Forum dyskusyjne
17 maja 2011, 20:20 [cytuj]
Dałbym sobie głowę uciąć, że w tych czterech nutach znajdzie się "Welcome To St. Tropez"... :mrgreen:
Dałbym sobie głowę uciąć, że w tych czterech nutach znajdzie się "Welcome To St. Tropez"... :mrgreen:
17 maja 2011, 23:49 [cytuj]
hehehehe noo a jak:D jak się sprawdzało to przeciez musi byc:P:P:D
18 maja 2011, 00:24 [cytuj]
Wiadomo, że sprawdziłem, ale zanim to zrobiłem byłem święcie przekonany, iż to będzie w którymś z tych czterech linków... :-)
Wiadomo, że sprawdziłem, ale zanim to zrobiłem byłem święcie przekonany, iż to będzie w którymś z tych czterech linków... :-)
19 maja 2011, 01:35 [cytuj]
noom dobra nutka inne zresztą też;D
noom dobra nutka:P inne zresztą też;D
31 maja 2011, 00:20 [cytuj]
Tak jak Eminem Feat. Rihanna - Love The Way You Lie była dla mnie piosenką roku 2010 .
Tak dziś już śmiało mogę napisać że zivens.wrzuta.pl/audio/1ZI1KtBiRcP/greg_parys_-_why_don_t_we_just_fuck będzie najlepsza w tym roku ;D
Tak jak [b]Eminem Feat. Rihanna - Love The Way You Lie[/b] była dla mnie piosenką roku 2010 .
Tak dziś już śmiało mogę napisać że http://zivens.wrzuta.pl/audio/1ZI1KtBiRcP/greg_parys_-_why_don_t_we_just_fuck będzie najlepsza w tym roku ;D
31 maja 2011, 01:49 [cytuj]
O ile tego Eminema to słyszałem, to tej piosenki roku 2011 jeszcze nie słyszałem
O ile tego Eminema to słyszałem, to tej piosenki roku 2011 jeszcze nie słyszałem :)
31 maja 2011, 07:36 [cytuj]
A to będzie najgłupsza piosenka:
youtube.com/watch?v=vURjhSD-FE8
http://www.youtube.com/watch?v=vURjhSD-FE8
31 maja 2011, 09:23 [cytuj]
youtube.com/watch?v=m00udFijVf0
Mój przebój roku.
http://www.youtube.com/watch?v=m00udFijVf0
Mój przebój roku.
31 maja 2011, 09:38 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
SAK NOEL - Loca People (What the fuck) Mnie osobiście się podoba ta piosenka;p są na pewno gorsze;D
SAK NOEL - Loca People (What the fuck) :D Mnie osobiście się podoba ta piosenka;p są na pewno gorsze;D
31 maja 2011, 09:39 [cytuj]
Nie dziwię się, skoro podobało ci się "Why dont we just fuck", a piosenka Eminema jest dla ciebie najlepsza w roku 2010.
Posłuchaj sobie lepiej zajebistej solówy na gitarze:
youtube.com/watch?v=j8nbFvVkygc
Od 2:48.
Nie dziwię się, skoro podobało ci się "Why dont we just fuck", a piosenka Eminema jest dla ciebie najlepsza w roku 2010.
Posłuchaj sobie lepiej zajebistej solówy na gitarze:
http://www.youtube.com/watch?v=j8nbFvVkygc
Od 2:48.
31 maja 2011, 12:01 [cytuj]
A wg mnie polskim hitem jak na razie jest youtube.com/watch?v=4yTGGLgt_ug
A wg mnie polskim hitem jak na razie jest http://www.youtube.com/watch?v=4yTGGLgt_ug :)
31 maja 2011, 12:46 [cytuj]
Pana Grubsona zapraszam do logopedy, bo wylaczylem po pierwszych sekundach. Mam tu pare znajomosci w tych dziedzinach, wiec mysle, ze mogloby mu to pomoc, zeby dotrzec do szerszego grona odbiorcow
Pana Grubsona zapraszam do logopedy, bo wylaczylem po pierwszych sekundach. Mam tu pare znajomosci w tych dziedzinach, wiec mysle, ze mogloby mu to pomoc, zeby dotrzec do szerszego grona odbiorcow :)
31 maja 2011, 13:13 [cytuj]
Nie wiem co Ci przeszkadza w jego dykcji, ja się wsłuchuję i rozumiem wszystko, żadnej wady wymowy :-> Może jego charakterystyczny głos sprawia, że wydaje Ci się, że Grubson ma problemy z dykcją, ale ja słyszałam wielu wykonawców z o wiele gorszą wymową
Nie wiem co Ci przeszkadza w jego dykcji, ja się wsłuchuję i rozumiem wszystko, żadnej wady wymowy :-> Może jego charakterystyczny głos sprawia, że wydaje Ci się, że Grubson ma problemy z dykcją, ale ja słyszałam wielu wykonawców z o wiele gorszą wymową :)
31 maja 2011, 13:20 [cytuj]
"askawtn" powiedział/a:
A wg mnie polskim hitem jak na razie jest
youtube.com/watch?v=4yTGGLgt_ug
Joanna, to totalnie nie moje klimaty, ale powiem Ci że faktycznie ma coś w sobie ten utwór.
Jest o czymś, a faktycznie przekazane dosyć ciekawie - inaczej niż śmieszne pogaduchy bogatych chłopczyków jadących na wózku rodziców.
Joanna, to totalnie nie moje klimaty, ale powiem Ci że faktycznie ma coś w sobie ten utwór.
Jest o czymś, a faktycznie przekazane dosyć ciekawie - inaczej niż śmieszne pogaduchy bogatych chłopczyków jadących na wózku rodziców.
31 maja 2011, 13:30 [cytuj]
"askawtn" powiedział/a:
Nie wiem co Ci przeszkadza w jego dykcji, ja się wsłuchuję i rozumiem wszystko, żadnej wady wymowy :->
Kawałek fajny, ale ma bardzo dużą wadę wymowy i nie mogę się skupić na tym co śpiewa. Zwłaszcza głoski miękkie "ć", "ś", i szczelinówki. Nie mam zamiaru robić tu poradni ani nikogo broń Boże pouczać. Mówię tylko jak jest i ja akurat nie mogę tego słuchać, choć muzyka dobra
Ja też rozumiem wszystko, ale to nie zmienia faktu, że ma wady, które mi nie dają komfortu słuchania
Kawałek fajny, ale ma bardzo dużą wadę wymowy i nie mogę się skupić na tym co śpiewa. Zwłaszcza głoski miękkie "ć", "ś", i szczelinówki. Nie mam zamiaru robić tu poradni ani nikogo broń Boże pouczać. Mówię tylko jak jest i ja akurat nie mogę tego słuchać, choć muzyka dobra :)
Ja też rozumiem wszystko, ale to nie zmienia faktu, że ma wady, które mi nie dają komfortu słuchania ;)
31 maja 2011, 15:16 [cytuj]
No może faktycznie wymawia je trochę dziwnie, ale nie wiedziałam, że to już się kwalifikuje pod wadę wymowy Mnie to na szczęście nie przeszkadza :-D
Trance_man - masz rację, też nie lubię rapu o niczym ;-)
No może faktycznie wymawia je trochę dziwnie, ale nie wiedziałam, że to już się kwalifikuje pod wadę wymowy :) Mnie to na szczęście nie przeszkadza :-D
Trance_man - masz rację, też nie lubię rapu o niczym ;-)
31 maja 2011, 16:24 [cytuj]
"Volverin" powiedział/a:
Tu mogę się zgodzić z Volvem. Ten kawałek to jedno wielkie g... :-) Mam problem, żeby 30 sekund wytrzymać przy tej "wymiatającej" nucie...
Tu mogę się zgodzić z Volvem. Ten kawałek to jedno wielkie g... :-) Mam problem, żeby 30 sekund wytrzymać przy tej "wymiatającej" nucie...
31 maja 2011, 16:49 [cytuj]
Co powiecie o tym? youtube.com/watch?v=khCokQt--l4&feature=player_embedded Nie zeby mi sie podobalo, pytam z ciekawosci
Co powiecie o tym? :D http://www.youtube.com/watch?v=khCokQt--l4&feature=player_embedded Nie zeby mi sie podobalo, pytam z ciekawosci ;)
31 maja 2011, 22:55 [cytuj]
Rozumiem, że są różne gusta - np. patrząc po ocenach 164.000 ocen na +, więc nie będę mówić, że to gówno powiem tylko tyle, że ja tego na co dzień bym nie mógł słuchać....
Rozumiem, że są różne gusta - np. patrząc po ocenach 164.000 ocen na +, więc nie będę mówić, że to gówno powiem tylko tyle, że ja tego na co dzień bym nie mógł słuchać....
31 maja 2011, 22:56 [cytuj]
Świetna para! GENIALNE UMIEJETNOSCI Zreszta, NBA ich wynalazlo i ich oryginalna piosenka jest oficjalnym songiem tegorocznych finalow. Ogolnie, swietni sa. Genialne covery!
Świetna para! GENIALNE UMIEJETNOSCI :) Zreszta, NBA ich wynalazlo i ich oryginalna piosenka jest oficjalnym songiem tegorocznych finalow. Ogolnie, swietni sa. Genialne covery!