Forum dyskusyjne
1 stycznia 2012, 21:40 [cytuj]
o kurfa.. :-D pozazdrościć..
2011 również u mnie stał pod znakiem wypadu do Dortmundu, jednak mam mieszane uczucia co do wrześniowego wypadu
o kurfa.. :-D pozazdrościć..
2011 również u mnie stał pod znakiem wypadu do Dortmundu, jednak mam mieszane uczucia co do wrześniowego wypadu :P
1 stycznia 2012, 21:45 [cytuj]
Ja sylwestra zacząłem po 19, i skończyłem o 23.. dziewczyna zaczęła się źle czuć, ale to nie po alkoholu..i musieliśmy wrócić domu, na szczęście daleko nie mieliśmy
i dalej tylko się Nią opiekowałem bo leżała w łożeczku z gorączką i napuchniętymi migdałami, a ja cały czas przy Niej
i o 3 spać 
Ja sylwestra zacząłem po 19, i skończyłem o 23.. dziewczyna zaczęła się źle czuć, ale to nie po alkoholu..i musieliśmy wrócić domu, na szczęście daleko nie mieliśmy :) i dalej tylko się Nią opiekowałem bo leżała w łożeczku z gorączką i napuchniętymi migdałami, a ja cały czas przy Niej :P i o 3 spać :D:D
2 stycznia 2012, 12:18 [cytuj]
hahahaha noo noo Bastek
widze,że dobrego dilera musisz miec
hahahaha noo noo Bastek :D widze,że dobrego dilera musisz miec :P
2 stycznia 2012, 17:46 [cytuj]
Podobno to hit sylwestrowy :-P :lol:
youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YM_sXx0lVlY
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YM_sXx0lVlY
2 stycznia 2012, 18:35 [cytuj]
Nooo :mrgreen:
i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/92443ee217c90bde230f41500963771c.jpg?1325434960
Nooo :mrgreen:
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/92443ee217c90bde230f41500963771c.jpg?1325434960
2 stycznia 2012, 19:06 [cytuj]
"Kasia" powiedział/a:
youtube.com/wa...d&v=YM_sXx0lVlY
Nie mogę z tego kolesia
Nie mogę z tego kolesia :D
2 stycznia 2012, 20:08 [cytuj]
Przynajmniej miał plany na sylwestra , a nie wszystko na spontana XDDD
Przynajmniej miał plany na sylwestra , a nie wszystko na spontana XDDD
2 stycznia 2012, 21:18 [cytuj]
"BarDOsz" powiedział/a:
kurde T-Mac skąd wziąłeś bilety na dwa najlepsze mecze w sezonie? :mrgreen:
O tym, że mogę polecieć na 32 kolejkę z Norymbergą dowiedziałem się jakieś 12 dni przed samym meczem. Warto zaznaczyć, że początkowo odmawiałem (bo byłem spłukany), ale na szczęście szybko zmieniłem zdanie. Trzeba było tylko zadziałać z biletem lotniczym i dokonać zmiany na moje nazwisko...
Z ostatnim meczem sezonu też wyszło spontanicznie. Musiałem tylko pociągiem dostać się do Opola, bo tam czekał transport do Dortmundu. Plan pierwotny nie zakładał w ogóle meczu. Rzutem na taśmę wpadły 4 bilety (na 9 osób, które jechały) dzięki uprzejmości dziewczyny/narzeczonej Roberta Lewandowskiego... 8-)
O tym, że mogę polecieć na 32 kolejkę z Norymbergą dowiedziałem się jakieś 12 dni przed samym meczem. Warto zaznaczyć, że początkowo odmawiałem (bo byłem spłukany), ale na szczęście szybko zmieniłem zdanie. Trzeba było tylko zadziałać z biletem lotniczym i dokonać zmiany na moje nazwisko...
Z ostatnim meczem sezonu też wyszło spontanicznie. Musiałem tylko pociągiem dostać się do Opola, bo tam czekał transport do Dortmundu. Plan pierwotny nie zakładał w ogóle meczu. Rzutem na taśmę wpadły 4 bilety (na 9 osób, które jechały) dzięki uprzejmości dziewczyny/narzeczonej Roberta Lewandowskiego... 8-)
2 stycznia 2012, 21:29 [cytuj]
Świetna sprawa, dwa najlepsze mecze sezonu :-) Tylko pozazdrościć.
Świetna sprawa, dwa najlepsze mecze sezonu :-) Tylko pozazdrościć.
3 stycznia 2012, 01:29 [cytuj]
Byłeś w Opolu T-mac i nie dałeś znac ;p? bym sie z Tobą zabrał
!
Byłeś w Opolu T-mac i nie dałeś znac ;p? bym sie z Tobą zabrał :D!
30 grudnia 2012, 23:00 [cytuj]
Odswieze temat 
Tylko w mojej okolicy straszna lipa z tegorocznym sylwestrem?
Sale ktore mialy organizowac prawie wszystkie sie powycofywaly z braku zainteresowania, domowek jak na lekarstwo, nie wiem, moze kluby beda pekac w szwach :-P
Odswieze temat :P
Tylko w mojej okolicy straszna lipa z tegorocznym sylwestrem?:P
Sale ktore mialy organizowac prawie wszystkie sie powycofywaly z braku zainteresowania, domowek jak na lekarstwo, nie wiem, moze kluby beda pekac w szwach :-P
31 grudnia 2012, 00:17 [cytuj]
Jaaa leece z dziewczyną na zaabawe ;-) Do...Krapkowic do Pietni ;-)
ktoś sie równieez wyybiera?? ogólnie jest to impreeza zamknięta na Disco Dance ;-) Ale teechno otwarte dla wszystkich
OGólnie duuża ekipa się szyykuuje ;-)
Jaaa leece z dziewczyną na zaabawe ;-) Do...Krapkowic do Pietni ;-)
ktoś sie równieez wyybiera?? ogólnie jest to impreeza zamknięta na Disco Dance ;-) Ale teechno otwarte dla wszystkich :D
OGólnie duuża ekipa się szyykuuje ;-)
31 grudnia 2012, 00:22 [cytuj]
U mnie najlepszy Sylwek od lat... Czyli w pracy....
U mnie najlepszy Sylwek od lat... Czyli w pracy....
31 grudnia 2012, 00:25 [cytuj]
Domówka na 30 osób !!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
31 grudnia 2012, 00:29 [cytuj]
"Marcion" powiedział/a:
Robisz czy idziesz?
"weidenfeller1" powiedział/a:
kto? sie równieez wyybiera?? ogólnie jest to impreeza zamkni?ta na Disco Dance
;-) Ale teechno otwarte dla wszystkich
W sensie w klubie? ;-)
Robisz czy idziesz?:P
[quote="weidenfeller1"] kto? sie równieez wyybiera?? ogólnie jest to impreeza zamkni?ta na Disco Dance ;-) Ale teechno otwarte dla wszystkich :D
31 grudnia 2012, 00:58 [cytuj]
Ja może domówka 6-10 osób u sąsiada, jak postanowi zorganizować-o czym jak zwykle dowiem się ok.20-21 :mrgreen: Ale jak zorganizuje to już wiem, że będzie ciekawie
Jak nie to sylwester przed kompem :mrgreen:
Ja może domówka 6-10 osób u sąsiada, jak postanowi zorganizować-o czym jak zwykle dowiem się ok.20-21 :mrgreen: Ale jak zorganizuje to już wiem, że będzie ciekawie ;) Jak nie to sylwester przed kompem :mrgreen:
31 grudnia 2012, 02:56 [cytuj]
POLSAT, hehe.
POLSAT, hehe.
31 grudnia 2012, 09:24 [cytuj]
Z dwójeczką
Z dwójeczką :D
31 grudnia 2012, 09:33 [cytuj]
Sylwek w lozku, grypa mnie dopadla
Sylwek w lozku, grypa mnie dopadla