Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Top monopolowy - czynny całą dobę
22 lutego 2009, 17:21 [cytuj]
Info z onet.pl

"Alkohol, który nie wywołuje kaca
Choć doświadczenie podpowiada, że to bujda, to jednak - przynajmniej w Australii - okazuje się, że można się napić i nie mieć kaca.
Australijska firma ASM Liqueur wypuściła na rynek nową markę whisky, która nie wywołuje kaca.

Producenci zapewniają, że trunek o nazwie Naked Scot może być spożywany w nieograniczonych ilościach bez najmniejszych uciążliwych efektów ubocznych, ponieważ nie zawiera żadnych szkodliwych substancji chemicznych."
Info z onet.pl

"Alkohol, który nie wywołuje kaca
Choć doświadczenie podpowiada, że to bujda, to jednak - przynajmniej w Australii - okazuje się, że można się napić i nie mieć kaca.
Australijska firma ASM Liqueur wypuściła na rynek nową markę whisky, która nie wywołuje kaca.

Producenci zapewniają, że trunek o nazwie Naked Scot może być spożywany w nieograniczonych ilościach bez najmniejszych uciążliwych efektów ubocznych, ponieważ nie zawiera żadnych szkodliwych substancji chemicznych."
27 marca 2009, 23:25 [cytuj]
Ostatni post miesiąc temu. Jak dobrze, że nikt z tego forum już nie pije ;-)
Ostatni post miesiąc temu. Jak dobrze, że nikt z tego forum już nie pije ;-)
27 marca 2009, 23:53 [cytuj]
Ja mam przerwę w piciu już od 11 dni :-D
Ja mam przerwę w piciu już od 11 dni :-D
28 marca 2009, 00:06 [cytuj]
A ja właśnie skończyłem ;-) Dzisiaj grzecznie bo jutro rano do pracy... Trzeba się za coś utrzymać w tym nędznym Szczecinie ;-)
A ja właśnie skończyłem ;-) Dzisiaj grzecznie bo jutro rano do pracy... Trzeba się za coś utrzymać w tym nędznym Szczecinie ;-)
28 marca 2009, 13:11 [cytuj]
Ostatni raz nabomboliłem się w ostatki i póki co nie planuję powtórki.
Ostatni raz nabomboliłem się w ostatki i póki co nie planuję powtórki.
28 marca 2009, 14:27 [cytuj]
Oj Oj. Głowa dzisiaj boli :-) Zaczęło się kulturalnie od 3 piwek i do domku. Będąc pod drzwiami w tym momencie wyszedł sąsiad z dużymi chęciami na alko. Niestety nie umiałem mu odmówić :mrgreen: Wieczór skończyłem na 9 dużych piwach i jednym małym i chwiejnym krokiem podążyłem do domu. Dzisiaj masakra ale już dochodzę do siebie. Dzisiaj tylko "kolka" :mrgreen:
Oj Oj. Głowa dzisiaj boli :-) Zaczęło się kulturalnie od 3 piwek i do domku. Będąc pod drzwiami w tym momencie wyszedł sąsiad z dużymi chęciami na alko. Niestety nie umiałem mu odmówić :mrgreen: Wieczór skończyłem na 9 dużych piwach i jednym małym i chwiejnym krokiem podążyłem do domu. Dzisiaj masakra ale już dochodzę do siebie. Dzisiaj tylko "kolka" :mrgreen:
16 kwietnia 2009, 21:41 [cytuj]
Ostatnio testuję nowe smaki i do przedstawionego już na łamach tego tematu Hebana (swoją drogą z Kauflandu wycofali wersję polską i wprowadzili wersję oryginalną- czeską) dołączył Magnus... sprzedawany w butelkach 0,33 l po 2,09 zł. Łatwo policzyć, że wychodzi ok 3,14 zł za pół litra i opłaca się. W smaku jest jakby trochę... karmelowe i mimo 7% w ogóle nie czuć tego alkoholu. W smaku doskonałe i na mecze zawsze kupowany jest zabójczy duet Heban+Magnus z przewagą Magnusa.
[center]piweczko.org/files/img/beer/621.jpg" alt="piweczko.org/files/img/beer/621.jpg" width="98%">[/center]
Ostatnio testuję nowe smaki i do przedstawionego już na łamach tego tematu Hebana (swoją drogą z Kauflandu wycofali wersję polską i wprowadzili wersję oryginalną- czeską) dołączył Magnus... sprzedawany w butelkach 0,33 l po 2,09 zł. Łatwo policzyć, że wychodzi ok 3,14 zł za pół litra i opłaca się. W smaku jest jakby trochę... karmelowe i mimo 7% w ogóle nie czuć tego alkoholu. W smaku doskonałe i na mecze zawsze kupowany jest zabójczy duet Heban+Magnus z przewagą Magnusa.
[center][img]http://piweczko.org/files/img/beer/621.jpg[/img][/center]
17 kwietnia 2009, 14:47 [cytuj]
az szkoda ze u nas nie ma kauflandu ;(:(
17 kwietnia 2009, 15:20 [cytuj]
"Tomi" powiedział/a:
jak to nie ma?! Przyjedz do Tarnowskich Gór ! ;-)
jak to nie ma?! Przyjedz do Tarnowskich Gór ! ;-)
29 kwietnia 2009, 22:47 [cytuj]
Z cyklu: "Zdzisława podróże po Kauflandzie" przedstawiamy piwo "Grand". Jeko, że dzisiaj LM była, to oprócz ulubionego przeze mnie ostatnimi czasy Magnusa, zakupione zostało piwo "Grand". Piwo rzecz jasne ciemne, 8-procentowe (dosyć dużo jak na moje piwne standardy) i z wyższej półki cenowej (ok. 4,50 zł za 0,5 l z tego co pamiętam). Co tu dużo rzec... po tej cenie spodziewałem się jakiegoś nietypowego smaku, myślałem, że piwo mnie czymś zaskoczy, a tu kicha. Smakuje jak zwykłe ciemne piwo. nie odróżniłbym go od popularnych porterów. Szkoda wydanej kasy. W najbliższym czasie przerzucę się na piwa importowane.

"Grand"- nie polecam!

P.S. Z Kauflandu tym razem wycofano czeską wersją Hebana, na rzecz polskiej. Co im wykupię całą półkę, to zmieniają kraj.

a.pl/Zdjecie-13998/Grand-imperial-porter-piwo-500ml-Full.jpg" alt="a.pl/Zdjecie-13998/Grand-imperial-porter-piwo-500ml-Full.jpg" width="98%">
Z cyklu: "Zdzisława podróże po Kauflandzie" przedstawiamy piwo "Grand". Jeko, że dzisiaj LM była, to oprócz ulubionego przeze mnie ostatnimi czasy Magnusa, zakupione zostało piwo "Grand". Piwo rzecz jasne ciemne, 8-procentowe (dosyć dużo jak na moje piwne standardy) i z wyższej półki cenowej (ok. 4,50 zł za 0,5 l z tego co pamiętam). Co tu dużo rzec... po tej cenie spodziewałem się jakiegoś nietypowego smaku, myślałem, że piwo mnie czymś zaskoczy, a tu kicha. Smakuje jak zwykłe ciemne piwo. nie odróżniłbym go od popularnych porterów. Szkoda wydanej kasy. W najbliższym czasie przerzucę się na piwa importowane.

"Grand"- nie polecam!

P.S. Z Kauflandu tym razem wycofano czeską wersją Hebana, na rzecz polskiej. Co im wykupię całą półkę, to zmieniają kraj.

[img]http://a.pl/Zdjecie-13998/Grand-imperial-porter-piwo-500ml-Full.jpg[/img]
24 maja 2009, 09:54 [cytuj]
Kupiłem wczoraj piwo "Grand" i jak wypiłem łyka to zwątpiłem moja dziewczyna też.Nie dobre jest fest! Kupiłem też piwo Żywe i nawet mnie zaciekawiło.
Kupiłem wczoraj piwo "Grand" i jak wypiłem łyka to zwątpiłem moja dziewczyna też.Nie dobre jest fest! Kupiłem też piwo Żywe i nawet mnie zaciekawiło.
25 maja 2009, 19:30 [cytuj]
"Maczuga" powiedział/a:
Kupiłem też piwo Żywe i nawet mnie zaciekawiło.
Bardzo dobre piwo. Posiada krótką datę ważności, przez co smak jest bardziej naturalny. Polecam zdecydowanie.
Bardzo dobre piwo. Posiada krótką datę ważności, przez co smak jest bardziej naturalny. Polecam zdecydowanie.
25 maja 2009, 21:12 [cytuj]
".Giv" powiedział/a:
Posiada krótką datę ważności, przez co smak jest bardziej naturalny.
Jest niepasteryzowane i wszystko jasne.

Miałem z nim sporo do czynienia, bo gdy pracowałem w sklepie to zajmowałem się m.in. piwami, ale nigdy nie próbowałem.
Jest niepasteryzowane i wszystko jasne.

Miałem z nim sporo do czynienia, bo gdy pracowałem w sklepie to zajmowałem się m.in. piwami, ale nigdy nie próbowałem.
26 maja 2009, 10:34 [cytuj]
Widzisz Maczuga, jak kolega z forum nie poleca to nie kupuj :P Ostatnimi czasy udało mi się wypić:
Formuła Beer i Goldbeer z tego samego browaru. Jako, że kosztują one w okolicach 2,80 zł pomyślałem, że może jakieś dobre piwko. Okazały się strasznymi siczkami. Baaaardzo niedobre.
Hemp Valley Beer
webtrunki.pl/pics/trunki_photo/trunek_5261.jpg" alt="webtrunki.pl/pics/trunki_photo/trunek_5261.jpg" width="98%">
Bardzo ciekawy i specyficzny zapach. Nigdy nie paliłem, ale podejrzewam, że to zapach konopi. Nawet fajne w smaku i z tego co pamiętam to wcale nie takie drogie.

Koźlak by Barlan Beverages Group, nie mylić z Koźlakiem z browarów Amber, którego nota bene też piłem.
piweczko.org/files/img/news/bock-rev01.jpg" alt="piweczko.org/files/img/news/bock-rev01.jpg" width="98%">
Z lewej strony jest Koźlak z Ambera, który jak podaje etykieta ma "rubinowy kolor", co mi się kojaryzło ze swego czasu sprzedawaną "Rubinową oranżadą". W smaku za bardzo nie różni się od jasnego piwa, może trochę bardziej delikatne jest. Koźlak z prawej strony to jedno z lepszych piw jakie piłem. Ciemne, mocne i baaaardzo dobre z wyraxistym smakiem. Jednak cena jaką dałem za tego Koźlaka... nie wiem czy warto w ogóle wspominać (>5 zł).

Corona Extra
saveur-biere.com/images/corona-extra-33.jpg" alt="saveur-biere.com/images/corona-extra-33.jpg" width="98%">
Pomyślałem, że napiję się piwa, które bardzo często pojawia się w amerykańskich filmach. Cholernie się zawiodłem, najbardziej przereklamowane piwo świata. Nie dziwię się, że Amerykanie to piją bo primo, w ogóle nie smakuje jak piwo, ale jak... napój o delikatnym smakupiwa, secundo zawartość alkoholu coś koło 4.5 z tego co pamiętam też w ogóle nie daje się odczuć. Nie zaliczyłbym tego napoju do piw.

Cornelius Weizen Bier
4.bp.blogspot.com/_DGQPVGvocEQ/SOB7ExmCwKI/AAAAAAAAAMo/ZhuIC9d9Kqo/s320/IMG_1343.JPG" alt="4.bp.blogspot.com/_DGQPVGvocEQ/SOB7ExmCwKI/AAAAAAAAAMo/ZhuIC9d9Kqo/s320/IMG_1343.JPG" width="98%">
Ciekawe piwo. Do butelki dołączona jest etykieta w jaki sposób należy spożywać piwo. Polega to mnie więcej na tym, że przelewamy prawie całą zawartość butelki do szklanki zostawiając odrobinę w butelce, gdzie na dnie znajduje się osad z drożdży. Następnie należy wymieszać dokładnie to co pozostało i wlać do szklanki. Fajne w smaku, na etykiecie napisano, że może to byc smak goździkowo-bananowy i rzeczywiście daje się czuć lekko banany. Podoba mi się smak, mimo, że nie przepadam za jasnymi piwami.

Staropramen
beerstore.com.au/beerstore/uploads/beerImages/Staropramen_Large.jpg" alt="beerstore.com.au/beerstore/uploads/beerImages/Staropramen_Large.jpg" width="98%">
O tym krótko- pszeniczne i niedobre.

Krusovice
beersofeurope.co.uk/acatalog/krusovice.jpg" alt="beersofeurope.co.uk/acatalog/krusovice.jpg" width="98%">
Piwo kupiłem niechcący, ponieważ przy cenie w supermarkecie było napisane, że ciemne. to wziąłem od razu nie zastanawiając się długo. Oczywiście okazało się, że to piwo jasne, a smakuje podobnie do dobrych, polskich jasnych piw. Godne polecenia.

Oprócz tego były populare: Grolsch, czeski Budweiser i przewspaniały czteropak Guinnessa. Okres pomaturalny bardzo służy człowiekowi, teraz trzeba pracować na kolejny sezon smakowania piwa. :D

P.S. Podróże do Kauflandu się skończyły, ponieważ nie mają już nic ciekawego do zaoferowania. Powoli odchodzę również od L.Eclerca bo mają małą ofertę (aczkolwiek nawet tani Guinness). Staram się kupować w Carrefourze gdzie mają całą ścianę piw z oddzielnym działem "Piwa z całego świata". Niestety nie chcą mi wynająć jednej z półek do zamieszkania, a jako, że sklep znajduje się po drugiej stronie miasta nieczęsto do niego wpadam. Tak- Zamość jest miastem supermakretów :P
Widzisz Maczuga, jak kolega z forum nie poleca to nie kupuj :P Ostatnimi czasy udało mi się wypić:
Formuła Beer i Goldbeer z tego samego browaru. Jako, że kosztują one w okolicach 2,80 zł pomyślałem, że może jakieś dobre piwko. Okazały się strasznymi siczkami. Baaaardzo niedobre.
Hemp Valley Beer
[img]http://webtrunki.pl/pics/trunki_photo/trunek_5261.jpg[/img]
Bardzo ciekawy i specyficzny zapach. Nigdy nie paliłem, ale podejrzewam, że to zapach konopi. Nawet fajne w smaku i z tego co pamiętam to wcale nie takie drogie.

Koźlak by Barlan Beverages Group, nie mylić z Koźlakiem z browarów Amber, którego nota bene też piłem.
[img]http://piweczko.org/files/img/news/bock-rev01.jpg[/img]
Z lewej strony jest Koźlak z Ambera, który jak podaje etykieta ma "rubinowy kolor", co mi się kojaryzło ze swego czasu sprzedawaną "Rubinową oranżadą". W smaku za bardzo nie różni się od jasnego piwa, może trochę bardziej delikatne jest. Koźlak z prawej strony to jedno z lepszych piw jakie piłem. Ciemne, mocne i baaaardzo dobre z wyraxistym smakiem. Jednak cena jaką dałem za tego Koźlaka... nie wiem czy warto w ogóle wspominać (>5 zł).

Corona Extra
[img]http://www.saveur-biere.com/images/corona-extra-33.jpg[/img]
Pomyślałem, że napiję się piwa, które bardzo często pojawia się w amerykańskich filmach. Cholernie się zawiodłem, najbardziej przereklamowane piwo świata. Nie dziwię się, że Amerykanie to piją bo primo, w ogóle nie smakuje jak piwo, ale jak... napój o delikatnym smakupiwa, secundo zawartość alkoholu coś koło 4.5 z tego co pamiętam też w ogóle nie daje się odczuć. Nie zaliczyłbym tego napoju do piw.

Cornelius Weizen Bier
[img]http://4.bp.blogspot.com/_DGQPVGvocEQ/SOB7ExmCwKI/AAAAAAAAAMo/ZhuIC9d9Kqo/s320/IMG_1343.JPG[/img]
Ciekawe piwo. Do butelki dołączona jest etykieta w jaki sposób należy spożywać piwo. Polega to mnie więcej na tym, że przelewamy prawie całą zawartość butelki do szklanki zostawiając odrobinę w butelce, gdzie na dnie znajduje się osad z drożdży. Następnie należy wymieszać dokładnie to co pozostało i wlać do szklanki. Fajne w smaku, na etykiecie napisano, że może to byc smak goździkowo-bananowy i rzeczywiście daje się czuć lekko banany. Podoba mi się smak, mimo, że nie przepadam za jasnymi piwami.

Staropramen
[img]http://www.beerstore.com.au/beerstore/uploads/beerImages/Staropramen_Large.jpg[/img]
O tym krótko- pszeniczne i niedobre.

Krusovice
[img]http://www.beersofeurope.co.uk/acatalog/krusovice.jpg[/img]
Piwo kupiłem niechcący, ponieważ przy cenie w supermarkecie było napisane, że ciemne. to wziąłem od razu nie zastanawiając się długo. Oczywiście okazało się, że to piwo jasne, a smakuje podobnie do dobrych, polskich jasnych piw. Godne polecenia.

Oprócz tego były populare: Grolsch, czeski Budweiser i przewspaniały czteropak Guinnessa. Okres pomaturalny bardzo służy człowiekowi, teraz trzeba pracować na kolejny sezon smakowania piwa. :D

P.S. Podróże do Kauflandu się skończyły, ponieważ nie mają już nic ciekawego do zaoferowania. Powoli odchodzę również od L.Eclerca bo mają małą ofertę (aczkolwiek nawet tani Guinness). Staram się kupować w Carrefourze gdzie mają całą ścianę piw z oddzielnym działem "Piwa z całego świata". Niestety nie chcą mi wynająć jednej z półek do zamieszkania, a jako, że sklep znajduje się po drugiej stronie miasta nieczęsto do niego wpadam. Tak- Zamość jest miastem supermakretów :P
26 maja 2009, 13:24 [cytuj]
"zdzislaw" powiedział/a:
Koźlak z prawej strony to jedno z lepszych piw jakie piłem. Ciemne, mocne i baaaardzo dobre z wyraxistym smakiem.
Piwo jest świetne! Mój nr 2 (zaraz za "Kronenem")... :-) Dawno go nie piłem, bo w sklepach nigdzie nie widziałem (tylko tego drugiego "Koźlaka", którego masz na zdjęciu obok). Swego czasu w pewnej spelunie można było się nim delektować... 8-)

W jakiej sieci sklepów dorwałeś tego "Koźlaka" ?
Piwo jest świetne! Mój nr 2 (zaraz za "Kronenem")... :-) Dawno go nie piłem, bo w sklepach nigdzie nie widziałem (tylko tego drugiego "Koźlaka", którego masz na zdjęciu obok). Swego czasu w pewnej spelunie można było się nim delektować... 8-)

26 maja 2009, 17:24 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
W L.Eclercu za ok 6.50 zł...
W L.Eclercu za ok 6.50 zł...
29 maja 2009, 17:10 [cytuj]
Zakończyłem wczoraj sezon terenówek z mojej uczelni mocnym uderzeniem - dwudniowa wyprawa na Mierzeję Wiślaną. Oczywiście zajęcia naukowe w terenie to tylko tło dla nocnego szaleństwa.

Ogólnie moje dziewczyki poszalały i to bardzo (scena gdy koleżanka leżała napita na werandzie mojego domku i na pytanie Idziesz, czy nie? odpowiedziała Jeszcze chwilkę tu postoję rozbroiła mnie totalnie) to jednak ja delikatnie z kilkoma innymi osobami obaliłem Finlandię (pijąc z podstawki do jajek i siedząc naprzeciwko opiekuna mojej pracy magisterskiej). Potem jeszcze tylko trochę tańców, pogawędek o skończonym niedawno finale LM i różnych innych rzeczy aż do rana, kiedy to znów trzeba było iść w teren. Ech... ciężkie życie studenta.
Zakończyłem wczoraj sezon terenówek z mojej uczelni mocnym uderzeniem - dwudniowa wyprawa na Mierzeję Wiślaną. Oczywiście zajęcia naukowe w terenie to tylko tło dla nocnego szaleństwa.

Ogólnie moje dziewczyki poszalały i to bardzo (scena gdy koleżanka leżała napita na werandzie mojego domku i na pytanie [i]Idziesz, czy nie?[/i] odpowiedziała [i]Jeszcze chwilkę tu postoję[/i] rozbroiła mnie totalnie) to jednak ja delikatnie z kilkoma innymi osobami obaliłem Finlandię (pijąc z podstawki do jajek i siedząc naprzeciwko opiekuna mojej pracy magisterskiej). Potem jeszcze tylko trochę tańców, pogawędek o skończonym niedawno finale LM i różnych innych rzeczy aż do rana, kiedy to znów trzeba było iść w teren. Ech... ciężkie życie studenta.
29 maja 2009, 22:03 [cytuj]
Ja osobiście ostatnio piję tylko Desperadosa. Mieszanka piwa z tequilą butelka 0.4l za 3.69zł. Trochę drogo ale na upały najlepsze. 6 % alkoholu w smaku znakomity. Polecam.
grupazywiec.pl/upload/binaries/kantoniszewska/desperados_butelka_pochylona_small.jpg" alt="grupazywiec.pl/upload/binaries/kantoniszewska/desperados_butelka_pochylona_small.jpg" width="98%">
Ja osobiście ostatnio piję tylko Desperadosa. Mieszanka piwa z tequilą butelka 0.4l za 3.69zł. Trochę drogo ale na upały najlepsze. 6 % alkoholu w smaku znakomity. Polecam.
[img]http://www.grupazywiec.pl/upload/binaries/kantoniszewska/desperados_butelka_pochylona_small.jpg[/img]
29 maja 2009, 22:22 [cytuj]
A ja prawie nie piję :-| wszyscy robię ze mnie teraz na siłę szofera i na każdej imprezie delektuję się colą. Całe moje picie to dwa browary na tydzień do obiadku w przerwie w zajęciach...
A ja prawie nie piję :-| wszyscy robię ze mnie teraz na siłę szofera i na każdej imprezie delektuję się colą. Całe moje picie to dwa browary na tydzień do obiadku w przerwie w zajęciach...
29 maja 2009, 22:37 [cytuj]
mnie po tym strasznie boli głowa
mnie po tym strasznie boli głowa
|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
dawid2468
dawid2468 24 minut temu

Głową do góry urwisy, będzie lepiej.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 2 godzin temu

Alex3110 fakt to Musiala uratował pkt Bayernowi ale chodziło mi ogólnie ile przebłyski Gittensa dały nam punktów w obecnym sezonie, prawda jest taka że gdyby nie ten gol Gittensa to pewnie byśmy ten mecz przegrali

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 3 godzin temu

Artur, dokładnie tak. Jak nam wczoraj strzelili na wyrównanie, to już nawet nie łudziłem się że odrobimy. I nie ma we mnie smutku czy złości, tylko uczucie zażenowania. Ale to jest wynik zmiany trenera, który doprowadził nas do finału LM na tureckiego praktykanta.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 4 godzin temu

Super ten Reus, taki utytułowany piłkarz, największy sukces to mistrzostwo ligi ogórkowej.

artur1973
artur1973 4 godzin temu

I co jest najgorsze w tym sezonie? Budzi się człowiek nazajutrz rano i ma pełne zobojętnienie. Nie jest nawet poirytowany bo niczego się nie spodziewa i niczego nie oczekuje. Smutne to trochę. Spokojnej niedzieli

Alex3110_
Alex3110_ 5 godzin temu

Reus musiał opuścić Dortmund, żeby zostać mistrzem.

Alex3110_
Alex3110_ 6 godzin temu

Wojtyła, a to nie Musiala uratował remis bawarczykom?

FilipSantana
FilipSantana Dzisiaj, 01:50

Sule skręcił kostkę a z Beierem nie powinno być to coś poważnego

T-Mac
T-Mac Wczoraj, 22:10

Watzławiusz powinien chyba pójść drogą Jaguara i dokonać podobnego rebrandingu z BVB...

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 22:07

Ciekawe kto bo z pewnością nie Malen

waldekzsk
waldekzsk Wczoraj, 21:58

Ktoś inny też by mógł strzelić gdyby grał na jego miejscu, nie można tak liczyć ;) LM nam ucieka powoli.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:45

To dobitnie pokazuje w jakim miejscu na ten moment znajduje się Dortmund w którym rządzi banda kolegów amatorów których interesują wyłącznie kasa a nie dobro klubu

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:43

W tym momencie mamy 21 pkt Uwaga ile tych pkt byśmy mieli gdyby nie przebłyski Gittensa? UWAGA 13, Jamie uratował nam w tym sezonie zwycięstwo z Eintrachtem, St Pauli oraz dwa remisy z Bayernem i Gladbach Bez niego mielibyśmy zawrotną średnią 1 pkt na mecz

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 21:42

Najlepsze jest to, że ten mecz był naszym najlepszym na wyjeździe w BL. Szkoda, że Gladbach miało niewiele okazji na strzelenie gola, a i urwali nam punkty

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:38

Ale zatrudnianie po znajomości i sprowadzanie piłkarzy na przeciętnym poziomie tak się właśnie kończy, ten minimalizm musi kiedyś doprowadzić do braku LM i będzie to w tym sezonie

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:44

Mnie przeraża kompletny brak PROFESJONALIZMU w tym klubie, oglądając każdy mecz za Sahina ja odnoszę wrażenie że tu nie ma żadnej taktyki tylko chłopaki wychodzą zagrac jak na orlika co tydzień i raz strzelą więcej raz mniej ale ładu i składu nie ma tu za grosz

Waszek_1995
Waszek_1995 Wczoraj, 20:41

Sahinek zbieraj ekipę i wypier****

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:31

Sahin mistrz wyjazdów, patrząc na ilość pkt BVB to ciekawe czy my wgl dobijemy chociaż do 55 pkt na koniec sezonu

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 20:30

Niesamowita seria na wyjezdzie za kadencji Sahina. Nie zapomnę jej nigdy.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:30

Dla mnie to Gross się powinien pakować bo jest bezużyteczny

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:29

Niby słaby ale miał jedną okazje która zmarnował i to by było na tyle więc skoro koledzy nie potrafią mu nic wykreować no to sorry

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:29

A Maleszcz i Sabitzer powinni się już pakować latem

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:28

Słaby mecz Guirassyego dzisiaj, chyba najsłabszy w tym sezonie

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:28

Kpina i żenada, kolejny mecz w którym drużyna nie miała żadnej chęci wygranej ale tak to jest jak do klubu sprowadza się ciepłe kluseczki a nie piłkarzy na poziomie

Kibic99
Kibic99 Wczoraj, 20:26

Ten remis to porażka . Kolejny fatalny mecz na wyjeździe .

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:26

Ja myślę że oczy się nie otworzą a portfel konkretnie zamknie i to będzie nasz gwoźdz do trumny

DziadZ
DziadZ Wczoraj, 20:25

oby w le skonczyli w tym sezonie może sie oczy otworzą zarządowi

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:25

Maleszcz xDDDD

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:24

Moim zdaniem nie wygląda lepiej, wynik jest jaki jest bo mamy Gittensa gdyby nie on w tym monecie kolejna porażka byłaby na horyzoncie

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 20:24

Powiem tak. Lepiej to wygląda porównując wcześniejsze mecze na wyjeździe ale dalej nie jest dobrze

statystyki
Użytkownicy online: bialy0003, jasiu85, mixdx
Gości online: 51
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem