Forum dyskusyjne
14 września 2008, 21:18 [cytuj]
A-Klasa Wrocław grupa IV po 4 kolejce
ptk bz bs
1. Sokół Marcinkowice 12 20-2
2. Stary Śleszów 10
3. Korona Osiek 8
4. Czarni Sobocisko 7
5. LKS Brożec 6
6. Kolektyw Radwanice 6
7. GKS Żórawina 5
8. Nefryt Jordanów 5
9. Kondratowice 4
10. Rzemieślnik Oława 4
11. Burza Bystrzyca 4
12. Ognisko Przeworno 4
13. Energetyk Siechnice 3
14. Olimpia Podgaj 0
w tym sezonie musimy wrócic do klasy "O" teraz albo nigdy
A-Klasa Wrocław grupa IV po 4 kolejce
ptk bz bs
1. Sokół Marcinkowice 12 20-2
2. Stary Śleszów 10
3. Korona Osiek 8
4. Czarni Sobocisko 7
5. LKS Brożec 6
6. Kolektyw Radwanice 6
7. GKS Żórawina 5
8. Nefryt Jordanów 5
9. Kondratowice 4
10. Rzemieślnik Oława 4
11. Burza Bystrzyca 4
12. Ognisko Przeworno 4
13. Energetyk Siechnice 3
14. Olimpia Podgaj 0
w tym sezonie musimy wrócic do klasy "O" teraz albo nigdy:P
15 września 2008, 21:57 [cytuj]
Jestem ciekaw kto gdzie gra w piłkę i w jakiej lidze;p
Ja gram od tamtego sezonu w 1 lidze juniorow POLONIA POGORZE.Prezentuje skrot z tego meczu dla ciekawskich;p moja druzyna to w zielonych koszulkach
a ja bronie w czarnej bluzie..i czarne spodenki z BVB NR1.;p(Aktualna bluza byla w praniu z BVB;p)
To sie nazywa Weidenfeller...mało pracy bylo ;p ale zawsze cos;D
czarni-otmuchow.pl/news.php?readmore=345
gospdoarze nakrecili swoje akcje tylko hehehe dziwne;p ale i tak wygralismy 4-0
Jestem ciekaw kto gdzie gra w piłkę i w jakiej lidze;p
Ja gram od tamtego sezonu w 1 lidze juniorow POLONIA POGORZE.Prezentuje skrot z tego meczu dla ciekawskich;p moja druzyna to w zielonych koszulkach;) a ja bronie w czarnej bluzie..i czarne spodenki z BVB NR1.;p(Aktualna bluza byla w praniu z BVB;p)
To sie nazywa Weidenfeller...mało pracy bylo ;p ale zawsze cos;D
http://www.czarni-otmuchow.pl/news.php?readmore=345
gospdoarze nakrecili swoje akcje tylko hehehe dziwne;p ale i tak wygralismy 4-0;)
8 marca 2009, 12:16 [cytuj]
Za tydzień rusza runda wiosenna naszej A-klasy.Miało być pięknie i kolorowo niestety jak zawsze czegoś zabrakło. Mamy 2 miejsce ze stratą 4ptk do liderującej drużyny ze Starego Śleszowa. Raczej już ich nie dogonimy bo chłopaki są bardzo zdeterminowani do walki o awans i co najważniejsze mają pieniądze... nawet pojechali na obóz przygotowawczy w zimie. Moja drużynka też przepracowała solidnie zimę i chłopaki nawet wygrali ligę halową zostawiając w tyle drużynę składającą się z zawodników 3 ligowego MKSu Oława z Jankiem Gancarczykiem w składzie. Ja się nie załapałem do składu bo jestem słaby na hali
Nie mogę doczekać się startu rozgrywek, jeśli utrzymam formę z jesieni to mam szanse zostać najlepszym strzelcem w swojej drużynie. Martwi mnie tylko to że nie zagrałem ani jednego sparingu przed ligą bo zawsze coś mi wypadło jak nie szkoła, to studniówka młodej albo praca :evil: Jak tam u was wygląda sytuacja przed ligą?
Za tydzień rusza runda wiosenna naszej A-klasy.Miało być pięknie i kolorowo niestety jak zawsze czegoś zabrakło. Mamy 2 miejsce ze stratą 4ptk do liderującej drużyny ze Starego Śleszowa. Raczej już ich nie dogonimy bo chłopaki są bardzo zdeterminowani do walki o awans i co najważniejsze mają pieniądze... nawet pojechali na obóz przygotowawczy w zimie. Moja drużynka też przepracowała solidnie zimę i chłopaki nawet wygrali ligę halową zostawiając w tyle drużynę składającą się z zawodników 3 ligowego MKSu Oława z Jankiem Gancarczykiem w składzie. Ja się nie załapałem do składu bo jestem słaby na hali:P Nie mogę doczekać się startu rozgrywek, jeśli utrzymam formę z jesieni to mam szanse zostać najlepszym strzelcem w swojej drużynie. Martwi mnie tylko to że nie zagrałem ani jednego sparingu przed ligą bo zawsze coś mi wypadło jak nie szkoła, to studniówka młodej albo praca :evil: Jak tam u was wygląda sytuacja przed ligą?
17 marca 2009, 17:22 [cytuj]
Ja gram w lidze okręgowej Gwarek II Tarnowskie Góry 6 miejsce - 3 zwycięstwa 0 remisów 5 porażek :lol: Na pozycji lewego obrońcy - dede - teraz runda wiosenna ahh...
Ja gram w lidze okręgowej Gwarek II Tarnowskie Góry 6 miejsce - 3 zwycięstwa 0 remisów 5 porażek :lol: Na pozycji lewego obrońcy - dede - teraz runda wiosenna ahh...
12 lipca 2009, 11:10 [cytuj]
heheehehe ja tez gram w okregowceee na bramce w zdziareczceeee,ale przez ta okregowke to trzy razy mnie karetka zabierala akurat raz w najgorszym wypadku jak jak mialem isc do 4 ligi ale coooz zycieee,teraz sie zastanowie bo szkoda zdrowia trochee
uniazdziary1955.futbolowo.pl/uniazdziary1955/photos/12/m_62.jpg" alt="uniazdziary1955.futbolowo.pl/uniazdziary1955/photos/12/m_62.jpg" width="98%">
heheehehe ja tez gram w okregowceee na bramce w zdziareczceeee,ale przez ta okregowke to trzy razy mnie karetka zabierala akurat raz w najgorszym wypadku jak jak mialem isc do 4 ligi ale coooz zycieee,teraz sie zastanowie bo szkoda zdrowia trochee
[img]http://uniazdziary1955.futbolowo.pl/uniazdziary1955/photos/12/m_62.jpg[/img]
12 lipca 2009, 17:14 [cytuj]
heh sport to zdrowie
U mnie się pozmieniało jak co roku zajeliśmy 2 miejsce i nie awansowaliśmy
Przyszedł nowy trener i nie wiem czy sobie poradzi z "gorącymi głowami" jak nie to chyba zmienię klub
Może na BVB hehe jakby Owo złapał kontuzje to dałbym rade.
heh sport to zdrowie:) U mnie się pozmieniało jak co roku zajeliśmy 2 miejsce i nie awansowaliśmy:( Przyszedł nowy trener i nie wiem czy sobie poradzi z "gorącymi głowami" jak nie to chyba zmienię klub:P Może na BVB hehe jakby Owo złapał kontuzje to dałbym rade. :)
12 lipca 2009, 18:39 [cytuj]
Ja też gram w okręgówce w katowickiej grupie III w Baterexie Nędza. W tamtym roku zajęliśmy 4 miejsce. Na razie zaczynam moją przygodę z okręgówką bo wcześniej ogrywałem się w juniorach również w Nędzy. Gram na pozycji defensywnego pomocnika bądź na boku obrony 
Zapraszam na stronę:
lksnedza.pl
Ja też gram w okręgówce w katowickiej grupie III w Baterexie Nędza. W tamtym roku zajęliśmy 4 miejsce. Na razie zaczynam moją przygodę z okręgówką bo wcześniej ogrywałem się w juniorach również w Nędzy. Gram na pozycji defensywnego pomocnika bądź na boku obrony ;)
Zapraszam na stronę:
www.lksnedza.pl
12 lipca 2009, 19:16 [cytuj]
"Maczuga" powiedział/a:
Może na BVB hehe jakby Owo złapał kontuzje to dałbym rade.

Lee odszedł, masz szansę :-D
Lee odszedł, masz szansę :-D
17 sierpnia 2009, 12:51 [cytuj]
Ja gram również w okręgówce... W sobotę przegraliśmy derby z Bytovią II Bytów... Przez ostatni rok i wcześniej grałem w juniorach, a teraz czas przyszedł na seniorską piłkę! Gram w drużynie Urania Udorpie :-D dordzo ciekawy zespół złożony głównie z samych kolegów... Czy wygramy czy nie to i tak zawsze jakąś imprezke potrafimy razem sobie zrobic :-D Zapomniałem dodac, że w tym roku debiutujemy w okręgówce... pomorskifutbol.pl/liga.php?id=484 <--- tabela naszej ligi
w sumie kilka fajnych drużyn jest... m.in. Jantar Ustka, Piast Człuchów, Pogoń Lębork itd...
Ja gram również w okręgówce... W sobotę przegraliśmy derby z Bytovią II Bytów... Przez ostatni rok i wcześniej grałem w juniorach, a teraz czas przyszedł na seniorską piłkę! Gram w drużynie Urania Udorpie :-D dordzo ciekawy zespół złożony głównie z samych kolegów... Czy wygramy czy nie to i tak zawsze jakąś imprezke potrafimy razem sobie zrobic :-D Zapomniałem dodac, że w tym roku debiutujemy w okręgówce... http://pomorskifutbol.pl/liga.php?id=484 <--- tabela naszej ligi:) w sumie kilka fajnych drużyn jest... m.in. Jantar Ustka, Piast Człuchów, Pogoń Lębork itd...
26 sierpnia 2009, 23:28 [cytuj]
Poszukuję drużyny z Katowic, siemianowic, i tegoż okręgu w celu rozegrania meczu piłki nożnej. Mamy z pracy team "iss Katowice" i chcielbyśmy w ramach treningu zagrać kilka meczy. Jesli jesteście chętni, jesli macie team albo jestescie poważnie zainteresowani meczem to ślijcie maile na adres: krzaczasty@o2.pl
Poszukuję drużyny z Katowic, siemianowic, i tegoż okręgu w celu rozegrania meczu piłki nożnej. Mamy z pracy team "iss Katowice" i chcielbyśmy w ramach treningu zagrać kilka meczy. Jesli jesteście chętni, jesli macie team albo jestescie poważnie zainteresowani meczem to ślijcie maile na adres: krzaczasty@o2.pl
26 sierpnia 2009, 23:50 [cytuj]
A szukacie przeciwników na duże boisko czy na hale ? :-) bo na hale potrzebni nam sparingpartnerzy teraz.. ;-)
A szukacie przeciwników na duże boisko czy na hale ? :-) bo na hale potrzebni nam sparingpartnerzy teraz.. ;-)
4 września 2009, 16:38 [cytuj]
Ja w środe wracam do gry(po 1,5 roku) w mojej byłej drużynie Orzeł Biały Brzeziny Śl. (A klasa), bo wujek z tata mnie namawiają i mam już ich dośc i dla świętego spokoju musze iśc na trening
)
Ja w środe wracam do gry(po 1,5 roku) w mojej byłej drużynie Orzeł Biały Brzeziny Śl. (A klasa), bo wujek z tata mnie namawiają i mam już ich dośc i dla świętego spokoju musze iśc na trening :))
4 września 2009, 19:45 [cytuj]
"SantiBVB" powiedział/a:
Ja w środe wracam do gry(po 1,5 roku) w mojej byłej drużynie Orzeł Biały Brzeziny Śl. (A klasa), bo wujek z tata mnie namawiają i mam już ich dośc i dla świętego spokoju musze iśc na trening

)
o to widze, ze grasz w tej samej lidze co druzyna z mojego miasta :-P Ja niestety nie gram, gralem kiedys w juniorach, a obecnie wole grac w siatkowke :-P
o to widze, ze grasz w tej samej lidze co druzyna z mojego miasta :-P Ja niestety nie gram, gralem kiedys w juniorach, a obecnie wole grac w siatkowke :-P
4 września 2009, 20:07 [cytuj]
A ja grywam w okręgówce Pogoń Prudnik
Mogłem trenować z Oderką Opole 4 liga,ale miałbym problemy z dojazdami a teraz matura na dodatek;/
ALe spokojnie
A ja grywam w okręgówce Pogoń Prudnik:)
Mogłem trenować z Oderką Opole 4 liga,ale miałbym problemy z dojazdami a teraz matura na dodatek;/
ALe spokojnie;)
4 września 2009, 22:24 [cytuj]
Ja gralem na Uni dokladnie Unia Racibórz RTP ale nie gram juz dluuugo bo nie mialem czasu na to a teraz za pozno na powrot
Ja gralem na Uni dokladnie Unia Racibórz RTP ale nie gram juz dluuugo bo nie mialem czasu na to a teraz za pozno na powrot:)
5 września 2009, 10:48 [cytuj]
Ja też kiedyś grałem zaczynając od trampkarzy to w MKS Gogolin, juniorzy LZS Obrowiec no i w seniorach to kopałem po B-klasie w KS Magnum Chorula lecz kontuzja kolana (wiązadła krzyżowe zerwane) wykluczyły mnie z gry. W przerwie między sezonami to jeszcze kopałem na hali, mieliśmy powiatową ligę Krapkowicką.
Ja też kiedyś grałem zaczynając od trampkarzy to w MKS Gogolin, juniorzy LZS Obrowiec no i w seniorach to kopałem po B-klasie w KS Magnum Chorula lecz kontuzja kolana (wiązadła krzyżowe zerwane) wykluczyły mnie z gry. W przerwie między sezonami to jeszcze kopałem na hali, mieliśmy powiatową ligę Krapkowicką.
5 września 2009, 14:14 [cytuj]
~Adek jak byłem w juniorach to graliśmy z tarnowiczanką, a w seniorach grałem już z Bobrownikami bo chyba o tą drużyne Ci chodzi 
------------------------
A grac mogłem w Łaziskach Górnych(IVliga), bo kuzyn mi proponował żebym tam grał..
Kiedyś on i jego brat grali w Rozwoju Katowice jak byli w 3lidze
~Adek jak byłem w juniorach to graliśmy z tarnowiczanką, a w seniorach grałem już z Bobrownikami bo chyba o tą drużyne Ci chodzi :)
------------------------
A grac mogłem w Łaziskach Górnych(IVliga), bo kuzyn mi proponował żebym tam grał..
Kiedyś on i jego brat grali w Rozwoju Katowice jak byli w 3lidze :)
5 września 2009, 20:00 [cytuj]
A mnie znów przesunęli do rezerw:/ Przyszedł nowy trener i kilku dobrych graczy a że ja się zaniedbałem i zgubiłem formę to zabrakło dla mnie miejsca w kadrze na ostatni mecz. W niedziele zagrałem w naszych rezerwach i chyba dobrze mi poszło bo robiłem z obrońcami co chciałem, jutro musimy znów wygrać a ja mam cos do pokazania nowemu trenerowi więc pełne zaangażowanie
A mnie znów przesunęli do rezerw:/ Przyszedł nowy trener i kilku dobrych graczy a że ja się zaniedbałem i zgubiłem formę to zabrakło dla mnie miejsca w kadrze na ostatni mecz. W niedziele zagrałem w naszych rezerwach i chyba dobrze mi poszło bo robiłem z obrońcami co chciałem, jutro musimy znów wygrać a ja mam cos do pokazania nowemu trenerowi więc pełne zaangażowanie:)
5 września 2009, 20:04 [cytuj]
Maczuga a w jakiej lidze grasz i jakiej druzynie;>? ale chyba w piłke grywasz;p?
Maczuga a w jakiej lidze grasz i jakiej druzynie;>? ale chyba w piłke grywasz;p?
5 września 2009, 22:51 [cytuj]
"Maczuga" powiedział/a:
a że ja się zaniedbałem i zgubiłem formę to zabrakło dla mnie miejsca w kadrze na ostatni mecz.
Szkoda,że Beenhaker tak nie postępuje :-/ to może w kadrze nie było takich piłkarzy jak Brożek, Krzynówek, Dudka, Murawski, Trałka czy Łobodziński :-/
A tak serio serio to pamiętaj Maczuga alkohol Twój wróg :-P :lol:
Szkoda,że Beenhaker tak nie postępuje :-/ to może w kadrze nie było takich piłkarzy jak Brożek, Krzynówek, Dudka, Murawski, Trałka czy Łobodziński :-/
A tak serio serio to pamiętaj Maczuga alkohol Twój wróg :-P :lol: