Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Samochody
11 czerwca 2007, 07:13 [cytuj]
Jakie samochody lubicie?
Jakie samochody lubicie?
11 czerwca 2007, 14:12 [cytuj]
oto moja ulubiona czwórka:
1.Aston Martin DB 9
2.Porsche Carrera GT
3.Chevrolet Corvette C6
4.Kia Ceed :-P
oto moja ulubiona czwórka:
1.Aston Martin DB 9
2.Porsche Carrera GT
3.Chevrolet Corvette C6
4.Kia Ceed :-P
11 czerwca 2007, 17:20 [cytuj]
...zdecydowanie VW Corrado ! od zawsze moje marzenie , które mam nadzieję w najbliższej przyszłości się spełni.
...zdecydowanie VW Corrado ! od zawsze moje marzenie , które mam nadzieję w najbliższej przyszłości się spełni.
11 czerwca 2007, 18:44 [cytuj]
lubie samochody marki bmw zwlaszcza wersje cabrio, pozazym mercedes-benz slr mclaren
lubie samochody marki bmw zwlaszcza wersje cabrio, pozazym mercedes-benz slr mclaren
16 czerwca 2007, 00:03 [cytuj]
heh w sumie też zapomniałem wymienić Mercedesa Benz Slr Mclaren super wózek dla bogaczy
heh w sumie też zapomniałem wymienić Mercedesa Benz Slr Mclaren super wózek dla bogaczy
16 czerwca 2007, 11:20 [cytuj]
podobnie jak SQB BMW
podobnie jak SQB BMW
18 czerwca 2007, 17:28 [cytuj]
Subaru Impreza WRX i nie zmienia sie nic, no nie pogardzię jeszcze Porsche Carrera GT :mrgreen:
Subaru Impreza WRX i nie zmienia sie nic, no nie pogardzię jeszcze Porsche Carrera GT :mrgreen:
16 lipca 2007, 02:01 [cytuj]
- kocham 4 kółka, zwłaszcza luksusowe limuzyny i sportówki (ulubione: VW Phaeton, BMW Z3 i M3, najnowszy Bentley i Jaguar, ewentualnie: dopasiony Chrysler, ztuningowany VW Golf 4 GTI), tylko z silnikami diesel'a
- kocham 4 kółka, zwłaszcza luksusowe limuzyny i sportówki (ulubione: VW Phaeton, BMW Z3 i M3, najnowszy Bentley i Jaguar, ewentualnie: dopasiony Chrysler, ztuningowany VW Golf 4 GTI), tylko z silnikami diesel'a
22 lipca 2007, 23:50 [cytuj]
ja mam jedynie swoj samochod corse... :) pozatym motoryzacji niecierpie i strasznie mnie nudzi :)

Pozdro dla fanow 4 kółek. ;-)
ja mam jedynie swoj samochod corse... :) pozatym motoryzacji niecierpie i strasznie mnie nudzi :)

24 lipca 2007, 13:05 [cytuj]
hehe ja w sumie gustuje w autach w posiadaniu ktorych moge byc w stanie w niedalekiej przyszlosci :) dlatego raczej nie marze o porsche,ferrari itd itd tylko bardziej o realistycznych autkach dla mnie ;P kocham jezdzic autkiem jak pewnie kazdy no ale od dluzszego czasu podobaja mi sie takie auta Audi TT czy Honda Civic zarowno stara wersja jak i nowa hehehe ;P hmm Seacik Leon nowy kolor czarny i ladne felgi tez wyglada calkiem fajniutko :D taki Nissan 350Z tez cuuudna sprawa :D spooooro aut sie podoba no szkoda czasu na wymienianie ich wszystkich :D Pozdrowionka dla kierowcow :D zycze Wam zeby na drogach za kierownica mniej bylo mocherowych beretow i blond wlosych istot o IQ na poziomie orzeszka jezdzacych 30 km/h ;P hehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aaa pewnie gdybym wygral w lotka to w moim garazu zawitalyby 2 autka jedno jakies fajne szyyybkie sportowe typu BMW Z4 czy Nissan 350z no i drugie jakies duuuze potezne typu Audi Q7, Nissan Pathfinder albo Volkswagen TOUAREG (moj sasiad ma to auto i jak tylko slysze jak ono chodzi to mmmmmm :lol: )

Pomarzyc fajna sprawa ;P
hehe ja w sumie gustuje w autach w posiadaniu ktorych moge byc w stanie w niedalekiej przyszlosci :) dlatego raczej nie marze o porsche,ferrari itd itd tylko bardziej o realistycznych autkach dla mnie ;P kocham jezdzic autkiem jak pewnie kazdy no ale od dluzszego czasu podobaja mi sie takie auta Audi TT czy Honda Civic zarowno stara wersja jak i nowa hehehe ;P hmm Seacik Leon nowy kolor czarny i ladne felgi tez wyglada calkiem fajniutko :D taki Nissan 350Z tez cuuudna sprawa :D spooooro aut sie podoba no szkoda czasu na wymienianie ich wszystkich :D Pozdrowionka dla kierowcow :D zycze Wam zeby na drogach za kierownica mniej bylo mocherowych beretow i blond wlosych istot o IQ na poziomie orzeszka jezdzacych 30 km/h ;P hehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aaa pewnie gdybym wygral w lotka to w moim garazu zawitalyby 2 autka jedno jakies fajne szyyybkie sportowe typu BMW Z4 czy Nissan 350z no i drugie jakies duuuze potezne typu Audi Q7, Nissan Pathfinder albo Volkswagen TOUAREG (moj sasiad ma to auto i jak tylko slysze jak ono chodzi to mmmmmm :lol: )

Pomarzyc fajna sprawa ;P
25 lipca 2007, 09:18 [cytuj]
"rebuzz" powiedział/a:

Może dlatego, że masz Corse hehehe :D

Co do mnie to ja niskie i szybkie... poprostu :D A co do samochodów, to ja bardziej wykazuję zainteresowanie całą marką, niż konkretnym autem. A interesują mnie głównie vw, bmw.
Może dlatego, że masz Corse hehehe :D

Co do mnie to ja niskie i szybkie... poprostu :D A co do samochodów, to ja bardziej wykazuję zainteresowanie całą marką, niż konkretnym autem. A interesują mnie głównie vw, bmw.
25 lipca 2007, 21:53 [cytuj]
mnie dzis koles jakis cfaniak bogaty mlody wyprzedzil Chryslerem Crossfirem :| pierwsy raz w sumie go w ogole w Polsce widzialem..w Anglii owszem mnostwo tego tam jezdzilo ale tutaj wpada momentalnie w oczy :D tak czy siak wyprzedzil mnie w oka mgnieniu ;P hehe a pod pizzeria jedna u nas stal dzis Dodge Viper czarniutki :D hehe tak sie zastanawiam ile koles musi placic ubezpieczenia za to auto ;p bo normalnie na Gliwickich blachach jezdzi ;p
mnie dzis koles jakis cfaniak bogaty mlody wyprzedzil Chryslerem Crossfirem :| pierwsy raz w sumie go w ogole w Polsce widzialem..w Anglii owszem mnostwo tego tam jezdzilo ale tutaj wpada momentalnie w oczy :D tak czy siak wyprzedzil mnie w oka mgnieniu ;P hehe a pod pizzeria jedna u nas stal dzis Dodge Viper czarniutki :D hehe tak sie zastanawiam ile koles musi placic ubezpieczenia za to auto ;p bo normalnie na Gliwickich blachach jezdzi ;p
30 sierpnia 2007, 13:17 [cytuj]
Czym jeździcie na codzień? + i - Waszego auta oraz fotki ;]
A może marzycie o jakimś samochodzie.

Ja obecniejestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GF z 97 roku. granatowy metalki, hatchback. full opcja. motor dohc 2.0 136KM. samochodzik bardzo wygodny i zmiesci sie w nim bardzo duzo, na dodatek ma dobry wykop i mozna nim niezle poszarzowac. moj pierwszy samochod, ale juz wiem ze jak kiedys bede zmienial to trudno bedzie mi sie z nim rozstac.
tuning optyczny: listwy chromowane na drzwiach, zamontowany spojler z tylu, chromowany rekinek na dachu z tylu, zmienione migacze boczne na biale, alusy 15" od mazdy
Czym jeździcie na codzień? + i - Waszego auta oraz fotki ;]
A może marzycie o jakimś samochodzie.

Ja obecniejestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GF z 97 roku. granatowy metalki, hatchback. full opcja. motor dohc 2.0 136KM. samochodzik bardzo wygodny i zmiesci sie w nim bardzo duzo, na dodatek ma dobry wykop i mozna nim niezle poszarzowac. moj pierwszy samochod, ale juz wiem ze jak kiedys bede zmienial to trudno bedzie mi sie z nim rozstac.
tuning optyczny: listwy chromowane na drzwiach, zamontowany spojler z tylu, chromowany rekinek na dachu z tylu, zmienione migacze boczne na biale, alusy 15" od mazdy
1 września 2007, 16:31 [cytuj]
Tym sie bujam na codzien panowie w Holandii 8-)

i9.tinypic.com/4lnk0at.jpg" alt="i9.tinypic.com/4lnk0at.jpg" width="98%">

Za pare misiecy kupuje Z3, bo to juz mi sie nudzi :mrgreen:
Tym sie bujam na codzien panowie w Holandii 8-)

[img]http://i9.tinypic.com/4lnk0at.jpg[/img]

Za pare misiecy kupuje Z3, bo to juz mi sie nudzi :mrgreen:
2 września 2007, 01:01 [cytuj]
ja tam za nic na świecie nie zminiłbym Madzi :] chyba że na "szóstkę" albo na accorda :)

i12.photobucket.com/albums/a245/radex84/Mazda626GF/IMG_5328.jpg" alt="i12.photobucket.com/albums/a245/radex84/Mazda626GF/IMG_5328.jpg" width="98%">

[url=i12.photobucket.com/albums/a245/radex84/Mazda626GF/IMG_5335.jpg]i12.photobucket.com/albums/a245/rad...GF/IMG_5335.jpg[/url]

[url=i12.photobucket.com/albums/a245/radex84/Mazda626GF/IMG_5330.jpg]i12.photobucket.com/albums/a245/rad...GF/IMG_5330.jpg[/url]

[url=i12.photobucket.com/albums/a245/radex84/Mazda626GF/IMG_5329.jpg]i12.photobucket.com/albums/a245/rad...GF/IMG_5329.jpg[/url]
ja tam za nic na świecie nie zminiłbym Madzi :] chyba że na "szóstkę" albo na accorda :)

[img]http://i12.photobucket.com/albums/a245/radex84/Mazda626GF/IMG_5328.jpg[/img]

[url=http://i12.photobucket.com/albums/a245/radex84/Mazda626GF/IMG_5335.jpg]http://i12.photobucket.com/albums/a245/rad...GF/IMG_5335.jpg[/url]

[url=http://i12.photobucket.com/albums/a245/radex84/Mazda626GF/IMG_5330.jpg]http://i12.photobucket.com/albums/a245/rad...GF/IMG_5330.jpg[/url]

[url=http://i12.photobucket.com/albums/a245/radex84/Mazda626GF/IMG_5329.jpg]http://i12.photobucket.com/albums/a245/rad...GF/IMG_5329.jpg[/url]
2 września 2007, 14:36 [cytuj]
w planach mam właśnie kupno m.in. takiej Tigry jak Syjon , ile Cie ten Twój tygrys wyszedł $ ??
w planach mam właśnie kupno m.in. takiej Tigry jak Syjon , ile Cie ten Twój tygrys wyszedł $ ??
2 września 2007, 16:46 [cytuj]
"moRRo" powiedział/a:
Moj prezent slubny do mojego sloneczka wyszedl mnie 3000 euro. Rocznik 97, lekko stuningowany i takie tam w nim szmery bajery jakies sa, podwojna rola itd ;-) . Tak uwazam, ze to auto nadaje sie tylko dla pan 8-)
Moj prezent slubny do mojego sloneczka wyszedl mnie 3000 euro. Rocznik 97, lekko stuningowany i takie tam w nim szmery bajery jakies sa, podwojna rola itd ;-) . Tak uwazam, ze to auto nadaje sie tylko dla pan 8-)
2 września 2007, 23:31 [cytuj]
Na chwilę obecną moim głównym środkiem lokomocji jest rower merida SUB 40

bikeshop.com.ua/images/sub40v.jpg" alt="bikeshop.com.ua/images/sub40v.jpg" width="98%">
Na chwilę obecną moim głównym środkiem lokomocji jest rower merida SUB 40

[img]http://bikeshop.com.ua/images/sub40v.jpg[/img]
3 września 2007, 16:47 [cytuj]
[quote]Tak uwazam, ze to auto nadaje sie tylko dla pan 8-)[/quote] hehe , no każdy ma swoje zdanie ... ja mimo wszystko widze się w tym aucie , a od zawsze bardzo mi się podobało :)

Z mojego marzenia (czyt. CORRADO) musze narazie zrezygnować , bo jak na 1 auto w życiu nie mógłbym mieć samochodu z takim silnikiem który dużo pali. Ja sie jeszcze ucze no i póki co nie miał bym środków na utrzymanie tej bestii :P
hehe , no każdy ma swoje zdanie ... ja mimo wszystko widze się w tym aucie , a od zawsze bardzo mi się podobało :)

Z mojego marzenia (czyt. CORRADO) musze narazie zrezygnować , bo jak na 1 auto w życiu nie mógłbym mieć samochodu z takim silnikiem który dużo pali. Ja sie jeszcze ucze no i póki co nie miał bym środków na utrzymanie tej bestii :P
3 września 2007, 17:52 [cytuj]
hehe ja w sumie codziennie jezdze Skoda Fabia, co prawda autko nie ma super silnika no i nie przypomina z wygladu ferrari ale jestem bardzo zadowolony :D jezdzi sie naprawde bardzo fajnie :) hmm a co do Tigry to jezdzilem pare razy z moja kolezanka bo ona ma ale jak dla mnie to zdecydowanie za malo miejsca tam jest ;P ale Z3 to juz miodzio :D
hehe ja w sumie codziennie jezdze Skoda Fabia, co prawda autko nie ma super silnika no i nie przypomina z wygladu ferrari ale jestem bardzo zadowolony :D jezdzi sie naprawde bardzo fajnie :) hmm a co do Tigry to jezdzilem pare razy z moja kolezanka bo ona ma ale jak dla mnie to zdecydowanie za malo miejsca tam jest ;P ale Z3 to juz miodzio :D
1  2  3  4  5    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 33 24 7 2 79
2. Bayer Leverkusen 33 19 11 3 68
3. Eintracht Frankfurt 33 16 9 8 57
4. SC Freiburg 33 16 7 10 55
5. Borussia Dortmund 33 16 6 11 54
6. FSV Mainz 33 14 9 10 51
7. RB Lipsk 33 13 12 8 51
8. Werder Brema 33 13 9 11 48
9. VfB Stuttgart 33 13 8 12 47
10. Borussia Mönchengladbach 33 13 6 14 45
11. FC Augsburg 33 11 10 12 43
12. VfL Wolfsburg 33 10 10 13 40
13. Union Berlin 33 9 11 13 38
14. FC St. Pauli 33 8 8 17 32
15. TSG 1899 Hoffenheim 33 7 11 15 32
16. 1. FC Heidenheim 33 8 5 20 29
17. Holstein Kiel 33 7 6 20 27
18. VfL Bochum 33 4 7 22 19
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, CafeAnimal.pl
shoutbox
wola
wola Wczoraj, 18:51

Sabitzer za Groß'a. Reszta bez zmian. Taka jest prognoza przez finałem o LM. Kobel - Süle, Anton, Bensebaini - Ryerson, Sabitzer, F. Nmecha, Svensson - Brandt, Adeyemi - Guirassy

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 18:29

Zarząd rezygnuje z Chukwu. Oby to znaczyło postęp w sprawie Jobe'a

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 18:20

No i belsebaini na duży plus

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 18:19

Za Kovaca Adeyemi i Brandt odżyli i oby tak dalej i będzie bardzo dobrze

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 15:07

Więc sporo piłkarzy odżyło

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 15:07

Za Kovaca wziął się za granie, a po drugie Kovac to trener, który z pewnością ich po główkach nie głaszcze i nagle pojawiły się efekty.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 13:51

Trzeba mieć na uwadze fakt, że Brandt zostanie i dopiero przyszły sezon bedzie jego kluczowym

wola
wola Wczoraj, 08:52

Julian Brandt ... o pozostaniu w Borussii Dortmund. ''Nie mam teraz żadnych innych planów. Na razie nie mogę nic ujawnić. Uznałem za pochlebne, że co jakiś czas pojawiają się plotki. Brema ? też to widziałem. To miłe uczucie być związanym z klubem swojego rodzinnego miasta. Ale ten klub (Borussia Dortmund, red.) jest mi bliski. Lubię drużynę, w której gram, i mam dobre relacje z trenerem''.

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 1 dni temu, 2025-05-14

Elegancko

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 1 dni temu, 2025-05-14

Svensson podpisał oficjalną umowę do 2029 roku

Kapolini76
Kapolini76 1 dni temu, 2025-05-14

Co do Bensy to fajnie jakby został jeden z równiej grających piłkarzy u nas w przekroju sezonu

auman
auman 1 dni temu, 2025-05-14

@FilipSantana, z Mainz też wystarczyło wygrać a zrobili z siebie frajerów. Dlatego pytam czy remisując mają szanse chociaż na awans

FilipSantana
FilipSantana 1 dni temu, 2025-05-14

A 20mln to bardzo dobra oferta za 30-letniego obrońcę. Wiadomo Ramy ma bardzo dobry sezon ale nie jest niezastąpiony

FilipSantana

Oczywiście, że jak sprzedamy Bensę to trzeba kupić SO. Za Fullkruga mielismy Gurassyego i chyba nikt nie ma wątpliwości że wyszło nam to na plus

wola
wola 1 dni temu, 2025-05-14

Też tak uważam. Grając 3 SO, musisz mieć co najmniej 5

Q4RTRIDG3

Od jakiegoś czasu gramy trójką i prawdopodobnie tak będzie w następnym sezonie. W takiej sytuacji potrzeba conajmniej 5 gotowych do gry zwłaszcza z nieoewnym Sule

Q4RTRIDG3

Odkąd Ramy zmienił pozycję gra zaskakująco dobrze. A że na środku obrony gra zawodnik mający 30 lat to żaden problem, tu w 90% przypadkach trzeba doświadczenia.

Wojtyła z Dortmundu

Wróci Schloter to Bensa i tak będzie tylko zmiennikiem

Wojtyła z Dortmundu

Mam takie samo zdanie, rok temu Bensa był tak tragiczny, że ktoś kupiłby go maks za 5 mln, te 20 można zainwestować w kogoś perspektywicznego na przyszłość, chociaż wiemy jak to jest z tym inwestowaniem w BVB.

FilipSantana

A ja uważam, że 20mln za Bensebainiego to deal na miarę Fullkruga do westhamu za 30mln. Nie zapominajcie, że Ramy ma już 30 lat a na pozycji na któej obecnie gra mamy Schlotterbecka, który jest teraz kontuzjowany

FilipSantana

Bo tu nie potrzeba żadnej analizy - wystarczzy wygrać z Kiel dwoma bramkami przewagi

auman
auman 1 dni temu, 2025-05-14

Dlaczego nie ma newsa z analizą co się musi stać, aby Borussia grała w LM? :/

Q4RTRIDG3

Rok temu 20 mln za Bense uważał bym za idealny interes. Ale po dobrym sezonie i przejściu na 3 z tyłu musi zostać

wola
wola 2 dni temu, 2025-05-13

Chukwu i Beier chyba nie dali rady w takim reżimie treningowym, bo wypadli całkiem z grania

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 2 dni temu, 2025-05-13

Pewien Turek pewnie myślał, że kółka dookoła boiska dobrze przygotują BVB do sezonu

Wojtyła z Dortmundu

Tego typu metody odróżniają profesjonalistę od amatora ;)

wola
wola 2 dni temu, 2025-05-13

Oto jak Kovac buduje BVB Pytanie do Adeyemiego: Jak Kovacowi udało się osiągnąć taki wzrost formy? ?Skopał nam tyłki? ? zażartował Karim. ?Powiedział nam, że musimy biegać, bez względu na to, z kim gramy, wyjaśnił, przyznając: ?Na początku było bardzo trudno, ale można się przyzwyczaić. To mi pomogło. Czuję się teraz lepiej, a skurcze nie wracają, Trzeba się nabiegać ? ale na końcu to my jesteśmy zwycięzcami'' Kovac w ostatnich tygodniach wykonywał testy na obecność kwasu mlekowego, Dokumentował i kontrolował formę swoich gwiazdeczek, aby przygotować się na ostateczny zryw. Ilość jednostek biegowych na treningach wzrosła!!!, Jednakże w celu oszczędzania mięśni zakazano wykonywania strzałów po treningu. To tylko jeden z przykładów jasnych zasad, jakie ustanowił Kovac, i za pomocą których najwyraźniej trafił w czuły punkt u swoich zawodników. ?On nie odpuszcza zbyt wiele. Ale tego potrzebowaliśmy? ? powiedział Kobel w Leverkusen. Im lepsza jest sprawność zawodników (co na tym etapie sezonu wcale nie jest takie pewne), tym bardziej byli skoncentrowani na grze. Obrona się ustabilizowała, a skuteczność ofensywy wzrosła. Dało to pozytywne rezultaty, co z kolei wpłynęło na wzrost pewności siebie. Proste równanie.

Wojtyła z Dortmundu

Weźmy pod uwagę, że sporo pogłosek transferowych jest wyssanych z palca

maślanka
maślanka 2 dni temu, 2025-05-13

Kovac widocznie ma w planach docelowo inne ustawienie, możliwe jakieś powrót do 4-2-3-1 jak będzie miał zawodników do tego. W innym wypadku ten transfer wydaje się kompletnie pozbawiony sensu. Mamy Adeyemiego, Beiera i Juju

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2025-05-13

Doan to bez sensu transfer. My nawet nie gramy na skrzydłowych a nawet jeśli to będzie blokował rozwój np. takiego Duranvilla. Poza tym mam wątpliwości co do jego jakości, podobno Eintracht się nim interesuje i myślę, że tam znacznie bardziej by pasował i stylem i poziomem. Nam o wiele bardziej jest potrzebny wahadłowy do rywalizacji z svenssonem ew. jeszcze jeden ŚO a tak priorytetowo to porzebny jest ŚPO i ŚP box to box

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 101
Zarejestrowanych użytkowników: 10282
Ostatnio zarejestrowany: Kamil89BvB
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem