Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Sylwester
2 stycznia 2009, 02:26 [cytuj]
ja od paru dni walczę bezskutecznie z chorobą tak więc mój sylwester to pierwsze od laaat nudzenie się w domu przed TV ;-) no ale młody jestem więc troszkę ich jeszcze przede mną :-D odbije sobie to za rok :-D
ja od paru dni walczę bezskutecznie z chorobą tak więc mój sylwester to pierwsze od laaat nudzenie się w domu przed TV ;-) no ale młody jestem więc troszkę ich jeszcze przede mną :-D odbije sobie to za rok :-D
2 stycznia 2009, 02:56 [cytuj]
w sylwestra pracowalem do 3 w nocy (choc poczatkowo miala byc tylko 00:30), potem 1 stycznia do pracy na 8 rano :mrgreen: ciekawe przezycia...hmmm...spalem pod lodowka w barze :lol:
w sylwestra pracowalem do 3 w nocy (choc poczatkowo miala byc tylko 00:30), potem 1 stycznia do pracy na 8 rano :mrgreen: ciekawe przezycia...hmmm...spalem pod lodowka w barze :lol:
2 stycznia 2009, 16:50 [cytuj]
Sylwester był fajny. Domówka taka jak lubię. Nie za dużo osób ale sami najlepsi i prawdziwi. Wódki pod dostatkiem i można szaleć:) "Gorzka żołądkowa czysta de lux" czy jakoś tak wchodzi nawet fajnie i kaca za dużego się nie ma. A teraz mały poradnik dla młodszych kolegów: NIGDY ale to przenigdy nie pijcie wódy z gwinta i nie przepijajcie tego szampanem też z gwinta. Mnie sie jakoś udało to przeżyć ale kumpel zaliczył takiego zgona że masakra.
Sylwester był fajny. Domówka taka jak lubię. Nie za dużo osób ale sami najlepsi i prawdziwi. Wódki pod dostatkiem i można szaleć:) "Gorzka żołądkowa czysta de lux" czy jakoś tak wchodzi nawet fajnie i kaca za dużego się nie ma. A teraz mały poradnik dla młodszych kolegów: NIGDY [b]ale to przenigdy [/b]nie pijcie wódy z gwinta i nie przepijajcie tego szampanem też z gwinta. Mnie sie jakoś udało to przeżyć ale kumpel zaliczył takiego zgona że masakra.
2 stycznia 2009, 19:42 [cytuj]
Ja w tym roku troche inaczej. Byłem z siostrą i moją młodą w Hamburgu na jakims polskim balu. Żadna rewelacja ale bawiłem się dobrze duzo piłem i tanczyłem. Znalazłem ciekawą whisky za 15 euro butelka 1L albo 1,5 nie wiem dokładnie. Nazywała się chyba "Charles haus" wchodziła dobrze i kaca nie było a wypiłem jej znaczną ilość. No i mielismy szampana takiego ze za żal mi było otwierać. Nie pamietam nazwy ale wiem ze byl baaaardzo drogi jakos 100euro( Kupiony od polskich złodzieji:P) normalnie nie stac mnie na takie trunki. ogólnie było ok. niestety mam chore zatoki i trzyma mnie juz prawie miesiąc, podziwianie petard w samej koszuli raczej mi nie pomogło:(
Ja w tym roku troche inaczej. Byłem z siostrą i moją młodą w Hamburgu na jakims polskim balu. Żadna rewelacja ale bawiłem się dobrze duzo piłem i tanczyłem. Znalazłem ciekawą whisky za 15 euro butelka 1L albo 1,5 nie wiem dokładnie. Nazywała się chyba "Charles haus" wchodziła dobrze i kaca nie było a wypiłem jej znaczną ilość. No i mielismy szampana takiego ze za żal mi było otwierać. Nie pamietam nazwy ale wiem ze byl baaaardzo drogi jakos 100euro( Kupiony od polskich złodzieji:P) normalnie nie stac mnie na takie trunki. ogólnie było ok. niestety mam chore zatoki i trzyma mnie juz prawie miesiąc, podziwianie petard w samej koszuli raczej mi nie pomogło:(
3 stycznia 2009, 12:28 [cytuj]
Tak jak przepowiadałem - było słabo. Nie można powiedzieć, że nędznie, ale spędzałem je w rodzinnym gronie wśród ciotek i wujków. Wypiłem kilka piwek, potem szmpana. Wcześniej wymalowałem mordę i poszedłem się uczyć, bo w poniedziałek egzamin. W Anglii jakoś niemrawo obchodzą tego Sylwestra - skończyło się na kilku wybuchach, w knajpkach imprezy do 1. w nocy, miasto jakieś takie wymarłe (śmiech na sali).

Pierwotnie miłem się bawić na jakiejś polonijnej potańcówce, ale wjazd 5 funtów i nic nie można było wnosić tylko kupować, więc zrezygnowałem i w niecałe 10 osób zostaliśmy w domu.

Czas trzeba było dać w tył, więc kiedy większość z Was od pół godziny była o rok starsza ja żyłem jeszcze w starym roku.
Tak jak przepowiadałem - było słabo. Nie można powiedzieć, że nędznie, ale spędzałem je w rodzinnym gronie wśród ciotek i wujków. Wypiłem kilka piwek, potem szmpana. Wcześniej wymalowałem mordę i poszedłem się uczyć, bo w poniedziałek egzamin. W Anglii jakoś niemrawo obchodzą tego Sylwestra - skończyło się na kilku wybuchach, w knajpkach imprezy do 1. w nocy, miasto jakieś takie wymarłe (śmiech na sali).

Pierwotnie miłem się bawić na jakiejś polonijnej potańcówce, ale wjazd 5 funtów i nic nie można było wnosić tylko kupować, więc zrezygnowałem i w niecałe 10 osób zostaliśmy w domu.

Czas trzeba było dać w tył, więc kiedy większość z Was od pół godziny była o rok starsza ja żyłem jeszcze w starym roku.
14 grudnia 2009, 16:48 [cytuj]
no to najwyższa pora odświeżyć :-D
jakoś szybko ten czas zleciał i już za niedługo sylwester :shock: :roll:
Macie już jakieś konkretne plany ?? Zacznę od siebie, więc ja ze znajomymi wybieram się do Onyxu w Tarnowskich Górach ;-)
no to najwyższa pora odświeżyć :-D
jakoś szybko ten czas zleciał i już za niedługo sylwester :shock: :roll:
Macie już jakieś konkretne plany ?? Zacznę od siebie, więc ja ze znajomymi wybieram się do Onyxu w Tarnowskich Górach ;-)
14 grudnia 2009, 17:16 [cytuj]
Małe party u kolegi ;-)
Małe party u kolegi ;-)
14 grudnia 2009, 17:43 [cytuj]
"Zesik" powiedział/a:
jakoś szybko ten czas zleciał
A idź...nic nie mów :roll: Ten rok zapierdziela jak żaden inny, przynajmniej z mojej perspektywy.

Na Sylwka zostaję w akademiku co jest gwarancją zabawy max. do 1. w nocy, bo raczej mało osób wytrzyma w pionie do północy o Nowym Roku nie mówiąc :-)
A idź...nic nie mów :roll: Ten rok zapierdziela jak żaden inny, przynajmniej z mojej perspektywy.

Na Sylwka zostaję w akademiku co jest gwarancją zabawy max. do 1. w nocy, bo raczej mało osób wytrzyma w pionie do północy o Nowym Roku nie mówiąc :-)
14 grudnia 2009, 17:59 [cytuj]
Ja idę do hali stulecia
Ja idę do hali stulecia
14 grudnia 2009, 18:36 [cytuj]
"Zesik" powiedział/a:
Zacznę od siebie, więc ja ze znajomymi wybieram się do Onyxu w Tarnowskich Górach ;-)
Widze, ze znow w te strony uderzasz ;D Ja jeszcze nie wiem.. Czasu malo, planow ten.. Byc moze zostane w domu :-D
Widze, ze znow w te strony uderzasz ;D Ja jeszcze nie wiem.. Czasu malo, planow ten.. Byc moze zostane w domu :-D
14 grudnia 2009, 18:47 [cytuj]
Ja mam zaproszenie na dwie domówki, ale jeszcze nie wiem na którą pójde ;-)
Ja mam zaproszenie na dwie domówki, ale jeszcze nie wiem na którą pójde ;-)
14 grudnia 2009, 19:35 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
oj nie tylko z Twojej. U mnie podobnie :-/ chyba nigdy mi tak szybko rok nie zleciał :-/ masakra jakaś :-P

Maczuga do hali stulecia się wybierasz :-D ooo to niezła imprezka się szykuje :-P ode mnie z tego co pamiętam 2 koleżanki też tam jadą ze swoimi facetami :-P
"Adek" powiedział/a:
hehe no w zeszłym roku niestety nie wypaliło bo mnie choroba rozwaliła i to porządnie :-/ ale znajomi z którymi miałem być mówili,że było zaje***cie więc w tym roku uderzam tam z innymi znajomymi :-P :-D
Teraz niedawno na Andrzejkach tam byłem i było wszystko idealnie przygotowane więc wyobrażam sobie jak na sylwka musi być :-D

Kasia no to zalicz obie hehe :-P a tak serio to domówka fajna sprawa :-D no ale u nas już jakoś od dłuższego czasu nie ma chętnych na organizowanie domówek :-P niestety :-P
oj nie tylko z Twojej. U mnie podobnie :-/ chyba nigdy mi tak szybko rok nie zleciał :-/ masakra jakaś :-P

Maczuga do hali stulecia się wybierasz :-D ooo to niezła imprezka się szykuje :-P ode mnie z tego co pamiętam 2 koleżanki też tam jadą ze swoimi facetami :-P
[quote="Adek"]Widze, ze znow w te strony uderzasz ;D Ja jeszcze nie wiem.. Czasu malo, planow ten.. Byc moze zostane w domu :-D
14 grudnia 2009, 20:05 [cytuj]
"Zesik" powiedział/a:
hehe no w zeszłym roku niestety nie wypaliło bo mnie choroba rozwaliła i to porządnie :-/ ale znajomi z którymi miałem być mówili,że było zaje***cie więc w tym roku uderzam tam z innymi znajomymi :-P :-D
Teraz niedawno na Andrzejkach tam byłem i było wszystko idealnie przygotowane więc wyobrażam sobie jak na sylwka musi być :-D
noo na pewno :) Onyx, to jeden z lepszych klubow na Slasku ;-)
noo na pewno :) Onyx, to jeden z lepszych klubow na Slasku ;-)
14 grudnia 2009, 20:39 [cytuj]
"Zesik" powiedział/a:
Kasia no to zalicz obie hehe a tak serio to domówka fajna sprawa no ale u nas już jakoś od dłuższego czasu nie ma chętnych na organizowanie domówek niestety
Hehe to żeby dostać się z jednej domówki na druga musiałabym pokonać 100 km :-P Jedna jest w domu przyjaciólki a druga na stancji kolezanki z roku ;) Domówki sa fajne bo są osoby znane i żaden obleśny typ nie będzie się czepiać :-?
Hehe to żeby dostać się z jednej domówki na druga musiałabym pokonać 100 km :-P Jedna jest w domu przyjaciólki a druga na stancji kolezanki z roku ;) Domówki sa fajne bo są osoby znane i żaden obleśny typ nie będzie się czepiać :-?
20 grudnia 2009, 11:00 [cytuj]
Ja w tym roku sylwka spedzam w gronie przyjaciol na Slonsku :mrgreen: . Dwa tygodnie urlopu i odpoczynek od Niderlandow.
Ja w tym roku sylwka spedzam w gronie przyjaciol na Slonsku :mrgreen: . Dwa tygodnie urlopu i odpoczynek od Niderlandow.
20 grudnia 2009, 16:38 [cytuj]
Planuje ktoś we Wrocku robic albo w Krakowie;p? ja to raczej w ktorymś z tych miast będe;D albo gdzieś na zabawe wyskocze..:)
Planuje ktoś we Wrocku robic albo w Krakowie;p? ja to raczej w ktorymś z tych miast będe;D albo gdzieś na zabawe wyskocze..:)
23 grudnia 2009, 14:18 [cytuj]
Weide czyżbyś na rynek się wybierał ?? :-P
ja już chyba nigdy na rynku w Krakowie nie będę :-D mimo iż fajnie to piernicze za dużo ludzi :-P i idzie się nie tam gdzie się chce tylko tam gdzie tłum zaprowadzi hehehe :-P
Weide czyżbyś na rynek się wybierał ?? :-P
ja już chyba nigdy na rynku w Krakowie nie będę :-D mimo iż fajnie to piernicze za dużo ludzi :-P i idzie się nie tam gdzie się chce tylko tam gdzie tłum zaprowadzi hehehe :-P
23 grudnia 2009, 22:00 [cytuj]
U mnie na rynku za bardzo się nie da poszaleć;p miasto ok 3 tys ludzi ma;D
Tzn u kumpeli w mieszkaniu a później an rynek taka domówka z rynkiem:D ale raczej Wrocław wypadnie...i tam będę na sylwka;]
chyba ze sie wszystko obróci o 360 stopni i będe całkiem gdzie indziej:P różnie bywa;p
U mnie na rynku za bardzo się nie da poszaleć;p miasto ok 3 tys ludzi ma;D
Tzn u kumpeli w mieszkaniu a później an rynek taka domówka z rynkiem:D ale raczej Wrocław wypadnie...i tam będę na sylwka;]
chyba ze sie wszystko obróci o 360 stopni i będe całkiem gdzie indziej:P różnie bywa;p
29 grudnia 2009, 22:55 [cytuj]
buahaha niezłe jaja wyszły z sylwestrem :-D jak już pisałem wcześniej wybieramy się do Onyxu w Tarnowskich Górach no i jeśli kupowało się bilety w przed sprzedaży to się wypełniało kupon i można było wygrać dojazd i odwiezienie do domu Hummerem lub Limuzyną Hummerem... hehehhe i tak się stało,że wygraliśmy akurat my :-D
Tak więc w ten szczęśliwy wieczór podjedziemy sobie limuzynką Hummerem duupną :-D tak sobie pomyślałem dzisiaj,że to spore szczęście więc postanowiłem też wysłać lotka na kumulację :-P :lol: zobaczymy :-D
buahaha niezłe jaja wyszły z sylwestrem :-D jak już pisałem wcześniej wybieramy się do Onyxu w Tarnowskich Górach no i jeśli kupowało się bilety w przed sprzedaży to się wypełniało kupon i można było wygrać dojazd i odwiezienie do domu Hummerem lub Limuzyną Hummerem... hehehhe i tak się stało,że wygraliśmy akurat my :-D
Tak więc w ten szczęśliwy wieczór podjedziemy sobie limuzynką Hummerem duupną :-D tak sobie pomyślałem dzisiaj,że to spore szczęście więc postanowiłem też wysłać lotka na kumulację :-P :lol: zobaczymy :-D
30 grudnia 2009, 00:29 [cytuj]
heuuheuhue porób foty :-D no i chociaż na nk wrzuć :mrgreen:

a na poważnie - szykuje się kozacka imprezka ;D
heuuheuhue porób foty :-D no i chociaż na nk wrzuć :mrgreen:

a na poważnie - szykuje się kozacka imprezka ;D
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 34 25 7 2 82
2. Bayer Leverkusen 34 19 12 3 69
3. Eintracht Frankfurt 34 17 9 8 60
4. Borussia Dortmund 34 17 6 11 57
5. SC Freiburg 34 16 7 11 55
6. FSV Mainz 34 14 10 10 52
7. RB Lipsk 34 13 12 9 51
8. Werder Brema 34 14 9 11 51
9. VfB Stuttgart 34 14 8 12 50
10. Borussia Mönchengladbach 34 13 6 15 45
11. VfL Wolfsburg 34 11 10 13 43
12. FC Augsburg 34 11 10 13 43
13. Union Berlin 34 10 11 13 41
14. FC St. Pauli 34 8 8 18 32
15. TSG 1899 Hoffenheim 34 7 11 16 32
16. 1. FC Heidenheim 34 8 5 21 29
17. Holstein Kiel 34 7 6 21 27
18. VfL Bochum 34 5 7 22 22
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, Portal o zwierzętach, Portal lifestyle, Portal dla nastolatek, Portal dla kobiet
shoutbox
waldekzsk
waldekzsk 3 godzin temu

Tam byłe strasznie gorąco, rezerwa w szatniach oglądała końcówkę meczu.Im się biegać nie chciało w tym ciepłym. Robili to po najmniejszej linii oporu.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 godzin temu

Couto, Sule, Bensa, Brandt oraz Sabitzer po dzisiejszym meczu powinni nie zagrać nawet minuty w kolejnym

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 godzin temu

Dzisiejszy mecz dobitnie pokazał, że obrony to my nie mamy za grosz...

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 4 godzin temu

Liczyłem że Duranville dostanie szansę

mendzi79
mendzi79 6 godzin temu

nie tylko Anton

DziadZ
DziadZ 6 godzin temu

kto tam w tej obronie piłki nie umie podać Anton ?

piotrullo
piotrullo 6 godzin temu

Już wole widzieć w składzie Ryersona z umiejętnościami ofensywnymi na poziomie Radomiaka, bo potrafi przynajmniej bronić

piotrullo
piotrullo 6 godzin temu

I Couto wcale nie jest szybki, ma nogi długości psa Corgi - chciałbym zobaczyc jego pojedynek szybkościowy z takim Vinim

piotrullo
piotrullo 6 godzin temu

Kehl za swoje znakomite decyzje transferowe powinien beknąć. Nie kupić Maatsena, bo za drogi, ale za to zapłacić 25mln za przedszkolaka już jak najbardziej? Cała kwintesencja tego jebane** zarządu

mixdx
mixdx 6 godzin temu

Jak na razie trochę nie potrafi się odnaleźć na boisku, ale mysle ze kwestia czasu tylko

Saffronoliver
Saffronoliver 6 godzin temu

Sule i couto dramat, ale za to jobe nie najgorzej wyglada, nawet brameczka dzis. Patrzac ze jego drugi mecz w barwach niezle jak na razie.

piotrullo
piotrullo Wczoraj, 18:35

Sule i Couto DRAMAT

mixdx
mixdx Wczoraj, 18:33

Ciężko się to ogląda

Saffronoliver
Saffronoliver Wczoraj, 18:10

1:0 w mamelodi

Saffronoliver
Saffronoliver Wczoraj, 18:06

Cienko to widze

nick
nick Wczoraj, 17:58

Pewnie wybrałeś transmisję w wersji premium. Wejdź w linka, który podałem poniżej.

schranzmania
schranzmania Wczoraj, 17:54

Działa Wam DAZN ? ostatnio oglądałem mecz BVB a dziś przy próbie włączenia przekierowuje na płatną wersję...

flammen
flammen Wczoraj, 17:21

dzięki!

nick
nick Wczoraj, 17:20

Trzeba założyć darmowe konto.

nick
nick Wczoraj, 17:19

dazn.com/en-PL/fixture/ContentId:65oqiojcr74y6le2w2fgew8iy/65oqiojcr74y6le2w2fgew8iy/

flammen
flammen Wczoraj, 17:00

wicie gdzie można obejrzeć dzisiejszy mecz?

danielek3
danielek3 Wczoraj, 16:43

Couto w podstawie... Adayemi lawka.. najwazniejsze ze gra Gross i Brandt

libero180
libero180 Wczoraj, 12:34

Dyrektor Bayernu Monachium Max Eberl ma Jamiego Gittensa na swojej krótkiej liście. Mówi się, że prowadzi dialog ze stroną piłkarza. Plotki głoszą, że Anglik zapłaci ponad 60 milionów euro za transfer. Wojna licytacyjna z Chelsea może być kosztowna.

libero180
libero180 1 dni temu, 2025-06-20

Ale to jest niesamowite ile dobrych zawodników gra w lidze Brazylijskiej często 27/28 letnich do wyciągania za nieduże pieniądze.

97BVB
97BVB 1 dni temu, 2025-06-20

Kolejny mecz na KMŚ nasi mają zagrać w białych koszulkach, trzeci zestaw z nowym logo sponsora Vodafone

97BVB

footyheadlines.com/2025/03/dortmund-25-26-home-kit.html Tutaj prezentowana jest domowa koszulka na nowy sezon

97BVB

Tylko na KMŚ

Walczi09
Walczi09 1 dni temu, 2025-06-20

Panowie te nowe koszulki to tylko na KMŚ czy na caly sezon?

Kapolini76
Kapolini76 2 dni temu, 2025-06-19

T-Mac pełna zgoda podobnie jest z tym Inacio czy jakoś tak niech pokażą na co ich stać

libero180
libero180 2 dni temu, 2025-06-19

To już rok temu ,ale jak dla mnie jako nieznany zawodnik świetnie wygląda.

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 37
Zarejestrowanych użytkowników: 10287
Ostatnio zarejestrowany: Kubstertron
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem