Forum dyskusyjne
24 września 2008, 22:31 [cytuj]
"Werk" powiedział/a:
ma początku patrze karny dla bvb spoko pozniej pantelic z balkanow transmisja zamazana pozniej sledzilem na sat.1 wyniki patrze klimo 103 min. nie oglandalem transmisji bo lecialo udinese Berlin czeka BORUSSIA DORTMUND WINNER DOUTSCHER MAISTER DFB - POKAL
HEJA BVB
Werk dalej daje czadu...mamy nowego faworyta kfjatkowego chyba, hm?
Werk dalej daje czadu...mamy nowego faworyta kfjatkowego chyba, hm?
24 września 2008, 22:31 [cytuj]
Nie czepiaj się tak ;p z tego co wiem, to ma coś koło 10 lat ;-)
Nie czepiaj się tak ;p z tego co wiem, to ma coś koło 10 lat ;-)
25 września 2008, 06:56 [cytuj]
I tak mógłby się starać a tak, być może zdobędzie laury
I tak mógłby się starać :D a tak, być może zdobędzie laury :D
25 września 2008, 07:00 [cytuj]
"abdul" powiedział/a:
no może wracamy do formy jaka była na początku sezonu
W sumie nic wielkiego, ale to ten, co dwa dni temu mówił, że mamy wielki kryzys...
i mistrzowski komentarz z mistrzowskim podsumowaniem made by zizu:
"zizu" powiedział/a:
a mohamed ?
Podczas wczorajszego treningu na bocznym kompleksie klubu HSV, drużynę odwiedził niespodziewany gość a był nim... Mohamed Zidan - były gracz tego klubu który aktualnie broni barw Borussi Dortmund, bo jak wiemy tam przeniósł się jeszcze tego lata.
hsvpoland.com
pewnie pogratulowal petricowi wyboru ;d
W sumie nic wielkiego, ale to ten, co dwa dni temu mówił, że mamy wielki kryzys... :D
i mistrzowski komentarz z mistrzowskim podsumowaniem made by zizu:
[quote="zizu"]a mohamed ?
Podczas wczorajszego treningu na bocznym kompleksie klubu HSV, drużynę odwiedził niespodziewany gość a był nim... Mohamed Zidan - były gracz tego klubu który aktualnie broni barw Borussi Dortmund, bo jak wiemy tam przeniósł się jeszcze tego lata.
hsvpoland.com
pewnie pogratulowal petricowi wyboru ;d
25 września 2008, 11:09 [cytuj]
hehe to ten co pisał,że mamy wielki kryzys po paru pierwszych kolejkach a teraz wracamy do formy z początku sezonu.. hmm jakby teraz była końcówka sezonu :-P :-P
hehe to ten co pisał,że mamy wielki kryzys po paru pierwszych kolejkach a teraz wracamy do formy z początku sezonu.. hmm jakby teraz była końcówka sezonu :-P :-P
25 września 2008, 12:46 [cytuj]
Emocje go ponoszą
Emocje go ponoszą :D
25 września 2008, 13:26 [cytuj]
No tak, przecież z tygodnia na tydzień należy nowe dalekosięzne wnioski wyciagać :roll:
No tak, przecież z tygodnia na tydzień należy nowe dalekosięzne wnioski wyciagać :roll:
25 września 2008, 16:54 [cytuj]
Bo pełne jego imię brzmi: Abdul Wizjoner al-Prorok bin Mahomet
Bo pełne jego imię brzmi: Abdul Wizjoner al-Prorok bin Mahomet :D
26 września 2008, 13:53 [cytuj]
Apollo dał czadu.
O Klimowiczu i Valdezie, bo słabo grają:
"Apollinius" powiedział/a:
Tych dwóch kolesi nie ma honoru
"Apollinius, a może Kupidyn?" powiedział/a:
w ogóle dają ciała w tym klubie
chyba, że chodziło mu o dosłowne znaczenie 'dawania ciała'. Wtedy to faktycznie, mało honorowe...
I od moda słowo:
"Pork Monkey" powiedział/a:
Tamtego nie poprawiłem, bo byłem schlany jak świnia, a później zapomniałem, co nie znaczy, że trzeba te błędy powielać.
[quote="Apollinius, a może Kupidyn?"]w ogóle dają ciała w tym klubie
26 września 2008, 16:46 [cytuj]
"Szeryf" powiedział/a:
Bo pełne jego imię brzmi: Abdul Wizjoner al-Prorok bin Mahomet
buehehhehehe!!!!! dooobre /szeryf/!!! połamałeś mi nadgarstki!!! :-P :lol: :lol: :lol:
buehehhehehe!!!!! dooobre /szeryf/!!! połamałeś mi nadgarstki!!! :-P :lol: :lol: :lol:
26 września 2008, 18:25 [cytuj]
Co to jest Pork Monkey ?
Pork to wieprzowina, monkey to małpa, w dodatku nieczłekokształtna.
Jeszcze tę wieprzowinę rozumiem, bo schlany jak świnia, ale monkey? Bo co? Bo czarny? Bo Murzyn? :lol:
Co to jest [i]Pork Monkey[/i] ?
Pork to wieprzowina, monkey to małpa, w dodatku nieczłekokształtna.
Jeszcze tę wieprzowinę rozumiem, bo schlany jak świnia, ale monkey? Bo co? Bo czarny? Bo Murzyn? :lol:
26 września 2008, 18:54 [cytuj]
Z tego co wiem w USA, czy w ogóle anglojęzycznych krajach to pogardliwe wyrażenie (które w filmach nam tłumaczą jako "Czarnuch") stosowane do Afroamerykan. Nie wiem, czy popularny w filmach "Czrnuchu" między Murzynami to też te samo słowo, czy inne, ale przekładane na polski w ten sam sposób. W każdym bądź razie chciałem się popisać swoim genialnym slangowym angielskim
W każdym bądź razie w "Sprzedawcach II" gośc uważał, że Pork Monkey nie jest obraźliwe (jego babcia tak mówiła) i sobie napisał na plecach: Pork Monkey Forever, bo chciał odzyskać zwrot. Tego się trzymam.
Z tego co wiem w USA, czy w ogóle anglojęzycznych krajach to pogardliwe wyrażenie (które w filmach nam tłumaczą jako "Czarnuch") stosowane do Afroamerykan. Nie wiem, czy popularny w filmach "Czrnuchu" między Murzynami to też te samo słowo, czy inne, ale przekładane na polski w ten sam sposób. W każdym bądź razie chciałem się popisać swoim genialnym slangowym angielskim ;P
W każdym bądź razie w "Sprzedawcach II" gośc uważał, że Pork Monkey nie jest obraźliwe (jego babcia tak mówiła) i sobie napisał na plecach: Pork Monkey Forever, bo chciał odzyskać zwrot. :D Tego się trzymam. :]
26 września 2008, 20:47 [cytuj]
"Szeryf" powiedział/a:
Nie wiem, czy popularny w filmach "Czrnuchu" między Murzynami to też te samo słowo, czy inne
W Holandiii czarnuchy przezywaja sie negro albo neger. Sam na serwisie mam takich czterech zwierzakow from ghana :lol: . Slabo to wlada angielskim jeszcze gorzej niz polacy, ktorzy tez sie tam dorabiaja ;-)
W Holandiii czarnuchy przezywaja sie negro albo neger. Sam na serwisie mam takich czterech zwierzakow from ghana :lol: . Slabo to wlada angielskim jeszcze gorzej niz polacy, ktorzy tez sie tam dorabiaja ;-)
27 września 2008, 10:02 [cytuj]
Niger, czy Neger mówią Węgrzy, Czesi Słowacy i pewnie dalsze słowiańskie kraje Czarny.
Niger, czy Neger mówią Węgrzy, Czesi Słowacy i pewnie dalsze słowiańskie kraje Czarny.
27 września 2008, 13:30 [cytuj]
Szeryf, dominujesz w tym temacie :mrgreen: ooo widzę, że i ja już się tu znalazłam :-P
Szeryf, dominujesz w tym temacie :mrgreen: ooo widzę, że i ja już się tu znalazłam :-P
27 września 2008, 14:37 [cytuj]
No ba, takie moje miejsce w świecie na emeryturze po SGN Za to mogę teraz hołdować swojej ulubionej rozrywce łapania ludzi za słówka
No ba, takie moje miejsce w świecie :] na emeryturze po SGN :D Za to mogę teraz hołdować swojej ulubionej rozrywce łapania ludzi za słówka :D
27 września 2008, 19:48 [cytuj]
Nie no, tak zgasił gifa, że aż zgroza
"givdaf" powiedział/a:
masz bardzo ładną żonę i szwagierki :-) ;-)
"diabel" powiedział/a:
dzieki,ale dla ciebie to raczej ciocie haha :-P
[quote="diabel"]dzieki,ale dla ciebie to raczej ciocie haha :-P
27 września 2008, 19:53 [cytuj]
Ja tam się cieszę, że jestem młody ;-) :mrgreen:
A niech gasi ;]
Ja tam się cieszę, że jestem młody ;-) :mrgreen:
A niech gasi ;]
27 września 2008, 20:00 [cytuj]
Nie no - bądź zdrów i wiecznie młody. Ale tekst diabla zabrzmiał... boleśnie
Nie no - bądź zdrów i wiecznie młody. :D Ale tekst diabla zabrzmiał... boleśnie :]
27 września 2008, 23:03 [cytuj]
Dzisiaj 22:17] Murzyn: [quote]A ja takich bzdur nie oglądam. Wrzuciłem foty do odpowiedniego działu, w razie by ktoś nie wiedział jakim jestem, jakim byłem...[/quote]
[Dzisiaj 22:18] [quote]Murzyn: z fizycznego punktu widzenia.[/quote]
[Dzisiaj 22:22] Volverin: [quote]To może jakieś foty z psychicznego punktu widzenia? [/quote]
[Dzisiaj 22:26] Murzyn: [quote]Z psychicznego punktu widzenia to możesz dostać osta [/quote]
Poprostu mnie zniszczył :lol:
[Dzisiaj 22:18] [quote]Murzyn: z fizycznego punktu widzenia.