Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Rorgrywki amatorskie - nasze zmagania w ligach amatorskich:)
19 lutego 2008, 17:56 [cytuj]
Bawi sie ktoś w amatorską piłkę w C, B, A klasie albo w okręgówce? Jak tak to opisujcie wasze przeżycia z boiska:) pozdrawiam
Bawi sie ktoś w amatorską piłkę w C, B, A klasie albo w okręgówce? Jak tak to opisujcie wasze przeżycia z boiska:) pozdrawiam
19 lutego 2008, 20:45 [cytuj]
A kalsa junior, wiecej napisze jak wruce z Treningu ;-)
A kalsa junior, wiecej napisze jak wruce z Treningu ;-)
19 lutego 2008, 21:42 [cytuj]
kiedys gralem w A klasie ,ale niestety prezes zrezygnowal ,a mi sie nie chce dojezdzac do sasiedniej wsi:P,a =zreszta mam mature i na tym sie teraz koncentruje,ale chyba od wrzesnia zaczne sie kopac po czole w B,albo A klasie:P Pozdro!
kiedys gralem w A klasie ,ale niestety prezes zrezygnowal ,a mi sie nie chce dojezdzac do sasiedniej wsi:P,a =zreszta mam mature i na tym sie teraz koncentruje,ale chyba od wrzesnia zaczne sie kopac po czole w B,albo A klasie:P Pozdro!
19 lutego 2008, 21:44 [cytuj]
a tak na boku to najlepsze lata wspominam z gry w juniorach, bo wtedy byla fajna zabawa:D i szlo nam calkiem dobrze bo awans przgralismy 2 pkt;/,a teraz niestety wiek junira mi sie konczy i pozostaje tylko granie z seniorami w B klasie gdzie kazdy wie jaki jest poziom:P czasem az strach grac hehe:P A klasa to juz cos innego , tam kazdy sie stara grac jaknajlepiej i poziom gry nie ten sam:)
a tak na boku to najlepsze lata wspominam z gry w juniorach, bo wtedy byla fajna zabawa:D i szlo nam calkiem dobrze bo awans przgralismy 2 pkt;/,a teraz niestety wiek junira mi sie konczy i pozostaje tylko granie z seniorami w B klasie gdzie kazdy wie jaki jest poziom:P czasem az strach grac hehe:P A klasa to juz cos innego , tam kazdy sie stara grac jaknajlepiej i poziom gry nie ten sam:)
20 lutego 2008, 20:20 [cytuj]
Ja też wspominam najmilej okres juniorów wtedy nawet byłem najlepszym strzelcem w ostatnim sezonie strzeliłem 24 bramki w 12 albo 13 meczach. Później zagrałem trochę w seniorach w okręgówce. Teraz gram niestety w rezerwach naszej drużyny w B klasie ale nie narzekam przynajmniej śmiesznie jest. Czasem grywam jeszcze ogony w pierwszej druzynie ale to sporadycznie. Jak nasz Sokół spadł z okręgówki to wszystko sie zmieniło przyszli nowi ludzie i juz sie nie łapie do podstawy. Teraz są na 1 miejscu w A i chyba nic nie jest w stanie odebrać im awansu.Nasza B klasa też sobie radzi jestesmy na 3 miejscu i mamy jeszcze szanse cos zamieszać w czołówce. Nie jest tak strasznie jak piszesz z tą B klasą ze aż strach grać u nas w lidze są może 2 druzyny co grają trochę chamsko reszta to zaprzyjaznione druzyny zawsze po meczyku jakis gril i piwko. Mnie tam nigdy nikt w b klasie brutalnie nie sfaulował.... najczęściej to ja robie za brutala i cwaniaka:> Za to w okręgówce dostałem niezłą kose w meczu ze Ślęzą Wrocław wychodziłem sam na sam i kolo specjalnie mi przejechał po nogach od tyłu. Facet dostał czerwien a ja nie mogłem chodzic przez 2 tygodnie.MOże w tej rundzie wkoncu zagram na swojej ulubionej pozycji bo jesien musiałem grac na prawej albo lewej pomocy a to juz mi sie tak nie podoba:P wole atak. Amatorska piłka fajna sprawa:) pozdro
Ja też wspominam najmilej okres juniorów wtedy nawet byłem najlepszym strzelcem w ostatnim sezonie strzeliłem 24 bramki w 12 albo 13 meczach. Później zagrałem trochę w seniorach w okręgówce. Teraz gram niestety w rezerwach naszej drużyny w B klasie ale nie narzekam przynajmniej śmiesznie jest. Czasem grywam jeszcze ogony w pierwszej druzynie ale to sporadycznie. Jak nasz Sokół spadł z okręgówki to wszystko sie zmieniło przyszli nowi ludzie i juz sie nie łapie do podstawy. Teraz są na 1 miejscu w A i chyba nic nie jest w stanie odebrać im awansu.Nasza B klasa też sobie radzi jestesmy na 3 miejscu i mamy jeszcze szanse cos zamieszać w czołówce. Nie jest tak strasznie jak piszesz z tą B klasą ze aż strach grać u nas w lidze są może 2 druzyny co grają trochę chamsko reszta to zaprzyjaznione druzyny zawsze po meczyku jakis gril i piwko. Mnie tam nigdy nikt w b klasie brutalnie nie sfaulował.... najczęściej to ja robie za brutala i cwaniaka:> Za to w okręgówce dostałem niezłą kose w meczu ze Ślęzą Wrocław wychodziłem sam na sam i kolo specjalnie mi przejechał po nogach od tyłu. Facet dostał czerwien a ja nie mogłem chodzic przez 2 tygodnie.MOże w tej rundzie wkoncu zagram na swojej ulubionej pozycji bo jesien musiałem grac na prawej albo lewej pomocy a to juz mi sie tak nie podoba:P wole atak. Amatorska piłka fajna sprawa:) pozdro
20 lutego 2008, 22:46 [cytuj]
W piątek jako jedyny junior zostałem "powołany" na sparing seniorów ;-)

Ale znowu nie mam czasu wiecej popisać bo muszę sie uczyć :-/
W piątek jako jedyny junior zostałem "powołany" na sparing seniorów ;-)

Ale znowu nie mam czasu wiecej popisać bo muszę sie uczyć :-/
21 lutego 2008, 09:41 [cytuj]
no ja tez gralem w ataku w najlepszym sezonie strzelilem 13 bramke w 11 meczach i mailem 10 asyst w seniorach tez grwywalem,ale rzadziej:Pnie ma to jak gra w juniorachh:D
a co do B klasy to nie mam przekoniania;/pamietam jak mialem kolo 10 lat i jezdzilem z seniorami na mecze to co sie tam dzialo szczegolnie w meczach z tymi slabszymi druzynami to dramat hehe ,ale teraz poziom pewnie sie podnisol:P POZDRO
no ja tez gralem w ataku w najlepszym sezonie strzelilem 13 bramke w 11 meczach i mailem 10 asyst w seniorach tez grwywalem,ale rzadziej:Pnie ma to jak gra w juniorachh:D
a co do B klasy to nie mam przekoniania;/pamietam jak mialem kolo 10 lat i jezdzilem z seniorami na mecze to co sie tam dzialo szczegolnie w meczach z tymi slabszymi druzynami to dramat hehe ,ale teraz poziom pewnie sie podnisol:P POZDRO
21 lutego 2008, 15:31 [cytuj]
Gratulacje Giv:) ja w swoim debiucie w seniorach to nogi miałem jak z waty bałem sie jak cholera teraz wiem ze nie ma czego sie bać grac swoje i nie słuchac jak ktos starszy sie burzy dlaczego nie podałeś itp. masz swój mózg i graj tak jak potrafisz.
Gratulacje Giv:) ja w swoim debiucie w seniorach to nogi miałem jak z waty bałem sie jak cholera teraz wiem ze nie ma czego sie bać grac swoje i nie słuchac jak ktos starszy sie burzy dlaczego nie podałeś itp. masz swój mózg i graj tak jak potrafisz.
21 lutego 2008, 20:30 [cytuj]
dokladnie masz racje maczuga:D tez w pierwszy meczu w seniorach bylem posrany,ale wystarczyly 2/3 dobre podania i odrazu lepiej sie gralo:Pa co do gadania starych gwiazdorow boiskowych to nie ma sie co przejowac bo to tylko swiadczy o strachu przed utrata miejsca w skladzie:P
dokladnie masz racje maczuga:D tez w pierwszy meczu w seniorach bylem posrany,ale wystarczyly 2/3 dobre podania i odrazu lepiej sie gralo:Pa co do gadania starych gwiazdorow boiskowych to nie ma sie co przejowac bo to tylko swiadczy o strachu przed utrata miejsca w skladzie:P
16 marca 2008, 14:59 [cytuj]
Wczoraj gralismy sparing z drużynką z którą zawsze w lidze się męczylismy i wygralismy 17-1 hehehea ja odzyskałem moc :) jeszcze 2 tygodnie i rusza nasza bundesliga
Wczoraj gralismy sparing z drużynką z którą zawsze w lidze się męczylismy i wygralismy 17-1 hehehea ja odzyskałem moc :) jeszcze 2 tygodnie i rusza nasza bundesliga
21 kwietnia 2008, 22:15 [cytuj]
ja w sumie obecnie to caly czas gram w "5" i trzeba przyznac,ze idzie nam dobrze ostatnio no a za niedługo chyba zaczne grac w A klasie bo mnie sporo osob namawia zebym u nich w druzynie zagral ale jakos sam nie wiem jeszcze :-P

givdaf, a ty w jakiej druzynie grasz ?? :->
ja w sumie obecnie to caly czas gram w "5" i trzeba przyznac,ze idzie nam dobrze ostatnio no a za niedługo chyba zaczne grac w A klasie bo mnie sporo osob namawia zebym u nich w druzynie zagral ale jakos sam nie wiem jeszcze :-P

[b]givdaf[/b], a ty w jakiej druzynie grasz ?? :->
25 kwietnia 2008, 20:10 [cytuj]
Dopiero teraz zajrzałem w ten temat,

ja kopię sobie w "Społem Zabrze" taki, mały klubik w Zabrzu- Grzybowicach ;-)

Do A klasy Cię namawiają? Hmm do jakiego klubu :?: :-)
Dopiero teraz zajrzałem w ten temat,

ja kopię sobie w "Społem Zabrze" taki, mały klubik w Zabrzu- Grzybowicach ;-)

Do A klasy Cię namawiają? Hmm do jakiego klubu :?: :-)
26 kwietnia 2008, 12:09 [cytuj]
w sumie to do dwoch z A, jednego nazwy nie pamietam a drugi to Sokol Lany Wielkie bo tam paru moich kumpli gra ;-)
w sumie to do dwoch z A, jednego nazwy nie pamietam a drugi to Sokol Lany Wielkie bo tam paru moich kumpli gra ;-)
26 kwietnia 2008, 14:26 [cytuj]
no to nasza liga ;-) Tylko, że ja jeszcze w juniorach. W seniorah grałem tylko w kilku sparingach...
no to nasza liga ;-) Tylko, że ja jeszcze w juniorach. W seniorah grałem tylko w kilku sparingach...
26 kwietnia 2008, 19:00 [cytuj]
na ktorym miejscu teraz sa tam od Was seniorzy z Społem ??
w ogole masz jakis link na internecie gdzie jest aktualna tabela i terminarz rozgrywek tam od Was z ligi ?? :-)

oki doki juz wiem :P wszedlem sobie na 90minut.pl :-P
na ktorym miejscu teraz sa tam od Was seniorzy z Społem ??
w ogole masz jakis link na internecie gdzie jest aktualna tabela i terminarz rozgrywek tam od Was z ligi ?? :-)

oki doki juz wiem :P wszedlem sobie na www.90minut.pl :-P
4 maja 2008, 17:38 [cytuj]
TEn sezon to nieporozumienie, szkoda jeszcze w tamtym byliśmy bodaj w połowie tabeli,a teraz grozi nam spadek :-/
TEn sezon to nieporozumienie, szkoda jeszcze w tamtym byliśmy bodaj w połowie tabeli,a teraz grozi nam spadek :-/
4 maja 2008, 19:03 [cytuj]
no slyszalem i widzialem wlasnie ;P cos slabiutko Wam idzie ;-) podobno macie troszke nieciekawe boisko ;-)
zmien sobie druzyne :) przeciez tyle ich jest w Zabrzu i Gliwicach :-)
no slyszalem i widzialem wlasnie ;P cos slabiutko Wam idzie ;-) podobno macie troszke nieciekawe boisko ;-)
zmien sobie druzyne :) przeciez tyle ich jest w Zabrzu i Gliwicach :-)
17 sierpnia 2008, 19:27 [cytuj]
ja od prawie 4 lat gram u mnie na wsi w klubie ale bez żadnych większych sukcesów prawie zawsze środek tabeli raz chyba 3 albo 4 miejsce, pozatym w każdym sezonie gram na innej pozycji w tamtym grałem nawet na bramce ale go nie dokończyłem bo byłem trochę chory. W tym sezonie zacząłem trenować ale widzę że nie mam co się wysilać bo nie ma kto grać a pyzatym nie wiem czy w końcu grałbym na takiej pozycji jaka by mi odpowiadała bo u nas na treningach każdy biega jak chce dopiero na meczach dostaje pozycje i jak tu grać.
ja od prawie 4 lat gram u mnie na wsi w klubie ale bez żadnych większych sukcesów prawie zawsze środek tabeli raz chyba 3 albo 4 miejsce, pozatym w każdym sezonie gram na innej pozycji w tamtym grałem nawet na bramce ale go nie dokończyłem bo byłem trochę chory. W tym sezonie zacząłem trenować ale widzę że nie mam co się wysilać bo nie ma kto grać a pyzatym nie wiem czy w końcu grałbym na takiej pozycji jaka by mi odpowiadała bo u nas na treningach każdy biega jak chce dopiero na meczach dostaje pozycje i jak tu grać.
18 sierpnia 2008, 08:43 [cytuj]
Dopiero zobaczyłem temat i też mogę się trochę pochwalić... z moją drużyną UKS Skorpion Zamość wygraliśmy ligę okręgową juniorów młodszych bodajże dwa lata temu zdobywając komplet punktów, w 20 meczach zdobyliśmy 60 pkt z kosmicznym bilansem bramkowym. Niestety w jednym z wyjazdowych meczy doznałem bardzo bolesnej kontuzji po jednym z moich wślizgów. Miałem pokazać pewnemu chłopce z kim gra i wszedłem ostro wślizgiem ale on tak niefortunnie upadł, że upadł kolanem na moje plecy. Efektem było 7 miesięcy przerwy z powodu naciągnięcia mięśni pleców i ubita wątroba, przez którą do tej pory mam problemy z piciem. Wróciłem na 3 albo 4 ostatnie spotkania no i dostaliśmy się do ligi wojewódzkiej ale z moją kondycją już nic nie dało się zrobić. W pierwszym meczu wszedłem z ławki rezerwowych i od razu padłem. Po 2 meczach w lidze wojewódzkiej zakończyłem moją przygodę z piłką nożną, bo nie dało się odbudować mojej kondycji. Były lepsze rzeczy do roboty :-P Nominalnie grałem jako defensywny pomocnik, ale w rzeczywistości to grałem na każdej pozycji. Jeżeli nie grałem przed obrońcami to najczęściej na środku pomocy albo na prawej stronie pomocy (moja ulubiona pozycja), zdarzyło się raz na lewej stronie, w jednym sparingu na ataku, kilka razy na prawej obronie, razy czy dwa na środku obrony i raz na lewej obronie.
Dopiero zobaczyłem temat i też mogę się trochę pochwalić... z moją drużyną UKS Skorpion Zamość wygraliśmy ligę okręgową juniorów młodszych bodajże dwa lata temu zdobywając komplet punktów, w 20 meczach zdobyliśmy 60 pkt z kosmicznym bilansem bramkowym. Niestety w jednym z wyjazdowych meczy doznałem bardzo bolesnej kontuzji po jednym z moich wślizgów. Miałem pokazać pewnemu chłopce z kim gra i wszedłem ostro wślizgiem ale on tak niefortunnie upadł, że upadł kolanem na moje plecy. Efektem było 7 miesięcy przerwy z powodu naciągnięcia mięśni pleców i ubita wątroba, przez którą do tej pory mam problemy z piciem. Wróciłem na 3 albo 4 ostatnie spotkania no i dostaliśmy się do ligi wojewódzkiej ale z moją kondycją już nic nie dało się zrobić. W pierwszym meczu wszedłem z ławki rezerwowych i od razu padłem. Po 2 meczach w lidze wojewódzkiej zakończyłem moją przygodę z piłką nożną, bo nie dało się odbudować mojej kondycji. Były lepsze rzeczy do roboty :-P Nominalnie grałem jako defensywny pomocnik, ale w rzeczywistości to grałem na każdej pozycji. Jeżeli nie grałem przed obrońcami to najczęściej na środku pomocy albo na prawej stronie pomocy (moja ulubiona pozycja), zdarzyło się raz na lewej stronie, w jednym sparingu na ataku, kilka razy na prawej obronie, razy czy dwa na środku obrony i raz na lewej obronie.
18 sierpnia 2008, 18:35 [cytuj]
W sumie ja też grałem trochę amatorsko. Poważnie amatorsko. Mianowicie u nas drużyna Puszcza Hajnówka grała w A-klasie, a że nikomu nie chciało się w to bawić, bo w ogóle pośmiewisko - zrobiły się amatorskie rozgrywki miejskie, głównie w wakacje. Mieścina 25-tys, parę osiedli - parę drużyn. Z naszego osiedla były dwie - "starszych" o nazwie zapożyczonej Puszcza Podlasie Hajnówka, oraz nasza, młodszych, HKS Podlasie (mieścina: Hajnówka). W sumie z paroma rówieśnikami wygraliśmy (mecze o stawkę 10, czy 20 zł) potem przestali chcieć z nami grać ;P. Ze starszymi zawsze w ryj i to sporo, ale zabawa była. Starsi parę razy na osiedlu organizowali turnieje, gdzie ze składek wychodziła poważna wygrana. Zawsze wygrywali, więc i turnieje upadły.

Ostatecznie HKS został rozwiązany po mojej kłótni z bramkarzem (z niewiadomych powodów zaczął mnie nazywać Świstakiem, tak mu jakoś wpadło, co mnie wnerwiło - bo żebym choć znał powody?) - czyli kłótnia dwóch założycieli i chyba największych podpór drużyny (choć gwiazdy były inne). Do dziś się z tym gościem nie odzywamy ;P
W sumie ja też grałem trochę amatorsko. Poważnie amatorsko. Mianowicie u nas drużyna Puszcza Hajnówka grała w A-klasie, a że nikomu nie chciało się w to bawić, bo w ogóle pośmiewisko - zrobiły się amatorskie rozgrywki miejskie, głównie w wakacje. Mieścina 25-tys, parę osiedli - parę drużyn. Z naszego osiedla były dwie - "starszych" o nazwie zapożyczonej Puszcza Podlasie Hajnówka, oraz nasza, młodszych, HKS Podlasie (mieścina: Hajnówka). W sumie z paroma rówieśnikami wygraliśmy (mecze o stawkę 10, czy 20 zł) potem przestali chcieć z nami grać ;P. Ze starszymi zawsze w ryj i to sporo, ale zabawa była. Starsi parę razy na osiedlu organizowali turnieje, gdzie ze składek wychodziła poważna wygrana. Zawsze wygrywali, więc i turnieje upadły.

Ostatecznie HKS został rozwiązany po mojej kłótni z bramkarzem (z niewiadomych powodów zaczął mnie nazywać Świstakiem, tak mu jakoś wpadło, co mnie wnerwiło - bo żebym choć znał powody?) - czyli kłótnia dwóch założycieli i chyba największych podpór drużyny (choć gwiazdy były inne). Do dziś się z tym gościem nie odzywamy ;P
1  2  3  4  5    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 20 16 3 1 51
2. Borussia Dortmund 20 13 6 1 45
3. TSG 1899 Hoffenheim 19 12 3 4 39
4. VfB Stuttgart 20 12 3 5 39
5. Bayer Leverkusen 19 11 2 6 35
6. RB Lipsk 19 11 2 6 35
7. SC Freiburg 20 7 6 7 27
8. Eintracht Frankfurt 20 7 6 7 27
9. Union Berlin 20 6 6 8 24
10. 1. FC Köln 20 6 5 9 23
11. FC Augsburg 20 6 4 10 22
12. Borussia Mönchengladbach 20 5 6 9 21
13. Hamburger SV 19 4 7 8 19
14. VfL Wolfsburg 20 5 4 11 19
15. Werder Brema 19 4 7 8 19
16. FSV Mainz 20 4 6 10 18
17. FC St. Pauli 19 3 4 12 13
18. 1. FC Heidenheim 20 3 4 13 13
cała tabela
Partnerzy: MojaRola.pl, WarsztatOgrodnika.pl, CarForFriend.pl, ZooArena.pl, Offon.pl, DlaNastolatek.pl, KobieceGadzety.pl, WirtualnyKonin.pl, Force.org.pl, Mtas.pl, FitAndFashion.pl, SilesiaInfo.pl, Pozycjonowanie stron Swarzędz
shoutbox
Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 20:16

Za to kręcenie lodów, nasi im naje... na SIP, zobaczycie, Giurassy się obudził!

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 20:13

Kwestia kryzysu Bayernu wyjaśniona.

Adam76
Adam76 Wczoraj, 19:38

Kpiny jakieś takie sędziowanie nie mam pytań ale zobaczycie że oni się jeszcze pokaleczą w tym sezonie chyba do końca sezonu nie będą im ręki wyciągać

wola
wola Wczoraj, 19:30

czyli już wiadomo kto będzie sędziował nasz mecz z RED POWER

Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 18:57

Plus jest taki, że mamy 6pkt do lidera, i 3 platz ma 6pkt do nas. Zgodnie z przewidywaniami.

wola
wola Wczoraj, 18:30

ULI wie na kogo poztawić Tobias Stieler Choć uznawany jest za jednego z czołowych arbitrów w Niemczech, w swojej karierze wielokrotnie znajdował się w centrum kontrowersji, głównie z powodu decyzji o rzutach karnych, analiz VAR oraz zarządzania meczami o dużą stawkę. Oto główne obszary kontrowersji wokół Tobiasa Stielera: Kontrowersyjne rzuty karne (Bayer Leverkusen - Bayern Monachium, 2023): W marcu 2023 roku Stieler podyktował dwa rzuty karne dla Bayernu Monachium w meczu przeciwko Bayerowi Leverkusen po interwencjach VAR. Decyzje te wywołały ogromne emocje, a sędzia był krytykowany za zbyt rygorystyczne interpretacje sytuacji w polu karnym, co miało bezpośredni wpływ na wynik meczu. Przeprosiny za błąd (DFB-Pokal, 2016): W półfinale Pucharu Niemiec między Bayernem Monachium a Werderem Brema, Stieler podyktował rzut karny dla Bayernu, który okazał się niesłuszny. Po meczu sędzia przyznał się do błędu i przeprosił, mówiąc: ?Wszystko działo się szybko. Byłem w dobrej pozycji, ale wydawało mi się, że był kontakt. W rzeczywistości kontaktu nie było?. Niewłaściwe anulowanie bramki (Europa League, 2025): 2 października 2025 r. w meczu Ligi Europy między Celtikiem a Bragą, Stieler nie uznał kluczowej bramki wyrównującej dla Celtiku po ponad dwuminutowej analizie VAR, mimo że powtórki telewizyjne nie wykazały ewidentnego zagrania ręką, co wywołało wściekłość gospodarzy.

grzegorzBVB
grzegorzBVB Wczoraj, 18:19

A pierwszy + czerwona ustawiło mecz

wola
wola Wczoraj, 18:19

i z czego się cieszą, z ustawionego meczu??? Stieler w takich meczach jest bezbłędny.

grzegorzBVB
grzegorzBVB Wczoraj, 18:18

Drugi słuszny trzymał go za udo

BVBdude
BVBdude Wczoraj, 18:18

3-1. Sędzia pomógł bo sie swiniakom zrobiło goroąco

Marco Reus
Marco Reus Wczoraj, 18:17

3 1 po meczu

Marco Reus
Marco Reus Wczoraj, 18:14

Hshaha drugi karny za co chyba jaja sobie robią

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 18:14

Bayern dzisiaj dostanie tyle karnych że ten mecz i tak i tak wygra

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 18:14

raz będzie kontrowersyjny 2 karny

Marco Reus
Marco Reus Wczoraj, 18:06

Brawo kramaric neurer jak dziecko w podstawówce

grzegorzBVB
grzegorzBVB Wczoraj, 18:06

1:1

wola
wola Wczoraj, 18:04

ok.

grzegorzBVB
grzegorzBVB Wczoraj, 18:02

Uznał że wychodził na czystą pozycję

Marco Reus
Marco Reus Wczoraj, 18:02

No trzeba pomoc świniom wiec stąd

wola
wola Wczoraj, 17:59

ok, nawet jeśli sędzia uznał, że jest faul, to gdzie tu jest czerwona kartka??? Czy ja o czymś nie wiem???

wola
wola Wczoraj, 17:58

to jest norma w BL.

Marco Reus
Marco Reus Wczoraj, 17:54

Mecz sprzedany knur uli posmarował tam

Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 17:53

Można było się spodziewać

grzegorzBVB
grzegorzBVB Wczoraj, 17:52

Jeszcze pokazywał zawodnikowi że on wszystko dokładnie widział

Marco Reus
Marco Reus Wczoraj, 17:51

Ten uj sędzia zawsze świniom pomaga tfu

grzegorzBVB
grzegorzBVB Wczoraj, 17:51

Sędzia już drukuje

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 17:51

Troszkę słabiej w bundeslidze im idzie No to trzeba pomóc. Już można powiedzieć że sędzia wypatrzył wynik tego meczu i pomógł świnią

Marco Reus
Marco Reus Wczoraj, 17:49

Bardziej Diaz żółta za symulke powinien dostać trzymam go

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 17:48

Ciekawe za co do karnego mają dostać jak tam nawet faulu nie było a tym bardziej na czerwoną kartkę

Marco Reus
Marco Reus Wczoraj, 17:47

Haha swinie juz maja karnego i hoffe w 10

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 46
Zarejestrowanych użytkowników: 10376
Ostatnio zarejestrowany: PriceDavid
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem