[quote]Co ma Gundo do Roberta przecież to dwaj różni gracze z innymi pozycjami :-S[/quote]
"Tooommeeek" powiedział/a:[quote="Murzyn"]Temat o Judaszu, a tu orgazmy, zdrady małżeńskie i handel żywym towarem:lol:
[quote]H(u)jto, ewentualnie Hejt toNawet trafione.[/quote]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:[quote="Tooommeeek"][quote="Murzyn"]Temat o Judaszu, a tu orgazmy, zdrady małżeńskie i handel żywym towarem:lol:
Nie moge z tego komentarza Lexy"Lexy" powiedział/a:Ale tym roku pograli?my o miesi?c d?u?ej o mistrzostwo ni? ostatnio, wtedy ju? chyba w listopadzie by?o pozamiatane.
"szach29" powiedział/a:prosze mi powiedzieć czy w którymkolwiek meczu Lewy zagrał dobrze ja nie prypominam tak naprawde grę robi Reus albo Miki czasem Kuba inni to padaka cofnięcie mikiego na 8 to bzdura czy ktokolwiek widział jak on gra 8 więc proszę nie wypowiadać sie bo ja widziałem i zle gra na 8 wszyscy sie znacie na pilce jak ...
"MultiPaczus" powiedział/a:Rzekłbym Szach mat
Ba dum Tsss...
[quote="MultiPaczus"]Rzekłbym Szach mat
Ba dum Tsss...
"MultiPaczus" powiedział/a:Pisz z szacunkiem albo bez.
"szach29" powiedział/a:ok ide spać muszę jutro do roboty iść nie tak jak inni forumowicze
[quote]Johnny , 13 stycznia 2014; 17:16:
Z tego co widzialem jak gra to chlopak moze byc potrafi strzelac obyma nogamii strzelac z dystansu tez potrafi [/quote]
"GotzePL" powiedział/a:Za?o?e si? ?e nawet Suarez u nas nie strzela? by tylu bramek co w BPL ... na 100%
"Ruhrclub na stronie" powiedział/a:Zorc bierz sie do roboty i do piatku w bvb ma byc volland frajeru jeden leniu zasrany.
"Volverin" powiedział/a:[quote="Neo"]Focha strzelil, ja się nie dziwie. Najpierw Jogi, teraz Klopp....
"meksyk106" powiedział/a:Dla mnie to Friedrich już jest bardzo bliski poziomu Hummelsa, napewno lepszy od Subo.
"13" powiedział/a:[quote="meksyk106"]Dla mnie to Friedrich już jest bardzo bliski poziomu Hummelsa, napewno lepszy od Subo.
Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.
STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+
Drużyna | M | Z | R | P | PKT |
1. Bayern Monachium | 5 | 4 | 1 | 0 | 13 |
2. Eintracht Frankfurt | 5 | 4 | 0 | 1 | 12 |
3. RB Lipsk | 5 | 3 | 2 | 0 | 11 |
4. Bayer Leverkusen | 5 | 3 | 1 | 1 | 10 |
5. Borussia Dortmund | 5 | 3 | 1 | 1 | 10 |
6. 1. FC Heidenheim | 5 | 3 | 0 | 2 | 9 |
7. SC Freiburg | 5 | 3 | 0 | 2 | 9 |
8. VfB Stuttgart | 5 | 2 | 2 | 1 | 8 |
9. Union Berlin | 5 | 2 | 2 | 1 | 8 |
10. Werder Brema | 5 | 2 | 2 | 1 | 8 |
11. Borussia Mönchengladbach | 5 | 2 | 0 | 3 | 6 |