Forum dyskusyjne
8 maja 2012, 12:19 [cytuj]
borussia.com.pl/news/Ocen-postawe-zawodnikow-w-meczu-z-Freiburgiem-7380
Nawet trochę mnie rozbawiły te komentarze.
Propozycja użytkownika FranQ94 zdecydowanie najlepsza.
http://www.borussia.com.pl/news/Ocen-postawe-zawodnikow-w-meczu-z-Freiburgiem-7380
Nawet trochę mnie rozbawiły te komentarze.
Propozycja użytkownika FranQ94 zdecydowanie najlepsza.
8 maja 2012, 12:35 [cytuj]
Haha, padłem i do teraz wstać nie mogę :lol: :lol:
Haha, padłem i do teraz wstać nie mogę :lol: :lol:
8 maja 2012, 14:59 [cytuj]
Haha xD. Dobre ^ . No tak widać ,że co niektórzy są nie oswojeni jeszcze ze stroną
xD.
Haha xD. Dobre ^ . No tak widać ,że co niektórzy są nie oswojeni jeszcze ze stroną :D xD.
18 maja 2012, 15:40 [cytuj]
"dudi0909" powiedział/a:
seokazal niewpae
Wiem że nie powinienem, ale nie mogę się powstrzymać.
aśnaebaem
Wiem że nie powinienem, ale nie mogę się powstrzymać.
aśnaebaem
8 sierpnia 2012, 15:04 [cytuj]
Coś z głównej, co wpadło mi w oko :-)
"bollywars" powiedział/a:
Widzów jak na ekstraklasie

Szkoda że Borussia nie leży w Polsce;/
8 sierpnia 2012, 15:31 [cytuj]
Coś pięknego :lol:
Coś pięknego :lol:
9 sierpnia 2012, 09:22 [cytuj]
"bollywars" powiedział/a:
Widzów jak na ekstraklasie

Szkoda że Borussia nie leży w Polsce;/
Padłem i nie mogę wstać! HAHAHA
Padłem i nie mogę wstać! HAHAHA
22 sierpnia 2012, 12:41 [cytuj]
"Lexy" powiedział/a:
Oliver jak na razie mnie nie przekonywał w sparingach ani w obronie ani w ataku ... oby Piszczek zdąrzył.
Przepraszam Lexy, tak wyszło. :-P
Przepraszam Lexy, tak wyszło. :-P
22 sierpnia 2012, 12:54 [cytuj]
Hah , już poprawiłem. Na moje usprawiedliwienie mam że tylko tutaj używam pisanego języka polskiego, wyszedłem z wprawy :-)
Hah , już poprawiłem. Na moje usprawiedliwienie mam że tylko tutaj używam pisanego języka polskiego, wyszedłem z wprawy :-)
31 sierpnia 2012, 00:24 [cytuj]
[quote]ebiosiem , 30 sierpnia 2012; 21:14:
B?dziemy walczy? ....ale z city i realem b?dzie ci??ko .. wa?ne ?eby powalczy? mamy wspania?ych zawodników nasz? trójke ...jak wyjdziemy z grópy b?dziemy wielcy...trzymajmy kciuki...musimy wygra? z ajaxem na wyje?dzie i u siebie ..wtedy awans do ?wier? fina?u b?dzie mo?liwy...jak wygramy z realem to b?dziemy wielcy....BORRUUUUUUUUUSJA[/quote]
31 sierpnia 2012, 03:08 [cytuj]
borussia.com.pl/profil/3440/ebiosiem
Rocznik, klub i zawodnik mówią same za siebie. 12 letni sezonowiec z Barcelony, podniecający sie na maksa Messim, interesujący się BVB ze względu na Polaków. Hm...
http://www.borussia.com.pl/profil/3440/ebiosiem
Rocznik, klub i zawodnik mówią same za siebie. 12 letni sezonowiec z Barcelony, podniecający sie na maksa Messim, interesujący się BVB ze względu na Polaków. Hm...
31 sierpnia 2012, 03:20 [cytuj]
Ech.... Aż się prosi, żeby zbanować, ale dziecku się przykro zrobi
Ech.... Aż się prosi, żeby zbanować, ale dziecku się przykro zrobi :D
31 sierpnia 2012, 05:29 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Ech.... Aż się prosi, żeby zbanować, ale dziecku się przykro zrobi

Właśnie ze względu na wiek, apeluję o zaniechanie podobnych środków. Znalazłoby się paru dużo starszych baranów do zba(ra)nowania.
Właśnie ze względu na wiek, apeluję o zaniechanie podobnych środków. Znalazłoby się paru dużo starszych baranów do zba(ra)nowania.
31 sierpnia 2012, 16:35 [cytuj]
a moze pokocha ten klub dzieki polakom i zacznie sie jego przygoda na wyjazdy z SIP? nic zlego nie zrobil nie skreslajcie go , w jego wieku tez zawsze uwielbialem najlepszych na swiecie proste :lol:
a moze pokocha ten klub dzieki polakom i zacznie sie jego przygoda na wyjazdy z SIP? nic zlego nie zrobil nie skreslajcie go , w jego wieku tez zawsze uwielbialem najlepszych na swiecie proste :lol:
31 sierpnia 2012, 17:03 [cytuj]
Nikt go nie skresla i nikt go nie banuje, wkleilem komentarz bo jest zabawny :-)
Nikt go nie skresla i nikt go nie banuje, wkleilem komentarz bo jest zabawny :-)
16 września 2012, 19:07 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
[quote="Siwy"] trzeba być skurczysynem aby się czegoś dorobić
To juz rozumiem Twoj styl pisania na forum w celu wyrobienia sobie marki
[/quote]
To juz rozumiem Twoj styl pisania na forum w celu wyrobienia sobie marki:D
16 września 2012, 21:19 [cytuj]
HA-HA-HA! Ale śmieszne.... :roll:
HA-HA-HA! Ale śmieszne.... :roll:
16 września 2012, 22:18 [cytuj]
Własnie śmieszne :mrgreen:
Własnie śmieszne :mrgreen:
20 września 2012, 17:28 [cytuj]
"Zenden" powiedział/a:
Je?li BVB chce uczy ma? Lewego u siebie powinni zaoferowa? wi?ksze wynagrodzenie
21 września 2012, 06:04 [cytuj]
To co się czyta na portalach sportowych doskonale się nadaje do tego tematu. dominują tam gimbusy o IQ kaktusa wypisujący przeróżne bzdury z rażącymi błędami ortograficznymi do tego stopnia, że ostatnio przestałem w ogóle je czytać. Dlatego nie/stety nic nie wkleję
To co się czyta na portalach sportowych doskonale się nadaje do tego tematu. dominują tam gimbusy o IQ kaktusa wypisujący przeróżne bzdury z rażącymi błędami ortograficznymi do tego stopnia, że ostatnio przestałem w ogóle je czytać. Dlatego nie/stety nic nie wkleję :]