Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Siłownia
4 listopada 2008, 20:40 [cytuj]
Są tu jakieś osoby co ćwiczą na siłowni?
Są tu jakieś osoby co ćwiczą na siłowni?
4 listopada 2008, 21:09 [cytuj]
ZesiQ chyba ćwiczy ;-) Miał chyba jakieś foto na siłowni :mrgreen:
ZesiQ chyba ćwiczy ;-) Miał chyba jakieś foto na siłowni :mrgreen:
4 listopada 2008, 21:37 [cytuj]
Ja cwiczylem od września ale teraz mam przerwę niestety z przymusu:/
Ja cwiczylem od września ale teraz mam przerwę niestety z przymusu:/
4 listopada 2008, 21:43 [cytuj]
Ja chodziłem w ubiegłym roku gdzieś z 7 miesięcy, obecnie czasu brakuje, ale po maturce wrócę :)
Ja chodziłem w ubiegłym roku gdzieś z 7 miesięcy, obecnie czasu brakuje, ale po maturce wrócę :)
4 listopada 2008, 22:22 [cytuj]
No ja niedawno znowu zacząłem po dłuższej przerwie :-) ale powoli forma wraca :-D
No ja niedawno znowu zacząłem po dłuższej przerwie :-) ale powoli forma wraca :-D
4 listopada 2008, 22:27 [cytuj]
Ja mam zamiar wrócic za 2 tyg jak skonczy się liga:) Trzeba będzie rozpisać jakis fajny trening:P:P
Ja mam zamiar wrócic za 2 tyg jak skonczy się liga:) Trzeba będzie rozpisać jakis fajny trening:P:P
5 listopada 2008, 15:51 [cytuj]
ja tam kiedys dostalem w ramach splaty dlugu atlas do cwiczen...i cwiczylem regularnie przez miesiac...a potem...suszylem na nim pranie :lol: :mrgreen: teraz mi wysarczy jak sie przez caly dzien nanosze aparat wazacy w sumie z 6kg :mrgreen:
ja tam kiedys dostalem w ramach splaty dlugu atlas do cwiczen...i cwiczylem regularnie przez miesiac...a potem...suszylem na nim pranie :lol: :mrgreen: teraz mi wysarczy jak sie przez caly dzien nanosze aparat wazacy w sumie z 6kg :mrgreen:
6 listopada 2008, 20:00 [cytuj]
"Maczuga" powiedział/a:
Trzeba będzie rozpisać jakis fajny trening:P:P
hehe a mi się niigdy nie chciało bawić w jakieś treningi :-P miałem już mieć rozpisany parę razy ale jakoś zawsze z moją determinacją i czasem ogromnym leniem darowałem sobie rozpisane treningi i ćwiczyłem tak jak mi się chciało hehe :-P
hehe a mi się niigdy nie chciało bawić w jakieś treningi :-P miałem już mieć rozpisany parę razy ale jakoś zawsze z moją determinacją i czasem ogromnym leniem darowałem sobie rozpisane treningi i ćwiczyłem tak jak mi się chciało hehe :-P
6 listopada 2008, 20:22 [cytuj]
Ja bawiłem się w to na całego. Porządne treningi zgodnie z rozpiską dieta itp. Cwiczyłem od stycznia do sierpnia i miałem super efekty. Przybrałem na masie 10 kilo z 71 do 81. Wszyscy mówili ze na koksie jade bo dla nich to było nie możliwe zeby tak wyglądać bez niczego. Ziomki z siłowni przychodzili pomachali bez sensu cięzarami nafaszerowali testosteronem, hormonami dla byków i cieszyli sie ze mają efekty. Niedawno jednego spotkałem i on po miesiącu nie cwiczenia jest jeszcze mniejszy niz był przed :P
Ja bawiłem się w to na całego. Porządne treningi zgodnie z rozpiską dieta itp. Cwiczyłem od stycznia do sierpnia i miałem super efekty. Przybrałem na masie 10 kilo z 71 do 81. Wszyscy mówili ze na koksie jade bo dla nich to było nie możliwe zeby tak wyglądać bez niczego. Ziomki z siłowni przychodzili pomachali bez sensu cięzarami nafaszerowali testosteronem, hormonami dla byków i cieszyli sie ze mają efekty. Niedawno jednego spotkałem i on po miesiącu nie cwiczenia jest jeszcze mniejszy niz był przed :P
6 listopada 2008, 20:27 [cytuj]
no żeby były widoczne efekty ćwiczenia no to odpowiednia dieta to podstawa :-) bo bez tego nic nie wyniknie :-) samo machanie sztangielkami itd nie wystarczy :-D
a branie sterydów to głupota :-D efekty są co prawda szybciej widoczne no ale siada wątroba, PSYCHIKA no a później i tak wszystko schodzi jak się przestanie na trochę ćwiczyć :-P
Ja to za bardzo leniwy jestem żeby stosować jakieś diety i regularne treningi :-D no ale trzeba przyznać,że jak się stosuje jakieś rozpiski no to efekty zawsze są widoczne :-)
no żeby były widoczne efekty ćwiczenia no to odpowiednia dieta to podstawa :-) bo bez tego nic nie wyniknie :-) samo machanie sztangielkami itd nie wystarczy :-D
a branie sterydów to głupota :-D efekty są co prawda szybciej widoczne no ale siada wątroba, PSYCHIKA no a później i tak wszystko schodzi jak się przestanie na trochę ćwiczyć :-P
Ja to za bardzo leniwy jestem żeby stosować jakieś diety i regularne treningi :-D no ale trzeba przyznać,że jak się stosuje jakieś rozpiski no to efekty zawsze są widoczne :-)
6 listopada 2008, 20:40 [cytuj]
Głupota to mało powiedziane... Ostatnio jak jechałem do dziewczyny to spotkałem w pociągu typa co kiedys cwiczył, brał sterydy ma 37 lat ok 180cm wzrostu i ważył 150 kilo mówił ze nie bierze juz od 10 a skutki topiero teraz wyszły, 2 żółtaczki i nadwaga bo metabolizm mu sie popi..... Mówił ze oddał by wszystko zeby cofnąc czas bo teraz jest kaleką. Ci ode mnie z siłki przestali cwiczyc i wszystko spadło. A ja juz nie chodze 3 miesiące i waze tylko 1,5 kilo mniej:)
Głupota to mało powiedziane... Ostatnio jak jechałem do dziewczyny to spotkałem w pociągu typa co kiedys cwiczył, brał sterydy ma 37 lat ok 180cm wzrostu i ważył 150 kilo mówił ze nie bierze juz od 10 a skutki topiero teraz wyszły, 2 żółtaczki i nadwaga bo metabolizm mu sie popi..... Mówił ze oddał by wszystko zeby cofnąc czas bo teraz jest kaleką. Ci ode mnie z siłki przestali cwiczyc i wszystko spadło. A ja juz nie chodze 3 miesiące i waze tylko 1,5 kilo mniej:)
6 listopada 2008, 21:37 [cytuj]
"sqb" powiedział/a:
Nie chcesz czasem sprzedac atlasu jak u Ciebie się marnuje...bo ja szukam czegoś po okazyjnej cenie:) PS. Mówicie o sterydach, a nie próbowaliście czegoś typu kreatyna lub jakieś inne odżywki to przecież jest nawet wskazane przy cwiczeniach.
Nie chcesz czasem sprzedac atlasu jak u Ciebie się marnuje...bo ja szukam czegoś po okazyjnej cenie:) PS. Mówicie o sterydach, a nie próbowaliście czegoś typu kreatyna lub jakieś inne odżywki to przecież jest nawet wskazane przy cwiczeniach.
6 listopada 2008, 21:39 [cytuj]
"Lukas" powiedział/a:
kreatyna
:| największy syf... spadki w ch.. później masz
6 listopada 2008, 21:44 [cytuj]
Odżywki tak ale też nie można z tym przesadzać. Ja brałem Gainera,kreatyne i białko.
Odżywki tak ale też nie można z tym przesadzać. Ja brałem Gainera,kreatyne i białko.
6 listopada 2008, 22:22 [cytuj]
"Lukas" powiedział/a:
a nie próbowaliście czegoś typu kreatyna lub jakieś inne odżywki to przecież jest nawet wskazane przy cwiczeniach.
:lol: Tak, 5 lat bedziesz miał klate jak Pudzian, a jak przestaniesz trenować te sztuznie napompowane mieśnie będą wyglądać jak stado nieszczęść. Jeśli zależy wam na sile a nie na szerokiej klacie, to trenujcie bez tego gówna, jedynie z odpowiednia dietą (dużo nabiału itd).
:lol: Tak, 5 lat bedziesz miał klate jak Pudzian, a jak przestaniesz trenować te sztuznie napompowane mieśnie będą wyglądać jak stado nieszczęść. Jeśli zależy wam na sile a nie na szerokiej klacie, to trenujcie bez tego gówna, jedynie z odpowiednia dietą (dużo nabiału itd).
6 listopada 2008, 22:49 [cytuj]
Odżywki są jak najbardziej wskazane przy ćwiczeniach. Często jest tak,że po prostu nie jest się w stanie zapewnić organizmowi odpowiedniej ilości witam i innych dupereli ćwicząc regularnie. Albo po prostu nie jest się w stanie tyle w siebie wrzucić :-P
"Rumcajs" powiedział/a:
niekoniecznie ;-) wszystko zależy od Twojego treningu ;-) Kreatyna jest baardzo pożyteczna ale powinno się ją brać jako dodatek ;-) bo sama mało da ;-) najlepiej mono z jakimiś gainerem lub białkiem. A jeśli się chce uniknąć spadków no to powinno się robić przerwy proporcjonalne do brania kreatyny. Czyli np jak bierzesz 3 tygodnie to później ok 3 tyg przerwy (ale 2 wystarczą) no i najważniejsze żeby w tym czasie zmniejszyć obciążenie (mimo,że siły pozwalają na większe ciężary) ponieważ w innym przypadku zamiast umacniać mięśnie, one się spalają i następuje spadek ;-) Dlatego najlepsze są treningi cykliczne ;-)

Ja w sumie jak regularnie ćwiczyłem no to przez jakiś czas brałem odżywki. Głównie odżywki węglowodanowo-białkowe oraz czasem kreatyne. Efekty były bardzo widoczne bo wzrosła masa ciała, siła i kondycja. No ale potem niestety miałem przymusową przerwę bo rękę złamałem :-/ ale i tak mimo duużej przerwy w ćwiczeniach nie spadłem nigdy do takiego stanu sprzed ćwiczeń :-)
Hmm jeśli komuś zależy na zwiększeniu siły i wytrzymałości no to polecam Nitrobolon z Trec'a. Wiem bo brałem przez pewien czas. Bardzo duża poprawa siły i wytrzymałości, i b.szybko widać efekty :-) hmm jedyny chyba minus tego (dla niektórych plus) jest taki,że czasem nie można do końca skończyć treningu bo Twoje ciało się "napompowuje" ;-)
Można dużo pisać o odżywkach ale chyba każdy wie,że podstawa to dobra dieta i jakiś fajny trening żeby widzieć spore efekty ciężkich wysiłków na siłowni :-D Odżywki jak najbardziej na TAK, sterydy jak najbardziej na NIE-Totalny Kretynizm :-)
no i oczywiścię trzeba sporo pić płynów, najlepiej wody :-)
Ja planuje od stycznia znowu brać jakieś odżywki a póki co powoli powrócić do jako takiej formy ;-) Hmm a tak na marginesie jeśli już wybieracie jakieś odżywki to dla pewności róbcie tak jak ja czyli kupujcie te z Certyfikatami Jakości ISO ;-) Jest ich co prawda mniej ale przynajmniej macie pewność,że nie bierzecie jakiś świństw które wyjdą po latach (jak np. zniszczenia wątroby itd) :-P
hehe co ciekawe coraz więcej lekarzy proponuje odżywki ludziom którzy preferują nieregularne posiłki ;-) uff ale się rozpisałem.. jeśli ktoś doszedł do końca to gratulacje :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aaa no i giv napisałeś [quote]Jeśli zależy wam na sile a nie na szerokiej klacie, to trenujcie bez tego gówna, jedynie z odpowiednia dietą (dużo nabiału itd).[/quote] otóż nie do końca prawda ;-) dużo nabiału nie jest wcale taką dobrą opcją ;-) Bo często prowadzi to tylko do "napompowania" ciała ;-) no i przy diecie w której byłoby duużo nabiału nieźle urósłby Ci brzuch ;-) więc później nieeeźle byś musiał się namęczyć żeby wyrzeźbić brzuch :-D Dlatego już lepiej stosować dietę łączoną ;-) czyli nabiał-węglowodany ;-)
niekoniecznie ;-) wszystko zależy od Twojego treningu ;-) Kreatyna jest baardzo pożyteczna ale powinno się ją brać jako dodatek ;-) bo sama mało da ;-) najlepiej mono z jakimiś gainerem lub białkiem. A jeśli się chce uniknąć spadków no to powinno się robić przerwy proporcjonalne do brania kreatyny. Czyli np jak bierzesz 3 tygodnie to później ok 3 tyg przerwy (ale 2 wystarczą) no i najważniejsze żeby w tym czasie zmniejszyć obciążenie (mimo,że siły pozwalają na większe ciężary) ponieważ w innym przypadku zamiast umacniać mięśnie, one się spalają i następuje spadek ;-) Dlatego najlepsze są treningi cykliczne ;-)

Ja w sumie jak regularnie ćwiczyłem no to przez jakiś czas brałem odżywki. Głównie odżywki węglowodanowo-białkowe oraz czasem kreatyne. Efekty były bardzo widoczne bo wzrosła masa ciała, siła i kondycja. No ale potem niestety miałem przymusową przerwę bo rękę złamałem :-/ ale i tak mimo duużej przerwy w ćwiczeniach nie spadłem nigdy do takiego stanu sprzed ćwiczeń :-)
Hmm jeśli komuś zależy na zwiększeniu siły i wytrzymałości no to polecam Nitrobolon z Trec'a. Wiem bo brałem przez pewien czas. Bardzo duża poprawa siły i wytrzymałości, i b.szybko widać efekty :-) hmm jedyny chyba minus tego (dla niektórych plus) jest taki,że czasem nie można do końca skończyć treningu bo Twoje ciało się "napompowuje" ;-)
Można dużo pisać o odżywkach ale chyba każdy wie,że podstawa to dobra dieta i jakiś fajny trening żeby widzieć spore efekty ciężkich wysiłków na siłowni :-D Odżywki jak najbardziej na TAK, sterydy jak najbardziej na NIE-Totalny Kretynizm :-)
no i oczywiścię trzeba sporo pić płynów, najlepiej wody :-)
Ja planuje od stycznia znowu brać jakieś odżywki a póki co powoli powrócić do jako takiej formy ;-) Hmm a tak na marginesie jeśli już wybieracie jakieś odżywki to dla pewności róbcie tak jak ja czyli kupujcie te z Certyfikatami Jakości ISO ;-) Jest ich co prawda mniej ale przynajmniej macie pewność,że nie bierzecie jakiś świństw które wyjdą po latach (jak np. zniszczenia wątroby itd) :-P
hehe co ciekawe coraz więcej lekarzy proponuje odżywki ludziom którzy preferują nieregularne posiłki ;-) uff ale się rozpisałem.. jeśli ktoś doszedł do końca to gratulacje :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aaa no i giv napisałeś [quote]Jeśli zależy wam na sile a nie na szerokiej klacie, to trenujcie bez tego gówna, jedynie z odpowiednia dietą (dużo nabiału itd).
7 listopada 2008, 10:46 [cytuj]
Z tym nabiałem to nie dokanca tak jak piszesz, zdecydowanie bardziej możesz przytyc po węglowodanach.Zresztą zależy od organizmu jeden ma większą tendencje do tycia inny mniejszą. Węglowodany to cukry a cukier zamienia się w tłuszcz. Co do nabiału to bogatsze w białko są ryby,owoce morza i kurczak. Nitrobolon jest dobry na lato żeby juz maksymalnie się napompować.Tylko ze po tym szybko spada. Nie brałem tego ale koledzy brali to widziałem. Nitro zwieksza wytwarzanie tlenku azotu w organizmie co powoduje lepsze ukrwienie i przyspiesza skurcz miesnia dlatego po treningu jest fajna "pompka":P:)
GIV jeśli bierze się rozsądnie i z głową odżywki to nic nie bedzie. Oczywiście można odżywki zastąpić dietą bo to jak się odżywiasz jest najważniejsze, ale nie każdy ma czas i możliwości zeby jeść ok 8 posiłków dziennie i przestrzegać diety, dlatego jest cos takiego jak suplementy:P
Z tym nabiałem to nie dokanca tak jak piszesz, zdecydowanie bardziej możesz przytyc po węglowodanach.Zresztą zależy od organizmu jeden ma większą tendencje do tycia inny mniejszą. Węglowodany to cukry a cukier zamienia się w tłuszcz. Co do nabiału to bogatsze w białko są ryby,owoce morza i kurczak. Nitrobolon jest dobry na lato żeby juz maksymalnie się napompować.Tylko ze po tym szybko spada. Nie brałem tego ale koledzy brali to widziałem. Nitro zwieksza wytwarzanie tlenku azotu w organizmie co powoduje lepsze ukrwienie i przyspiesza skurcz miesnia dlatego po treningu jest fajna "pompka":P:)
GIV jeśli bierze się rozsądnie i z głową odżywki to nic nie bedzie. Oczywiście można odżywki zastąpić dietą bo to jak się odżywiasz jest najważniejsze, ale nie każdy ma czas i możliwości zeby jeść ok 8 posiłków dziennie i przestrzegać diety, dlatego jest cos takiego jak suplementy:P
8 listopada 2008, 15:06 [cytuj]
Ja ćwiczę od 4 lat i weszło mi to już w nawyk i sprawia dużo przyjemności. Ćwiczę razem z kumplem w jego "piwnicznej stajni".Ale przyznam,że od samej kulturystyki wolę armwrestling :-)
Ja ćwiczę od 4 lat i weszło mi to już w nawyk i sprawia dużo przyjemności. Ćwiczę razem z kumplem w jego "piwnicznej stajni".Ale przyznam,że od samej kulturystyki wolę armwrestling :-)
15 listopada 2008, 13:37 [cytuj]
Coś dla fanów zażywania sterydów ;-)
pl.youtube.com/watch?v=6ABEMdX84i4&feature=related

A tutaj trochę porannych ćwiczeń ;-)
pl.youtube.com/watch?v=eB8jJNebc70&feature=related
Coś dla fanów zażywania sterydów ;-)
http://pl.youtube.com/watch?v=6ABEMdX84i4&feature=related

A tutaj trochę porannych ćwiczeń ;-)
http://pl.youtube.com/watch?v=eB8jJNebc70&feature=related
15 listopada 2008, 13:41 [cytuj]
Ten utwór(z resztą świetny) pasuje tu jak świni siodło ;-)
Ten utwór(z resztą świetny) pasuje tu jak świni siodło ;-)
1  2  3  4  5    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 6 4 2 0 14
2. RB Lipsk 6 4 2 0 14
3. Eintracht Frankfurt 6 4 1 1 13
4. SC Freiburg 6 4 0 2 12
5. Bayer Leverkusen 6 3 2 1 11
6. Union Berlin 6 3 2 1 11
7. Borussia Dortmund 6 3 1 2 10
8. VfB Stuttgart 6 2 3 1 9
9. 1. FC Heidenheim 6 3 0 3 9
10. FSV Mainz 6 2 2 2 8
11. Werder Brema 6 2 2 2 8
12. VfL Wolfsburg 6 2 1 3 7
13. FC Augsburg 6 2 1 3 7
14. Borussia Mönchengladbach 6 2 0 4 6
15. FC St. Pauli 6 1 1 4 4
16. TSG 1899 Hoffenheim 6 1 1 4 4
17. Holstein Kiel 6 0 2 4 2
18. VfL Bochum 6 0 1 5 1
cała tabela
ranking typerów
Użytkownik Punkty
1. Dariopol 53
2. Alex3110 51
3. DuRiK 49
4. geniu 45
5. szymmonn 45
6. Seiano 45
7. mlabedz17 44
8. mick82 44
9. kostek12409 43
10. koniusniper9 43
cała tabela
shoutbox
Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 28 minut temu

"Kevin Behrens został zawieszony przez Wolfsburg. Niemiecki napastnik odmówił podpisania klubowej koszulki w tęczowych barwach."

Murzyn
Murzyn 36 minut temu

Zgadzam się z Rickenem.

Alex3110
Alex3110 godzinę temu

Couto zostaje na stałe.

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic godzinę temu

Ja się cieszę, że Sahin jest trenerem BVB,. Jest w pytę!

RickenZMazowsza
RickenZMazowsza 2 godzin temu

Bardzo ciekawa dyskusja o trenerach prowadzących BVB w ostatnich latach. Z grubsza przypomina rozmowę grupy maltretowanych żon o tym, której z z nich mąż był bardziej znośnym domowym tyranem... Z mojej perspektywy sprawa wygląda tak: żaden z wymienionych szkoleniowców nie pożegnał się z posadą w Borussii bezpodstawnie. Każdy coś tam niby wniósł, coś tam osiągnął, ale żałowanie, że któregoś z nich już tu nie ma to nieporozumienie. Bo jako takie właśnie "szkodowanie" postrzegam nazywanie ich zwolnień "błędami". To znakomicie, że żadnego z nich już w klubie nie ma. Dużo gorzej, że ich następca, przynajmniej na dzień 10 października 2024 roku, wydaje się być po tych samych pieniądzach.

Alex3110
Alex3110 4 godzin temu

Nie można porównywać Rose z Terzicem z jednego prostego powodu, Rose nie dostał tyle czasu w BVB.

Alex3110
Alex3110 4 godzin temu

To jeśli nie Terzic to może Michniewicz jasiu?

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Dzisiaj, 11:04

Nazywać Celtic Glasgow półamatorami, eh

FilipSantana
FilipSantana Dzisiaj, 11:04

Dla mnie Terzic > Rose. Przy czym nie chciałbym widzieć żadnego z tych panów w roli trenera BVB.

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Dzisiaj, 11:01

Nigdy nie powinni grać tu Haaland, Akanji i Bellingham?

jasiu85
jasiu85 Dzisiaj, 10:20

Po co Terzic? Jest trener Watzke.

Alex3110
Alex3110 Dzisiaj, 06:55

Nie no najlepiej żeby wrócił Terzic nie? :)

jasiu85
jasiu85 Dzisiaj, 06:08

Trzeba przyznać, że nawet dobry ten trener Watzke, wygrać 7:1 w LM to jest wyczyn nawet jeśli graliśmy z półamatorami ze Szkocji, ale w Berlinie już się nie popisał :( Tylko po co mu drugi i trzeci "trener" w osobach Sahina i Piszczka? Jeden i drugi to szrot, dobrze, że wraca Zorc, może na pudło się załapiemy a i szansa na krajowy puchar będzie.

aguero82
aguero82 Dzisiaj, 06:04

Pewnie to Watzke w zeszłym sezonie wysyłał Sule kebaby :)

aguero82
aguero82 Dzisiaj, 06:02

Watzke odpowiedzialny za formę piłkarzy :))))). Alex you made my day :)

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic Wczoraj, 22:06

To fajnie, że połowa nie powinna grać. Szkoda tylko, że Ci sami zawodnicy rok wcześniej wygrali Puchar Niemiec. xD

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 22:03

W bardzo prosty, żydząc kasy zarówno na piłkarzy jak i trenera. Przychodzi potem taki Haaland czy Bellingham i po kilkunastu meczach zastanawia sie: k... co ja tu robię?!

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 22:02

Z tego składu co wymieniles połowa nigdy nie powinna grać dla BVB.

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic Wczoraj, 22:01

W jaki sposób HJW wpływa na formę piłkarzy? Zatrudniając takiego, a nie innego trenera?

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 21:58

HJW

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic Wczoraj, 21:45

Czyli to wina piłkarzy? Wskaż winowajców słabej formy piłkarzy za czasów Rose.

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 21:42

Gdyby tylko trener odpowiadał za formę poszczególnych piłkarzy, to Klopp miałby więcej niż jeden tytul CL w gablocie ;)

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic Wczoraj, 21:26

A kto odpowiada za ich forme? xDDDDDDDDDDD

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 21:25

W jakiej byli wtedy formie Ci piłkarze? xDDDDDD

TytanowyTerzic
TytanowyTerzic Wczoraj, 20:19

Rose nie miał kim grac? xDDDD Mecz z St. Pauli Wyjściowa 11 Hazard, Haaland, Reus, Brandt, Witsel, Bellingham, Guerreiro, Hummels, Akanji, Meuinier. Z ławki weszli Malen Moukoko i Zagadou

jasiu85
jasiu85 Wczoraj, 18:28

A przypadkiem ten finał to nie dzięki Terziciowi a tylko i wyłącznie Sahinowi? D

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 18:25

A wcześniej wyszli z najtrudniejszej grupy z pierwszego miejsca. Też chcę mieć takiego farta jak Edin

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 18:21

Jaki fart? To że przez cały dwumecz PSG nie zdobyło ani jednej bramki o czymś świadczy. Atletico to nie są przypadkowi ludzie. Wyeliminowali bardzo groźny Inter i wyrzucili Real z krajowego pucharu.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 17:40

Sukcesy Terzicia to łud szczęścia żeby nie powiedzieć że fart. Umówmy się, że w LM mieliśmy najsłabsze Atletico od lat, fart z PSG z tymi słupkami i poprzeczkami itd itd. Meczu z Mainz nie zapomnę nigdy. Już nie chodzi o wynik, ale o to że wyszli sobie na spacerek panienki....

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 16:32

A ja życzę BVB trofeów, bo po to się gra w cokolwiek - żeby wygrywać.

statystyki
Użytkownicy online: Łukasz Jasiński, Seiano
Gości online: 40
Zarejestrowanych użytkowników: 10182
Ostatnio zarejestrowany: Piogog94
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem