 lipca 2007, 02:01 [cytuj]
- kocham 4 kółka, zwłaszcza luksusowe limuzyny i sportówki (ulubione: VW Phaeton, BMW Z3 i M3, najnowszy Bentley i Jaguar, ewentualnie: dopasiony Chrysler, ztuningowany VW Golf 4 GTI), tylko z silnikami diesel'a
- kocham 4 kółka, zwłaszcza luksusowe limuzyny i sportówki (ulubione: VW Phaeton, BMW Z3 i M3, najnowszy Bentley i Jaguar, ewentualnie: dopasiony Chrysler, ztuningowany VW Golf 4 GTI), tylko z silnikami diesel'a
22 lipca 2007, 23:50 [cytuj]
ja mam jedynie swoj samochod corse... pozatym motoryzacji niecierpie i strasznie mnie nudzi
Pozdro dla fanow 4 kółek. ;-)
ja mam jedynie swoj samochod corse... :) pozatym motoryzacji niecierpie i strasznie mnie nudzi :)
Pozdro dla fanow 4 kółek. ;-)
25 lipca 2007, 09:18 [cytuj]
"rebuzz" powiedział/a:
ja mam jedynie swoj samochod corse...
pozatym motoryzacji niecierpie i strasznie mnie nudzi
Pozdro dla fanow 4 kółek.
;-)
Może dlatego, że masz Corse hehehe
Co do mnie to ja niskie i szybkie... poprostu A co do samochodów, to ja bardziej wykazuję zainteresowanie całą marką, niż konkretnym autem. A interesują mnie głównie vw, bmw.
Może dlatego, że masz Corse hehehe :D
Co do mnie to ja niskie i szybkie... poprostu :D A co do samochodów, to ja bardziej wykazuję zainteresowanie całą marką, niż konkretnym autem. A interesują mnie głównie vw, bmw.
25 lipca 2007, 21:53 [cytuj]
mnie dzis koles jakis cfaniak bogaty mlody wyprzedzil Chryslerem Crossfirem pierwsy raz w sumie go w ogole w Polsce widzialem..w Anglii owszem mnostwo tego tam jezdzilo ale tutaj wpada momentalnie w oczy tak czy siak wyprzedzil mnie w oka mgnieniu hehe a pod pizzeria jedna u nas stal dzis Dodge Viper czarniutki hehe tak sie zastanawiam ile koles musi placic ubezpieczenia za to auto ;p bo normalnie na Gliwickich blachach jezdzi ;p
mnie dzis koles jakis cfaniak bogaty mlody wyprzedzil Chryslerem Crossfirem :| pierwsy raz w sumie go w ogole w Polsce widzialem..w Anglii owszem mnostwo tego tam jezdzilo ale tutaj wpada momentalnie w oczy :D tak czy siak wyprzedzil mnie w oka mgnieniu ;P hehe a pod pizzeria jedna u nas stal dzis Dodge Viper czarniutki :D hehe tak sie zastanawiam ile koles musi placic ubezpieczenia za to auto ;p bo normalnie na Gliwickich blachach jezdzi ;p
30 sierpnia 2007, 13:17 [cytuj]
Czym jeździcie na codzień? + i - Waszego auta oraz fotki ;]
A może marzycie o jakimś samochodzie.
Ja obecniejestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GF z 97 roku. granatowy metalki, hatchback. full opcja. motor dohc 2.0 136KM. samochodzik bardzo wygodny i zmiesci sie w nim bardzo duzo, na dodatek ma dobry wykop i mozna nim niezle poszarzowac. moj pierwszy samochod, ale juz wiem ze jak kiedys bede zmienial to trudno bedzie mi sie z nim rozstac.
tuning optyczny: listwy chromowane na drzwiach, zamontowany spojler z tylu, chromowany rekinek na dachu z tylu, zmienione migacze boczne na biale, alusy 15" od mazdy
Czym jeździcie na codzień? + i - Waszego auta oraz fotki ;]
A może marzycie o jakimś samochodzie.
Ja obecniejestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GF z 97 roku. granatowy metalki, hatchback. full opcja. motor dohc 2.0 136KM. samochodzik bardzo wygodny i zmiesci sie w nim bardzo duzo, na dodatek ma dobry wykop i mozna nim niezle poszarzowac. moj pierwszy samochod, ale juz wiem ze jak kiedys bede zmienial to trudno bedzie mi sie z nim rozstac.
tuning optyczny: listwy chromowane na drzwiach, zamontowany spojler z tylu, chromowany rekinek na dachu z tylu, zmienione migacze boczne na biale, alusy 15" od mazdy
1 września 2007, 16:31 [cytuj]
Tym sie bujam na codzien panowie w Holandii 8-)
i9.tinypic.com/4lnk0at.jpg" alt="i9.tinypic.com/4lnk0at.jpg" width="98%">
Za pare misiecy kupuje Z3, bo to juz mi sie nudzi :mrgreen:
Tym sie bujam na codzien panowie w Holandii 8-)
[img]http://i9.tinypic.com/4lnk0at.jpg[/img]
Za pare misiecy kupuje Z3, bo to juz mi sie nudzi :mrgreen:
2 września 2007, 14:36 [cytuj]
w planach mam właśnie kupno m.in. takiej Tigry jak Syjon , ile Cie ten Twój tygrys wyszedł $ ??
w planach mam właśnie kupno m.in. takiej Tigry jak Syjon , ile Cie ten Twój tygrys wyszedł $ ??
2 września 2007, 16:46 [cytuj]
"moRRo" powiedział/a:
Moj prezent slubny do mojego sloneczka wyszedl mnie 3000 euro. Rocznik 97, lekko stuningowany i takie tam w nim szmery bajery jakies sa, podwojna rola itd ;-) . Tak uwazam, ze to auto nadaje sie tylko dla pan 8-)
Moj prezent slubny do mojego sloneczka wyszedl mnie 3000 euro. Rocznik 97, lekko stuningowany i takie tam w nim szmery bajery jakies sa, podwojna rola itd ;-) . Tak uwazam, ze to auto nadaje sie tylko dla pan 8-)
2 września 2007, 23:31 [cytuj]
Na chwilę obecną moim głównym środkiem lokomocji jest rower merida SUB 40
bikeshop.com.ua/images/sub40v.jpg" alt="bikeshop.com.ua/images/sub40v.jpg" width="98%">
Na chwilę obecną moim głównym środkiem lokomocji jest rower merida SUB 40
[img]http://bikeshop.com.ua/images/sub40v.jpg[/img]
3 września 2007, 16:47 [cytuj]
[quote]Tak uwazam, ze to auto nadaje sie tylko dla pan 8-)[/quote]
hehe , no każdy ma swoje zdanie ... ja mimo wszystko widze się w tym aucie , a od zawsze bardzo mi się podobało
Z mojego marzenia (czyt. CORRADO) musze narazie zrezygnować , bo jak na 1 auto w życiu nie mógłbym mieć samochodu z takim silnikiem który dużo pali. Ja sie jeszcze ucze no i póki co nie miał bym środków na utrzymanie tej bestii
hehe , no każdy ma swoje zdanie ... ja mimo wszystko widze się w tym aucie , a od zawsze bardzo mi się podobało :)
Z mojego marzenia (czyt. CORRADO) musze narazie zrezygnować , bo jak na 1 auto w życiu nie mógłbym mieć samochodu z takim silnikiem który dużo pali. Ja sie jeszcze ucze no i póki co nie miał bym środków na utrzymanie tej bestii :P
3 września 2007, 17:52 [cytuj]
hehe ja w sumie codziennie jezdze Skoda Fabia, co prawda autko nie ma super silnika no i nie przypomina z wygladu ferrari ale jestem bardzo zadowolony jezdzi sie naprawde bardzo fajnie hmm a co do Tigry to jezdzilem pare razy z moja kolezanka bo ona ma ale jak dla mnie to zdecydowanie za malo miejsca tam jest ale Z3 to juz miodzio
hehe ja w sumie codziennie jezdze Skoda Fabia, co prawda autko nie ma super silnika no i nie przypomina z wygladu ferrari ale jestem bardzo zadowolony :D jezdzi sie naprawde bardzo fajnie :) hmm a co do Tigry to jezdzilem pare razy z moja kolezanka bo ona ma ale jak dla mnie to zdecydowanie za malo miejsca tam jest ;P ale Z3 to juz miodzio :D