6 sierpnia 2009, 14:47 [cytuj]
Dobrze,że ja nie pale;D jakoś potrafie odmówić;p nawet po wypiciu
Wole wypić niż zapalić,chociaż pić nie pije aaaż tak duużo juz
okazyjnie
Dobrze,że ja nie pale;D jakoś potrafie odmówić;p nawet po wypiciu:) Wole wypić niż zapalić,chociaż pić nie pije aaaż tak duużo juz:) okazyjnie:)
6 sierpnia 2009, 16:32 [cytuj]
Ja jestem w trakcie rzucania, paliłem ponad 5 lat. W połowie czerwca po prostu przestałem kupywac papierosy i do dzisiaj się tego trzymam. Co prawda podpalę sobie papierosa raz na kilka dni, ale trzymam się ok. Zobaczę jak to będzie na studiach z dala od domu... Tym bardziej jest mi to potrzebne gdyż jestem muzykiem - gram na trąbce ;-)
A tak w ogóle to witam wszystkich, to moje pierwsze kroki na forum BVB09. Na imię mam Piotrek a kibicem Borussi Dortmund jestem nieprzerwanie od 1996 roku :-) Pozdrawiam
[color=red]Scalone z 'Dla życia bez tytoniu' (czy jakoś tak) - Murzyn[/color]
Ja jestem w trakcie rzucania, paliłem ponad 5 lat. W połowie czerwca po prostu przestałem kupywac papierosy i do dzisiaj się tego trzymam. Co prawda podpalę sobie papierosa raz na kilka dni, ale trzymam się ok. Zobaczę jak to będzie na studiach z dala od domu... Tym bardziej jest mi to potrzebne gdyż jestem muzykiem - gram na trąbce ;-)
A tak w ogóle to witam wszystkich, to moje pierwsze kroki na forum BVB09. Na imię mam Piotrek a kibicem Borussi Dortmund jestem nieprzerwanie od 1996 roku :-) Pozdrawiam
[color=red]Scalone z 'Dla życia bez tytoniu' (czy jakoś tak) - Murzyn[/color]
7 sierpnia 2009, 11:56 [cytuj]
A jak rzucić picie? Wczoraj ostatni raz piłem alkohol wysoko procentowy! Kończę z tym dziadostwem a jak jeszcze raz ktoś przyjdzie do mnie wieczorem z butelką whisky to go pogonie i psy spuszczę!
A jak rzucić picie? Wczoraj ostatni raz piłem alkohol wysoko procentowy! Kończę z tym dziadostwem a jak jeszcze raz ktoś przyjdzie do mnie wieczorem z butelką whisky to go pogonie i psy spuszczę!
7 sierpnia 2009, 12:33 [cytuj]
Misio ma kaca? :-P :lol: :mrgreen:
To nie zapomnij też o widłach :-P ;-)
Misio ma kaca? :-P :lol: :mrgreen:
To nie zapomnij też o widłach :-P ;-)
7 sierpnia 2009, 12:38 [cytuj]
Trochę mnie mdli. Najgorsze że kondycji przez to wcale nie mam. Na boisku jestem powolny i zwrotny jak Titanic jak tak dalej będzie to wypieprzą mnie na zbity ryj.
P.S. Kasia powinnaś mnie wspierać a nie nabijać się!
Trochę mnie mdli. Najgorsze że kondycji przez to wcale nie mam. Na boisku jestem powolny i zwrotny jak Titanic jak tak dalej będzie to wypieprzą mnie na zbity ryj.
P.S. Kasia powinnaś mnie wspierać a nie nabijać się!
7 sierpnia 2009, 12:57 [cytuj]
nie nabijam się! :-P
nie nabijam się! :-P
7 sierpnia 2009, 13:18 [cytuj]
Bierzcie przykład z Kasi
Dziewczyna pewnie nie pije i nie pali
P :lol: :mrgreen:
Bierzcie przykład z Kasi :D Dziewczyna pewnie nie pije i nie pali:PP :lol: :mrgreen:
7 sierpnia 2009, 13:49 [cytuj]
Ja nie palę już od roku. Na początku rzucania było ciężko, ale zamiast paczki papierosów kupowałem pudełko tic-tac'ów i jak mi przychodziła ochota na papierosa to sięgałem po tic-taca
i jakoś się udało
Ja nie palę już od roku. Na początku rzucania było ciężko, ale zamiast paczki papierosów kupowałem pudełko tic-tac'ów i jak mi przychodziła ochota na papierosa to sięgałem po tic-taca:) i jakoś się udało:)
15 października 2013, 19:08 [cytuj]
To prawda że po rzuceniu i 10 latach niepalenia (nie palenia? jak to się pisze) w organizmie człowieka nie będzie śladu po papierosach? pytam z ciekawości bo słyszałem to gdzieś ale nie wiem czy to prawda czy nie :-P
To prawda że po rzuceniu i 10 latach niepalenia (nie palenia? jak to się pisze) w organizmie człowieka nie będzie śladu po papierosach? pytam z ciekawości bo słyszałem to gdzieś ale nie wiem czy to prawda czy nie :-P
15 października 2013, 20:32 [cytuj]
"Siwy" powiedział/a:
"15-20 lat - po tylu latach od rzucenia palenia płuca są oczyszczone, a ryzyko zachorowania na raka płuc wynosi 1%." - poradnikzdrowie.pl Internety mówią, że ok. 15 lat. (niepalenia - dobrze :x)
[i]"15-20 lat - po tylu latach od rzucenia palenia płuca są oczyszczone, a ryzyko zachorowania na raka płuc wynosi 1%."[/i] - poradnikzdrowie.pl Internety mówią, że ok. 15 lat. (niepalenia - dobrze :x)
15 października 2013, 20:43 [cytuj]
Pewnie zależy to też od wieku człowieka, bo wiadomo, że im organizm młodszy, tym szybciej potrafi się regenerować.
Pewnie zależy to też od wieku człowieka, bo wiadomo, że im organizm młodszy, tym szybciej potrafi się regenerować.
15 października 2013, 20:50 [cytuj]
"Mortis" powiedział/a:
Tomek a od kiedy rodzice musz? pozwala? ?

Z po?owa gimnazjalistów teraz pali i rodzice nie wiedz? albo nie chc? wiedzie?.
Ale Siwek by sie im nigdy nie sprzeciwil!
Ale Siwek by sie im nigdy nie sprzeciwil!
19 października 2013, 10:40 [cytuj]
To dobrze bo mam zamiar rzucić a to będzie dodatkową motywacją.
P.S.
No i po co wygaszacie te posty, teraz nie widzę co napisaliście :-(
To dobrze bo mam zamiar rzucić a to będzie dodatkową motywacją.
P.S.
No i po co wygaszacie te posty, teraz nie widzę co napisaliście :-(