"Murzyn" powiedział/a:Chodz? s?uchy, ?e w ko?ciele M. Sammer podmieni? akt ?lubu na umow? z FCB, a nic nie?wiadomy pan m?ody to podpisa?. Panna m?oda si?? rzeczy równie?.
"KubaN" powiedział/a:Murzyn, nie wygaszone, wi?c nie wiem, czy robisz sobie jaja. Ale to by by?o nienormalne.
[quote="KubaN"]Murzyn, nie wygaszone, wi?c nie wiem, czy robisz sobie jaja. Ale to by by?o nienormalne.
Hah dokładnie, tez to zauważyłem i napisałem w innym temacie"Krysti" powiedział/a:Ogólnie kolega KubaN, bardzo się przejął rolą strażnika wygaszania, chyba za bardzo..
"mac92bvb" powiedział/a:Jakich piłkarzy mieliśmy teraz, a jakich mamy teraz?
Może nie za bardzo pasuje do tematu, ale w sumie nie bardzo wiem gdzie takie coś wrzucić... Jak widzę takie wypowiedzi to się zastanawiam co się dzieje z ludźmi i z poziomem komentarzy na stronie. Często na głównej pojawiają się takie "kfiatki"?"adam_forever1909" powiedział/a:Frajerny to banda pedałów ładują się w zada po każdym meczu
Dlatego od jakiegoś czasu olewam praktycznie wszystkie komentarze pod newsami."qbar85" powiedział/a:Jak widzę takie wypowiedzi to się zastanawiam co się dzieje z ludźmi i z poziomem komentarzy na stronie.
[quote]@Lexy jak widać zjadłeś wszystkie rozumy. Wiesz dokładnie co, jak i gdzie było...takich jak Ty powinno się złapać, dokładnie opowiedzieć jak było, kto zawinił, a widząc wtedy Twoją durną minę, ze nie miałeś racji i pewnie przy okazji debilne "he he" - wjeby. Żebyś w przyszłości nie trollował. HITem powinno być Twoje stwierdzenie, że Lewy nagle zaczął wymiatać...bo przecież król strzelców w 2 sezonach (ostatnio prawie, ale o 1 bramkę i 30 sekund meczu) to tak NAGLE się działo. Lewy nie da się lubić jako człowiek, ale takich jak Ty powionno się odcinać od neta albo usypiać.[/quote]
Przy okazji wymyślił nową jednostkę czasu. Uwaga, przed państwem bramkosekunda"niszczyciel" powiedział/a:ostatnio prawie, ale o 1 bramkę i 30 sekund meczu
[quote]gdy zaczal wymiatac nagle zrobilo sie za pozno na przedluzeniePrzecinek przed nagle i durnego komentarza niszczyciela by nie było. Chociaz i tak nie wiem jak mozna było to tak zinterpretować[/quote]
Spodobała mi się szybka zmiana tematu"bvbipsgthebest" powiedział/a:kurde sorry jestem nowy a po za tym cieszylbym sie gdyby hulk powrocil do porto
"Krysti" powiedział/a:Ja widziałem jak Lewy biegał w przerwie meczu w stroju Bayernu i tańczył kankana przed ich sektorem...
"Volverin" powiedział/a:Brakowa?o mi Tomka mimo wszystko.:-P
[quote]Jeżeli Gundogan dalej będzie tak się rozwijał, to Robert może sobie iść do bajernu.Komentarz użytkownika Nole.[/quote]
Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.
STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+
Drużyna | M | Z | R | P | PKT |
1. Bayern Monachium | 5 | 4 | 1 | 0 | 13 |
2. Eintracht Frankfurt | 5 | 4 | 0 | 1 | 12 |
3. RB Lipsk | 5 | 3 | 2 | 0 | 11 |
4. Bayer Leverkusen | 5 | 3 | 1 | 1 | 10 |
5. Borussia Dortmund | 5 | 3 | 1 | 1 | 10 |
6. 1. FC Heidenheim | 5 | 3 | 0 | 2 | 9 |
7. SC Freiburg | 5 | 3 | 0 | 2 | 9 |
8. VfB Stuttgart | 5 | 2 | 2 | 1 | 8 |
9. Union Berlin | 5 | 2 | 2 | 1 | 8 |
10. Werder Brema | 5 | 2 | 2 | 1 | 8 |
11. Borussia Mönchengladbach | 5 | 2 | 0 | 3 | 6 |