Forum dyskusyjne
17 czerwca 2009, 15:46 [cytuj]
Niby poprawiłeś, a jednak nie do końca :-P
18 czerwca 2009, 01:23 [cytuj]
hehe dokładnie :-P zrobić kfiatka w kfiatku.. bezcenne :-D :lol:
hehe dokładnie :-P zrobić kfiatka w kfiatku.. bezcenne :-D :lol:
18 czerwca 2009, 08:36 [cytuj]
"qbar85" powiedział/a:
jak nie do końca;p? już jest dobrze
jak nie do końca;p? już jest dobrze:D
18 czerwca 2009, 09:31 [cytuj]
Weide próbuj dalej. może Ci się uda :-P
Weide próbuj dalej. może Ci się uda :-P
18 czerwca 2009, 09:32 [cytuj]
Jest dobrze;D wiedzialem o tym od dawna
Jest dobrze;D wiedzialem o tym od dawna:D
19 czerwca 2009, 18:21 [cytuj]
hehe weide nie pogrążaj się :-P jeśli piszemy,że jest dalej coś nie tak to musisz się bardziej przypatrzeć swojemu postowi :-D
hehe weide nie pogrążaj się :-P jeśli piszemy,że jest dalej coś nie tak to musisz się bardziej przypatrzeć swojemu postowi :-D
30 stycznia 2010, 20:46 [cytuj]
hehe jak coś spotkacie śmiesznego to wrzucajcie, bo fajnie z tematu można było się pośmiać, a już sam zapomniałem o jego istnieniu.
hehe jak coś spotkacie śmiesznego to wrzucajcie, bo fajnie z tematu można było się pośmiać, a już sam zapomniałem o jego istnieniu.
31 stycznia 2010, 18:11 [cytuj]
skoro już odkopałeś ten temat to ja zacytuje tekst z shoutboxa na stronie głównej :-D
co prawda nie jest to "kfiatek" ale rozwaliło mnie to hasło :lol:
"bastek27" powiedział/a:
grucha należy do tych ludzi którzy rano przed lustrem spiewają: "Znowu w życiu mi ne wyszło..."
31 stycznia 2010, 18:29 [cytuj]
Nieświadomość..
[quote]Tom7, 31.01.2010 18:19: i najlepiej zeby juz byl Romek bo zierdzo sobie rady nie daje a tak w ogole do kiedy bedzie leczyc kontuzje romek
Tom7, 31.01.2010 18:19: tam mialo byc zigler tylko cos mi klawiuje ;p
Tom7, 31.01.2010 18:20: klawiatura szwankuje [/quote]
31 stycznia 2010, 18:46 [cytuj]
eee tych błędów to bym do kfiatków nie zaliczał bo to ewidentnie wina naszej stronki :-/ i każdemu co chwile urywa słowa w trakcie pisania itd :-/
eee tych błędów to bym do kfiatków nie zaliczał bo to ewidentnie wina naszej stronki :-/ i każdemu co chwile urywa słowa w trakcie pisania itd :-/
31 stycznia 2010, 19:00 [cytuj]
Przeglądałem ostatnio nieaktywne tematy i znalazłem coś takiego:
"Lukas" powiedział/a:
Co tu duzo mówic, popieram moich przedmówców więc niestety ale Twój pomysł nie wypali.
Odpowiedź Lukasa na pytanie czy warto stworzyć stronę o Kubie Błaszczykowskim. :-)
Odpowiedź Lukasa na pytanie czy warto stworzyć stronę o Kubie Błaszczykowskim. :-)
1 lutego 2010, 17:23 [cytuj]
[quote]RickenZMazowsza, 01.02.2010 13:18: Myślałem że w Siedlcach nie ma fanów BVB, miłe rozczarowanie[/quote]
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
1 lutego 2010, 17:43 [cytuj]
hehehehe no to grubo pojechał :lol: :lol: :lol:
hehehehe no to grubo pojechał :lol: :lol: :lol:
1 lutego 2010, 17:58 [cytuj]
Niestety tego idiotycznego zwrotu używa coraz więcej ludzi...
Niestety tego idiotycznego zwrotu używa coraz więcej ludzi...
1 lutego 2010, 18:09 [cytuj]
"Bikerbex" powiedział/a:
Ahhh zagrali bardzoooo kiepsko... Nie spodziewalem sie tego.. Sahin zagrał slabo, ale wiadomo ma prawo, nie mial dnia dzis do gry. Valdez no zaskoczyl mnie bo zagral tak wmiare, a o Grosskreutz hmm o dziwo zagral dobrze. Ale mniejsza z tym, zawiodlem sie na dzisiejszym meczu... Oby tak za Tydzien nie zagrali bo to bedzie juz powoli kleska, jak marza o utrzymaniu sie w TOP5 to niech graja jak grali dawniej.
Bikerbex, piję pierwsze piwko i już mi zagrało :-P
Bikerbex, piję pierwsze piwko i już mi zagrało :-P
1 lutego 2010, 20:16 [cytuj]
[quote]roland71 01.02.2010; 18:19
KUBA MA ADDUKTOREN PROBLEMY [...] !!!!!! [/quote]
:-P
:-P
2 lipca 2010, 13:23 [cytuj]
hehe postanowiłem odkopać temat bo Weide ostatnio szaleje :-P Trzeba chłopaka zmotywować do czytania wiadomości przed wysłaniem hehe :-P
"Weidenfeller" powiedział/a:
Wiadomo,że im lepiej tym szybciej...
To było odnośnie transferu Valdeza i kupna kogoś w jego miejsce :-P :lol:
To było odnośnie transferu Valdeza i kupna kogoś w jego miejsce :-P :lol:
7 lipca 2010, 23:01 [cytuj]
kfiatek z.. NK ze stronki Tomka Bo :-) :-P
Nie mogłem się powstrzymać bo tam jest ich dużo od różnych kibiców S04 :-P
Ale postanowiłem wkleić akurat ten bo nie wytrzymałem z paru powodów ze śmiechu.. :lol:
[quote]robimy pake nie do zaczymania [/quote]
rzekł kibic schalke.. :lol: nooo.. taką pakę mogą sobie robić hehehe :lol:
rzekł kibic schalke.. :lol: nooo.. taką pakę mogą sobie robić hehehe :lol:
7 lipca 2010, 23:37 [cytuj]
Hmmm wejdź sobie na fanclub BVB na NK i tam też pełno tego typu kfiatków, które w większości stawiają fani mieszkający poza granicami Polski. No chyba, że ten kibic s04 nie był z Niemczech to bez kitu kaleka :-D
Hmmm wejdź sobie na fanclub BVB na NK i tam też pełno tego typu kfiatków, które w większości stawiają fani mieszkający poza granicami Polski. No chyba, że ten kibic s04 nie był z Niemczech to bez kitu kaleka :-D