Forum dyskusyjne
28 września 2014, 21:55 [cytuj]
Nie bądź konfidentem. :-P
Nie bądź konfidentem. :-P
28 września 2014, 22:41 [cytuj]
"Karykatura piłkarza", a "Zawodnik XX to p*zda/ch*j/debil" to jednak różnica.
"Karykatura piłkarza", a "Zawodnik XX to p*zda/ch*j/debil" to jednak różnica.
28 września 2014, 22:49 [cytuj]
A nie podchodzi to pod jakąś obraze uczuc religijnych?
W końcu to mój ulubiony piłkarz.
A nie podchodzi to pod jakąś obraze uczuc religijnych?
W końcu to mój ulubiony piłkarz.
28 września 2014, 22:53 [cytuj]
Fussball gott to Jurgen Kohler, więc tylko w jego przypadku w grę wchodzi obraza uczuć religijnych :-)
Fussball gott to Jurgen Kohler, więc tylko w jego przypadku w grę wchodzi obraza uczuć religijnych :-)
5 listopada 2014, 10:54 [cytuj]
"meksyk106" powiedział/a:
Na ginie mam Heja BVB, Ole metz kont der BVB, BVB bull neun, i hymn
30 listopada 2014, 19:10 [cytuj]
"scantis" powiedział/a:
Większy błąd jest tu Romana, niż Gintera. Niemniej jednak ta ci** (bo to nie jest profesjonalny obrońca) zamiast mieć kupę w majtkach, powinien ją po prostu wybić do boku.
Co wybić?
Co wybić?
30 listopada 2014, 19:34 [cytuj]
No jak to co, kupę.
No jak to co, kupę.
30 listopada 2014, 20:24 [cytuj]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
No jak to co, kupę.
Dzięki stary :mrgreen:
Dzięki stary :mrgreen:
30 listopada 2014, 22:14 [cytuj]
Z shouta:
Maczuga: Do dupy, diabły będa miesiąc piły gdy go ściagną do siebie. Murzyńskie 160 cm zła!
Maczuga: Znam człowieka i wiem co mówie, jeśli to człowiek bo taki nieludzki :>
Ero: 160 cm wzrostu czy co?
Maczuga: nie długośc przyrodzenia
--------------
Miniu coś o tym wie :mrgreen:
Z shouta:
Maczuga: Do dupy, diabły będa miesiąc piły gdy go ściagną do siebie. Murzyńskie 160 cm zła!
Maczuga: Znam człowieka i wiem co mówie, jeśli to człowiek bo taki nieludzki :>
Ero: 160 cm wzrostu czy co?
Maczuga: nie długośc przyrodzenia :P
--------------
Miniu coś o tym wie :mrgreen:
1 grudnia 2014, 17:44 [cytuj]
"Mortis" powiedział/a:
Mysle ze na miejsce Kloppa warto sciagnac jakiegos Polaka. Byc moze Smude lub Rumaka uda sie sciagnac. Trzeba wrocic przede wszystkim do starej dobrej koncepcji, gdy gra byla oparta na Polakach. Widac ze Klopp sie gdzies pogubil. Myslicie ze to przypadek ze nie gra Lewy i Blaszczu i nagle okazujeny sie ofernami? Nie sadze. Dlatego mysle ze warto sciagnac polskiego trenera ktory bedzie mial latwiej sciagac polskich grajkow. Rosnie mlode zdolne pokolenie - Milik, Mila, Salomon itp, nie mozemy przegapic takiej szansy.
:mrgreen:
1 grudnia 2014, 18:33 [cytuj]
To pewnie taka ironia ze strony Damiana aka Mortisa z tym Milą a nie błąd rzeczowy, że niby on młody jest. Cały post to ironia i sarkazm więc nie wiem co w tym śmiesznego.
Chyba, że własnie o to ci chodziło, ale to przecież ani trochę śmieszne nie jest.
To pewnie taka ironia ze strony Damiana aka Mortisa z tym Milą a nie błąd rzeczowy, że niby on młody jest. Cały post to ironia i sarkazm więc nie wiem co w tym śmiesznego.
Chyba, że własnie o to ci chodziło, ale to przecież ani trochę śmieszne nie jest.
1 grudnia 2014, 21:22 [cytuj]
Mozna było to na dwojako zrozumiec, byc moze Piotrek pomyslal, ze mortis serio mysli, ze Mila jest młody.
Oj Bo Warszawko ty ciagle to samo jeszcze sie przejme iczowtedy? :mrgreen:
Mozna było to na dwojako zrozumiec, byc moze Piotrek pomyslal, ze mortis serio mysli, ze Mila jest młody.
Oj Bo Warszawko ty ciagle to samo :D jeszcze sie przejme iczowtedy? :mrgreen:
1 grudnia 2014, 22:22 [cytuj]
To wszystko bierze sie z Waszego braku wiedzy. Nie wiem ile razy musimy wygrac z Niemcami zebyscie wreszczie przyjeli do wiadomosci ze polska mysl szkoleniowa > niemiecka. Nawalka zjadl taktycznie Lowa. Jakies watpliwosci? Jesli chodzi o Mile - jak najbardziej mozna zaliczyc go do mlodego pokolenia. Moze u nas talenty pozniej wychodza na wierzch, ale tez szybko nie schodza ze sceny. Przed Mila 10 lat gry w Borussii, jesli tylko Klopp w koncu zdejmie ze swoich oczu klapki. Albo inaczej - niech wreszcie pokaze ambicje i ze mu sie chce, niech przeprowadzi transfer ktory zaszokuje cale niemcy.
Przeszla mi przez przez glowe mysl o Reusie jako trenerze od przyszlego miesiaca. Ale to juz inna kwestia, zaraz napisze o tym dluzszego posta w prawidlowym watku. Pozdrawiam.
To wszystko bierze sie z Waszego braku wiedzy. Nie wiem ile razy musimy wygrac z Niemcami zebyscie wreszczie przyjeli do wiadomosci ze polska mysl szkoleniowa > niemiecka. Nawalka zjadl taktycznie Lowa. Jakies watpliwosci? Jesli chodzi o Mile - jak najbardziej mozna zaliczyc go do mlodego pokolenia. Moze u nas talenty pozniej wychodza na wierzch, ale tez szybko nie schodza ze sceny. Przed Mila 10 lat gry w Borussii, jesli tylko Klopp w koncu zdejmie ze swoich oczu klapki. Albo inaczej - niech wreszcie pokaze ambicje i ze mu sie chce, niech przeprowadzi transfer ktory zaszokuje cale niemcy.
Przeszla mi przez przez glowe mysl o Reusie jako trenerze od przyszlego miesiaca. Ale to juz inna kwestia, zaraz napisze o tym dluzszego posta w prawidlowym watku. Pozdrawiam.
7 grudnia 2014, 16:22 [cytuj]
"Lexy" powiedział/a:
[quote="Bastuś"]A jakbyście mieli do wyboru wystawić do pierwszego składu Kevina albo Mikiego, to na kogo byście postawili?
Kevina. Też kaleka ale swój własny.[/quote]
Jak Pawlak w Sami Swoi:
"Wróg a wróg, ale nasz, swój, własny" :-D
[b]Kevina. Też kaleka ale swój własny[/b].
17 grudnia 2014, 16:42 [cytuj]
Nie mogłem się powstrzymać :mrgreen:
"Mortis" powiedział/a:
Potrzebuje kogos kto ma w orange, zadzwonilbym do niego , ta osoba podstawila by tel pod tv i sluchalbym sobie :-) bo w pracy bede
2 stycznia 2015, 01:31 [cytuj]
"Mila" powiedział/a:
Chcesz zostac nasza culé u nogi?
4 stycznia 2015, 14:11 [cytuj]
"Martinek" powiedział/a:
[quote="[color=black]Siwy:[/color]"]Ja nie chcę żadnych Brazylijczyków, Armeńczyków, Franzuców z Afrykańskimi korzeniami i innych cudów na kiju. Chce piłkarzy głównie z Niemiec i Europy Środkowej (Holandia, Belgia).
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/67/Bundesarchiv_Bild_102-17049,_Joseph_Goebbels_spricht.jpg/200px-Bundesarchiv_Bild_102-17049,_Joseph_Goebbels_spricht.jpg" alt="upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/67/Bundesarchiv_Bild_102-17049,_Joseph_Goebbels_spricht.jpg/200px-Bundesarchiv_Bild_102-17049,_Joseph_Goebbels_spricht.jpg" width="98%">
[color=black]Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. ;-)[/color][/quote]
Ja też się nie mogłem powstrzymać i wklejam w odpowiedni dział.
A na deser:
"Siwy" powiedział/a:
do tego dochodzi bariera języczna którą nie każdy potrafi pokonać
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/67/Bundesarchiv_Bild_102-17049,_Joseph_Goebbels_spricht.jpg/200px-Bundesarchiv_Bild_102-17049,_Joseph_Goebbels_spricht.jpg[/img]
[color=black]Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. ;-)[/color]
6 stycznia 2015, 18:26 [cytuj]
Jakiś problem czarnuchu? :-D
Jakiś problem czarnuchu? :-D
6 stycznia 2015, 22:37 [cytuj]
Ja nie mam języcznych problemów :-P
Ja nie mam języcznych problemów :-P
6 stycznia 2015, 22:57 [cytuj]
Moi aryjscy bracia już cię namierzają. 8-)
Moi aryjscy bracia już cię namierzają. 8-)