Forum dyskusyjne
4 listopada 2008, 20:40 [cytuj]
Są tu jakieś osoby co ćwiczą na siłowni?
Są tu jakieś osoby co ćwiczą na siłowni?
4 listopada 2008, 21:09 [cytuj]
ZesiQ chyba ćwiczy ;-) Miał chyba jakieś foto na siłowni :mrgreen:
ZesiQ chyba ćwiczy ;-) Miał chyba jakieś foto na siłowni :mrgreen:
4 listopada 2008, 21:37 [cytuj]
Ja cwiczylem od września ale teraz mam przerwę niestety z przymusu:/
Ja cwiczylem od września ale teraz mam przerwę niestety z przymusu:/
4 listopada 2008, 21:43 [cytuj]
Ja chodziłem w ubiegłym roku gdzieś z 7 miesięcy, obecnie czasu brakuje, ale po maturce wrócę
Ja chodziłem w ubiegłym roku gdzieś z 7 miesięcy, obecnie czasu brakuje, ale po maturce wrócę :)
4 listopada 2008, 22:22 [cytuj]
No ja niedawno znowu zacząłem po dłuższej przerwie :-) ale powoli forma wraca :-D
No ja niedawno znowu zacząłem po dłuższej przerwie :-) ale powoli forma wraca :-D
4 listopada 2008, 22:27 [cytuj]
Ja mam zamiar wrócic za 2 tyg jak skonczy się liga Trzeba będzie rozpisać jakis fajny trening
Ja mam zamiar wrócic za 2 tyg jak skonczy się liga:) Trzeba będzie rozpisać jakis fajny trening:P:P
5 listopada 2008, 15:51 [cytuj]
ja tam kiedys dostalem w ramach splaty dlugu atlas do cwiczen...i cwiczylem regularnie przez miesiac...a potem...suszylem na nim pranie :lol: :mrgreen: teraz mi wysarczy jak sie przez caly dzien nanosze aparat wazacy w sumie z 6kg :mrgreen:
ja tam kiedys dostalem w ramach splaty dlugu atlas do cwiczen...i cwiczylem regularnie przez miesiac...a potem...suszylem na nim pranie :lol: :mrgreen: teraz mi wysarczy jak sie przez caly dzien nanosze aparat wazacy w sumie z 6kg :mrgreen:
6 listopada 2008, 20:00 [cytuj]
"Maczuga" powiedział/a:
Trzeba będzie rozpisać jakis fajny trening
hehe a mi się niigdy nie chciało bawić w jakieś treningi :-P miałem już mieć rozpisany parę razy ale jakoś zawsze z moją determinacją i czasem ogromnym leniem darowałem sobie rozpisane treningi i ćwiczyłem tak jak mi się chciało hehe :-P
hehe a mi się niigdy nie chciało bawić w jakieś treningi :-P miałem już mieć rozpisany parę razy ale jakoś zawsze z moją determinacją i czasem ogromnym leniem darowałem sobie rozpisane treningi i ćwiczyłem tak jak mi się chciało hehe :-P
6 listopada 2008, 20:22 [cytuj]
Ja bawiłem się w to na całego. Porządne treningi zgodnie z rozpiską dieta itp. Cwiczyłem od stycznia do sierpnia i miałem super efekty. Przybrałem na masie 10 kilo z 71 do 81. Wszyscy mówili ze na koksie jade bo dla nich to było nie możliwe zeby tak wyglądać bez niczego. Ziomki z siłowni przychodzili pomachali bez sensu cięzarami nafaszerowali testosteronem, hormonami dla byków i cieszyli sie ze mają efekty. Niedawno jednego spotkałem i on po miesiącu nie cwiczenia jest jeszcze mniejszy niz był przed
Ja bawiłem się w to na całego. Porządne treningi zgodnie z rozpiską dieta itp. Cwiczyłem od stycznia do sierpnia i miałem super efekty. Przybrałem na masie 10 kilo z 71 do 81. Wszyscy mówili ze na koksie jade bo dla nich to było nie możliwe zeby tak wyglądać bez niczego. Ziomki z siłowni przychodzili pomachali bez sensu cięzarami nafaszerowali testosteronem, hormonami dla byków i cieszyli sie ze mają efekty. Niedawno jednego spotkałem i on po miesiącu nie cwiczenia jest jeszcze mniejszy niz był przed :P
6 listopada 2008, 20:27 [cytuj]
no żeby były widoczne efekty ćwiczenia no to odpowiednia dieta to podstawa :-) bo bez tego nic nie wyniknie :-) samo machanie sztangielkami itd nie wystarczy :-D
a branie sterydów to głupota :-D efekty są co prawda szybciej widoczne no ale siada wątroba, PSYCHIKA no a później i tak wszystko schodzi jak się przestanie na trochę ćwiczyć :-P
Ja to za bardzo leniwy jestem żeby stosować jakieś diety i regularne treningi :-D no ale trzeba przyznać,że jak się stosuje jakieś rozpiski no to efekty zawsze są widoczne :-)
no żeby były widoczne efekty ćwiczenia no to odpowiednia dieta to podstawa :-) bo bez tego nic nie wyniknie :-) samo machanie sztangielkami itd nie wystarczy :-D
a branie sterydów to głupota :-D efekty są co prawda szybciej widoczne no ale siada wątroba, PSYCHIKA no a później i tak wszystko schodzi jak się przestanie na trochę ćwiczyć :-P
Ja to za bardzo leniwy jestem żeby stosować jakieś diety i regularne treningi :-D no ale trzeba przyznać,że jak się stosuje jakieś rozpiski no to efekty zawsze są widoczne :-)
6 listopada 2008, 20:40 [cytuj]
Głupota to mało powiedziane... Ostatnio jak jechałem do dziewczyny to spotkałem w pociągu typa co kiedys cwiczył, brał sterydy ma 37 lat ok 180cm wzrostu i ważył 150 kilo mówił ze nie bierze juz od 10 a skutki topiero teraz wyszły, 2 żółtaczki i nadwaga bo metabolizm mu sie popi..... Mówił ze oddał by wszystko zeby cofnąc czas bo teraz jest kaleką. Ci ode mnie z siłki przestali cwiczyc i wszystko spadło. A ja juz nie chodze 3 miesiące i waze tylko 1,5 kilo mniej
Głupota to mało powiedziane... Ostatnio jak jechałem do dziewczyny to spotkałem w pociągu typa co kiedys cwiczył, brał sterydy ma 37 lat ok 180cm wzrostu i ważył 150 kilo mówił ze nie bierze juz od 10 a skutki topiero teraz wyszły, 2 żółtaczki i nadwaga bo metabolizm mu sie popi..... Mówił ze oddał by wszystko zeby cofnąc czas bo teraz jest kaleką. Ci ode mnie z siłki przestali cwiczyc i wszystko spadło. A ja juz nie chodze 3 miesiące i waze tylko 1,5 kilo mniej:)
6 listopada 2008, 21:37 [cytuj]
"sqb" powiedział/a:
Nie chcesz czasem sprzedac atlasu jak u Ciebie się marnuje...bo ja szukam czegoś po okazyjnej cenie PS. Mówicie o sterydach, a nie próbowaliście czegoś typu kreatyna lub jakieś inne odżywki to przecież jest nawet wskazane przy cwiczeniach.
Nie chcesz czasem sprzedac atlasu jak u Ciebie się marnuje...bo ja szukam czegoś po okazyjnej cenie:) PS. Mówicie o sterydach, a nie próbowaliście czegoś typu kreatyna lub jakieś inne odżywki to przecież jest nawet wskazane przy cwiczeniach.
6 listopada 2008, 21:39 [cytuj]
"Lukas" powiedział/a:
kreatyna
największy syf... spadki w ch.. później masz
:| największy syf... spadki w ch.. później masz
6 listopada 2008, 21:44 [cytuj]
Odżywki tak ale też nie można z tym przesadzać. Ja brałem Gainera,kreatyne i białko.
Odżywki tak ale też nie można z tym przesadzać. Ja brałem Gainera,kreatyne i białko.
6 listopada 2008, 22:22 [cytuj]
"Lukas" powiedział/a:
a nie próbowaliście czegoś typu kreatyna lub jakieś inne odżywki to przecież jest nawet wskazane przy cwiczeniach.
:lol: Tak, 5 lat bedziesz miał klate jak Pudzian, a jak przestaniesz trenować te sztuznie napompowane mieśnie będą wyglądać jak stado nieszczęść. Jeśli zależy wam na sile a nie na szerokiej klacie, to trenujcie bez tego gówna, jedynie z odpowiednia dietą (dużo nabiału itd).
:lol: Tak, 5 lat bedziesz miał klate jak Pudzian, a jak przestaniesz trenować te sztuznie napompowane mieśnie będą wyglądać jak stado nieszczęść. Jeśli zależy wam na sile a nie na szerokiej klacie, to trenujcie bez tego gówna, jedynie z odpowiednia dietą (dużo nabiału itd).
6 listopada 2008, 22:49 [cytuj]
Odżywki są jak najbardziej wskazane przy ćwiczeniach. Często jest tak,że po prostu nie jest się w stanie zapewnić organizmowi odpowiedniej ilości witam i innych dupereli ćwicząc regularnie. Albo po prostu nie jest się w stanie tyle w siebie wrzucić :-P
"Rumcajs" powiedział/a:
największy syf... spadki w ch.. później masz
niekoniecznie ;-) wszystko zależy od Twojego treningu ;-) Kreatyna jest baardzo pożyteczna ale powinno się ją brać jako dodatek ;-) bo sama mało da ;-) najlepiej mono z jakimiś gainerem lub białkiem. A jeśli się chce uniknąć spadków no to powinno się robić przerwy proporcjonalne do brania kreatyny. Czyli np jak bierzesz 3 tygodnie to później ok 3 tyg przerwy (ale 2 wystarczą) no i najważniejsze żeby w tym czasie zmniejszyć obciążenie (mimo,że siły pozwalają na większe ciężary) ponieważ w innym przypadku zamiast umacniać mięśnie, one się spalają i następuje spadek ;-) Dlatego najlepsze są treningi cykliczne ;-)
Ja w sumie jak regularnie ćwiczyłem no to przez jakiś czas brałem odżywki. Głównie odżywki węglowodanowo-białkowe oraz czasem kreatyne. Efekty były bardzo widoczne bo wzrosła masa ciała, siła i kondycja. No ale potem niestety miałem przymusową przerwę bo rękę złamałem :-/ ale i tak mimo duużej przerwy w ćwiczeniach nie spadłem nigdy do takiego stanu sprzed ćwiczeń :-)
Hmm jeśli komuś zależy na zwiększeniu siły i wytrzymałości no to polecam Nitrobolon z Trec'a. Wiem bo brałem przez pewien czas. Bardzo duża poprawa siły i wytrzymałości, i b.szybko widać efekty :-) hmm jedyny chyba minus tego (dla niektórych plus) jest taki,że czasem nie można do końca skończyć treningu bo Twoje ciało się "napompowuje" ;-)
Można dużo pisać o odżywkach ale chyba każdy wie,że podstawa to dobra dieta i jakiś fajny trening żeby widzieć spore efekty ciężkich wysiłków na siłowni :-D Odżywki jak najbardziej na TAK, sterydy jak najbardziej na NIE-Totalny Kretynizm :-)
no i oczywiścię trzeba sporo pić płynów, najlepiej wody :-)
Ja planuje od stycznia znowu brać jakieś odżywki a póki co powoli powrócić do jako takiej formy ;-) Hmm a tak na marginesie jeśli już wybieracie jakieś odżywki to dla pewności róbcie tak jak ja czyli kupujcie te z Certyfikatami Jakości ISO ;-) Jest ich co prawda mniej ale przynajmniej macie pewność,że nie bierzecie jakiś świństw które wyjdą po latach (jak np. zniszczenia wątroby itd) :-P
hehe co ciekawe coraz więcej lekarzy proponuje odżywki ludziom którzy preferują nieregularne posiłki ;-) uff ale się rozpisałem.. jeśli ktoś doszedł do końca to gratulacje :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aaa no i giv napisałeś [quote]Jeśli zależy wam na sile a nie na szerokiej klacie, to trenujcie bez tego gówna, jedynie z odpowiednia dietą (dużo nabiału itd).[/quote]
otóż nie do końca prawda ;-) dużo nabiału nie jest wcale taką dobrą opcją ;-) Bo często prowadzi to tylko do "napompowania" ciała ;-) no i przy diecie w której byłoby duużo nabiału nieźle urósłby Ci brzuch ;-) więc później nieeeźle byś musiał się namęczyć żeby wyrzeźbić brzuch :-D Dlatego już lepiej stosować dietę łączoną ;-) czyli nabiał-węglowodany ;-)
niekoniecznie ;-) wszystko zależy od Twojego treningu ;-) Kreatyna jest baardzo pożyteczna ale powinno się ją brać jako dodatek ;-) bo sama mało da ;-) najlepiej mono z jakimiś gainerem lub białkiem. A jeśli się chce uniknąć spadków no to powinno się robić przerwy proporcjonalne do brania kreatyny. Czyli np jak bierzesz 3 tygodnie to później ok 3 tyg przerwy (ale 2 wystarczą) no i najważniejsze żeby w tym czasie zmniejszyć obciążenie (mimo,że siły pozwalają na większe ciężary) ponieważ w innym przypadku zamiast umacniać mięśnie, one się spalają i następuje spadek ;-) Dlatego najlepsze są treningi cykliczne ;-)
Ja w sumie jak regularnie ćwiczyłem no to przez jakiś czas brałem odżywki. Głównie odżywki węglowodanowo-białkowe oraz czasem kreatyne. Efekty były bardzo widoczne bo wzrosła masa ciała, siła i kondycja. No ale potem niestety miałem przymusową przerwę bo rękę złamałem :-/ ale i tak mimo duużej przerwy w ćwiczeniach nie spadłem nigdy do takiego stanu sprzed ćwiczeń :-)
Hmm jeśli komuś zależy na zwiększeniu siły i wytrzymałości no to polecam Nitrobolon z Trec'a. Wiem bo brałem przez pewien czas. Bardzo duża poprawa siły i wytrzymałości, i b.szybko widać efekty :-) hmm jedyny chyba minus tego (dla niektórych plus) jest taki,że czasem nie można do końca skończyć treningu bo Twoje ciało się "napompowuje" ;-)
Można dużo pisać o odżywkach ale chyba każdy wie,że podstawa to dobra dieta i jakiś fajny trening żeby widzieć spore efekty ciężkich wysiłków na siłowni :-D Odżywki jak najbardziej na TAK, sterydy jak najbardziej na NIE-Totalny Kretynizm :-)
no i oczywiścię trzeba sporo pić płynów, najlepiej wody :-)
Ja planuje od stycznia znowu brać jakieś odżywki a póki co powoli powrócić do jako takiej formy ;-) Hmm a tak na marginesie jeśli już wybieracie jakieś odżywki to dla pewności róbcie tak jak ja czyli kupujcie te z Certyfikatami Jakości ISO ;-) Jest ich co prawda mniej ale przynajmniej macie pewność,że nie bierzecie jakiś świństw które wyjdą po latach (jak np. zniszczenia wątroby itd) :-P
hehe co ciekawe coraz więcej lekarzy proponuje odżywki ludziom którzy preferują nieregularne posiłki ;-) uff ale się rozpisałem.. jeśli ktoś doszedł do końca to gratulacje :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aaa no i giv napisałeś [quote]Jeśli zależy wam na sile a nie na szerokiej klacie, to trenujcie bez tego gówna, jedynie z odpowiednia dietą (dużo nabiału itd).
7 listopada 2008, 10:46 [cytuj]
Z tym nabiałem to nie dokanca tak jak piszesz, zdecydowanie bardziej możesz przytyc po węglowodanach.Zresztą zależy od organizmu jeden ma większą tendencje do tycia inny mniejszą. Węglowodany to cukry a cukier zamienia się w tłuszcz. Co do nabiału to bogatsze w białko są ryby,owoce morza i kurczak. Nitrobolon jest dobry na lato żeby juz maksymalnie się napompować.Tylko ze po tym szybko spada. Nie brałem tego ale koledzy brali to widziałem. Nitro zwieksza wytwarzanie tlenku azotu w organizmie co powoduje lepsze ukrwienie i przyspiesza skurcz miesnia dlatego po treningu jest fajna "pompka"
GIV jeśli bierze się rozsądnie i z głową odżywki to nic nie bedzie. Oczywiście można odżywki zastąpić dietą bo to jak się odżywiasz jest najważniejsze, ale nie każdy ma czas i możliwości zeby jeść ok 8 posiłków dziennie i przestrzegać diety, dlatego jest cos takiego jak suplementy
Z tym nabiałem to nie dokanca tak jak piszesz, zdecydowanie bardziej możesz przytyc po węglowodanach.Zresztą zależy od organizmu jeden ma większą tendencje do tycia inny mniejszą. Węglowodany to cukry a cukier zamienia się w tłuszcz. Co do nabiału to bogatsze w białko są ryby,owoce morza i kurczak. Nitrobolon jest dobry na lato żeby juz maksymalnie się napompować.Tylko ze po tym szybko spada. Nie brałem tego ale koledzy brali to widziałem. Nitro zwieksza wytwarzanie tlenku azotu w organizmie co powoduje lepsze ukrwienie i przyspiesza skurcz miesnia dlatego po treningu jest fajna "pompka":P:)
GIV jeśli bierze się rozsądnie i z głową odżywki to nic nie bedzie. Oczywiście można odżywki zastąpić dietą bo to jak się odżywiasz jest najważniejsze, ale nie każdy ma czas i możliwości zeby jeść ok 8 posiłków dziennie i przestrzegać diety, dlatego jest cos takiego jak suplementy:P
8 listopada 2008, 15:06 [cytuj]
Ja ćwiczę od 4 lat i weszło mi to już w nawyk i sprawia dużo przyjemności. Ćwiczę razem z kumplem w jego "piwnicznej stajni".Ale przyznam,że od samej kulturystyki wolę armwrestling :-)
Ja ćwiczę od 4 lat i weszło mi to już w nawyk i sprawia dużo przyjemności. Ćwiczę razem z kumplem w jego "piwnicznej stajni".Ale przyznam,że od samej kulturystyki wolę armwrestling :-)
15 listopada 2008, 13:37 [cytuj]
Coś dla fanów zażywania sterydów ;-)
pl.youtube.com/watch?v=6ABEMdX84i4&feature=related
A tutaj trochę porannych ćwiczeń ;-)
pl.youtube.com/watch?v=eB8jJNebc70&feature=related
Coś dla fanów zażywania sterydów ;-)
http://pl.youtube.com/watch?v=6ABEMdX84i4&feature=related
A tutaj trochę porannych ćwiczeń ;-)
http://pl.youtube.com/watch?v=eB8jJNebc70&feature=related
15 listopada 2008, 13:41 [cytuj]
Ten utwór(z resztą świetny) pasuje tu jak świni siodło ;-)
Ten utwór(z resztą świetny) pasuje tu jak świni siodło ;-)