Szczerość przez wielkie Sz"ŻelBramkarz1" powiedział/a:ale powiem Szczerze...
Do tej pory zbieram się z podłogi"Murzyn" powiedział/a:Jakby nie patrzeć komputery (...) stały się elementem naszej kultury. Jeśli żyjesz w epoce brązu to istotnie możesz tego nie zauważać.
"flammen" powiedział/a:tylko śmiać mi się chce z ludków, którzy twierdzą, że Valdez to pożyteczny piłkarz... on byłby pożyteczny ale na zbiorach liści Agawy w Mexyku...
"T-Mac" powiedział/a:Bez paniki! Dzwoniłem do Berta van Marwijka i mówił, że jesteśmy na dobrej drodze... A Doll dodał, że od następnej kolejki robimy marsz w górę tabeli... Od razu mi ulżyło...
po czym zaczyna się litania..."NerwoBartek" powiedział/a:eh szkoda gadac!!!!
"NerwoBartek" powiedział/a:Romek idz sie wieszac, lepiej by Kruse bronil
Bartek, idź się wieszać"NerwoBartek" powiedział/a:panie Zorc idz sie wieszac
"NerwoBartek" powiedział/a:Jak Romek gra słabo to wstawiam Kruse i po sprawie...
[quote]no nie wiem, bo skoro pierwszy bramkarz jest totalnie bez formy to zsukam jakiejś alternatywy,a ta moze sie okazać Kruse!Ja bym wystawił Kruse. I w ataku też Kruse, i w obronie i w pomocy i na ławce trenerskiej. Sanierungsoption: Kruse. No bo trener nie widzi jak Kruse broni na treningu, przecież. A Bartek widzi. Kruse idź się wieszać?[/quote]
[quote]a mecz z Udinese wyszedl z scheisse wyszedl?,hmm, pomyślmy: 0:2 w pierwszym występie w Pucharach Europejskich od pięciu lat z drużyną przynajmniej o porównywalnym poziomie, w formie i bez większych problemów kadrowych, co u nas nie nastaje... i 3:3 z drużyną, która obecnie jest najlepsza w Bundeslidze, która ubiegły sezon zajęła 10 pozycji wyżej niż my i która obecny zaczyna od eliminacji do Ligi Mistrzów. Której w przeciwieństwie do nas (walka o co najwyżej środek tabeli - cudem: puchary) prorokuje się włączenie do walki o Schale...[/quote]
No, emecjonujący ma wydźwięk pozytywny, nie?"NerwoBartek" powiedział/a:zadnych pozytywów z taka gra czeka nas emocjonująca walka o utrzymanie;/
No tak, rozumie się samo przez się"littlewings65" powiedział/a:jest totalnie pezproduktywny, owszem czasem cos wypracuje
[quote="NerwoBartek"]Romek idz sie wieszac, lepiej by Kruse bronil
"Szeryf" powiedział/a:Bartek, z tą ortografią, interpunkcją i dokładnością stawiania liter - idź się wieszać. Już Kruse by lepiej pisał. Jak się ciebie czytać nie da, to szukam alternatyw, to może być Kruse...
hehe no tym komentarzem to mi przynajmniej poprawił na szybko humor"Szeryf" powiedział/a:T-Mac rządzi
T-Mac napisał/a:
Bez paniki! Dzwoniłem do Berta van Marwijka i mówił, że jesteśmy na dobrej drodze... A Doll dodał, że od następnej kolejki robimy marsz w górę tabeli... Od razu mi ulżyło...
[quote="Szeryf"]T-Mac rządzi :D
T-Mac napisał/a:
Bez paniki! Dzwoniłem do Berta van Marwijka i mówił, że jesteśmy na dobrej drodze... A Doll dodał, że od następnej kolejki robimy marsz w górę tabeli... Od razu mi ulżyło...
O, żesz w mordę, no co ty?!"skośnyArafak" powiedział/a:nieno wy żartujecie?? przecież Rukavina nie ma skośnych gał!!!
Leverkusen A 3:2"abdul11" powiedział/a:mamy wielki kryzys
5-ta kolejka..."abdul11" powiedział/a:ten sezon jest najbardziej pokręcony z 7 czy 8 które śledziłem
[quote="abdul11"]ten sezon jest najbardziej pokręcony z 7 czy 8 które śledziłem
[quote]abdul11 napisał/a:oby nie wykrakał.
mamy wielki kryzys[/quote]
zapomniales o Energie, Udinese, Hoffenheim.."ZesiQ" powiedział/a:tylko z kelnerami
"Kasia" powiedział/a:Dobra koniec [offtopicowaia - przyp. Szeryf] bo Murzyn będzie krzyczał:-P ;-)
Padłem"Saymon" powiedział/a:a niech krzyczy, wiekszosc z nas i tak tego nie uslyszy.
[quote="Saymon"]a niech krzyczy, wiekszosc z nas i tak tego nie uslyszy.:P
"abdul11" powiedział/a:no co liczę zów na wygraną bvb czarno widzę ten mecz ale zawsze byłem pewny wygrany żółto-czarnych
może w pucharach się pokażą
Wszelkie polskie znaki zżarła emigracja, a przedźwięki to już w ogóle ewoluowały. No bo na emigracji to jest trudno polskOM mowE w Ladzie utrzymaC."emigrant" powiedział/a:chudy_22 24.09.2008; 11:44
Dzis musi byc zwycienstwo bo ostatni mecz to klenska czas na wygranom w dobrym stylu Heja BVB!!!.
No to teraz mały ranking - który trener więcej razy komentował na ZDF lub gdzieśtam i wiemy, kto będzie miszczem"Werk" powiedział/a:klopp to spoko kołczu mądry facet komentował mecze na ZDF lub gdzieś tam
Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.
STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+
Drużyna | M | Z | R | P | PKT |
1. Bayern Monachium | 10 | 8 | 2 | 0 | 26 |
2. RB Lipsk | 10 | 6 | 3 | 1 | 21 |
3. Eintracht Frankfurt | 10 | 6 | 2 | 2 | 20 |
4. Bayer Leverkusen | 10 | 4 | 5 | 1 | 17 |
5. SC Freiburg | 10 | 5 | 2 | 3 | 17 |
6. Union Berlin | 10 | 4 | 4 | 2 | 16 |
7. Borussia Dortmund | 10 | 5 | 1 | 4 | 16 |
8. Werder Brema | 10 | 4 | 3 | 3 | 15 |
9. Borussia Mönchengladbach | 10 | 4 | 2 | 4 | 14 |
10. FSV Mainz | 10 | 3 | 4 | 3 | 13 |
11. VfB Stuttgart | 10 | 3 | 4 | 3 | 13 |