Forum dyskusyjne
2 stycznia 2008, 18:54 [cytuj]
no to faktycznie Ci sie trafilo
no ale fajna fajna
no to faktycznie Ci sie trafilo ;) no ale fajna fajna :]
4 stycznia 2008, 12:34 [cytuj]
Pare fotek z sylwestra
hmm polowa imprezy wiec powoli %% dawały o sobie znac
Pare fotek z sylwestra ;P hmm polowa imprezy wiec powoli %% dawały o sobie znac :P
5 stycznia 2008, 16:10 [cytuj]
hehe ale zarosniety jestes
hehe ale zarosniety jestes :P
5 stycznia 2008, 23:00 [cytuj]
no ja sie nieznam ale slyszalem ZesiQ ze taka brodka jest podobno sexi, nie wiem to lepiej niech się Kasia wypowie :mrgreen:
no ja sie nieznam ale slyszalem ZesiQ ze taka brodka jest podobno sexi, nie wiem to lepiej niech się Kasia wypowie :mrgreen:
5 stycznia 2008, 23:40 [cytuj]
chyba nie taka teraz ponoć modny taki zarost 3 dniowy gdzieś to słyszałem :-P
chyba nie taka teraz ponoć modny taki zarost 3 dniowy gdzieś to słyszałem :-P
6 stycznia 2008, 01:51 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
nie wiem to lepiej niech się Kasia wypowie
hmmm mi to jest obojętne :-P ale ta którą ma szanowny małżonek jest z wersją za która nie przepadam :-P ciut krótsza jest lepsza :mrgreen:
hmmm mi to jest obojętne :-P ale ta którą ma szanowny małżonek jest z wersją za która nie przepadam :-P ciut krótsza jest lepsza :mrgreen:
6 stycznia 2008, 02:01 [cytuj]
broda to sprawa religii wiec sie nie czepiajcie :lol: :-P a ze wyznaje lenistwo, to coz...pozatym zawsze chcialem miec brode i byc marynarzem :mrgreen: a ze nie potrafie plywac to przynajmniej brode mam :-P ...swoja droga, bez niej wygladam na 14 lat :lol: nietykalny, ja ogolnie nie modny jestem :-P
broda to sprawa religii wiec sie nie czepiajcie :lol: :-P a ze wyznaje lenistwo, to coz...pozatym zawsze chcialem miec brode i byc marynarzem :mrgreen: a ze nie potrafie plywac to przynajmniej brode mam :-P ...swoja droga, bez niej wygladam na 14 lat :lol: nietykalny, ja ogolnie nie modny jestem :-P
6 stycznia 2008, 02:27 [cytuj]
"sqb" powiedział/a:
...swoja droga, bez niej wygladam na 14 lat :lol:
Coś w tym jest skoro baba w monopolowym w Sopocie nas o dowody poprosiła... :lol: :mrgreen: :-o Ale, ale... Ty wtedy chyba z brodą byłeś... :mrgreen: :-o
Ja ostatnio 2 tygodnie się nie goliłem i potem było męczące golenie, więc już takich długich przerw sobie nie robię... :mrgreen: Co 5 dni mi styka... :-)
Coś w tym jest skoro baba w monopolowym w Sopocie nas o dowody poprosiła... :lol: :mrgreen: :-o Ale, ale... Ty wtedy chyba z brodą byłeś... :mrgreen: :-o
Ja ostatnio 2 tygodnie się nie goliłem i potem było męczące golenie, więc już takich długich przerw sobie nie robię... :mrgreen: Co 5 dni mi styka... :-)
6 stycznia 2008, 02:32 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
no tak, choc na 100% nie jestem pewien czy akurat mialem az tak gebe zarosnieta ;-) a tak przy okazji jak sie raz ogolilem (po wypadku, dluga historia
) to mi nie chceli fajek sprzedac, a w anglii sa od 16 roku zycia legalnie sprzedawane :mrgreen:
no tak, choc na 100% nie jestem pewien czy akurat mialem az tak gebe zarosnieta ;-) a tak przy okazji jak sie raz ogolilem (po wypadku, dluga historia :D ) to mi nie chceli fajek sprzedac, a w anglii sa od 16 roku zycia legalnie sprzedawane :mrgreen:
6 stycznia 2008, 02:37 [cytuj]
Aż tak jak na tych tu fotach to nie... :-)
Aż tak jak na tych tu fotach to nie... :-)
6 stycznia 2008, 02:41 [cytuj]
to zobaczyl bys teraz :mrgreen: ludzie sie mnie pytaja czy do al-kaidy nie naleze, policjanci zaczynaja dziwnie patrzec, kilka razy ktos mnie achmed nazwal :lol: :mrgreen:
to zobaczyl bys teraz :mrgreen: ludzie sie mnie pytaja czy do al-kaidy nie naleze, policjanci zaczynaja dziwnie patrzec, kilka razy ktos mnie achmed nazwal :lol: :mrgreen:
6 stycznia 2008, 02:50 [cytuj]
Hehe... A próbowałeś jakiś turban wytrzasnąć i wyjść w nim na ulicę :?: :mrgreen: Nawet z ręcznika można coś wykombinować... :mrgreen:
Hehe... A próbowałeś jakiś turban wytrzasnąć i wyjść w nim na ulicę :?: :mrgreen: Nawet z ręcznika można coś wykombinować... :mrgreen:
6 stycznia 2008, 02:54 [cytuj]
w pracy czasem jakis sobie turban zrobie :mrgreen: ponoc wygladam kapitalnie ;-) i jak jeszcze zaczynam gadac po angielsku z akcentem ala pakistanczyk... :mrgreen: :lol: kiedys mnie zamkna chyba
z reszta boje sie na lotnisko jechac bo mi jeszcze cos glupiego do glowy strzeli :mrgreen:
w pracy czasem jakis sobie turban zrobie :mrgreen: ponoc wygladam kapitalnie ;-) i jak jeszcze zaczynam gadac po angielsku z akcentem ala pakistanczyk... :mrgreen: :lol: kiedys mnie zamkna chyba :D z reszta boje sie na lotnisko jechac bo mi jeszcze cos glupiego do glowy strzeli :mrgreen:
9 stycznia 2008, 22:21 [cytuj]
hehe
hehe
9 stycznia 2008, 22:44 [cytuj]
hehehehe fajny team jak tak jest jak mówisz, ale wiadomo że jedni to biora baaardzo na poważnie a drudzy wolą rekreacyjnie pograć z kolegami dla zabawy i przyjemności z ewentualnej wygranej.
hehehehe fajny team jak tak jest jak mówisz, ale wiadomo że jedni to biora baaardzo na poważnie a drudzy wolą rekreacyjnie pograć z kolegami dla zabawy i przyjemności z ewentualnej wygranej.
10 stycznia 2008, 00:33 [cytuj]
hehe ja to sie zazwyczaj gole codziennie lub co drugi dzien
jakos nie przepadam chodzic zarosniety ;D
hehe ja to sie zazwyczaj gole codziennie lub co drugi dzien :) jakos nie przepadam chodzic zarosniety ;D
10 stycznia 2008, 00:54 [cytuj]
kwestia przyzwyczajenia zesiq :-P ;-)
kwestia przyzwyczajenia zesiq :-P ;-)
10 stycznia 2008, 15:22 [cytuj]
Givdaf a co tu na poważnie jak to tylko A klasa o to chodzi zeby sie pobawic troche. Jak 2 lata temu gralismy w okręgówce to jeszcze jakos to wyglądało a teraz troche lipa moze za rok wrócimy bo narazie jestesmy liderem i mamy 9 ptk przewagi.A to zdjecie to było na jakims pucharze wójta czy jakoś tak. hehhe
Givdaf a co tu na poważnie jak to tylko A klasa o to chodzi zeby sie pobawic troche. Jak 2 lata temu gralismy w okręgówce to jeszcze jakos to wyglądało a teraz troche lipa moze za rok wrócimy bo narazie jestesmy liderem i mamy 9 ptk przewagi.A to zdjecie to było na jakims pucharze wójta czy jakoś tak. hehhe
10 stycznia 2008, 18:48 [cytuj]
Maczuga_87, rozumiem, ja też mamz amiar soobie kopać w A- klasie, dla rozrywki =]
[b]Maczuga_87[/b], rozumiem, ja też mamz amiar soobie kopać w A- klasie, dla rozrywki =]