Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Forumwiecej napisze jak wruce z Treninguowe kfiatki;P
24 września 2008, 22:31 [cytuj]
"Werk" powiedział/a:
ma początku patrze karny dla bvb spoko pozniej pantelic z balkanow transmisja zamazana pozniej sledzilem na sat.1 wyniki patrze klimo 103 min. nie oglandalem transmisji bo lecialo udinese Berlin czeka BORUSSIA DORTMUND WINNER DOUTSCHER MAISTER DFB - POKAL
HEJA BVB
Werk dalej daje czadu...mamy nowego faworyta kfjatkowego chyba, hm?
Werk dalej daje czadu...mamy nowego faworyta kfjatkowego chyba, hm?
24 września 2008, 22:31 [cytuj]
Nie czepiaj się tak ;p z tego co wiem, to ma coś koło 10 lat ;-)
Nie czepiaj się tak ;p z tego co wiem, to ma coś koło 10 lat ;-)
25 września 2008, 06:56 [cytuj]
I tak mógłby się starać :D a tak, być może zdobędzie laury :D
I tak mógłby się starać :D a tak, być może zdobędzie laury :D
25 września 2008, 07:00 [cytuj]
"abdul" powiedział/a:
no może wracamy do formy jaka była na początku sezonu
W sumie nic wielkiego, ale to ten, co dwa dni temu mówił, że mamy wielki kryzys... :D

i mistrzowski komentarz z mistrzowskim podsumowaniem made by zizu:
"zizu" powiedział/a:
a mohamed ?
Podczas wczorajszego treningu na bocznym kompleksie klubu HSV, drużynę odwiedził niespodziewany gość a był nim... Mohamed Zidan - były gracz tego klubu który aktualnie broni barw Borussi Dortmund, bo jak wiemy tam przeniósł się jeszcze tego lata.

hsvpoland.com

pewnie pogratulowal petricowi wyboru ;d
W sumie nic wielkiego, ale to ten, co dwa dni temu mówił, że mamy wielki kryzys... :D

i mistrzowski komentarz z mistrzowskim podsumowaniem made by zizu:
[quote="zizu"]a mohamed ?
Podczas wczorajszego treningu na bocznym kompleksie klubu HSV, drużynę odwiedził niespodziewany gość a był nim... Mohamed Zidan - były gracz tego klubu który aktualnie broni barw Borussi Dortmund, bo jak wiemy tam przeniósł się jeszcze tego lata.

hsvpoland.com

pewnie pogratulowal petricowi wyboru ;d
25 września 2008, 11:09 [cytuj]
hehe to ten co pisał,że mamy wielki kryzys po paru pierwszych kolejkach a teraz wracamy do formy z początku sezonu.. hmm jakby teraz była końcówka sezonu :-P :-P
hehe to ten co pisał,że mamy wielki kryzys po paru pierwszych kolejkach a teraz wracamy do formy z początku sezonu.. hmm jakby teraz była końcówka sezonu :-P :-P
25 września 2008, 12:46 [cytuj]
Emocje go ponoszą :D
Emocje go ponoszą :D
25 września 2008, 13:26 [cytuj]
No tak, przecież z tygodnia na tydzień należy nowe dalekosięzne wnioski wyciagać :roll:
No tak, przecież z tygodnia na tydzień należy nowe dalekosięzne wnioski wyciagać :roll:
25 września 2008, 16:54 [cytuj]
Bo pełne jego imię brzmi: Abdul Wizjoner al-Prorok bin Mahomet :D
Bo pełne jego imię brzmi: Abdul Wizjoner al-Prorok bin Mahomet :D
26 września 2008, 13:53 [cytuj]
Apollo dał czadu.

O Klimowiczu i Valdezie, bo słabo grają:
"Apollinius" powiedział/a:
Tych dwóch kolesi nie ma honoru
"Apollinius, a może Kupidyn?" powiedział/a:
w ogóle dają ciała w tym klubie
chyba, że chodziło mu o dosłowne znaczenie 'dawania ciała'. Wtedy to faktycznie, mało honorowe...

I od moda słowo:
"Pork Monkey" powiedział/a:
Tamtego nie poprawiłem, bo byłem schlany jak świnia, a później zapomniałem, co nie znaczy, że trzeba te błędy powielać.
:D:D
[quote="Apollinius, a może Kupidyn?"]w ogóle dają ciała w tym klubie
26 września 2008, 16:46 [cytuj]
"Szeryf" powiedział/a:
Bo pełne jego imię brzmi: Abdul Wizjoner al-Prorok bin Mahomet

buehehhehehe!!!!! dooobre /szeryf/!!! połamałeś mi nadgarstki!!! :-P :lol: :lol: :lol:

buehehhehehe!!!!! dooobre /szeryf/!!! połamałeś mi nadgarstki!!! :-P :lol: :lol: :lol:
26 września 2008, 18:25 [cytuj]
Co to jest Pork Monkey ?

Pork to wieprzowina, monkey to małpa, w dodatku nieczłekokształtna.
Jeszcze tę wieprzowinę rozumiem, bo schlany jak świnia, ale monkey? Bo co? Bo czarny? Bo Murzyn? :lol:
Co to jest [i]Pork Monkey[/i] ?

Pork to wieprzowina, monkey to małpa, w dodatku nieczłekokształtna.
Jeszcze tę wieprzowinę rozumiem, bo schlany jak świnia, ale monkey? Bo co? Bo czarny? Bo Murzyn? :lol:
26 września 2008, 18:54 [cytuj]
Z tego co wiem w USA, czy w ogóle anglojęzycznych krajach to pogardliwe wyrażenie (które w filmach nam tłumaczą jako "Czarnuch") stosowane do Afroamerykan. Nie wiem, czy popularny w filmach "Czrnuchu" między Murzynami to też te samo słowo, czy inne, ale przekładane na polski w ten sam sposób. W każdym bądź razie chciałem się popisać swoim genialnym slangowym angielskim ;P

W każdym bądź razie w "Sprzedawcach II" gośc uważał, że Pork Monkey nie jest obraźliwe (jego babcia tak mówiła) i sobie napisał na plecach: Pork Monkey Forever, bo chciał odzyskać zwrot. :D Tego się trzymam. :]
Z tego co wiem w USA, czy w ogóle anglojęzycznych krajach to pogardliwe wyrażenie (które w filmach nam tłumaczą jako "Czarnuch") stosowane do Afroamerykan. Nie wiem, czy popularny w filmach "Czrnuchu" między Murzynami to też te samo słowo, czy inne, ale przekładane na polski w ten sam sposób. W każdym bądź razie chciałem się popisać swoim genialnym slangowym angielskim ;P

W każdym bądź razie w "Sprzedawcach II" gośc uważał, że Pork Monkey nie jest obraźliwe (jego babcia tak mówiła) i sobie napisał na plecach: Pork Monkey Forever, bo chciał odzyskać zwrot. :D Tego się trzymam. :]
26 września 2008, 20:47 [cytuj]
"Szeryf" powiedział/a:
Nie wiem, czy popularny w filmach "Czrnuchu" między Murzynami to też te samo słowo, czy inne
W Holandiii czarnuchy przezywaja sie negro albo neger. Sam na serwisie mam takich czterech zwierzakow from ghana :lol: . Slabo to wlada angielskim jeszcze gorzej niz polacy, ktorzy tez sie tam dorabiaja ;-)
W Holandiii czarnuchy przezywaja sie negro albo neger. Sam na serwisie mam takich czterech zwierzakow from ghana :lol: . Slabo to wlada angielskim jeszcze gorzej niz polacy, ktorzy tez sie tam dorabiaja ;-)
27 września 2008, 10:02 [cytuj]
Niger, czy Neger mówią Węgrzy, Czesi Słowacy i pewnie dalsze słowiańskie kraje Czarny.
Niger, czy Neger mówią Węgrzy, Czesi Słowacy i pewnie dalsze słowiańskie kraje Czarny.
27 września 2008, 13:30 [cytuj]
Szeryf, dominujesz w tym temacie :mrgreen: ooo widzę, że i ja już się tu znalazłam :-P
Szeryf, dominujesz w tym temacie :mrgreen: ooo widzę, że i ja już się tu znalazłam :-P
27 września 2008, 14:37 [cytuj]
No ba, takie moje miejsce w świecie :] na emeryturze po SGN :D Za to mogę teraz hołdować swojej ulubionej rozrywce łapania ludzi za słówka :D
No ba, takie moje miejsce w świecie :] na emeryturze po SGN :D Za to mogę teraz hołdować swojej ulubionej rozrywce łapania ludzi za słówka :D
27 września 2008, 19:48 [cytuj]
Nie no, tak zgasił gifa, że aż zgroza :D
"givdaf" powiedział/a:
masz bardzo ładną żonę i szwagierki :-) ;-)
"diabel" powiedział/a:
dzieki,ale dla ciebie to raczej ciocie haha :-P
[quote="diabel"]dzieki,ale dla ciebie to raczej ciocie haha :-P
27 września 2008, 19:53 [cytuj]
Ja tam się cieszę, że jestem młody ;-) :mrgreen:

A niech gasi ;]
Ja tam się cieszę, że jestem młody ;-) :mrgreen:

A niech gasi ;]
27 września 2008, 20:00 [cytuj]
Nie no - bądź zdrów i wiecznie młody. :D Ale tekst diabla zabrzmiał... boleśnie :]
Nie no - bądź zdrów i wiecznie młody. :D Ale tekst diabla zabrzmiał... boleśnie :]
27 września 2008, 23:03 [cytuj]
Dzisiaj 22:17] Murzyn: [quote]A ja takich bzdur nie oglądam. Wrzuciłem foty do odpowiedniego działu, w razie by ktoś nie wiedział jakim jestem, jakim byłem...[/quote] [Dzisiaj 22:18] [quote]Murzyn: z fizycznego punktu widzenia.[/quote] [Dzisiaj 22:22] Volverin: [quote]To może jakieś foty z psychicznego punktu widzenia? :D[/quote] [Dzisiaj 22:26] Murzyn: [quote]Z psychicznego punktu widzenia to możesz dostać osta :][/quote] Poprostu mnie zniszczył :lol:
[Dzisiaj 22:18] [quote]Murzyn: z fizycznego punktu widzenia.
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
FilipSantana
FilipSantana godzinę temu

Brandt jutro nie zagra z Gladbach prawdopodobnie kontuzja na treningu

dawid2468
dawid2468 5 godzin temu

Oby tylko Cana nie wystawiał

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 1 dni temu, 2024-12-05

Ja to bym proponował by te KMŚ rozegrała młodzież, podstawowi zawodnicy też potrzbują odpoczynku po sezonie a większość młodzików typu Mane Watjen itd w czasie sezonu nie dostają zbyt wielu szans to niech chociaż sobie zagrają w Pucharze Tymbarka

johnBVB
johnBVB 1 dni temu, 2024-12-05

Piekna grupa na tych klubowych MŚ nam sie trafila :P

Alex3110_
Alex3110_ 2 dni temu, 2024-12-04

Pamiętacie kiedy ostatni raz w roku kalendarzowym nie przegraliśmy z czerwonymi?

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Jesteśmy jednym z tych żółwi. Możemy.

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

@Murzyn, wręcz odwrotnie. Przy takim wyścigu żółwi nie możemy sobie pozwolić na kilka kompromitujących porażek.

mersinko2
mersinko2 2 dni temu, 2024-12-04

Tak to będzie wyścig o małe mistrzostwo prawdopodobnie, Bayern odjechał. Chyba że zdarzy im się teraz duży dołek jak city np.

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Porażka Schabowych zawsze cieszy. A co do BL, to jestem o wiele spokojniejszy o przyszłoroczną LM. Przy takim wyścigu żółwi możemy sobie pozwolić jeszcze na kilka kompromitujących porażek.

Alex3110_

Miałem osobiste problemy, tutaj nie jest miejsce by o tym pisać.

aguero82
aguero82 2 dni temu, 2024-12-04

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym go przepraszać . Alex gdzie żeś był jak BVB nie szło :)

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2024-12-04

Trochę zabawne że do Bayeru z 1 porażką mamy tylko 3 pkt straty

Alex3110_

kierunku*

Alex3110_

Jak na to co graliśmy w ostatnich miesiącach, to można powiedzieć bardzo dobry wynik z liderem tabeli. Mam nadzieję, że idzie to w dobrym kierunki i aguero będzie jednak przepraszał Sahina :)

Alex3110_

Zapomniałem hasła do konta, a proces odzyskania się nie powiódł... Witam ponownie.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 2 dni temu, 2024-12-04

Jak to dobrze, że my nadal gramy w Pucharze i możemy szydzić z Bayernu.

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-04

To się zgadza

FilipSantana
FilipSantana 3 dni temu, 2024-12-04

Tak czy owak Sule to darmozjad, a płacz świńskich ryjków po odpadnięciu z pokalu to miód na serce

Rojs89
Rojs89 3 dni temu, 2024-12-03

Filip Santana, widziałem to wideo o którym mówisz, ale ono jednak bardzo zakłamuje. Wypłynęło też inne z kamerą pod innym kątem i z góry i widać, że jednak dostał w twarz po rykoszecie od ramienia Nmechy.

dawid2468
dawid2468 3 dni temu, 2024-12-03

I gitara

dawid2468

Szkoda, ale trzeba wierzyć

Sis
Sis 3 dni temu, 2024-12-03

Najlepsze jest to że Bayer grając w przewadze wcale nie prezentuje się lepiej XD

Sis

Staranował rywala gdzieś na 25 metrze, kompletnie bezmyślny faul który wyglądał jakby celowo chłopa chciał powalić a na dodatek nie musiał tego robić, bo Monachium w tej sytuacji i tak raczej nie straciłoby bramki XD

dawid2468

A co zrobił? Zobaczycie ze teraz Bayern w lidze straci punkty 2, 3 razy pod rząd a my ich dogonimy :) #murem za Sahinem :)

Sis

Ale Neuer to jest debil XDDDD

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Typowy darmozjad

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Dlatego należy się go pozbyć bo ma gdzieś cały klub czy kibiców i przyszedł tutaj tylko i wyłącznie po wypłatę

FilipSantana
FilipSantana 4 dni temu, 2024-12-02

Anton nie zagra już w tym roku. Tak w ogóle obejrzałem klatka po klatce w zwolnionym tempie ten strzał w głowę Sulego i najlepsze jest to że Sule w ogóle nie dostał w głowę xD piłka odbiła się od ręki przy ciele bensebainiego i sule mógł na luzie biec dalej bronić ale uśmiechniętemu po meczu BigMacowi oczywiście to nie przeszkadza i ma wywalone jajca jak zwykle

artur1973
artur1973 4 dni temu, 2024-12-02

Nasze centusie z zarządu już myślą o sprzedaży Gittensa. Byleby min . 100 mln wleciało. Typowy BVB

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 5 dni temu, 2024-12-01

Anton wypada na mecz z Gladbach i Barcą

statystyki
Użytkownicy online: maślanka
Gości online: 62
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem