Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Forumwiecej napisze jak wruce z Treninguowe kfiatki;P
17 sierpnia 2008, 20:24 [cytuj]
Temat zerżnięty z PRPG.pl, ale mój ulubiony stamtąd. Ale że otwarcie nie mogło się odbyć bez czegoś wielkiego, więc czekałem, czekałem... i w końcu trafiłem na to:
">
"Wielki Inkwizytor Języka Polskiego, Cenzor-ciężarówka ;P" powiedział/a:
wiecej napisze jak wr[size=200]u[/size]ce z Treningu
czyli wpadka givdafa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A mianowicie kfiatki, czyli wszystkie głupie przejęzyczenia, lapsusy, stylistyczne wszelkiego rodzaju potknięcia i wpadki dokonane przez nasze szanowne grono. :D - uwiecznione, by potomność miała z czego pobrechtać :D
czyli wpadka givdafa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A mianowicie kfiatki, czyli wszystkie głupie przejęzyczenia, lapsusy, stylistyczne wszelkiego rodzaju potknięcia i wpadki dokonane przez nasze szanowne grono. :D - uwiecznione, by potomność miała z czego pobrechtać :D
17 sierpnia 2008, 20:41 [cytuj]
Taa, na poprzednim forum w jego tytule widniał wielkimi literami napis: 'Forum kibibów BVB'. I to dość długo zanim ktoś się nie kapnął.
Taa, na poprzednim forum w jego tytule widniał wielkimi literami napis: 'Forum [b]kibibów[/b] BVB'. I to dość długo zanim ktoś się nie kapnął.
17 sierpnia 2008, 21:59 [cytuj]
hehe ale ja nie za bardzo rozumiem nazwy tematu :mrgreen:

Cenzor-ciężarówka ;P - :lol: :mrgreen:
hehe ale ja nie za bardzo rozumiem nazwy tematu :mrgreen:

Cenzor-ciężarówka ;P - :lol: :mrgreen:
18 sierpnia 2008, 01:02 [cytuj]
oj wredni jesteście ;-) hehehe :mrgreen:
oj wredni jesteście ;-) hehehe :mrgreen:
18 sierpnia 2008, 18:16 [cytuj]
wredni, bo wredni (cenzor też zmieniając nazwę tematu ;P), ale za to wesoło ;P

a więc kibibe wszystkich krajów, łączcie się :D
wredni, bo wredni (cenzor też zmieniając nazwę tematu ;P), ale za to wesoło ;P

a więc [b]kibibe[/b] wszystkich krajów, łączcie się :D
21 sierpnia 2008, 20:37 [cytuj]
"Tom7" powiedział/a:
Błaszczykowski juz podkreslal ze nie chce byc do konca w Dortmundzie a szkoda bo Frei powiedzial ze chce w Dortmundzie skonczyc swoja kariere
No cóż, logiczne :D
No cóż, logiczne :D
21 sierpnia 2008, 20:46 [cytuj]
Normalnie Złota Czcionka Forum Kibibów BVB
Składnia perfekcyjna.

A tak poza tym, to myślę, że do historii przeszła już wpadka Lukasa z tym Gradem.
Normalnie [i]Złota Czcionka Forum Kibibów BVB[/i]
Składnia perfekcyjna.

A tak poza tym, to myślę, że do historii przeszła już wpadka Lukasa z tym Gradem.
21 sierpnia 2008, 20:47 [cytuj]
Wrzuć, faktycznie, warto :D
Wrzuć, faktycznie, warto :D
21 sierpnia 2008, 20:50 [cytuj]
"Adek" powiedział/a:
Lukas napisal: Pogoda: 22 stopnie i Grad.

Oficjalna strona BVB: Wetter: heiter, 22 Grad. tlumaczac: pogodnie, 22 stopnie! A NIE ŻADEN GRAD !!! Grad to stopień!! Heiter -> pogodnie, wiec jak moze byc grad przy pogodnej pogodzie?
21 sierpnia 2008, 20:53 [cytuj]
I o to chodzi w tym blusie :D:D:D

Jeszcze się za jakiś czas zrobi wybór, głosowanie i tytuł Złoto-czarnoustego forumowicza :D
I o to chodzi w tym blusie :D:D:D

Jeszcze się za jakiś czas zrobi wybór, głosowanie i tytuł Złoto-czarnoustego forumowicza :D
24 sierpnia 2008, 10:22 [cytuj]
Dwa cytaty z komentarzy :D:D
"kiku86" powiedział/a:
nie ma co ukrywac,poczatek ladny dosyc Zidana pozniej to nie ma co narzekac na samego Zidana ze nic nie pokazal bo reszta tez zawiele nie pokazala
Eee... ale O CO CHODZI?? :D

Przyznam szczerze, czytałem kilkanaście razy i dalej nie wiem. Pokazała? Kto? Zidan(a), Borussia, żona Zidana? :D Nie ma co narzekać, że nic nie pokazał, bo nic nie pokazał? To kiedy jest co narzekać?
"kiku86" powiedział/a:
ale co do faulu Subticia to nie do konca tam byl faul :-) mogl podyktowac a nie musial
No tak, taki jest futbol. Mógł strzelic, ale nie musiał. Mogli wygrać, ale nie musieli. To i sędzia może dyktować faule, ale nie musi. Kartkami karać też może, ale nie musi... Czasem może sobie za to wziąźć pieniądze, ale też nie musi... I przestrzegać przepisów można, ale nie trzeba.

:D
Eee... ale O CO CHODZI?? :D

Przyznam szczerze, czytałem kilkanaście razy i dalej nie wiem. Pokazała? Kto? Zidan(a), Borussia, żona Zidana? :D Nie ma co narzekać, że nic nie pokazał, bo nic nie pokazał? To kiedy jest co narzekać?
[quote="kiku86"]ale co do faulu Subticia to nie do konca tam byl faul :-) mogl podyktowac a nie musial
24 sierpnia 2008, 12:52 [cytuj]
"kiku86" powiedział/a:
nie ma co ukrywac,poczatek ladny dosyc Zidana pozniej to nie ma co narzekac na samego Zidana ze nic nie pokazal bo reszta tez zawiele nie pokazala
Z mojej interpretacji to wynika, że Zidan na początku ładnie zagrał, później zaczął grać słabiej i nie ma co na niego narzekać z tego powodu, bo reszta zawodników też nie błyszczała..

Oj Szeryf, szukasz dziury w całym :-P
Może trochę dziwny styl, no ale.. ;d

Ale w sumie masz rację, bo trzeba by trochę na niego trochę ponarzekać, bo w sumie z reguły narzeka się na kogoś jak gra słabo ;d hehe ale to debiut, więc ma u mnie trochę ulgi.

@je, dzięki Murzyn ;d
Z mojej interpretacji to wynika, że Zidan na początku ładnie zagrał, później zaczął grać słabiej i nie ma co na niego narzekać z tego powodu, bo reszta zawodników też nie błyszczała..

Oj Szeryf, szukasz dziury w całym :-P
Może trochę dziwny styl, no ale.. ;d

Ale w sumie masz rację, bo trzeba by trochę na niego trochę ponarzekać, bo w sumie z reguły narzeka się na kogoś jak gra słabo ;d hehe ale to debiut, więc ma u mnie trochę ulgi.

@je, dzięki Murzyn ;d
24 sierpnia 2008, 21:36 [cytuj]
"zizu" powiedział/a:
Dobrze nie ochłonąłem po wczorajszym meczu, a już myślę o następnym
Moim zdaniem, mecz ten, będzie dla nas meczem odpoczynku ;) Po dwóch meczach z wymagającymi przeciwnikami, czeka nas mecz...
Za mało meczów!
Za mało meczów!
24 sierpnia 2008, 21:55 [cytuj]
za dużo meczów :mrgreen:
za dużo meczów :mrgreen:
26 sierpnia 2008, 23:10 [cytuj]
"patryk947" powiedział/a:
niewiem jak wy ale ja wp to nigdy niewierzylem ani niewierzyc niebede bo te serwisy maja nieprawidlowe poprzekrecane itp ale co do tego ze zabalowali to prawda
:-D
:-D
26 sierpnia 2008, 23:22 [cytuj]
On się chyba z dżdżownicą na mózgi zamienił.
On się chyba z dżdżownicą na mózgi zamienił.
26 sierpnia 2008, 23:36 [cytuj]
Czekałem, aż któryś z mądrali pojedzie mnie za nieznajomość piłkarzy/nazwisk/lig itp., bo się wystawiłem swoim komentarzem w artykule o Luyinduli. No i tak się trafia, że akurat dżdżownicomózg pojechał, co przyjąłem z lekkim, szyderczym uśmiechem X)
Czekałem, aż któryś z mądrali pojedzie mnie za nieznajomość piłkarzy/nazwisk/lig itp., bo się wystawiłem swoim komentarzem w artykule o Luyinduli. No i tak się trafia, że akurat dżdżownicomózg pojechał, co przyjąłem z lekkim, szyderczym uśmiechem X)
27 sierpnia 2008, 00:01 [cytuj]
"Dżdżownicomózg (vel. patryk któryśtam)" powiedział/a:
niewiem jak ty radzias83 ale ja ogladam i interesuje sie nie tylko pilka z dortmundu ten klub kocham i bede kochal ale sie do niego nieograniczm nie ogladam tylko jego meczow ogldam lige francuzka angileska wloska hiszpanska niemiecka szkocka polska portugalska ruska a nawet czasam irlandzka a ty mi tu wyjezdzasz ze nieznasz Luyindulą jakie ty ligi ogladasz sory jakie druzyna a wiem real chelsea man utd pewnie arsenal liverpool i barcelone czasami jakies inne mecze najsilniejszej ligi swiata ligi angielskiej :) ?
Może on włada żółtymi papirusami?
Może on włada żółtymi papirusami?
27 sierpnia 2008, 10:57 [cytuj]
"Dżdżownicomózg (vel. patryk któryśtam)" powiedział/a:
niewiem jak ty radzias83 ale ja ogladam i interesuje sie nie tylko pilka z dortmundu ten klub kocham i bede kochal ale sie do niego nieograniczm nie ogladam tylko jego meczow ogldam lige francuzka angileska wloska hiszpanska niemiecka szkocka polska portugalska ruska a nawet czasam irlandzka a ty mi tu wyjezdzasz ze nieznasz Luyindulą jakie ty ligi ogladasz sory jakie druzyna a wiem real chelsea man utd pewnie arsenal liverpool i barcelone czasami jakies inne mecze najsilniejszej ligi swiata ligi angielskiej :) ?
A tak to powinno wyglądać po polsku:

radzias83 nie znam twojej znajomości europejskiej piłki nożnej ale ja oglądam i interesuję się nie tylko drużynami i zawodnikami z Dortmundu. Kocham ten klub i będę kochał ale staram się nie ograniczać. Oglądam również inne ligi, nie tylko Bundesligę ale także ligę francuską, angielską, włoską, hiszpańską, szkocką, polską, portugalską, rosyjską, a nawet czasami irlandzką. Dlatego dziwi mnie twoja nieznajomość Luyinduli. Zastanawia mnie fakt, jakie rozgrywki starasz się oglądać. Mam nadzieję, że nie jest to spowodowane twoim mało zaawansowanym wiekiem i nie interesują Cię takie drużyny jak Real Madryt, Chelsea Londyn, Manchester United czy też Arsenal lub Liverpool i FC Barcelona. (Niestety fragmentu "i barcelone czasami jakies inne mecze najsilniejszej ligi swiata ligi angielskiej :) ?" nie zrozumiałem.

Moja prośba- dajcie mi moderatora komentarzy! Ja się nimi zajmę... 8-)
A tak to powinno wyglądać po polsku:

radzias83 nie znam twojej znajomości europejskiej piłki nożnej ale ja oglądam i interesuję się nie tylko drużynami i zawodnikami z Dortmundu. Kocham ten klub i będę kochał ale staram się nie ograniczać. Oglądam również inne ligi, nie tylko Bundesligę ale także ligę francuską, angielską, włoską, hiszpańską, szkocką, polską, portugalską, rosyjską, a nawet czasami irlandzką. Dlatego dziwi mnie twoja nieznajomość Luyinduli. Zastanawia mnie fakt, jakie rozgrywki starasz się oglądać. Mam nadzieję, że nie jest to spowodowane twoim mało zaawansowanym wiekiem i nie interesują Cię takie drużyny jak Real Madryt, Chelsea Londyn, Manchester United czy też Arsenal lub Liverpool i FC Barcelona. (Niestety fragmentu "i barcelone czasami jakies inne mecze najsilniejszej ligi swiata ligi angielskiej :) ?" nie zrozumiałem.

27 sierpnia 2008, 11:20 [cytuj]
Jak to się mogło stać, że ja nie zauważyłem tego tematu ;-)
"Szeryf" powiedział/a:
Wielki Inkwizytor Języka Polskiego, Cenzor-ciężarówka ;P"
Hmm :roll: Jestem dyslektykiem, ale mnie to nie usprawiedliwia. Spieszyłem się na wyżej wymieniony trening, ale to też mnie nie usprawiedliwia, no cóż zdarza się. ;-)

Może odniosłem złe wrażenie, ale wygląda to jakbyś chciał pokazać, że ja, który poprawiam błędy sam się mylę. Tak poprawiam, bo taka też jest moja rola, a i mnie się zdarzy pomylić, ale czy to powód, by pisać tak złośliwie?
"zdzislaw" powiedział/a:
Komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników. Wprowadzenie możliwości zmian mogłoby doprowadzić do manipulacji. Poprawiajmy tylko ort-y i tyle.
Hmm :roll: Jestem dyslektykiem, ale mnie to nie usprawiedliwia. Spieszyłem się na wyżej wymieniony trening, ale to też mnie nie usprawiedliwia, no cóż zdarza się. ;-)

Może odniosłem złe wrażenie, ale wygląda to jakbyś chciał pokazać, że ja, który poprawiam błędy sam się mylę. Tak poprawiam, bo taka też jest moja rola, a i mnie się zdarzy pomylić, ale czy to powód, by pisać tak złośliwie?
[quote="zdzislaw"] Moja prośba- dajcie mi moderatora komentarzy! Ja się nimi zajmę... 8-)
1  2  3  4  5    >  >>  >|

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 21 17 3 1 54
2. Bayer Leverkusen 21 13 7 1 46
3. Eintracht Frankfurt 21 11 6 4 39
4. RB Lipsk 21 10 6 5 36
5. VfB Stuttgart 21 10 5 6 35
6. SC Freiburg 21 10 3 8 33
7. FSV Mainz 21 9 5 7 32
8. Borussia Mönchengladbach 21 9 4 8 31
9. VfL Wolfsburg 21 8 6 7 30
10. Werder Brema 21 8 6 7 30
11. Borussia Dortmund 21 8 5 8 29
12. FC Augsburg 21 7 6 8 27
13. Union Berlin 21 6 6 9 24
14. FC St. Pauli 21 6 3 12 21
15. TSG 1899 Hoffenheim 21 4 6 11 18
16. Holstein Kiel 21 4 3 14 15
17. 1. FC Heidenheim 21 4 2 15 14
18. VfL Bochum 21 2 4 15 10
cała tabela
shoutbox
FilipSantana
FilipSantana 2 minut temu

Najgorsze jest to że każdy trener ich wystawia więc albo trafiamy na samych słabych trenerów albo Watjen, Ozcan, Reyna są jeszcze słabsi

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 11 minut temu

Najgorszy środek pola od x lat

FilipSantana
FilipSantana 11 minut temu

Gross i Sabitzer ależ to jest duo

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 12 minut temu

Przerażająca jest bierność naszej obrony, ktoś oddaje strzal a nasi zawodnicy nawet nie raczą do niego podejść

HultaJ
HultaJ 12 minut temu

Nacieszmy się ostatnimi meczami LM przez długie lata

HultaJ
HultaJ 13 minut temu

My to naprawdę przegramy

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 13 minut temu

Już poprzeczka Sportingu bo nasza obrona klasycznie nie istnieje

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 17 minut temu

Adeyemi tak stracił formę, że nawet piłki nie potrafi przyjąć

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 18 minut temu

Narazie to klasyczny mecz wyjazdowy czyli każdy z naszych gra na jakieś 10 procent umiejętności

majeczek78
majeczek78 18 minut temu

Mi wywala błąd jakiś...

Hayn03
Hayn03 18 minut temu

na lapku mam czasem laga, ale na telefonie smiga płynnie

Hayn03
Hayn03 19 minut temu

strimsy.top/SportingBorussiaDortmund.php?source=2

majeczek78
majeczek78 19 minut temu

Podrzucie jakiegoś linka..

majeczek78
majeczek78 23 minut temu

strimsy chyba przeładowane. Macie coś innego ?

Mattii
Mattii 41 minut temu

prnt.sc/ASjxp-XcIhCd

Hayn03
Hayn03 42 minut temu

Jakbyście mieli linka do dobrej transmisji to bardzo bym prosił :)

nick
nick 46 minut temu

Plus spóźnione zmiany jak Terzic i Sahin. Wszyscy powinni się udać do Tullberga na praktyki.

HatariBvB
HatariBvB 49 minut temu

Kovac to Sahin wersja 2.0 dalej tym samym składem gramy xd

Kot13
Kot13 50 minut temu

Ja zacząłem interesować się BVB kiedy Smolarek strzelił dwie bramki z Portugalią, na Stadionie Śląskim w 2006 pamiętam że krótko po meczu wpisałem jego imię i nazwisko w Google i przeczytałem, że grał wtedy dla BVB i zacząłem czytać o klubie, a już tak na sto procent wkręciłem się od sezonu 2007/2008 jak przyszedł Kuba.

mendzi79
mendzi79 godzinę temu

tam się urodził

mendzi79
mendzi79 godzinę temu

a Sebastian Tyrała to mój ziomek ze wsi

Kot13
Kot13 godzinę temu

Propop plakatów ja jakoś 3 lata temu znalazłem na strychu plakat z Lewandowskim z Bravo Sport albo z Giga Sport w barwach BVB kiedy robiłem tam porządki

mendzi79
mendzi79 godzinę temu

kot13 artur1973 jak byłem młody to mialem taki dupny plakat z bravo sport Stefan Klos i Jörg Heinrich + reszta naszej drużyny

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu godzinę temu

Jedyne co potrafią zrobic to podać do tyłu

Wojtyła z Dortmundu

Ja nie wiem jak będąc trenerem można nie widzieć, że Sabitzer i Gross to hamulcowi środka pola

Alex3110_
Alex3110_ godzinę temu

No to mnie Kovac zaskoczył, myślałem, że jednak będzie odrobinę lepszy niż poprzedni dwaj amatorzy...

Wojtyła z Dortmundu

Ja też nie mogę się doczekać naszego superowego środka pola

pawel mucha
pawel mucha godzinę temu

Sabitzer, gross i Adeyemi w pierwszym, już nie mogę się doczekać

Kot13
Kot13 6 godzin temu

@artur1973 Dokładnie A.Möller sam się zeszmacił na własne życzenie idąc do smerfów dlatego nie warto o nim nawet wspomniać.

fanatyk88
fanatyk88 Dzisiaj, 14:28

Andreas Moller. Dla mnie najlepsza 10-tka w historii BVB. Nie dość że umiejętności najwyższa klasa to mental chyba jeszcze lepszy. Twardziel, zakapior jak Effenberg, lider w 150 procentach. Jak dzisiaj spojrzy się na Brandta to ehh, 10 procent może ma tego co miał Moller. Transfer pomijam bo to osobna historia. Druga najlepsza 10-tka to Rosicky.

statystyki
Użytkownicy online: KP, waldekzsk, HultaJ, Mattii, Virtuos, pawelkoziaty
Gości online: 145
Zarejestrowanych użytkowników: 10242
Ostatnio zarejestrowany: Igor2001
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem