Forum dyskusyjne
20 października 2008, 14:12 [cytuj]
ej no poczułem się urażony hehehe :-P
u nas na Śląsku poprawnie wszyscy umieją mówić i pisać :-P
ej no poczułem się urażony hehehe :-P
u nas na Śląsku poprawnie wszyscy umieją mówić i pisać :-P
20 października 2008, 16:54 [cytuj]
Ja tez! Bez takich mi tu ;>
Jesli zalujesz, ze nie jestes ze Slaska to juz Twoj pech i nie obrazaj nas! :-P :-D
Ja tez! Bez takich mi tu ;>
Jesli zalujesz, ze nie jestes ze Slaska to juz Twoj pech i nie obrazaj nas! :-P :-D
20 października 2008, 17:13 [cytuj]
hehe a tak serio serio to nie rozumiem jak można pisać/mówić UMIĄ.. przecież tego nawet w podstawówce uczą :-P
hehe a tak serio serio to nie rozumiem jak można pisać/mówić UMIĄ.. przecież tego nawet w podstawówce uczą :-P
20 października 2008, 23:27 [cytuj]
Pochodzę ze śląska.
Nie umią było odniesieniem do użytego przez autora zwrotu. Stwierdził 'nie umią'.
Wyrażenie: 'Ślunzaki nie umia' prawidłowo według moich intencji winno być czytane jako "Ślązacy mówią 'nie umią'.
Pochodzę ze śląska.
Nie umią było odniesieniem do użytego przez autora zwrotu. Stwierdził 'nie umią'.
Wyrażenie: 'Ślunzaki nie umia' prawidłowo według moich intencji winno być czytane jako "Ślązacy mówią 'nie umią'.
:)
24 października 2008, 16:19 [cytuj]
Cytat qbar85
[quote]Pamiętam jak do obejżenia meczu z Eintrachtem namawiałem kolegę. [/quote]
:-P
:-P
24 października 2008, 16:35 [cytuj]
Nawet najlepsi popełniają błędy... :lol: :-P
Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko dodać, że na politechnice zapomina się co to są litery, błędy ortograficzne i takie tam pierdoły :lol: Liczą się tylko CYFERKI :-P
PS na ciebie też niedługo przyjdzie pora 8-)
edit: Już przyszła :-P jakiś czas temu w temacie newsa napisałeś "Borussi" :-P
Nawet najlepsi popełniają błędy... :lol: :-P
Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko dodać, że na politechnice zapomina się co to są litery, błędy ortograficzne i takie tam pierdoły :lol: Liczą się tylko CYFERKI :-P
PS na ciebie też niedługo przyjdzie pora 8-)
edit: Już przyszła :-P jakiś czas temu w temacie newsa napisałeś "Borussi" :-P
24 października 2008, 16:51 [cytuj]
E tam taki błąd to można jeszcze przepuścić, bo to nazwa własna. Tak samo napisałem gdzieś Sttutgarrt czy jakoś tak :-P
W końcu gdzieś się potknę, narazie staram się utrzymać poziom :-D
E tam taki błąd to można jeszcze przepuścić, bo to nazwa własna. Tak samo napisałem gdzieś Sttutgarrt czy jakoś tak :-P
W końcu gdzieś się potknę, narazie staram się utrzymać poziom :-D
24 października 2008, 16:54 [cytuj]
Nie żebym się czepiał, ale to jest nazwa twojej ulubionej drużyny :p
24 października 2008, 16:58 [cytuj]
Heh, no niby racja... co nie zmienia faktu, że nie był to błąd typu rz/ż czy u/ó ;-)
Heh, no niby racja... co nie zmienia faktu, że nie był to błąd typu rz/ż czy u/ó ;-)
24 października 2008, 23:30 [cytuj]
No, akurat zwykły ortograf tu nie bardzo pasuje bez kontekstu. Jak giv tu wylądował to było krótko po tym jak paru osobom wypomniał niedbałość. To, że Ty nazwę BVB przekręciłeś to też niezły kfiatek. Ale powyższego qbara bym już pod to nie zaliczył.
No, akurat zwykły ortograf tu nie bardzo pasuje bez kontekstu. Jak giv tu wylądował to było krótko po tym jak paru osobom wypomniał niedbałość. To, że Ty nazwę BVB przekręciłeś to też niezły kfiatek. Ale powyższego qbara bym już pod to nie zaliczył. :]
25 października 2008, 11:33 [cytuj]
"qbar85" powiedział/a:
A ulubioną drużyną Volva nie jest czasami Barcelonka?
A co do ortów, to bardziej by tu pasował tekst, w którym aż roi się od gramatycznych i ortograficznych kiksów. To że ktoś bardzo rzadko popełni jakiś fatalny błąd nie jest czymś nadzwyczajnym.
A ulubioną drużyną Volva nie jest czasami Barcelonka?
A co do ortów, to bardziej by tu pasował tekst, w którym aż roi się od gramatycznych i ortograficznych kiksów. To że ktoś bardzo rzadko popełni jakiś fatalny błąd nie jest czymś nadzwyczajnym.
25 października 2008, 11:57 [cytuj]
Barca to moja druga, ulubiona :-P
Murzyn, właśnie o to chodzi w tym temacie, aby podawać orty tych, którzy zazwyczaj piszą starannie i bez błędów i w końcu się potykają :-)
Barca to moja druga, ulubiona :-P
Murzyn, właśnie o to chodzi w tym temacie, aby podawać orty tych, którzy zazwyczaj piszą starannie i bez błędów i w końcu się potykają :-)
25 października 2008, 14:22 [cytuj]
[quote]patryk947:
hmmmm zesiq bez obrazy ale voronin niejest kaleka liverpool niupuje kalek moim zdaniem to jeden z lepszych napastnikow na swiecie tylko jeszcze jakos w berlinie tak w pelni swoich umiejetnosci niepokazuje [/quote]
Jeśliby tak zrobić klasyfikację napastników i najlepsi to byłyby miejsca od 1 do 1000, to czemu miałby nie należeć do najlepszych;]
Jeśliby tak zrobić klasyfikację napastników i najlepsi to byłyby miejsca od 1 do 1000, to czemu miałby nie należeć do najlepszych;]
25 października 2008, 14:54 [cytuj]
Heh...
Ja nie rozumiem, jak można pisać bez znaków polskich. Przecież to kaleczenie naszego języka :-/
Heh...
Ja nie rozumiem, jak można pisać bez znaków polskich. Przecież to kaleczenie naszego języka :-/
29 października 2008, 16:31 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Heh...
'
kaleczenie jezyka to orty, brak stylu itd. Nie widze nic złego w pisaniu bez polskich znaków, ponieważ ten sposób jest szybszy ;-)
'
kaleczenie jezyka to orty, brak stylu itd. Nie widze nic złego w pisaniu bez polskich znaków, ponieważ ten sposób jest szybszy ;-)
29 października 2008, 17:19 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Heh...
Ja nie rozumiem jako można zmieniać kolejność wyrazów w tak idiotyczny sposób. Nie czepiajmy się błahostek.
Ja nie rozumiem jako można zmieniać kolejność wyrazów w tak idiotyczny sposób. Nie czepiajmy się błahostek.
29 października 2008, 19:52 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
patryk947:
hmmmm zesiq bez obrazy ale voronin niejest kaleka liverpool niupuje kalek moim zdaniem to jeden z lepszych napastnikow na swiecie tylko jeszcze jakos w berlinie tak w pelni swoich umiejetnosci niepokazuje
Nie powiecie mi, że to się przyjemnie czyta... :-|
I wcale nie jest tak szybciej, przynajmniej ja tak uważam. Jak nabierzesz wprawy to nie widać wcale różnicy. ;-)
Nie powiecie mi, że to się przyjemnie czyta... :-|
I wcale nie jest tak szybciej, przynajmniej ja tak uważam. Jak nabierzesz wprawy to nie widać wcale różnicy. ;-)
29 października 2008, 20:07 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Jak nabierzesz wprawy to nie widać wcale różnicy. ;-)
nie ucz ojca dzieci robić ;-)
29 października 2008, 20:15 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
A ile ty masz lat chłopcze? :-P
29 października 2008, 20:35 [cytuj]
"zdzislaw" powiedział/a:
Fizycznie, czy psychicznie :lol: :?:
[color=red]Dobra, chłopaki, koniec tych offtopowych dyrdymałów - Murzyn[/color]