Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  15  16  17  18  19    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Top monopolowy - czynny całą dobę
6 kwietnia 2010, 23:42 [cytuj]
zdzislaw, ile płacisz u siebie za Hebana ? Pamiętam, że pisałeś o tym browarku...
zdzislaw, ile płacisz u siebie za Hebana ? Pamiętam, że pisałeś o tym browarku...
6 kwietnia 2010, 23:50 [cytuj]
nie wiem czy było wspominane predzej o powie FAXE. Jest to piwo duńskie ;) Można kupic w puszkach 0,5 jak i 1 litra ;) Jesli ktos nie pił to polecam ;-)
nie wiem czy było wspominane predzej o powie FAXE. Jest to piwo duńskie ;) Można kupic w puszkach 0,5 jak i 1 litra ;) Jesli ktos nie pił to polecam ;-)
7 kwietnia 2010, 00:07 [cytuj]
Mi piwo "Faxe" przypomina wakacje w ośrodku wypoczynkowym w Krzesznej na Kaszubach... 8-) Rowery wodne zaopatrzone w puszki 1L... :lol: Później były zatapiane na środku jeziora... ;-)

Dawno go nie piłem i myślałem ostatnio o nim...
Mi piwo "Faxe" przypomina wakacje w ośrodku wypoczynkowym w Krzesznej na Kaszubach... 8-) Rowery wodne zaopatrzone w puszki 1L... :lol: Później były zatapiane na środku jeziora... ;-)

Dawno go nie piłem i myślałem ostatnio o nim...
7 kwietnia 2010, 10:35 [cytuj]
Hebana kupowałem u siebie w Zamościu w Kauflandzie coś po 3,50 zł chyba. Kupowałem też w Auchan w Warszawie ale chyba złotówkę droższe. Faxe to takie siuśki trochę dla mnie, szczególnie ten mocny, który wali spirolem, a nie o to chodzi w mocnych piwach!
Hebana kupowałem u siebie w Zamościu w Kauflandzie coś po 3,50 zł chyba. Kupowałem też w Auchan w Warszawie ale chyba złotówkę droższe. Faxe to takie siuśki trochę dla mnie, szczególnie ten mocny, który wali spirolem, a nie o to chodzi w mocnych piwach!
14 maja 2010, 01:12 [cytuj]
Spróbowałem to piwko, o które pytałem na poprzedniej stronie ("Koreb"). Bez rewelacji! Trochę za słodkie dla mnie i prawie bez piany. Raz na rok można wypić... ;-)

Poza tym delektuję się ostatnio między innymi tymi piwkami (jednych nie piłem od bardzo dawna, drugich wcale)...

i44.tinypic.com/2lqn2h.jpg" alt="i44.tinypic.com/2lqn2h.jpg" width="98%">

i44.tinypic.com/28wcwvl.jpg" alt="i44.tinypic.com/28wcwvl.jpg" width="98%">

Najlepszy z tego grona oczywiście "Grolsch"... 8-) Świetne piwo! Kiedyś mi tak nie smakowało (pewnie dlatego, że było z puszki)...

Ciemny "Złoty Bażant" i "Budweiser 1795" też bardzo dobre... :-)

Ta mała buteleczka to bezalkoholowy drink jabłkowy... :mrgreen: Czasem i taki soczek można wypić...

"Zipfer" jeszcze nie testowany, ale wierzę, że będzie świetny (w końcu 5,99 zł za butelkę)... :-D

Kolejkę zaczynają uzupełniać inne piwka (między innymi "Wojak" i "Pilsner Urquell")... :-)
Spróbowałem to piwko, o które pytałem na poprzedniej stronie ("Koreb"). Bez rewelacji! Trochę za słodkie dla mnie i prawie bez piany. Raz na rok można wypić... ;-)

Poza tym delektuję się ostatnio między innymi tymi piwkami (jednych nie piłem od bardzo dawna, drugich wcale)...

[img]http://i44.tinypic.com/2lqn2h.jpg[/img]

[img]http://i44.tinypic.com/28wcwvl.jpg[/img]

Najlepszy z tego grona oczywiście "Grolsch"... 8-) Świetne piwo! Kiedyś mi tak nie smakowało (pewnie dlatego, że było z puszki)...

Ciemny "Złoty Bażant" i "Budweiser 1795" też bardzo dobre... :-)

Ta mała buteleczka to bezalkoholowy drink jabłkowy... :mrgreen: Czasem i taki soczek można wypić...

"Zipfer" jeszcze nie testowany, ale wierzę, że będzie świetny (w końcu 5,99 zł za butelkę)... :-D

Kolejkę zaczynają uzupełniać inne piwka (między innymi "Wojak" i "Pilsner Urquell")... :-)
14 maja 2010, 11:16 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
jejku:P tez to piłem:P prosto z Niemiec kupywane;D bardzo dobre polecam:P chociaż to już dawno było:P
jejku:P tez to piłem:P prosto z Niemiec kupywane;D bardzo dobre polecam:P chociaż to już dawno było:P
14 maja 2010, 20:07 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Wojak to dobry zawodnik ;-) a ja jak juz kieeedyś dawno pisałem, polecam Kasztelana, chociaż ostatnio się popsuł :-?
Wojak to dobry zawodnik ;-) a ja jak juz kieeedyś dawno pisałem, polecam Kasztelana, chociaż ostatnio się popsuł :-?
14 maja 2010, 20:44 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
"Wojak" i "Pilsner Urquell")
Jeśli chodzi o mnie to Wojak bez rewelacji. a Pilsner, dobre piwo ale troche przereklamowane ;) Nie jest najgorsze, ale za tą cenę na pewno znajdzie się lepsze!
"T-Mac" powiedział/a:
Najlepszy z tego grona oczywiście "Grolsch"...
Tutaj się zgadzam w 100% :-)
Jeśli chodzi o mnie to Wojak bez rewelacji. a Pilsner, dobre piwo ale troche przereklamowane ;) Nie jest najgorsze, ale za tą cenę na pewno znajdzie się lepsze!
[quote="T-Mac"]Najlepszy z tego grona oczywiście "Grolsch"...
14 maja 2010, 20:52 [cytuj]
Ostatnio kolega przywiózł mi z Grecji tamtejsze piwo, nie wiem czy wiecie jak smakuja ciastka anyżowe, ale praktycznie tak samo smakują jak to piwo. Nie polecam, w nazwie miało coś od wyspy Rodos
Ostatnio kolega przywiózł mi z Grecji tamtejsze piwo, nie wiem czy wiecie jak smakuja ciastka anyżowe, ale praktycznie tak samo smakują jak to piwo. Nie polecam, w nazwie miało coś od wyspy Rodos
14 maja 2010, 21:48 [cytuj]
"Adek" powiedział/a:
Dla mnie "Wojak" jest za bardzo goryczkowy. Ciężko mi się piło tego zawodnika... ;-)

"Pilsnera Urquella" już kiedyś próbowałem i mnie nie powalił. Dawno to było, więc chcę przetestować raz jeszcze...

A dziś dostałem na warsztat piwo "Zamkowe"... :-D Pierwszy raz się z nim spotykam...
Dla mnie "Wojak" jest za bardzo goryczkowy. Ciężko mi się piło tego zawodnika... ;-)

"Pilsnera Urquella" już kiedyś próbowałem i mnie nie powalił. Dawno to było, więc chcę przetestować raz jeszcze...

A dziś dostałem na warsztat piwo "Zamkowe"... :-D Pierwszy raz się z nim spotykam...
16 maja 2010, 13:12 [cytuj]
Najwyższy czas, żebym i ja się odezwał. Grolsch- tylko z butelki zamykanej korkiem, w zwykłej butelce 0,33 l, czy w puszcze ma zupełnie inny smak. Wojak- nie lubię, Pilsner Urquell- bardzo lubię, głównie ze względu na posmak, którego nie mają zwykłe pilsnery, Bud 1795- ciemny oczywiście boski, Zipfera nie kupuj. Są piwa dobre w tej cenie, ale Zipfer nie jest jednym z nich. Ja ostatnio mam ciągi piwne, jako, że od 2 tygodni juwenalia i mam składankę Żywiec- Żubr, z czego zbyt dumny nie jestem, ale wkrótce przerzucę się na "moje" piwa i mam nadzieję docenić smak.
Najwyższy czas, żebym i ja się odezwał. Grolsch- tylko z butelki zamykanej korkiem, w zwykłej butelce 0,33 l, czy w puszcze ma zupełnie inny smak. Wojak- nie lubię, Pilsner Urquell- bardzo lubię, głównie ze względu na posmak, którego nie mają zwykłe pilsnery, Bud 1795- ciemny oczywiście boski, Zipfera nie kupuj. Są piwa dobre w tej cenie, ale Zipfer nie jest jednym z nich. Ja ostatnio mam ciągi piwne, jako, że od 2 tygodni juwenalia i mam składankę Żywiec- Żubr, z czego zbyt dumny nie jestem, ale wkrótce przerzucę się na "moje" piwa i mam nadzieję docenić smak.
17 maja 2010, 17:50 [cytuj]
"zdzislaw" powiedział/a:
Grolsch- tylko z butelki zamykanej korkiem, w zwykłej butelce 0,33 l, czy w puszcze ma zupełnie inny smak.
Racja! Puszek i małych butelek w ogóle tutaj nie ruszam... :-)

"zdzislaw" powiedział/a:
Zipfera nie kupuj. Są piwa dobre w tej cenie, ale Zipfer nie jest jednym z nich.
Już zdążyłem wczoraj spróbować... ;-) Piwo nie jest złe, ale nie zaskakuje niczym nowym w smaku. Początkowo przypomina mi chyba "Żywca" lub "Tyskie"... :roll:
Racja! Puszek i małych butelek w ogóle tutaj nie ruszam... :-)

[quote="zdzislaw"]Zipfera nie kupuj. Są piwa dobre w tej cenie, ale Zipfer nie jest jednym z nich.
19 sierpnia 2010, 01:24 [cytuj]
Piłem ostatnio piwo, które sie nazywa Gosser. nie wiem, czy ktos predzej o nim pisał, ale musze przyznac, ze piwo calkiem, calkiem ;-) Jest ono produkowane w Austrii. Kupiłem je w Tesco, i kosztowalo w okolicach 3zl. :-)
Piłem ostatnio piwo, które sie nazywa Gosser. nie wiem, czy ktos predzej o nim pisał, ale musze przyznac, ze piwo calkiem, calkiem ;-) Jest ono produkowane w Austrii. Kupiłem je w Tesco, i kosztowalo w okolicach 3zl. :-)
19 sierpnia 2010, 10:01 [cytuj]
Rok temu przerzuciłem się z Lecha (zaczął mi podchodzić smakiem pod płyn do mycia naczyń) na Specjala. Wg mnie najlepsze i najbardziej 'piwne' w smaku. I w dodatku tanie.
Rok temu przerzuciłem się z Lecha (zaczął mi podchodzić smakiem pod płyn do mycia naczyń) na Specjala. Wg mnie najlepsze i najbardziej 'piwne' w smaku. I w dodatku tanie.
19 sierpnia 2010, 18:04 [cytuj]
Ja "Specjala" wypiłem dopiero na niedawnym kawalerskim. Wcześniej go unikałem, bo z żulami mi się kojarzy. Całkiem przyzwoite piwko...

Jeszcze mi jedna puszka została w lodówce, więc będzie na dzisiejszy mecz... :-)

A do wąskiego grona moich ulubionych wódek dołączyła ostatnio...

debowa.pl/obrazy/foto_224l.png" alt="debowa.pl/obrazy/foto_224l.png" width="98%">

Być może ktoś ją już polecał, ale trudno zapamiętać wszystkie godne uwagi trunki z tego tematu...

Dobra w smaku i nie poniewiera po paru szybkich kieliszkach. Nie miałem po niej ani bólów brzucha, ani karuzeli w głowie. W nocy żadnego suszenia po niej, a następnego dnia zero skutków ubocznych i śladów kaca... :-D
Ja "Specjala" wypiłem dopiero na niedawnym kawalerskim. Wcześniej go unikałem, bo z żulami mi się kojarzy. Całkiem przyzwoite piwko...

Jeszcze mi jedna puszka została w lodówce, więc będzie na dzisiejszy mecz... :-)

A do wąskiego grona moich ulubionych wódek dołączyła ostatnio...

[img]http://www.debowa.pl/obrazy/foto_224l.png[/img]

Być może ktoś ją już polecał, ale trudno zapamiętać wszystkie godne uwagi trunki z tego tematu...

Dobra w smaku i nie poniewiera po paru szybkich kieliszkach. Nie miałem po niej ani bólów brzucha, ani karuzeli w głowie. W nocy żadnego suszenia po niej, a następnego dnia zero skutków ubocznych i śladów kaca... :-D
19 sierpnia 2010, 20:30 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Wcześniej go unikałem, bo z żulami mi się kojarzy.
Nie na darmo naywany jest u nas 'Stoczniowcem' :-) Niemniej jednak żulki wiedzą, co dobre.

A co do wódki, to pewnie wielokrotnie destylowana, ta z wyższej półki, więc się nie dziwię.
Nie na darmo naywany jest u nas 'Stoczniowcem' :-) Niemniej jednak żulki wiedzą, co dobre.

A co do wódki, to pewnie wielokrotnie destylowana, ta z wyższej półki, więc się nie dziwię.
10 września 2010, 16:10 [cytuj]
A ja nie piję zupełnie nic bo mam straszny niesmak na %. A zwłaszcza na tą całą drożyznę na myszach. Ostatnio na rodzinnej imprezie Ballantines'a chciałem sobie posączyć, to mnie po małym łyczku odrzuciło.
A ja nie piję zupełnie nic bo mam straszny niesmak na %. A zwłaszcza na tą całą drożyznę na myszach. Ostatnio na rodzinnej imprezie Ballantines'a chciałem sobie posączyć, to mnie po małym łyczku odrzuciło.
10 września 2010, 22:38 [cytuj]
Straszniea ciezko dostac mis ies tu buylo . Grupba :mrgreen: ipresaz zaliczona z ziomamiy :P Oleeeeeeeee dastttttttttttt dos BVBbbbbbbbb 8-)
Straszniea ciezko dostac mis ies tu buylo . Grupba :mrgreen: ipresaz zaliczona z ziomamiy :P Oleeeeeeeee dastttttttttttt dos BVBbbbbbbbb 8-)
10 września 2010, 22:45 [cytuj]
Tu Przylądek Canaveral: wiadomość przyjęta; następnym razem zmieńcie szyfranta.
Tu Przylądek Canaveral: wiadomość przyjęta; następnym razem zmieńcie szyfranta.
15 września 2010, 17:48 [cytuj]
Jak to mówią!? Piwo to moje paliwo :)
Jak to mówią!? Piwo to moje paliwo :)
|<  <<  <  15  16  17  18  19    >  >>  >|

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 13 12 1 0 37
2. RB Lipsk 13 9 2 2 29
3. Borussia Dortmund 13 8 4 1 28
4. Bayer Leverkusen 13 7 2 4 23
5. TSG 1899 Hoffenheim 13 7 2 4 23
6. VfB Stuttgart 13 7 1 5 22
7. Eintracht Frankfurt 13 6 3 4 21
8. 1. FC Köln 13 4 4 5 16
9. Borussia Mönchengladbach 13 4 4 5 16
10. SC Freiburg 13 4 4 5 16
11. Werder Brema 13 4 4 5 16
12. Hamburger SV 13 4 3 6 15
13. Union Berlin 13 4 3 6 15
14. FC Augsburg 13 4 1 8 13
15. VfL Wolfsburg 13 3 3 7 12
16. 1. FC Heidenheim 13 3 2 8 11
17. FC St. Pauli 13 2 2 9 8
18. FSV Mainz 13 1 3 9 6
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, Portal o zwierzętach, Portal lifestyle, Portal dla nastolatek, Portal dla kobiet, Konin portal mieszkańców, Portal biznesowy, Portal modowy, Pozycjonowanie stron Swarzędz
shoutbox
Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 15:31

Couto chwalony przez Kovaca "Zagrał mecz na 10"

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 08:12

Silva zostaje, Schlotti na 70% Adeyemi 90% Z Anselmino nie wiadomo nawet czy warto

daso
daso 1 dni temu, 2025-12-07

Najgorsze jest to ze po takim meczu czlowiek uswiadamia sobie ze od nastepnego sezonu znowu bedzie powtorka z rozrywki... Latem odejdzie, Schloti, Anselmino, Silva i do kompletu jeszcze Adeyemi jezeli forme utrzyma i zostaniemy z Beierem i Serghou.... Melodia przyszłości

Marco Reus
Marco Reus 1 dni temu, 2025-12-07

Dupa osrana przy wyniku 2 0 to jest wlasnie nasz klub

Marco Reus
Marco Reus 1 dni temu, 2025-12-07

Taki sens ze przypomnijcie sobie mecz z juve np

daso

Mam wrazenie ze kovac w ten sposob chce pokazac Silvie ze niezaleznie od tego jaki piach bedzie grał Giurasy to i tak nie ma co liczyc na gre...

daso

Tez nie moge zrozumie...

DD102
DD102 1 dni temu, 2025-12-07

Jaki sens maja te zmiany w 92 minucie

daso

Couto kozak, ale wierzyłem ze jezeli tylko bedzie regularnie grał to pokaze co potrafi.

BVBdude
BVBdude 1 dni temu, 2025-12-07

Pudło pudłem ale dziś Couto jak za czasów Girona gra

daso

Ja pier... Giurasy potwierdza ze czas na zmiane klubu ... Jego poziom to moze własnie Hoffe, a nie druzyna ktora chce grac piłką.

BVBdude

Chyba wyklarowała nam się trójka ŚO do końca sezonu

BVBdude

Mam coraz większe przekonanie że Svennson jest naprawdę do dupy

wola
wola 1 dni temu, 2025-12-07

na drugim wahadle też brakuje centymetrów i siły, ale akurat Svensson i Couto starają się przynajmniej grać

wola

Couto robi różnicą. W porównaniu z Ryersonem to jest Messi

Alex3110_
Alex3110_ 1 dni temu, 2025-12-07

Oni wyglądają gdyby trenowali wejście tylko w 16, a potem nie wiedzą co z tą piłka zrobić

DD102
DD102 1 dni temu, 2025-12-07

Poszla pilka PO ZIEMI w pole karn ei odrazu efekt a nie te balonowe wrzutki...

Kot13
Kot13 1 dni temu, 2025-12-07

i cyk niedługo nowy kontrakt dla Julka

wola

fajna akcja

DziadZ
DziadZ 1 dni temu, 2025-12-07

jest gol

Alex3110_
Alex3110_ 1 dni temu, 2025-12-07

Gracze ofensywni to jest kabaret

DziadZ
DziadZ 1 dni temu, 2025-12-07

Gurassi XD

wola

100 mln poszło na ławkę rezerwowych

wola

Nowo kupieni zawodnicy na ławce: Bellingham, Chukwuemeka,  Beier, Fabio Silva tylko wypożyczony Anselmino gra

piotrullo
piotrullo 2 dni temu, 2025-12-07

Jakby ta drużyna mogła hulać z takimi wzmocnieniami, to już tylko możemy sobie pogdybać

piotrullo

Zamiast Diomande mamy Beiera, w miejsce Maatsena - Couto, a w zamian za brak Cherkiego dostaliśmy Chukwuemeke z chorymi kolanami. Cytując Niemców: Meisterklasse :-))))

piotrullo

Forma zawodników, którymi niedawno się interesowaliśmy: Yan Diomande załadował hat-tricka przeciwko Eintrachtowi, mógł zaliczyć nawet 4 trafienia, ale koledzy z drużyny nie dali mu wykorzystać karnego; Cherki zaliczył cudowną asystę raboną do Fodena, polecam zobaczyć, jeśli ktoś nie widział; Maatsen z kolei zagrał na lewej obronie w podstawowym składzie Aston Villi, w zwycięskim meczu z Arsenalem. To nie jest przypierdal*nie się do Kehla, tylko stwierdzenie faktów świadczących o jego braku kompetencji i czystej głupocie. Takim postaciom w tym klubie mówię: WON!

waldekzsk
waldekzsk 2 dni temu, 2025-12-07

Lipsk 6:0 i co z tego? Takie mecze dziwne bywają raz na jakiś czas.

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2025-12-06

Mam nadzieję, że odskoczyny jutro. Chociaż wydaje mi się że będzie remis

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2025-12-06

Nasze wahadła jedno idrugir kosztowały 5mln euro. Jak mamy wywalizowac z innymi gdzie np jeden zawodnik kosztował 100mln.

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 43
Zarejestrowanych użytkowników: 10349
Ostatnio zarejestrowany: Kubus
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem