Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  23  24  25  26  27    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Forumwiecej napisze jak wruce z Treninguowe kfiatki;P
3 lutego 2015, 18:11 [cytuj]
[quote]Wpadłem na ciekawą teorię. Pierwsza i ostatnia litera słowa "Milik" to M i K - zaskakujące, że w słowie "Meksyk" jest tak samo. Dalej, druga i przedostania litera słowa "Legia" to E i I. W słowie Meksyk również bardzo podobnie - E się zgadza, a Y to przecież Igrek -> greckie I -> I. Pozostają dwie litery w środku - K i S. Cóż one mogą oznaczać? Myślę, że odpowiedź jest prosta "Kocham Szczerze". Pozostaje znaczenie liczby "106". Słowa MILIK i LEGIA mają łącznie 10 liter, słowo MEKSYK 6. Stąd 106.[/quote]
Liczni na SB :lol:

Liczni na SB :lol:
16 lutego 2015, 10:19 [cytuj]
edit: niech wam będzie :D
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
[quote="scantis"]
Kto nazwał jego mecz świetnym, bo jakoś nie mogę doczytać? ;-) Bo podkreślasz to już drugi raz, a nikt nie użył nawet tego słowa
Jakby Ci to powiedzieć...
"scantis" powiedział/a:
Zupełnie inaczej gra nasza drużyna. Dużo jest tych indywidualnych błędów, za dużo, ale idziemy w dobrym kierunku. Reus genialnie zagrał, Kagawa również świetnie.
:mrgreen:[/quote]
Jakby Ci to powiedzieć...
[quote="scantis"]Zupełnie inaczej gra nasza drużyna. Dużo jest tych indywidualnych błędów, za dużo, ale idziemy w dobrym kierunku. Reus genialnie zagrał, [b]Kagawa również świetnie.[/b]
16 lutego 2015, 15:38 [cytuj]
"Hipokryzja"? :roll:
"Hipokryzja"? :roll:
16 lutego 2015, 18:04 [cytuj]
Wiadomka, scantis mistrz :lol:
Wiadomka, scantis mistrz :lol:
14 marca 2015, 18:06 [cytuj]
"scantis" powiedział/a:
Gdzie tam Kamplowi i Kubie do perły z Kaukazu, jedynego słusznego piłkarza poligloto-erudyty. Wy myślicie, że on słabo gra, a on tak na prawdę zbiera informacje od przeciwników odnośnie ich taktyki, dzięki niesamowitej znajomości języków. W przerwie przekazuje wszystko Kloppowi. Chodzą słuchy, że w ostatnim meczu piłkarze Hamburga komunikowali się na boisku w języku chińskim, dlatego tak nam nie pykło, bo to niestety jedyny spośród 7 tysięcy języków na świecie, którym Miki włada tylko w 70%.
Piękne :mrgreen:
Piękne :mrgreen:
19 marca 2015, 16:13 [cytuj]
Tak mnie jakos ta skladnia rozsmieszyla saber.. :lol:
"saber" powiedział/a:
Smutne chyba prawdziwe szok dla kogo jak wszyscy pisz?
1 kwietnia 2015, 12:53 [cytuj]
"mroz" powiedział/a:
Potrzeba świeżej krwi, żeby było kogo zajechać od nowa.
:mrgreen:
:mrgreen:
1 kwietnia 2015, 12:58 [cytuj]
Wiem, chyba właśnie dlatego mnie rozbawiło. Sama prawda i śmiech przez łzy. :-P
Wiem, chyba właśnie dlatego mnie rozbawiło. Sama prawda i śmiech przez łzy. :-P
5 kwietnia 2015, 20:38 [cytuj]
"Laurent" powiedział/a:
Szanse na pozostanie wynoszą 20 mln euro
8 kwietnia 2015, 19:01 [cytuj]
"Panlaptop" powiedział/a:
O KU**A! IDĘ SIĘ MODLIĆ DO JEGO KOSZULKI, NORMALNIE LEGENDA KLUBU! :DDDD

However, gol przepiękny.

Jak mam za ten post dostać osta/bana - spoko :D
Z tym modleniem się dobre :-D
Z tym modleniem się dobre :-D
28 kwietnia 2015, 23:28 [cytuj]
"Kamyk." powiedział/a:
I co się ten Bayern tak burzył jak im karnego nie podyktował Gagelmann po ręce Marcela, jak i tak by nie strzelili
Umarłem, piękne i jakże prawdziwe :mrgreen:
Umarłem, piękne i jakże prawdziwe :mrgreen:
28 kwietnia 2015, 23:30 [cytuj]
Tez mialem to wrzucac tu :mrgreen: piekne
Tez mialem to wrzucac tu :mrgreen: piekne
28 kwietnia 2015, 23:30 [cytuj]
Piękne, brawo Kamyk. :-D
Piękne, brawo Kamyk. :-D
29 kwietnia 2015, 17:55 [cytuj]
"GotzePL" powiedział/a:
Jestem Adam Małysz zapraszam na skoki narciarskie , Janne Ahonen na następnych zawodach Cie pokonam . Jokensej jesteś pi*da a nie skoczek . Hanavald Twoja matka daje dupy za biedronką . Pozdrawiam wszystkich kibiców z Strzyżowa ,zapraszam na skoki narciarskie.
złote usta 2015, pozjadał konkurencję
29 kwietnia 2015, 17:57 [cytuj]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
[quote="GotzePL"]Jestem Adam Małysz zapraszam na skoki narciarskie , Janne Ahonen na następnych zawodach Cie pokonam . Jokensej jesteś pi*da a nie skoczek . Hanavald Twoja matka daje dupy za biedronką . Pozdrawiam wszystkich kibiców z Strzyżowa ,zapraszam na skoki narciarskie.
złote usta 2015, pozjadał konkurencję[/quote]Gdzies Ty to wygrzebal???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
29 kwietnia 2015, 18:03 [cytuj]
To jest tekst z filmiku YT ''Adam Małysz po pijaku''. Pewnie kolega zasiadł przy komputerze:D
To jest tekst z filmiku YT ''Adam Małysz po pijaku''. Pewnie kolega zasiadł przy komputerze:D
29 kwietnia 2015, 18:08 [cytuj]
Z tematu o Weide. :mrgreen:
Z tematu o Weide. :mrgreen:
30 kwietnia 2015, 18:12 [cytuj]
"Mila_RS" powiedział/a:
[quote="Mortis"]Wypada podziękowac za sezon finałowy LM gdzie był mózgiem drużyny, ale teraz daleko mu do tej dyspozycji.
[color=black]W swietle dzisiejszej informacji, z Twojej wypowiedzi Mortis wzialbym jedynie drugi wyraz, ewentualnie dobarwiajac wykrzyknikiem.[/color][/quote] Mila :mrgreen:
[color=black]W swietle dzisiejszej informacji, z Twojej wypowiedzi Mortis wzialbym jedynie drugi wyraz, ewentualnie dobarwiajac wykrzyknikiem.[/color]
6 maja 2015, 17:00 [cytuj]
"Emrod" powiedział/a:
Możemy się tylko domyślać, ale jakoś sobie nie wyobrażam Kloppa jako tego, który chciał rewolucji, a zarząd nie... No bo jakby to było :-D

Przychodzi Jurgen do zarządu i mówi:

"Jak wrócę po urlopie to w klubie ma nie być tej kaleki z Kaukazu, tego nażelowanego dziadka na bramce, tego makarona co się potyka o własne nogi, tego drewniaka z Kolumbii, tego co to dziecko chciał do domu dziecka oddawać, tego chudego bladego Serba z obrony i tego drugiego bladego z lewej obrony. Chcę k... młode talenty"

Po krótkiej ciszy Watzke mówi zdziwiony:

"Ale Jurgen... Cały sezon ci mówię daj se spokój z tymi Miki-Tiki-Coś tam; ch... strzelił 30 baniek, ale mnie już zęby bolą jak na niego patrzę. A ty ciągle - nie, nie ,nie; on się przełamie. Chyba prędzej połamie! Oby się połamał, to przynajmniej mu ubezpieczyciel będzie płacić za te popisy paralityka".

Zorc na to dodaje:

"100 razy się pytaliśmy - może poszukamy jeszcze jakichś napastników. A ty na to - mowy nie ma, Adrian, Ciro i ch... No jeszcze raz mówię - może Dzeko, a ty Adrian, Ciro i ch..."

Watzke:

"A Romka to byś wstawił do bramki nawet jakby był na kacu z połamaną ręką"

Zorc:

"Młode talenty? Hoffmanna kazałeś wypożyczyć byle gdzie, a Leitnerowi powiedziałeś, że rok to za mało i niech ci z oczu zejdzie przynajmniej na 1.5. Jak przyszła oferta za Guentera toś go sam na lotnisko odwiózł. Żebyś Dudziaka wpuścił to cię musiał Rauball dwie godziny prosić. I nie Jurgen do k... nędzy Kirch się już nie łapie do juniorów!

Watzke:

"A Grosskreutz jak będzie zdrowy to chyba Reusa na ławce posadzisz, żeby dla niego miejsce znaleźć".

Zorc:

"Ciągle marudzisz - kupcie mi z powrotem Sahina, kupcie mi z powrotem Kagawę. Kto następny? Barrios? Valdez? Zidan? A jak wujek Susi Eriksena przywiózł to focha strzelałeś, że chcesz Perłę Kaukazu albo będzie grał Grosskreutzem na "10" przez cały sezon!

Klopp:

"A ch... się tam znacie; biorę Buvaca i spadamy. Trzeba było zgrywać mądralińskich jak Goetze chyłkiem spier... do Monachium.
Się użerajcie z Tuchelem jak jesteście tacy sprytni. On wam sprowadzi mistrza od psychologii, mistrza od snu, mistrza od astrologii, a jak sprowadzi mistrza od feng-shui to k... Watzke gabinetu swojego nie poznasz.
Idę co City! Tam dostanę więcej kasy na transfery niż można mieć w Football Managerze na podkręconym edytorze."

Hmmm... Nie, chyba jednak to tak nie wyglądało ;-)
Mistrzostwo, Emrod!
Wrzucam tu, bo to nie może zginąć. :mrgreen:
Mistrzostwo,[b] Emrod[/b]!
Wrzucam tu, bo to nie może zginąć. :mrgreen:
9 maja 2015, 14:19 [cytuj]
"Piotrek3201" powiedział/a:
[quote]Kapitan, na Wolfsburg przygotuj jeszcze przewidywalne zużycie murawy
[color=black]A fazy księżyca? Może to być bardzo istotne biorąc pod uwagę, iż gramy z Wilkami[/color][/quote] Jak będzie nów, to damy radę. Gorzej z pełnią. De Bruyne jako wilkołak może być o wiele bardziej niebezpieczny.
[color=black]A fazy księżyca? Może to być bardzo istotne biorąc pod uwagę, iż gramy z Wilkami[/color]
|<  <<  <  23  24  25  26  27    >

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
dawid2468
dawid2468 54 minut temu

Oby tylko Cana nie wystawiał

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:50

Ja to bym proponował by te KMŚ rozegrała młodzież, podstawowi zawodnicy też potrzbują odpoczynku po sezonie a większość młodzików typu Mane Watjen itd w czasie sezonu nie dostają zbyt wielu szans to niech chociaż sobie zagrają w Pucharze Tymbarka

johnBVB
johnBVB Wczoraj, 20:29

Piekna grupa na tych klubowych MŚ nam sie trafila :P

Alex3110_
Alex3110_ 1 dni temu, 2024-12-04

Pamiętacie kiedy ostatni raz w roku kalendarzowym nie przegraliśmy z czerwonymi?

Murzyn
Murzyn 1 dni temu, 2024-12-04

Jesteśmy jednym z tych żółwi. Możemy.

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

@Murzyn, wręcz odwrotnie. Przy takim wyścigu żółwi nie możemy sobie pozwolić na kilka kompromitujących porażek.

mersinko2
mersinko2 2 dni temu, 2024-12-04

Tak to będzie wyścig o małe mistrzostwo prawdopodobnie, Bayern odjechał. Chyba że zdarzy im się teraz duży dołek jak city np.

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Porażka Schabowych zawsze cieszy. A co do BL, to jestem o wiele spokojniejszy o przyszłoroczną LM. Przy takim wyścigu żółwi możemy sobie pozwolić jeszcze na kilka kompromitujących porażek.

Alex3110_
Alex3110_ 2 dni temu, 2024-12-04

Miałem osobiste problemy, tutaj nie jest miejsce by o tym pisać.

aguero82
aguero82 2 dni temu, 2024-12-04

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym go przepraszać . Alex gdzie żeś był jak BVB nie szło :)

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2024-12-04

Trochę zabawne że do Bayeru z 1 porażką mamy tylko 3 pkt straty

Alex3110_

kierunku*

Alex3110_

Jak na to co graliśmy w ostatnich miesiącach, to można powiedzieć bardzo dobry wynik z liderem tabeli. Mam nadzieję, że idzie to w dobrym kierunki i aguero będzie jednak przepraszał Sahina :)

Alex3110_

Zapomniałem hasła do konta, a proces odzyskania się nie powiódł... Witam ponownie.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 2 dni temu, 2024-12-04

Jak to dobrze, że my nadal gramy w Pucharze i możemy szydzić z Bayernu.

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-04

To się zgadza

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

Tak czy owak Sule to darmozjad, a płacz świńskich ryjków po odpadnięciu z pokalu to miód na serce

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-03

Filip Santana, widziałem to wideo o którym mówisz, ale ono jednak bardzo zakłamuje. Wypłynęło też inne z kamerą pod innym kątem i z góry i widać, że jednak dostał w twarz po rykoszecie od ramienia Nmechy.

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2024-12-03

I gitara

dawid2468

Szkoda, ale trzeba wierzyć

Sis
Sis 2 dni temu, 2024-12-03

Najlepsze jest to że Bayer grając w przewadze wcale nie prezentuje się lepiej XD

Sis

Staranował rywala gdzieś na 25 metrze, kompletnie bezmyślny faul który wyglądał jakby celowo chłopa chciał powalić a na dodatek nie musiał tego robić, bo Monachium w tej sytuacji i tak raczej nie straciłoby bramki XD

dawid2468

A co zrobił? Zobaczycie ze teraz Bayern w lidze straci punkty 2, 3 razy pod rząd a my ich dogonimy :) #murem za Sahinem :)

Sis

Ale Neuer to jest debil XDDDD

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Typowy darmozjad

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Dlatego należy się go pozbyć bo ma gdzieś cały klub czy kibiców i przyszedł tutaj tylko i wyłącznie po wypłatę

FilipSantana
FilipSantana 4 dni temu, 2024-12-02

Anton nie zagra już w tym roku. Tak w ogóle obejrzałem klatka po klatce w zwolnionym tempie ten strzał w głowę Sulego i najlepsze jest to że Sule w ogóle nie dostał w głowę xD piłka odbiła się od ręki przy ciele bensebainiego i sule mógł na luzie biec dalej bronić ale uśmiechniętemu po meczu BigMacowi oczywiście to nie przeszkadza i ma wywalone jajca jak zwykle

artur1973
artur1973 4 dni temu, 2024-12-02

Nasze centusie z zarządu już myślą o sprzedaży Gittensa. Byleby min . 100 mln wleciało. Typowy BVB

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 5 dni temu, 2024-12-01

Anton wypada na mecz z Gladbach i Barcą

dawid2468
dawid2468 5 dni temu, 2024-12-01

Byleby Cana nie wystawiał

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 47
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem