Forum dyskusyjne
17 sierpnia 2008, 20:24 [cytuj]
Temat zerżnięty z PRPG.pl, ale mój ulubiony stamtąd. Ale że otwarcie nie mogło się odbyć bez czegoś wielkiego, więc czekałem, czekałem... i w końcu trafiłem na to:
">
"Wielki Inkwizytor Języka Polskiego, Cenzor-ciężarówka " powiedział/a:
wiecej napisze jak wr[size=200]u[/size]ce z Treningu
czyli wpadka givdafa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A mianowicie kfiatki, czyli wszystkie głupie przejęzyczenia, lapsusy, stylistyczne wszelkiego rodzaju potknięcia i wpadki dokonane przez nasze szanowne grono. - uwiecznione, by potomność miała z czego pobrechtać
czyli wpadka givdafa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A mianowicie kfiatki, czyli wszystkie głupie przejęzyczenia, lapsusy, stylistyczne wszelkiego rodzaju potknięcia i wpadki dokonane przez nasze szanowne grono. :D - uwiecznione, by potomność miała z czego pobrechtać :D
17 sierpnia 2008, 20:41 [cytuj]
Taa, na poprzednim forum w jego tytule widniał wielkimi literami napis: 'Forum kibibów BVB'. I to dość długo zanim ktoś się nie kapnął.
Taa, na poprzednim forum w jego tytule widniał wielkimi literami napis: 'Forum [b]kibibów[/b] BVB'. I to dość długo zanim ktoś się nie kapnął.
17 sierpnia 2008, 21:59 [cytuj]
hehe ale ja nie za bardzo rozumiem nazwy tematu :mrgreen:
Cenzor-ciężarówka - :lol: :mrgreen:
hehe ale ja nie za bardzo rozumiem nazwy tematu :mrgreen:
Cenzor-ciężarówka ;P - :lol: :mrgreen:
18 sierpnia 2008, 01:02 [cytuj]
oj wredni jesteście ;-) hehehe :mrgreen:
oj wredni jesteście ;-) hehehe :mrgreen:
18 sierpnia 2008, 18:16 [cytuj]
wredni, bo wredni (cenzor też zmieniając nazwę tematu ), ale za to wesoło
a więc kibibe wszystkich krajów, łączcie się
wredni, bo wredni (cenzor też zmieniając nazwę tematu ;P), ale za to wesoło ;P
a więc [b]kibibe[/b] wszystkich krajów, łączcie się :D
21 sierpnia 2008, 20:37 [cytuj]
"Tom7" powiedział/a:
Błaszczykowski juz podkreslal ze nie chce byc do konca w Dortmundzie a szkoda bo Frei powiedzial ze chce w Dortmundzie skonczyc swoja kariere
No cóż, logiczne
No cóż, logiczne :D
21 sierpnia 2008, 20:46 [cytuj]
Normalnie Złota Czcionka Forum Kibibów BVB
Składnia perfekcyjna.
A tak poza tym, to myślę, że do historii przeszła już wpadka Lukasa z tym Gradem.
Normalnie [i]Złota Czcionka Forum Kibibów BVB[/i]
Składnia perfekcyjna.
A tak poza tym, to myślę, że do historii przeszła już wpadka Lukasa z tym Gradem.
21 sierpnia 2008, 20:47 [cytuj]
Wrzuć, faktycznie, warto
Wrzuć, faktycznie, warto :D
21 sierpnia 2008, 20:50 [cytuj]
"Adek" powiedział/a:
Lukas napisal: Pogoda: 22 stopnie i Grad.
Oficjalna strona BVB: Wetter: heiter, 22 Grad. tlumaczac: pogodnie, 22 stopnie! A NIE ŻADEN GRAD !!! Grad to stopień!! Heiter -> pogodnie, wiec jak moze byc grad przy pogodnej pogodzie?
21 sierpnia 2008, 20:53 [cytuj]
I o to chodzi w tym blusie
Jeszcze się za jakiś czas zrobi wybór, głosowanie i tytuł Złoto-czarnoustego forumowicza
I o to chodzi w tym blusie :D:D:D
Jeszcze się za jakiś czas zrobi wybór, głosowanie i tytuł Złoto-czarnoustego forumowicza :D
24 sierpnia 2008, 10:22 [cytuj]
Dwa cytaty z komentarzy
"kiku86" powiedział/a:
nie ma co ukrywac,poczatek ladny dosyc Zidana pozniej to nie ma co narzekac na samego Zidana ze nic nie pokazal bo reszta tez zawiele nie pokazala
Eee... ale O CO CHODZI??
Przyznam szczerze, czytałem kilkanaście razy i dalej nie wiem. Pokazała? Kto? Zidan(a), Borussia, żona Zidana? Nie ma co narzekać, że nic nie pokazał, bo nic nie pokazał? To kiedy jest co narzekać?
"kiku86" powiedział/a:
ale co do faulu Subticia to nie do konca tam byl faul :-) mogl podyktowac a nie musial
No tak, taki jest futbol. Mógł strzelic, ale nie musiał. Mogli wygrać, ale nie musieli. To i sędzia może dyktować faule, ale nie musi. Kartkami karać też może, ale nie musi... Czasem może sobie za to wziąźć pieniądze, ale też nie musi... I przestrzegać przepisów można, ale nie trzeba.
Eee... ale O CO CHODZI?? :D
Przyznam szczerze, czytałem kilkanaście razy i dalej nie wiem. Pokazała? Kto? Zidan(a), Borussia, żona Zidana? :D Nie ma co narzekać, że nic nie pokazał, bo nic nie pokazał? To kiedy jest co narzekać?
[quote="kiku86"]ale co do faulu Subticia to nie do konca tam byl faul :-) mogl podyktowac a nie musial
24 sierpnia 2008, 12:52 [cytuj]
"kiku86" powiedział/a:
nie ma co ukrywac,poczatek ladny dosyc Zidana pozniej to nie ma co narzekac na samego Zidana ze nic nie pokazal bo reszta tez zawiele nie pokazala
Z mojej interpretacji to wynika, że Zidan na początku ładnie zagrał, później zaczął grać słabiej i nie ma co na niego narzekać z tego powodu, bo reszta zawodników też nie błyszczała..
Oj Szeryf, szukasz dziury w całym :-P
Może trochę dziwny styl, no ale.. ;d
Ale w sumie masz rację, bo trzeba by trochę na niego trochę ponarzekać, bo w sumie z reguły narzeka się na kogoś jak gra słabo ;d hehe ale to debiut, więc ma u mnie trochę ulgi.
@je, dzięki Murzyn ;d
Z mojej interpretacji to wynika, że Zidan na początku ładnie zagrał, później zaczął grać słabiej i nie ma co na niego narzekać z tego powodu, bo reszta zawodników też nie błyszczała..
Oj Szeryf, szukasz dziury w całym :-P
Może trochę dziwny styl, no ale.. ;d
Ale w sumie masz rację, bo trzeba by trochę na niego trochę ponarzekać, bo w sumie z reguły narzeka się na kogoś jak gra słabo ;d hehe ale to debiut, więc ma u mnie trochę ulgi.
@je, dzięki Murzyn ;d
24 sierpnia 2008, 21:36 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Dobrze nie ochłonąłem po wczorajszym
meczu, a już myślę o następnym
Moim zdaniem,
mecz ten, będzie dla nas
meczem odpoczynku
Po dwóch
meczach z wymagającymi przeciwnikami, czeka nas
mecz...
Za mało meczów!
Za mało meczów!
24 sierpnia 2008, 21:55 [cytuj]
za dużo meczów :mrgreen:
za dużo meczów :mrgreen:
26 sierpnia 2008, 23:10 [cytuj]
"patryk947" powiedział/a:
niewiem jak wy ale ja wp to nigdy niewierzylem ani niewierzyc niebede bo te serwisy maja nieprawidlowe poprzekrecane itp ale co do tego ze zabalowali to prawda
:-D
:-D
26 sierpnia 2008, 23:22 [cytuj]
On się chyba z dżdżownicą na mózgi zamienił.
On się chyba z dżdżownicą na mózgi zamienił.
26 sierpnia 2008, 23:36 [cytuj]
Czekałem, aż któryś z mądrali pojedzie mnie za nieznajomość piłkarzy/nazwisk/lig itp., bo się wystawiłem swoim komentarzem w artykule o Luyinduli. No i tak się trafia, że akurat dżdżownicomózg pojechał, co przyjąłem z lekkim, szyderczym uśmiechem X)
Czekałem, aż któryś z mądrali pojedzie mnie za nieznajomość piłkarzy/nazwisk/lig itp., bo się wystawiłem swoim komentarzem w artykule o Luyinduli. No i tak się trafia, że akurat dżdżownicomózg pojechał, co przyjąłem z lekkim, szyderczym uśmiechem X)
27 sierpnia 2008, 00:01 [cytuj]
"Dżdżownicomózg (vel. patryk któryśtam)" powiedział/a:
niewiem jak ty radzias83 ale ja ogladam i interesuje sie nie tylko pilka z dortmundu ten klub kocham i bede kochal ale sie do niego nieograniczm nie ogladam tylko jego meczow ogldam lige francuzka angileska wloska hiszpanska niemiecka szkocka polska portugalska ruska a nawet czasam irlandzka a ty mi tu wyjezdzasz ze nieznasz Luyindulą jakie ty ligi ogladasz sory jakie druzyna a wiem real chelsea man utd pewnie arsenal liverpool i barcelone czasami jakies inne mecze najsilniejszej ligi swiata ligi angielskiej
?
Może on włada żółtymi papirusami?
Może on włada żółtymi papirusami?
27 sierpnia 2008, 10:57 [cytuj]
"Dżdżownicomózg (vel. patryk któryśtam)" powiedział/a:
niewiem jak ty radzias83 ale ja ogladam i interesuje sie nie tylko pilka z dortmundu ten klub kocham i bede kochal ale sie do niego nieograniczm nie ogladam tylko jego meczow ogldam lige francuzka angileska wloska hiszpanska niemiecka szkocka polska portugalska ruska a nawet czasam irlandzka a ty mi tu wyjezdzasz ze nieznasz Luyindulą jakie ty ligi ogladasz sory jakie druzyna a wiem real chelsea man utd pewnie arsenal liverpool i barcelone czasami jakies inne mecze najsilniejszej ligi swiata ligi angielskiej
?
A tak to powinno wyglądać po polsku:
radzias83 nie znam twojej znajomości europejskiej piłki nożnej ale ja oglądam i interesuję się nie tylko drużynami i zawodnikami z Dortmundu. Kocham ten klub i będę kochał ale staram się nie ograniczać. Oglądam również inne ligi, nie tylko Bundesligę ale także ligę francuską, angielską, włoską, hiszpańską, szkocką, polską, portugalską, rosyjską, a nawet czasami irlandzką. Dlatego dziwi mnie twoja nieznajomość Luyinduli. Zastanawia mnie fakt, jakie rozgrywki starasz się oglądać. Mam nadzieję, że nie jest to spowodowane twoim mało zaawansowanym wiekiem i nie interesują Cię takie drużyny jak Real Madryt, Chelsea Londyn, Manchester United czy też Arsenal lub Liverpool i FC Barcelona. (Niestety fragmentu "i barcelone czasami jakies inne mecze najsilniejszej ligi swiata ligi angielskiej ?" nie zrozumiałem.
Moja prośba- dajcie mi moderatora komentarzy! Ja się nimi zajmę... 8-)
A tak to powinno wyglądać po polsku:
radzias83 nie znam twojej znajomości europejskiej piłki nożnej ale ja oglądam i interesuję się nie tylko drużynami i zawodnikami z Dortmundu. Kocham ten klub i będę kochał ale staram się nie ograniczać. Oglądam również inne ligi, nie tylko Bundesligę ale także ligę francuską, angielską, włoską, hiszpańską, szkocką, polską, portugalską, rosyjską, a nawet czasami irlandzką. Dlatego dziwi mnie twoja nieznajomość Luyinduli. Zastanawia mnie fakt, jakie rozgrywki starasz się oglądać. Mam nadzieję, że nie jest to spowodowane twoim mało zaawansowanym wiekiem i nie interesują Cię takie drużyny jak Real Madryt, Chelsea Londyn, Manchester United czy też Arsenal lub Liverpool i FC Barcelona. (Niestety fragmentu "i barcelone czasami jakies inne mecze najsilniejszej ligi swiata ligi angielskiej :) ?" nie zrozumiałem.
27 sierpnia 2008, 11:20 [cytuj]
Jak to się mogło stać, że ja nie zauważyłem tego tematu ;-)
"Szeryf" powiedział/a:
Wielki Inkwizytor Języka Polskiego, Cenzor-ciężarówka
"
Hmm :roll: Jestem dyslektykiem, ale mnie to nie usprawiedliwia. Spieszyłem się na wyżej wymieniony trening, ale to też mnie nie usprawiedliwia, no cóż zdarza się. ;-)
Może odniosłem złe wrażenie, ale wygląda to jakbyś chciał pokazać, że ja, który poprawiam błędy sam się mylę. Tak poprawiam, bo taka też jest moja rola, a i mnie się zdarzy pomylić, ale czy to powód, by pisać tak złośliwie?
"zdzislaw" powiedział/a:
Komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników. Wprowadzenie możliwości zmian mogłoby doprowadzić do manipulacji. Poprawiajmy tylko ort-y i tyle.
Hmm :roll: Jestem dyslektykiem, ale mnie to nie usprawiedliwia. Spieszyłem się na wyżej wymieniony trening, ale to też mnie nie usprawiedliwia, no cóż zdarza się. ;-)
Może odniosłem złe wrażenie, ale wygląda to jakbyś chciał pokazać, że ja, który poprawiam błędy sam się mylę. Tak poprawiam, bo taka też jest moja rola, a i mnie się zdarzy pomylić, ale czy to powód, by pisać tak złośliwie?
[quote="zdzislaw"]