Forum dyskusyjne
28 września 2012, 18:10 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
Laurent napisał/a:
Najgorsze jest to, że my nie mamy kim zastąpić Wajde...
Proponuję Agnieszkę Holland.
30 września 2012, 10:22 [cytuj]
wymiatacze122 , 29 września 2012; 22:15:[quote]ale co mjy sie dziwimy my nie mamy zabardzo zastepcy za lewego niestety i lepiej mudlmy sie zeby mu nic nie było bo kto wtedy bedzie grał scheiber ktury przec cały mecz może dotknoł 20 razy piłki ale nie zrobił zadnej sytuacji[/quote]
2 października 2012, 19:39 [cytuj]
Lau w temacie o Sahinie
"Laurent" powiedział/a:
U Gundo taki poziom to codzienność :-P
2 października 2012, 19:42 [cytuj]
No troszeczkę przesadził
No troszeczkę przesadził:D
2 października 2012, 19:48 [cytuj]
Nie przesadził. Gundo jest niesamowicie utalentowanym zawodnikiem, w każdym meczu popisuje się świetnymi podaniami, jakimś odważnym rajdem czy strzałem. Bardzo wszechstronny zawodnik, bardziej dynamiczny od Sahina. Chociaż to niekoniecznie musi być zaleta na pozycji defensywnego pomocnika.
Nie przesadził. Gundo jest niesamowicie utalentowanym zawodnikiem, w każdym meczu popisuje się świetnymi podaniami, jakimś odważnym rajdem czy strzałem. Bardzo wszechstronny zawodnik, bardziej dynamiczny od Sahina. Chociaż to niekoniecznie musi być zaleta na pozycji defensywnego pomocnika.
2 października 2012, 20:05 [cytuj]
Tylko, że Sahin w formie jest co najmniej tak samo dobry jak Gundo [ a moim zdaniem o wiele lepszy], któremu dosyć często zdarzają sie slabe mecze.
Tylko, że Sahin w formie jest co najmniej tak samo dobry jak Gundo [ a moim zdaniem o wiele lepszy], któremu dosyć często zdarzają sie slabe mecze.
2 października 2012, 20:08 [cytuj]
1. Gundo jest młodszy o 2 lata.
2. Wbił się do składu dopiero na wiosnę, teraz zaczyna się jego drugi sezon.
3. Sahin potrzebował dwóch lat pod okiem Kloppa, żeby dopiero w trzecim, mistrzowskim sezonie, pokazać najwyższy poziom.
1. Gundo jest młodszy o 2 lata.
2. Wbił się do składu dopiero na wiosnę, teraz zaczyna się jego drugi sezon.
3. Sahin potrzebował dwóch lat pod okiem Kloppa, żeby dopiero w trzecim, mistrzowskim sezonie, pokazać najwyższy poziom.
3 października 2012, 23:02 [cytuj]
"BarDOsz" powiedział/a:
Dzisiaj Sven zjadł Toure razem z jajami na śniadanie...
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
4 października 2012, 01:17 [cytuj]
Hahahah :lol:
Hahahah :lol:
7 października 2012, 11:20 [cytuj]
Tomek zmiażdzył :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[quote]Wiecie co, jak tak sobie mysle... Defensywnych/srodkowych pomocnikow widze powiedzmy tak, jakby reprezentowali jakas przestrzen umiejetnosci, powiedzmy jest cos takiego:
ODBIÓR-----------------------WYPOŚRODKOWANE UM.-------------------------ROZEGRANIE
........................^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^........................................ - Kehl
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^............................................................................... - Bender
................................................^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^...... - Gundo
......................^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ - Sahin [/quote]
7 października 2012, 14:49 [cytuj]
Bender rozgrywa gorzej niż Kehl? :mrgreen: Faktycznie zmiażdżył
Bender rozgrywa gorzej niż Kehl? :mrgreen: Faktycznie zmiażdżył
7 października 2012, 15:11 [cytuj]
To sie nadaje bardziej do śmieszne niz do kwiatkuf, chociaz ten wykres wcale taki mylny nie jest. Na pewno ciekawy pomysł
To sie nadaje bardziej do śmieszne niz do kwiatkuf, chociaz ten wykres wcale taki mylny nie jest. Na pewno ciekawy pomysł:D
7 października 2012, 18:33 [cytuj]
Nie wiem czy to pasuje do Kfiatkuf ale Lau zniszczył :mrgreen:
[quote]tym bardziej dziwi mnie dzis Kevin, nam trzeba elementu zaskoczenia a Kevin robi zaskoczenie jak przyjmie piłke dobrze[/quote]
7 października 2012, 20:30 [cytuj]
Mbuti
[quote]Czasami jak Kevin podawał do Goetze, to myślałem, że Mario podejdzie i mu przypierdoli.[/quote]
rozwaliło mnie to
rozwaliło mnie to :D
7 października 2012, 20:31 [cytuj]
hahahahhah dobre
hahahahhah dobre :)
7 października 2012, 21:06 [cytuj]
Nie, nie i jeszcze raz nie. Rozumiem, że 60% Polaków nie czyta książek, ale tekst złożony z kilku słów nie powinien stwarzać problemów. Gdzie umieszczać śmieszne cytaty jest napisane w podtytułach "kfiatków" czy w samym tytule "najlepszych komentarzy".
Jeszcze raz:
- śmieszne i dziwne posty z forum BVB, na którym się znajdujemy wklejać do KFIATKÓW
- śmieszne i dziwne posty z sieci (czyli wyłączając forum) wklejać do NAJLEPSZYCH KOMENTARZY Z SIECI
- śmieszne filmiki, obrazki, kawały, historie do ŚMIESZNYCH RZECZY
Jak tak dalej pójdzie to będę zmuszony założyć temat pomocniczy z rozrysowanym w paintcie schematem umieszczania komentarzy.
Te posty powyżej przenoszę ze "Śmiesznych rzeczy".
Nie, nie i jeszcze raz nie. Rozumiem, że 60% Polaków nie czyta książek, ale tekst złożony z kilku słów nie powinien stwarzać problemów. Gdzie umieszczać śmieszne cytaty jest napisane w podtytułach "kfiatków" czy w samym tytule "najlepszych komentarzy".
Jeszcze raz:
- śmieszne i dziwne posty [b]z forum BVB[/b], na którym się znajdujemy wklejać do KFIATKÓW
- śmieszne i dziwne posty [b]z sieci[/b] (czyli wyłączając forum) wklejać do NAJLEPSZYCH KOMENTARZY Z SIECI
- śmieszne filmiki, obrazki, kawały, historie do ŚMIESZNYCH RZECZY
Jak tak dalej pójdzie to będę zmuszony założyć temat pomocniczy z rozrysowanym w paintcie schematem umieszczania komentarzy.
Te posty powyżej przenoszę ze "Śmiesznych rzeczy".
9 października 2012, 16:42 [cytuj]
Pod wypowiedzią Lewego o meczu z Schalke
[quote]bulibastan , 8 października 2012; 17:44:
O komplet punktów może być ciężko, ale 3p możemy łatwo zdobyć[/quote]
24 października 2012, 23:44 [cytuj]
Prorocy jacy?
[quote] jax, 24.10.2012 20:25;
BVB wygra 2:1
olaBVB, 24.10.2012 20:23;
jak wygramy to serwery padn?[/quote]
7 listopada 2012, 20:03 [cytuj]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
Ludzie, prosz? Was, dbajcie czasem o jako tak? etyk? wypowiedzi
i caly post poswiecony eSTEtyce :lol: :-)
i caly post poswiecony eSTEtyce :lol: :-)
8 listopada 2012, 09:12 [cytuj]
Ale.. ja tu nie widzę niczego do śmiechu. Jest takie pojęcie i to bardzo zresztą mądre.
Ale.. ja tu nie widzę niczego do śmiechu. Jest takie pojęcie i to bardzo zresztą mądre.