Forum dyskusyjne
3 czerwca 2013, 23:50 [cytuj]
Może sam król Wilhelm, król raczej jest "poważnym" źródłem.
Może sam król Wilhelm, król raczej jest "poważnym" źródłem.
8 czerwca 2013, 21:58 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
Chodz± s³uchy, ¿e w ko¶ciele M. Sammer podmieni³ akt ¶lubu na umowê z FCB, a nic nie¶wiadomy pan m³ody to podpisa³. Panna m³oda si³± rzeczy równie¿.
"KubaN" powiedział/a:
Murzyn, nie wygaszone, wiêc nie wiem, czy robisz sobie jaja. Ale to by by³o nienormalne.
[quote="KubaN"]Murzyn, nie wygaszone, wiêc nie wiem, czy robisz sobie jaja. Ale to by by³o nienormalne.
8 czerwca 2013, 21:59 [cytuj]
:mrgreen: Murzyn zwykle wygasza ;-)
:mrgreen: Murzyn zwykle wygasza ;-)
8 czerwca 2013, 22:09 [cytuj]
No wygasza ale to bylo akurat chyba oczywiste
No wygasza ale to bylo akurat chyba oczywiste :D
8 czerwca 2013, 22:55 [cytuj]
Ogólnie kolega KubaN, bardzo się przejął rolą strażnika wygaszania, chyba za bardzo.. :-P
Ogólnie kolega [b]KubaN[/b], bardzo się przejął rolą strażnika wygaszania, chyba za bardzo.. :-P
8 czerwca 2013, 23:12 [cytuj]
"Krysti" powiedział/a:
Ogólnie kolega KubaN, bardzo się przejął rolą strażnika wygaszania, chyba za bardzo..
Hah dokładnie, tez to zauważyłem i napisałem w innym temacie :-)
Hah dokładnie, tez to zauważyłem i napisałem w innym temacie :-)
12 czerwca 2013, 14:35 [cytuj]
Pytanie od maca:
"mac92bvb" powiedział/a:
Jakich piłkarzy mieliśmy teraz, a jakich mamy teraz?
7 lipca 2013, 21:34 [cytuj]
Cała wypowiedź jednego z użytkowników pod newsem "Klopp: Rotacja jest konieczna"
"adam_forever1909" powiedział/a:
Frajerny to banda pedałów ładują się w zada po każdym meczu
Może nie za bardzo pasuje do tematu, ale w sumie nie bardzo wiem gdzie takie coś wrzucić... Jak widzę takie wypowiedzi to się zastanawiam co się dzieje z ludźmi i z poziomem komentarzy na stronie. Często na głównej pojawiają się takie "kfiatki"?
Może nie za bardzo pasuje do tematu, ale w sumie nie bardzo wiem gdzie takie coś wrzucić... Jak widzę takie wypowiedzi to się zastanawiam co się dzieje z ludźmi i z poziomem komentarzy na stronie. Często na głównej pojawiają się takie "kfiatki"?
7 lipca 2013, 22:29 [cytuj]
"qbar85" powiedział/a:
Jak widzę takie wypowiedzi to się zastanawiam co się dzieje z ludźmi i z poziomem komentarzy na stronie.
Dlatego od jakiegoś czasu olewam praktycznie wszystkie komentarze pod newsami. ;-)
Dlatego od jakiegoś czasu olewam praktycznie wszystkie komentarze pod newsami. ;-)
7 lipca 2013, 22:43 [cytuj]
A ja wrecz przeciwnie. Lubie sobie cos od czasu do czasu skasowac i strzelic malego bana ;p
A ja wrecz przeciwnie. Lubie sobie cos od czasu do czasu skasowac i strzelic malego bana ;p
11 lipca 2013, 20:24 [cytuj]
Na stronie głównej pod artykułem "Kadra Borussii skompletowana" wywiązała się ponownie dyskusja dotycząca zasług Lewego dla BVB, jego 'śmiesznych" zarobków, itd.. Każdy chyba wie o co chodzi. :lol:
Jeden z komentarzy zwrócił szczególnie moją uwagę.
@Niszczyciel z lekka nawrzucał Lexy'emu.
[quote]@Lexy jak widać zjadłeś wszystkie rozumy. Wiesz dokładnie co, jak i gdzie było...takich jak Ty powinno się złapać, dokładnie opowiedzieć jak było, kto zawinił, a widząc wtedy Twoją durną minę, ze nie miałeś racji i pewnie przy okazji debilne "he he" - wjeby. Żebyś w przyszłości nie trollował. HITem powinno być Twoje stwierdzenie, że Lewy nagle zaczął wymiatać...bo przecież król strzelców w 2 sezonach (ostatnio prawie, ale o 1 bramkę i 30 sekund meczu) to tak NAGLE się działo. Lewy nie da się lubić jako człowiek, ale takich jak Ty powionno się odcinać od neta albo usypiać.[/quote]

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ09-Iw27qPhoKzNbk71umNxh-WzHxa7bCtxk7kUOCbU7Ru7bSzVg" alt="https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ09-Iw27qPhoKzNbk71umNxh-WzHxa7bCtxk7kUOCbU7Ru7bSzVg" width="98%">

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ09-Iw27qPhoKzNbk71umNxh-WzHxa7bCtxk7kUOCbU7Ru7bSzVg[/img]
11 lipca 2013, 20:30 [cytuj]
"niszczyciel" powiedział/a:
ostatnio prawie, ale o 1 bramkę i 30 sekund meczu
Przy okazji wymyślił nową jednostkę czasu. Uwaga, przed państwem bramkosekunda :idea:
Przy okazji wymyślił nową jednostkę czasu. Uwaga, przed państwem bramkosekunda :idea:
11 lipca 2013, 20:34 [cytuj]
Przy okazji nie potrafi też czytać, bo Lexy nie napisał, że Lewy zaczął "nagle" dobrze grać, słowo "nagle" zostało użyte w kompletnie innym kontekście. ;-)
Przy okazji nie potrafi też czytać, bo Lexy nie napisał, że Lewy zaczął "nagle" dobrze grać, słowo "nagle" zostało użyte w kompletnie innym kontekście. ;-)
11 lipca 2013, 20:53 [cytuj]
[quote]gdy zaczal wymiatac nagle zrobilo sie za pozno na przedluzenie[/quote]
Przecinek przed nagle i durnego komentarza niszczyciela by nie było. Chociaz i tak nie wiem jak mozna było to tak zinterpretować :roll:
Przecinek przed nagle i durnego komentarza niszczyciela by nie było. Chociaz i tak nie wiem jak mozna było to tak zinterpretować :roll:
12 lipca 2013, 09:47 [cytuj]
Ja nawet tych głupot na stronie nie czytam.
Ja nawet tych głupot na stronie nie czytam.
21 lipca 2013, 17:26 [cytuj]
Nie jest to może wielka wpadka, kfiatek czy coś ale... po prostu wywołało to u mnie uśmiech :-D
"bvbipsgthebest" powiedział/a:
kurde sorry jestem nowy a po za tym cieszylbym sie gdyby hulk powrocil do porto
Spodobała mi się szybka zmiana tematu :-P
Bez urazy oczywiście :->
Spodobała mi się szybka zmiana tematu :-P
Bez urazy oczywiście :->
28 lipca 2013, 19:43 [cytuj]
Tak a propos meczu o Superpuchar i sagi z Lewandowskim:
"Krysti" powiedział/a:
Ja widziałem jak Lewy biegał w przerwie meczu w stroju Bayernu i tańczył kankana przed ich sektorem...
29 lipca 2013, 17:32 [cytuj]
Ale milo :-)
"Volverin" powiedział/a:
Brakowa³o mi Tomka mimo wszystko. :-P
31 lipca 2013, 16:28 [cytuj]
Widzę Lau tak się przejął swoimi obowiązkami, że sam wymierza sobie sprawiedliwość. Takich ludzi nam potrzeba.

http://img32.imageshack.us/img32/9171/1fsc.jpg" alt="http://img32.imageshack.us/img32/9171/1fsc.jpg" width="98%">
Widzę Lau tak się przejął swoimi obowiązkami, że sam wymierza sobie sprawiedliwość. Takich ludzi nam potrzeba.

[img]http://img32.imageshack.us/img32/9171/1fsc.jpg[/img]
31 lipca 2013, 16:54 [cytuj]
[quote]Jeżeli Gundogan dalej będzie tak się rozwijał, to Robert może sobie iść do bajernu.[/quote]
Komentarz użytkownika Nole.
A tak nawiasem mówiąc jezeli Kevin się bedzie dalej tak rozwijac, to Weidenfeller moze konczyc kariere.
Komentarz użytkownika Nole.
A tak nawiasem mówiąc jezeli Kevin się bedzie dalej tak rozwijac, to Weidenfeller moze konczyc kariere.