Forum dyskusyjne
3 kwietnia 2011, 18:03 [cytuj]
Jako środkowy obrońca jest mało prawdopodobne że zdarzy mi się taka sytuacja, chyba że będę dalej wzorował się na Hummelsie i niekiedy zapuszczę się do ataku
Jako środkowy obrońca jest mało prawdopodobne że zdarzy mi się taka sytuacja, chyba że będę dalej wzorował się na Hummelsie i niekiedy zapuszczę się do ataku :)
3 kwietnia 2011, 21:28 [cytuj]
Tydzień temu nasz bramkarz połamał zawodnika a dziś połamali nam tego bramkarza, w 92 min wyskoczył do górnej piłki, dostał z łokcia i upadł bezwładnie na głowę. Stracił przytomność i karetka go zabrała do szpitala. Tam czekaliśmy z trenerem na niego 4 godziny. Lekarze nie stwierdzili urazów kręgosłupa ale zostawili go na obserwacje. jak to powiedział ratownik medyczny co 2 razy jeździł na nasz mecz i zbierał połamańców "zło powraca" i że na następny nasz mecz już przyjadą przed...
Tydzień temu nasz bramkarz połamał zawodnika a dziś połamali nam tego bramkarza, w 92 min wyskoczył do górnej piłki, dostał z łokcia i upadł bezwładnie na głowę. Stracił przytomność i karetka go zabrała do szpitala. Tam czekaliśmy z trenerem na niego 4 godziny. Lekarze nie stwierdzili urazów kręgosłupa ale zostawili go na obserwacje. jak to powiedział ratownik medyczny co 2 razy jeździł na nasz mecz i zbierał połamańców "zło powraca" i że na następny nasz mecz już przyjadą przed...
3 kwietnia 2011, 21:45 [cytuj]
Strach wychodzić na boisko....
Strach wychodzić na boisko....
3 kwietnia 2011, 21:48 [cytuj]
Właśnie wyczytałem, że w meczu naszych sąsiednich miejscowości w 38 minucie zawodnik wyskoczył do główki i zasłabł. Nie zderzył się z nikim ani nic sobie nie zrobił. Reanimowano go, po 14 minutach przyjechała po niego karetka. W szpitalu stwierdzono zgon
. Podobno chłopak miał problemy ze zdrowiem, z sercem.
To pokazuje jak to w niższych ligach załatwia się badania lekarskie. 50 zł od łebka i karta podbita. Smutne to.
Właśnie wyczytałem, że w meczu naszych sąsiednich miejscowości w 38 minucie zawodnik wyskoczył do główki i zasłabł. Nie zderzył się z nikim ani nic sobie nie zrobił. Reanimowano go, po 14 minutach przyjechała po niego karetka. W szpitalu stwierdzono zgon :(. Podobno chłopak miał problemy ze zdrowiem, z sercem.
To pokazuje jak to w niższych ligach załatwia się badania lekarskie. 50 zł od łebka i karta podbita. Smutne to.
3 kwietnia 2011, 22:04 [cytuj]
Jak tak dalej pójdzie, będzie trzeba zmienić nazwę tematu...
Straszne historie zapodajecie :shock:
Jak tak dalej pójdzie, będzie trzeba zmienić nazwę tematu...
Straszne historie zapodajecie :shock:
3 kwietnia 2011, 22:06 [cytuj]
"Połamańce amatorskie - nasze horrory w ligach amatorskich
"
"Połamańce amatorskie - nasze horrory w ligach amatorskich :( "
4 kwietnia 2011, 11:24 [cytuj]
To ja niedawno rekreacyjnie gra?em na sali i taki jeden znajomy chyba ?le stan?? albo lekko z kim? sie zderzy? ale tak niefortunnie, ze po?ama? sobie bardzo ma?e kostki w okolicy stawu skokowego, zwolnienie z pracy na oko?o 3 miesi?ce, kilka operacji, do ko?ca ?ycia utykanie i pi?ka tylko przed telewizorem - na 90% nic si? nie zmieni. Coraz cz??ciej s?ycha? o polamaniach w ni?szych ligach i tragediach m?odych ludzi....
To ja niedawno rekreacyjnie gra?em na sali i taki jeden znajomy chyba ?le stan?? albo lekko z kim? sie zderzy? ale tak niefortunnie, ze po?ama? sobie bardzo ma?e kostki w okolicy stawu skokowego, zwolnienie z pracy na oko?o 3 miesi?ce, kilka operacji, do ko?ca ?ycia utykanie i pi?ka tylko przed telewizorem - na 90% nic si? nie zmieni. Coraz cz??ciej s?ycha? o polamaniach w ni?szych ligach i tragediach m?odych ludzi....
4 kwietnia 2011, 15:43 [cytuj]
Obiecany filmik: 
nowiny.pl/72660-wygrana-rezerw-nedzy-pies-zaangazowal-sie-w-mecz-wideo.html
Jakbyście nie potrafili mnie znaleźć to ja jestem tym najwyższym, oczywiście z 15 na plecach
Obiecany filmik: :)
http://www.nowiny.pl/72660-wygrana-rezerw-nedzy-pies-zaangazowal-sie-w-mecz-wideo.html
Jakbyście nie potrafili mnie znaleźć to ja jestem tym najwyższym, oczywiście z 15 na plecach :)
4 kwietnia 2011, 16:11 [cytuj]
19maciek09- widzę że u was w pierwszej drużynie gra jakiś nigeryjczyk
Chyba wam się awans do B klasy szykuje
19maciek09- widzę że u was w pierwszej drużynie gra jakiś nigeryjczyk ;)
Chyba wam się awans do B klasy szykuje :D
4 kwietnia 2011, 16:13 [cytuj]
Ja we wrześniu nadłamałem kość biodrową grając w piłkę. Leżałem 2 tygodnie w łóżku w jednej pozycji, więc nic fajnego. :-P
Ja we wrześniu nadłamałem kość biodrową grając w piłkę. Leżałem 2 tygodnie w łóżku w jednej pozycji, więc nic fajnego. :-P
4 kwietnia 2011, 16:19 [cytuj]
19maciek09, niezłe atrakcje na meczu hehe :-D .
[b]19maciek09[/b], niezłe atrakcje na meczu hehe :-D .
4 kwietnia 2011, 16:20 [cytuj]
Moja najpoważniejsza "kontuzja" to było w szkole podczas grania na hali. Lekkie wybicie palca u nogi po... kopnięciu w jakąś ławkę co stała za bramką.
Mój kolega miał również podobną przygodę. Wybity palec tyle że u ręki, bo tuż za linią końcową stała sterta krzeseł do porozstawiania na uroczystość, która miała się odbyć nazajutrz - oczywiście wpadł na nie z impetem
Moja najpoważniejsza "kontuzja" to było w szkole podczas grania na hali. Lekkie wybicie palca u nogi po... kopnięciu w jakąś ławkę co stała za bramką.
Mój kolega miał również podobną przygodę. Wybity palec tyle że u ręki, bo tuż za linią końcową stała sterta krzeseł do porozstawiania na uroczystość, która miała się odbyć nazajutrz - oczywiście wpadł na nie z impetem :D
4 kwietnia 2011, 16:52 [cytuj]
"Wazza" powiedział/a:
widzę że u was w pierwszej drużynie gra jakiś nigeryjczyk
Chyba wam się awans do B klasy szykuje

Był u nas kiedyś nigeryjczyk. Rozwiązał umowę i wywiało go gdzieś do Tomaszowa Mazowieckiego 
Fajnie byłoby wywalczyć awans 
"pawel1592" powiedział/a:
niezłe atrakcje na meczu hehe .
Sędzia był trochę przewrażliwiony bo ten pies biegał daleko za boiskiem. Póki graliśmy to nie wbiegał na boisko.
Pierwsze koty za płoty. Nie był to może porywający mecz, ale będzie coraz lepiej. Mamy chyba najmłodszy skład w naszej grupie.
I dalej się zastanawiam jak mogłem tak przestrzelić ten strzał głową 
Maczuga widziałem że w ostatnim meczu grałeś na nietypowej dla siebie pozycji? Nowy trener i od razu zmiany, czy poprostu sytuacja wymusiła takie ustawienie Ciebie?
Był u nas kiedyś nigeryjczyk. Rozwiązał umowę i wywiało go gdzieś do Tomaszowa Mazowieckiego :P
Fajnie byłoby wywalczyć awans :)
[quote="pawel1592"]niezłe atrakcje na meczu hehe .
4 kwietnia 2011, 17:20 [cytuj]
Hehe moja miejscowa drużyna grała sparing z Zagłębiem Lubin i też pies wbiegł na boisko :-D To jeden z kibiców go przegonił. Przynajmniej się coś działo.
Hehe moja miejscowa drużyna grała sparing z Zagłębiem Lubin i też pies wbiegł na boisko :-D To jeden z kibiców go przegonił. Przynajmniej się coś działo.
4 kwietnia 2011, 18:27 [cytuj]
Taaa zagrałem na lewej obronie i to był chyba mój najlepszy mecz w tym sezonie, zmiana z konieczności, w sumie jeśli zagram 3 najbliższe mecze na tej pozycji równo to już zostanę na obronie bo podoba mi się. Łatwiej grać na obronie, niż w ataku. Mamy nowego trenera, taki z charakteru trochę Klopp
po 3 treningach odmienił drużynę i jak dalej tak dalej pójdzie to w następnym sezonie będziemy faworytem do awansu. Bo jak na razie psychicznie wysiadaliśmy, pierwszą połowę graliśmy świetnie a w drugiej podpalaliśmy się i wszystko w d...pe:/
Taaa zagrałem na lewej obronie i to był chyba mój najlepszy mecz w tym sezonie, zmiana z konieczności, w sumie jeśli zagram 3 najbliższe mecze na tej pozycji równo to już zostanę na obronie bo podoba mi się. Łatwiej grać na obronie, niż w ataku. Mamy nowego trenera, taki z charakteru trochę Klopp:) po 3 treningach odmienił drużynę i jak dalej tak dalej pójdzie to w następnym sezonie będziemy faworytem do awansu. Bo jak na razie psychicznie wysiadaliśmy, pierwszą połowę graliśmy świetnie a w drugiej podpalaliśmy się i wszystko w d...pe:/
6 kwietnia 2011, 14:46 [cytuj]
Nad naszym powiatem chyba ciąży jakaś klątwa. Znowu o krok od tragedii.
Dzisiaj odbył się turniej szkół ponadgimnazjalnych, w którym też uczestniczyłem. W ostatnim meczu naszej grupy, który rozgrywaliśmy akurat my, obrońca i bramkarz przeciwników tak niefortunnie się zderzyli ze sobą, że bramkarz stracił przytomność i zaczął się dławić swoim językiem. Przytomność nauczycieli w-fu spowodowała że mu ten język wyciągnęli i po chwili ocknął się. Karetka zabrała go do szpitala na obserwacje.
Jakieś fatum w naszym powiecie
Nad naszym powiatem chyba ciąży jakaś klątwa. Znowu o krok od tragedii.
Dzisiaj odbył się turniej szkół ponadgimnazjalnych, w którym też uczestniczyłem. W ostatnim meczu naszej grupy, który rozgrywaliśmy akurat my, obrońca i bramkarz przeciwników tak niefortunnie się zderzyli ze sobą, że bramkarz stracił przytomność i zaczął się dławić swoim językiem. Przytomność nauczycieli w-fu spowodowała że mu ten język wyciągnęli i po chwili ocknął się. Karetka zabrała go do szpitala na obserwacje.
Jakieś fatum w naszym powiecie :(
6 kwietnia 2011, 16:06 [cytuj]
"Maczuga" powiedział/a:
Taaa zagrałem na lewej obronie i to był chyba mój najlepszy mecz w tym sezonie, zmiana z konieczności, w sumie jeśli zagram 3 najbliższe mecze na tej pozycji równo to już zostanę na obronie bo podoba mi się. Łatwiej grać na obronie, niż w ataku. Mamy nowego trenera, taki z charakteru trochę Klopp

po 3 treningach odmienił drużynę i jak dalej tak dalej pójdzie to w następnym sezonie będziemy faworytem do awansu. Bo jak na razie psychicznie wysiadaliśmy, pierwszą połowę graliśmy świetnie a w drugiej podpalaliśmy się i wszystko w d...pe:/
Graj Graj, w reprezentacji na lewej obronie bieda
Graj Graj, w reprezentacji na lewej obronie bieda :)
3 października 2011, 18:40 [cytuj]
Achtung! Achtung! Poszukiwany bramkarz, najlepiej taki co czasem złapie piłkę w ręce. Z okolic Wrocławia. Pilne, do niedzieli muszę kogoś znaleźć...
Achtung! Achtung! Poszukiwany bramkarz, najlepiej taki co czasem złapie piłkę w ręce. Z okolic Wrocławia. Pilne, do niedzieli muszę kogoś znaleźć...
3 października 2011, 19:42 [cytuj]
To teraz ja się pochwale, że z kolegami z pracy zrobiliśmy sobie drużynę i gramy w Czeladzkiej lidze amatorów. Nazywamy się Warka Team. Mam tu taki filmik z moją ulubioną akcją, czyli wejście smoka: youtube.com/watch?v=dX8jirkzBGM. Dla ułatwienia dodam, że gramy w czerwonych koszulkach a ja z numerem 8. moja akcja zaczyna się około 20 sek filmu :mrgreen: :mrgreen:
To teraz ja się pochwale, że z kolegami z pracy zrobiliśmy sobie drużynę i gramy w Czeladzkiej lidze amatorów. Nazywamy się Warka Team. Mam tu taki filmik z moją ulubioną akcją, czyli wejście smoka: http://www.youtube.com/watch?v=dX8jirkzBGM. Dla ułatwienia dodam, że gramy w czerwonych koszulkach a ja z numerem 8. moja akcja zaczyna się około 20 sek filmu :mrgreen: :mrgreen: