Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Forumwiecej napisze jak wruce z Treninguowe kfiatki;P
15 września 2008, 12:48 [cytuj]
no tak, źle mu się ręce na klawiaturze ułożyły... enigma mode on ;P
no tak, źle mu się ręce na klawiaturze ułożyły... enigma mode on ;P
15 września 2008, 15:18 [cytuj]
Rasiak wymiata nie tylko na boisku lol
Rasiak wymiata nie tylko na boisku lol
16 września 2008, 00:06 [cytuj]
"ŻelBramkarz1" powiedział/a:
ale powiem Szczerze...
Szczerość przez wielkie Sz :D
Szczerość przez wielkie Sz :D
18 września 2008, 01:12 [cytuj]
Uzasadnienie dlaczego wątek "Komputery" znajduje się w dziale "Kultura".
"Murzyn" powiedział/a:
Jakby nie patrzeć komputery (...) stały się elementem naszej kultury. Jeśli żyjesz w epoce brązu to istotnie możesz tego nie zauważać.
Do tej pory zbieram się z podłogi :D
Do tej pory zbieram się z podłogi :D
21 września 2008, 19:12 [cytuj]
z komentarzy, nie do końca kfiatek, ale tekst świetny:
"flammen" powiedział/a:
tylko śmiać mi się chce z ludków, którzy twierdzą, że Valdez to pożyteczny piłkarz... on byłby pożyteczny ale na zbiorach liści Agawy w Mexyku...
22 września 2008, 07:14 [cytuj]
T-Mac rządzi :D
"T-Mac" powiedział/a:
Bez paniki! Dzwoniłem do Berta van Marwijka i mówił, że jesteśmy na dobrej drodze... A Doll dodał, że od następnej kolejki robimy marsz w górę tabeli... Od razu mi ulżyło...
22 września 2008, 11:14 [cytuj]
A to już typowy kfiatek:
"NerwoBartek" powiedział/a:
eh szkoda gadac!!!!
po czym zaczyna się litania...
Romek idz sie wieszac, lepiej by Kruse bronil
panie Zorc idz sie wieszac
Bartek, idź się wieszać
Jak Romek gra słabo to wstawiam Kruse i po sprawie...
[quote]no nie wiem, bo skoro pierwszy bramkarz jest totalnie bez formy to zsukam jakiejś alternatywy,a ta moze sie okazać Kruse![/quote] Ja bym wystawił Kruse. I w ataku też Kruse, i w obronie i w pomocy i na ławce trenerskiej. Sanierungsoption: Kruse. No bo trener nie widzi jak Kruse broni na treningu, przecież. A Bartek widzi. Kruse idź się wieszać? :D
[quote]a mecz z Udinese wyszedl z scheisse wyszedl?,[/quote] hmm, pomyślmy: 0:2 w pierwszym występie w Pucharach Europejskich od pięciu lat z drużyną przynajmniej o porównywalnym poziomie, w formie i bez większych problemów kadrowych, co u nas nie nastaje... i 3:3 z drużyną, która obecnie jest najlepsza w Bundeslidze, która ubiegły sezon zajęła 10 pozycji wyżej niż my i która obecny zaczyna od eliminacji do Ligi Mistrzów. Której w przeciwieństwie do nas (walka o co najwyżej środek tabeli - cudem: puchary) prorokuje się włączenie do walki o Schale...
zadnych pozytywów z taka gra czeka nas emocjonująca walka o utrzymanie;/
No, emecjonujący ma wydźwięk pozytywny, nie? :D

Bartek, z tą ortografią, interpunkcją i dokładnością stawiania liter - idź się wieszać. Już Kruse by lepiej pisał. Jak się ciebie czytać nie da, to szukam alternatyw, to może być Kruse...

i nowa gwiazda:
"littlewings65" powiedział/a:
jest totalnie pezproduktywny, owszem czasem cos wypracuje
No tak, rozumie się samo przez się :D
po czym zaczyna się litania...
[quote="NerwoBartek"]Romek idz sie wieszac, lepiej by Kruse bronil
22 września 2008, 12:46 [cytuj]
"Szeryf" powiedział/a:
Bartek, z tą ortografią, interpunkcją i dokładnością stawiania liter - idź się wieszać. Już Kruse by lepiej pisał. Jak się ciebie czytać nie da, to szukam alternatyw, to może być Kruse...

hehehe teraz to ja poległem :-P
"Szeryf" powiedział/a:
T-Mac rządzi :D

T-Mac napisał/a:
Bez paniki! Dzwoniłem do Berta van Marwijka i mówił, że jesteśmy na dobrej drodze... A Doll dodał, że od następnej kolejki robimy marsz w górę tabeli... Od razu mi ulżyło...
hehe no tym komentarzem to mi przynajmniej poprawił na szybko humor :-P

hehehe teraz to ja poległem :-P
[quote="Szeryf"]T-Mac rządzi :D

T-Mac napisał/a:
22 września 2008, 12:52 [cytuj]
Bardzo trafne podsumowanie /Szeryf/. Mogę się tylko powtórzyć, mówiąc...leżę i kwiczę :lol:
Bardzo trafne podsumowanie /Szeryf/. Mogę się tylko powtórzyć, mówiąc...leżę i kwiczę :lol:
22 września 2008, 13:08 [cytuj]
"skośnyArafak" powiedział/a:
nieno wy żartujecie?? przecież Rukavina nie ma skośnych gał!!!
O, żesz w mordę, no co ty?!

'Skośne gały' też wymiatają.
O, żesz w mordę, no co ty?!

'Skośne gały' też wymiatają.
22 września 2008, 14:42 [cytuj]
LOL :D

[color=red]Bardzo wiele wnoszący do tematu post :lol: Jednak to Hyde park, więc nie kasuję ;-) - Giv[/color]
LOL :D

[color=red]Bardzo wiele wnoszący do tematu post :lol: Jednak to Hyde park, więc nie kasuję ;-) - Giv[/color]
23 września 2008, 13:02 [cytuj]
Rozłożył mnie:

KFIATEK! :D
"abdul11" powiedział/a:
mamy wielki kryzys
Leverkusen A 3:2
Bayern H 1:1
Energie A 1:0
Scheisse H 3:3
Udinese H 0:2
Hoffenheim A 1:4

WIELKI kryzys....
"abdul11" powiedział/a:
ten sezon jest najbardziej pokręcony z 7 czy 8 które śledziłem
5-ta kolejka...
Leverkusen A 3:2
Bayern H 1:1
Energie A 1:0
Scheisse H 3:3
Udinese H 0:2
Hoffenheim A 1:4

WIELKI kryzys....
[quote="abdul11"]ten sezon jest najbardziej pokręcony z 7 czy 8 które śledziłem
23 września 2008, 13:46 [cytuj]
[quote]abdul11 napisał/a:
mamy wielki kryzys[/quote]
oby nie wykrakał.:P
oby nie wykrakał.:P
23 września 2008, 13:57 [cytuj]
hehe szeryf też się z tego śmiałem jak przeczytałem :-D kryzys jak cholera :-P
nie no ale ma rację w końcu za nami już 5 kolejek w lidze a graliśmy póki co tylko z kelnerami :-/
hehe szeryf też się z tego śmiałem jak przeczytałem :-D kryzys jak cholera :-P
nie no ale ma rację w końcu za nami już 5 kolejek w lidze a graliśmy póki co tylko z kelnerami :-/
23 września 2008, 14:12 [cytuj]
"ZesiQ" powiedział/a:
tylko z kelnerami
zapomniales o Energie, Udinese, Hoffenheim..:D
zapomniales o Energie, Udinese, Hoffenheim..:D
23 września 2008, 15:21 [cytuj]
"Kasia" powiedział/a:
Dobra koniec [offtopicowaia - przyp. Szeryf] bo Murzyn będzie krzyczał :-P ;-)
"Saymon" powiedział/a:
a niech krzyczy, wiekszosc z nas i tak tego nie uslyszy.:P
Padłem :D
[quote="Saymon"]a niech krzyczy, wiekszosc z nas i tak tego nie uslyszy.:P
24 września 2008, 08:54 [cytuj]
"abdul11" powiedział/a:
no co liczę zów na wygraną bvb czarno widzę ten mecz ale zawsze byłem pewny wygrany żółto-czarnych
może w pucharach się pokażą

lol! bardzo faaajniusio spójne zdanko z ciekawym ciągiem myśli ;))))

lol! bardzo faaajniusio spójne zdanko z ciekawym ciągiem myśli ;))))
24 września 2008, 13:00 [cytuj]
Kolejny z żelazną, konsekwętną i KFIECISTĄ logiką :D
Kolejny z żelazną, konsekwętną i KFIECISTĄ logiką :D
24 września 2008, 16:46 [cytuj]
z komentarzy:
"emigrant" powiedział/a:
chudy_22 24.09.2008; 11:44
Dzis musi byc zwycienstwo bo ostatni mecz to klenska czas na wygranom w dobrym stylu Heja BVB!!!.
Wszelkie polskie znaki zżarła emigracja, a przedźwięki to już w ogóle ewoluowały. No bo na emigracji to jest trudno polskOM mowE w Ladzie utrzymaC.
Wszelkie polskie znaki zżarła emigracja, a przedźwięki to już w ogóle ewoluowały. No bo na emigracji to jest trudno polskOM mowE w Ladzie utrzymaC.
24 września 2008, 18:45 [cytuj]
Nowa miara jakości trenerów:
"Werk" powiedział/a:
klopp to spoko kołczu mądry facet komentował mecze na ZDF lub gdzieś tam
No to teraz mały ranking - który trener więcej razy komentował na ZDF lub gdzieśtam i wiemy, kto będzie miszczem :D

Szpakowskiego na trenera BVB. On komentuje i komentuje :D I nawet komentatorską legendą jest :D
No to teraz mały ranking - który trener więcej razy komentował na ZDF lub gdzieśtam i wiemy, kto będzie miszczem :D

Szpakowskiego na trenera BVB. On komentuje i komentuje :D I nawet komentatorską legendą jest :D
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 10 8 2 0 26
2. RB Lipsk 10 6 3 1 21
3. Eintracht Frankfurt 10 6 2 2 20
4. Bayer Leverkusen 10 4 5 1 17
5. SC Freiburg 10 5 2 3 17
6. Union Berlin 10 4 4 2 16
7. Borussia Dortmund 10 5 1 4 16
8. Werder Brema 10 4 3 3 15
9. Borussia Mönchengladbach 10 4 2 4 14
10. FSV Mainz 10 3 4 3 13
11. VfB Stuttgart 10 3 4 3 13
12. VfL Wolfsburg 10 3 3 4 12
13. FC Augsburg 10 3 3 4 12
14. 1. FC Heidenheim 10 3 1 6 10
15. TSG 1899 Hoffenheim 10 2 3 5 9
16. FC St. Pauli 10 2 2 6 8
17. Holstein Kiel 10 1 2 7 5
18. VfL Bochum 10 0 2 8 2
cała tabela
shoutbox
Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:29

A to, że nie potrafimy wychodzić spod pressingu jak zakłada go potężny Augbsurg wynika z faktu, że zawodnicy którzy zawodowo graja w piłkę nie mają ochoty pokazać się do gry tylko stoją schowani za przeciwnikiem i efekt jest taki, że kolega albo posyła lagę do przodu albo wkopuje drugiego na minę.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 20:28

Dziwne, że część osób tutaj latem wychwalała transfery, głównie odchudzenie kadry, a teraz Ci sami krytykują zarząd za brak transferów latem. Mamy co mamy i jakby wszyscy grali na jednym dobrym poziomie to byśmy teraz byli 2 punkty za Bayernem, albo nawet przed. Teraz to ketchup po frytkach został i możemy czekac na następny sezon....

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:25

*co do

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:25

A co Malena ile razy mamy Ci to pisać, że on sam chce odejść z tej drużyny ja nie wiem ile razy można Ci to tłumaczyć

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:24

Rebe uwielbiam te dwoje docinki, Po pierwsze jakbyś raczył zauważyć to za pułapki ofsajdowe odpowiedzialna jest cała linia defensywna Barcelony bo w idealnym momencie WSZYSCY wychodzą do przodu a po drugie Flick ( oczywiście jeśli twój tęgi umysł zna to słowo) WYMASTEROWAŁ technikę pułapki ofsajdowej.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 19:25

Tak, i to popieranie sprzedaży Malena...przecież za te pieniądze na pewno się wzmocnimy w zimie, NA PEWNO.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 19:22

Nasz problem ewidentnie tkwi w tym, że nie potrafimy grać z zespołami broniącymi się i agresywnie presującymi, i jest to w 100% wina trenera i sztabu. Piłkarzy mamy niezłych, bo potrailismy dominować Real czy wygrać z Lipskiem. Problem jest też w motywacji, mentalności i koncentracji. To jest domena trenera i on jest za to odpowiedzialny.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 19:20

Nie wiem jak zawodowi piłkarze Realu mogli się 12 razy dawać łapać na pułapki ofsajdowe zakładane przez 17-letniego Cubarsiego.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 14:21

Nie wiem jak zawodowi piłkarze mogą mieć problem z wychodzeniem spod pressingu a w BVB ten problem trwa od kilku lat

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 14:20

Za formę zawodników i ich przygotowanie do sezonu odpowiada Sahin i jego sztab a skoro ponad połowa drużyny gra przeciętnie to znaczy, że słabo przygotował drużynę do sezonu i nie wdrożył żadnej taktyki oprócz bezsensownego klepania

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 14:11

Nie wiem ja nikogo nie zwalniam ale zespół nie potrafi utrzymać stabilności w grze potrafią zagrać fenomenalny mecz lub tylko połowę ale nie potrafią utrzymać jednego stabilnego poziomu możemy wygrać z zespołem z topu a za 3 dni przegrywamy z jakimiś outsiderami

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:34

Lewy obrońca i śpd to powinny być priorytety bo jak widzę Ryersona na lewej i Sabitzera w środku pola to mam drgawki

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:33

Zamiast uzupełnić kadrę w lato na 100% to woleli liczyć cent do centa, a teraz nagle się obudzili że trzeba wzmocnić zespół

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:31

Niesamowita jest logika ludzi odpowiedzialnych za ten klub

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:31

Każdy z nas po okienku letnim doskonale wiedział że w zimę będzie łatanie dziur ale te tumany z zarządu zamiast zostawić Rothe to woleli go oddać za 5 mln po to by teraz ogarniać nowego zawodnika

wola
wola Wczoraj, 13:05

To, że będzie nam brakowało takich graczy, bylo już pewne w letnim oknie transferowym

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 12:14

Obawiam się że tak to będzie

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 12:13

Jeśli sprzedają Malena za 30 to na transfery przeznaczą 10 czyli 2 wypożyczenia bez opcji wykupu

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 1 dni temu, 2024-11-12

Za 30 mln to my nie poszalejemy bo żeby realnie wzmocnić zespół to tyle plus minus musi nas kosztować jeden zawodnik

wola
wola 1 dni temu, 2024-11-12

BVB potrzebuje pilnie LO SO 6

wola
wola 1 dni temu, 2024-11-12

Może już jest ktoś chętny

FilipSantana
FilipSantana 1 dni temu, 2024-11-12

Nie było chętnych latem za tyle więc nie będzie chętnych w styczniu dlatego nie dziwie się że obniżyli cenę za gościa który nie dowozi a do tego sam chce odejść

Wojtyła z Dortmundu

Klub z PL na luzie zapłaciłby z 40 mln

Wojtyła z Dortmundu

W Dortmundzie jak zwykle wyprzedaż musi być

Wojtyła z Dortmundu

Według Bilda BVB jest gotowa sprzedać Malena w styczniu za 25-30 mln euro

Wojtyła z Dortmundu

Postawienie na Sahina kosztem De Zerbiego to był debilizm jakich mało i z tego nie da się wytłumaczyć

Wojtyła z Dortmundu

Pelna zgoda z tym co napisałeś

Wojtyła z Dortmundu

Osa As miałeś tyle języków do wyboru a wybrałeś język faktów

Osa As
Osa As 1 dni temu, 2024-11-12

Byłoby przeciwwagą dla obecnych działań. Jak widać bycie wcześniej związanym z BVB nie gwarantuje ani sukcesów, ani nawet utrzymania się w topie. A już na pewno poleganie na ludziach pokroju Sammera czy Sahina. Ktoś kto był wcześniej kierownikiem sieci sklepów X może równie dobrze sprawdzić się w sieci Y. To poleganie na swoich jest po prostu kolejnym dziwnym wymysłem wiadomo kogo, a już stawianie tego ponad doświadczenie, wiedzę i umiejętności to jawna niegospodarność i nepotyzm.

Wojtyła z Dortmundu

Tuchel wyleciał za to że nie był posłuszny i skrytykował sposób rządzenia klubem

statystyki
Użytkownicy online: Roflmilion, aguero82
Gości online: 32
Zarejestrowanych użytkowników: 10200
Ostatnio zarejestrowany: Gabson
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem