18 października 2008, 14:48 [cytuj]
Oj ty sklerotyku ;) a Pamietasz jak zamykalismy SGN i wpadlem na pomysl zeby to wszystko skopiować na swoj dysk :) I WYOBRAZ SOBIE ZE NADAL MAM SPIS 167 LUDZI ( lacznie z danymi ) na swoim dysku :)
Wlasciwie wiekszosc rzeczy z SGN mam na dysku bo wiekszosc serwera wtedy kopiowalem ( zeby za pare lat sobie powspominac :P )
18 października 2008, 15:51 [cytuj]
totalnie zapomniałem. Weź to spakuj i podeślij mi
totalnie zapomniałem. Weź to spakuj i podeślij mi :]
20 października 2008, 17:03 [cytuj]
"rebuzz" powiedział/a:
Wlasciwie wiekszosc rzeczy z SGN mam na dysku bo wiekszosc serwera wtedy kopiowalem ( zeby za pare lat sobie powspominac

)
Maniak normalnie
Maniak normalnie :P
20 października 2008, 20:03 [cytuj]
rebuzz sorry za off top ale kiedy ostatnio formatowałeś dysk :mrgreen: :?:
20 października 2008, 21:23 [cytuj]
Może ma 2 dyski i sformatował tylko jeden? :-P
Może ma 2 dyski i sformatował tylko jeden? :-P
20 października 2008, 23:23 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
A ty jak często formatujesz? Przed formatem backupów nie robisz?
A ty jak często formatujesz? Przed formatem backupów nie robisz?
23 października 2008, 07:38 [cytuj]
Rezbuzz jak formatuje, ważniejsze rzeczy na plytki nagrywa, bo mi mówił
i bardzo mądrze robi
Rezbuzz jak formatuje, ważniejsze rzeczy na plytki nagrywa, bo mi mówił:)i bardzo mądrze robi:)
23 października 2008, 19:24 [cytuj]
Czekamy zatem na wrzutkę na jakiś serwer.. może dałoby się to przejrzeć;] No chyba, że jest to "top sikret" no to rozumiem :-P
Czekamy zatem na wrzutkę na jakiś serwer.. może dałoby się to przejrzeć;] No chyba, że jest to "top sikret" no to rozumiem :-P
24 października 2008, 23:28 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Z tego co z nim rozmawiałem skopiował tylko parę pojedynczych folderów. Słowem cały system i archiwum poszło się...
Z tego co z nim rozmawiałem skopiował tylko parę pojedynczych folderów. Słowem cały system i archiwum poszło się...