Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Top monopolowy - czynny całą dobę
16 listopada 2008, 19:56 [cytuj]
"Syjon" powiedział/a:
ale nie pogardze Soplica oraz Panem Tadeuszem :mrgreen:
ja tam bym zosie wolal :mrgreen: :lol:
ja tam bym zosie wolal :mrgreen: :lol:
16 listopada 2008, 20:26 [cytuj]
"Syjon" powiedział/a:
Hehe. Ach te czasy, niezapomniane imprezy w akademikach.
No ja po wczorajszej mam serdecznie dość. Za tydzień wracam na chatę, ale... za dwa chyba znów na weekend zostanę.
No ja po wczorajszej mam serdecznie dość. Za tydzień wracam na chatę, ale... za dwa chyba znów na weekend zostanę.
16 listopada 2008, 20:31 [cytuj]
Lech Premium i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba...:)Wódka tylko przy na prawdę poważnych okazjach...
Lech Premium i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba...:)Wódka tylko przy na prawdę poważnych okazjach...
16 listopada 2008, 20:43 [cytuj]
Soplica... czysta... też mniam mniam... :mrgreen:

A czy ktoś słyszał o takim piwie "Kasztelan" to tylko okolice Włocławka.. ale podobno rozszerza zasięg... mi osobiście nie smakuje.. ale jako że mieszkam... niedaleko od browaru... to reklamuje....xD

A czy ktoś słyszał o takim piwie "Kasztelan" to tylko okolice Włocławka.. ale podobno rozszerza zasięg... mi osobiście nie smakuje.. ale jako że mieszkam... niedaleko od browaru... to reklamuje....xD
16 listopada 2008, 20:58 [cytuj]
"Tybur91" powiedział/a:
Wczoraj przypomniałem sobie jej smak :lol:

Wiśniowa jest jakaś lipna, nic nie wchodzi tylko jest człowiekowi niedobrze.

Murzyn, co piliście :-> :?: ;-)
Wczoraj przypomniałem sobie jej smak :lol:

Wiśniowa jest jakaś lipna, nic nie wchodzi tylko jest człowiekowi niedobrze.

Murzyn, co piliście :-> :?: ;-)
16 listopada 2008, 21:08 [cytuj]
Giv a 18 lat skonczyłeś?:P:P:P pijaku:)
Giv a 18 lat skonczyłeś?:P:P:P pijaku:)
16 listopada 2008, 21:14 [cytuj]
nie wiem jak giv ale ja nie skończyłem 18 lat.. jeszcze ponad pół roku... ale wkońcu połowinki i inne imprezy... poprostu życie... smakuje sie tego i tamtego ;D
nie wiem jak giv ale ja nie skończyłem 18 lat.. jeszcze ponad pół roku... ale wkońcu połowinki i inne imprezy... poprostu życie... smakuje sie tego i tamtego ;D
16 listopada 2008, 21:54 [cytuj]
"givdaf" powiedział/a:
Murzyn, co piliście
Absolwenta i Smirnoffa z laskami z pokoju niedaleko mojego. Po prostu rzeźnia. Oczywiście z początku to ja polewałem, ale szybko mi zabrały butelki no i się zaczęło POLEWANIE. Na pytanie dlaczego tak szybko dzielą tą wódką padła odpowiedź: 'Im szybciej cię schlejemy, tym szybciej będziesz łatwiejszy'. I weź tu protestuj....
Absolwenta i Smirnoffa z laskami z pokoju niedaleko mojego. Po prostu rzeźnia. Oczywiście z początku to ja polewałem, ale szybko mi zabrały butelki no i się zaczęło POLEWANIE. Na pytanie dlaczego tak szybko dzielą tą wódką padła odpowiedź: 'Im szybciej cię schlejemy, tym szybciej będziesz łatwiejszy'. I weź tu protestuj....
16 listopada 2008, 22:29 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
'Im szybciej cię schlejemy, tym szybciej będziesz łatwiejszy'
hahahahahahahhahahahah dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ale taka prawda ... :lol:
"Tybur91" powiedział/a:
inne imprezy... poprostu życie...
No ale do klubów gdzie wejście jest od 21 roku życia to was raczej nie wpuszczą ... :-P ;-)
hahahahahahahhahahahah dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ale taka prawda ... :lol:
[quote="Tybur91"]inne imprezy... poprostu życie...
16 listopada 2008, 22:33 [cytuj]
no z tym to bywa różnie, jak ktoś ma prawie 2 metry wzrostu to czasem wpuszczą :-P
no ale są osiemnastki i inne wagary :mrgreen:
no z tym to bywa różnie, jak ktoś ma prawie 2 metry wzrostu to czasem wpuszczą :-P
no ale są osiemnastki i inne wagary :mrgreen:
16 listopada 2008, 22:38 [cytuj]
"Murzyn" powiedział/a:
Na pytanie dlaczego tak szybko dzielą tą wódką padła odpowiedź: 'Im szybciej cię schlejemy, tym szybciej będziesz łatwiejszy'. I weź tu protestuj....
hehe podobne sytuacje mamy :-P no ale zazwyczaj nie protestuje i jest miło :-P

no ale jeśli chodzi o % to ja sobie przypomniałem smak Absoluta Grejpfrutowego z Tigerem.. Ideaaalne połączenie :-P pięknie wchodzi :-D
hehe podobne sytuacje mamy :-P no ale zazwyczaj nie protestuje i jest miło :-P

no ale jeśli chodzi o % to ja sobie przypomniałem smak Absoluta Grejpfrutowego z Tigerem.. Ideaaalne połączenie :-P pięknie wchodzi :-D
16 listopada 2008, 23:18 [cytuj]
No wczoraj to były 2 okazje. Nie dostałem powołania na mecz ;-) .. i siostra dostała dowód :-P

Jednak, teraz już zmądrzałem, pić pije, ale nie tak jak do niedawna.
No wczoraj to były 2 okazje. Nie dostałem powołania na mecz ;-) .. i siostra dostała dowód :-P

Jednak, teraz już zmądrzałem, pić pije, ale nie tak jak do niedawna.
16 listopada 2008, 23:34 [cytuj]
"Tybur91" powiedział/a:
Ba! :-D W sopockiej "Łajbie" to była podstawa (4-5 lat temu tam bywałem)... :-) Ale pod ręką mam "Autsajdera" i tam chyba też widziałem "Kasztelana"... W każdym razie nie powiem, żeby to było moje ulubione piwko... ;-)
Ba! :-D W sopockiej "Łajbie" to była podstawa (4-5 lat temu tam bywałem)... :-) Ale pod ręką mam "Autsajdera" i tam chyba też widziałem "Kasztelana"... W każdym razie nie powiem, żeby to było moje ulubione piwko... ;-)
17 listopada 2008, 19:54 [cytuj]
"T-Mac" powiedział/a:
Ba! W sopockiej "Łajbie" to była podstawa (4-5 lat temu tam bywałem)... Ale pod ręką mam "Autsajdera" i tam chyba też widziałem "Kasztelana"... W każdym razie nie powiem, żeby to było moje ulubione piwko...
Kasztelan ma bardzo specyficzny smak... ale jak nie ma nic lepszego... :mrgreen:
Kasztelan ma bardzo specyficzny smak... ale jak nie ma nic lepszego... :mrgreen:
17 listopada 2008, 21:11 [cytuj]
"ZesiQ" powiedział/a:
pięknie wchodzi
A jeszcze piękniej wychodzi...
A jeszcze piękniej wychodzi...
18 listopada 2008, 19:06 [cytuj]
Skur.... robotnicy co robili mi remont w łazience wypili 20 litrów mojego wina które było schowane w piwnicy. Już teraz wiem dlaczego taką fuszerke odwalili.
Skur.... robotnicy co robili mi remont w łazience wypili 20 litrów mojego wina które było schowane w piwnicy. Już teraz wiem dlaczego taką fuszerke odwalili.
18 listopada 2008, 19:16 [cytuj]
"Maczuga" powiedział/a:
Już teraz wiem dlaczego taką fuszerke odwalili.
Ojjjjj nie oskarżaj ich odrazu o pijaństwo :-P Może im poprostu wino nie smakowało i się zemścili :lol:
Ojjjjj nie oskarżaj ich odrazu o pijaństwo :-P Może im poprostu wino nie smakowało i się zemścili :lol:
18 listopada 2008, 19:35 [cytuj]
Wino w smaku wyszło super tylko popełniłem błąd i bardzo po nim głowa boli. Dlatego więcej niz 2 lampki do kolacji nie pije. Zemsta wiele im nie da bo jest gwarancja i mają teraz przyjechac i wszystko od nowa zrobic.
Wino w smaku wyszło super tylko popełniłem błąd i bardzo po nim głowa boli. Dlatego więcej niz 2 lampki do kolacji nie pije. Zemsta wiele im nie da bo jest gwarancja i mają teraz przyjechac i wszystko od nowa zrobic.
18 listopada 2008, 23:40 [cytuj]
a ja powiem ze w hiszpanii mozna pic wszedzie i policja nic z tym nie robi i ze alkohol jest tani
a ja powiem ze w hiszpanii mozna pic wszedzie i policja nic z tym nie robi i ze alkohol jest tani
19 listopada 2008, 22:18 [cytuj]
Ja chociaż mam jeszcze 15 lat to już około 2 tygodnie temu przynieśli mnie ze zgonem koledzy bo obaliłem z gwinta całą 0,7 :shock: (na pięć razy piłem). To była bania, a nie. Dla zaostrzenia uwagi dodam, że to była Arctika. Bo ja chlejus jestem. Najgorsze działo się tydzień temu gdzie nasza klasowa stronka internetowa została "sprzedana" prze capa, który i tak dostał wpie*dol, ale to nie wystarczyło, ponieważ nasza wychowawczyni zauważyła filmiki na stronie, a tam także moje picie. Przerypane na całej linii było ale teraz znowu zbieramy na nazwany przeze mnie "BOMBSAJT". ;-)
Ja chociaż mam jeszcze 15 lat to już około 2 tygodnie temu przynieśli mnie ze zgonem koledzy bo obaliłem z gwinta całą 0,7 :shock: (na pięć razy piłem). To była bania, a nie. Dla zaostrzenia uwagi dodam, że to była Arctika. Bo ja chlejus jestem. Najgorsze działo się tydzień temu gdzie nasza klasowa stronka internetowa została "sprzedana" prze capa, który i tak dostał wpie*dol, ale to nie wystarczyło, ponieważ nasza wychowawczyni zauważyła filmiki na stronie, a tam także moje picie. Przerypane na całej linii było ale teraz znowu zbieramy na nazwany przeze mnie "BOMBSAJT". ;-)
|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
dawid2468
dawid2468 godzinę temu

Oby tylko Cana nie wystawiał

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 21:50

Ja to bym proponował by te KMŚ rozegrała młodzież, podstawowi zawodnicy też potrzbują odpoczynku po sezonie a większość młodzików typu Mane Watjen itd w czasie sezonu nie dostają zbyt wielu szans to niech chociaż sobie zagrają w Pucharze Tymbarka

johnBVB
johnBVB Wczoraj, 20:29

Piekna grupa na tych klubowych MŚ nam sie trafila :P

Alex3110_
Alex3110_ 2 dni temu, 2024-12-04

Pamiętacie kiedy ostatni raz w roku kalendarzowym nie przegraliśmy z czerwonymi?

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Jesteśmy jednym z tych żółwi. Możemy.

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

@Murzyn, wręcz odwrotnie. Przy takim wyścigu żółwi nie możemy sobie pozwolić na kilka kompromitujących porażek.

mersinko2
mersinko2 2 dni temu, 2024-12-04

Tak to będzie wyścig o małe mistrzostwo prawdopodobnie, Bayern odjechał. Chyba że zdarzy im się teraz duży dołek jak city np.

Murzyn
Murzyn 2 dni temu, 2024-12-04

Porażka Schabowych zawsze cieszy. A co do BL, to jestem o wiele spokojniejszy o przyszłoroczną LM. Przy takim wyścigu żółwi możemy sobie pozwolić jeszcze na kilka kompromitujących porażek.

Alex3110_

Miałem osobiste problemy, tutaj nie jest miejsce by o tym pisać.

aguero82
aguero82 2 dni temu, 2024-12-04

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym go przepraszać . Alex gdzie żeś był jak BVB nie szło :)

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 2 dni temu, 2024-12-04

Trochę zabawne że do Bayeru z 1 porażką mamy tylko 3 pkt straty

Alex3110_

kierunku*

Alex3110_

Jak na to co graliśmy w ostatnich miesiącach, to można powiedzieć bardzo dobry wynik z liderem tabeli. Mam nadzieję, że idzie to w dobrym kierunki i aguero będzie jednak przepraszał Sahina :)

Alex3110_

Zapomniałem hasła do konta, a proces odzyskania się nie powiódł... Witam ponownie.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 2 dni temu, 2024-12-04

Jak to dobrze, że my nadal gramy w Pucharze i możemy szydzić z Bayernu.

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-04

To się zgadza

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-04

Tak czy owak Sule to darmozjad, a płacz świńskich ryjków po odpadnięciu z pokalu to miód na serce

Rojs89
Rojs89 2 dni temu, 2024-12-03

Filip Santana, widziałem to wideo o którym mówisz, ale ono jednak bardzo zakłamuje. Wypłynęło też inne z kamerą pod innym kątem i z góry i widać, że jednak dostał w twarz po rykoszecie od ramienia Nmechy.

dawid2468
dawid2468 2 dni temu, 2024-12-03

I gitara

dawid2468

Szkoda, ale trzeba wierzyć

Sis
Sis 2 dni temu, 2024-12-03

Najlepsze jest to że Bayer grając w przewadze wcale nie prezentuje się lepiej XD

Sis

Staranował rywala gdzieś na 25 metrze, kompletnie bezmyślny faul który wyglądał jakby celowo chłopa chciał powalić a na dodatek nie musiał tego robić, bo Monachium w tej sytuacji i tak raczej nie straciłoby bramki XD

dawid2468

A co zrobił? Zobaczycie ze teraz Bayern w lidze straci punkty 2, 3 razy pod rząd a my ich dogonimy :) #murem za Sahinem :)

Sis

Ale Neuer to jest debil XDDDD

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Typowy darmozjad

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 4 dni temu, 2024-12-02

Dlatego należy się go pozbyć bo ma gdzieś cały klub czy kibiców i przyszedł tutaj tylko i wyłącznie po wypłatę

FilipSantana
FilipSantana 4 dni temu, 2024-12-02

Anton nie zagra już w tym roku. Tak w ogóle obejrzałem klatka po klatce w zwolnionym tempie ten strzał w głowę Sulego i najlepsze jest to że Sule w ogóle nie dostał w głowę xD piłka odbiła się od ręki przy ciele bensebainiego i sule mógł na luzie biec dalej bronić ale uśmiechniętemu po meczu BigMacowi oczywiście to nie przeszkadza i ma wywalone jajca jak zwykle

artur1973
artur1973 4 dni temu, 2024-12-02

Nasze centusie z zarządu już myślą o sprzedaży Gittensa. Byleby min . 100 mln wleciało. Typowy BVB

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 5 dni temu, 2024-12-01

Anton wypada na mecz z Gladbach i Barcą

dawid2468
dawid2468 5 dni temu, 2024-12-01

Byleby Cana nie wystawiał

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 56
Zarejestrowanych użytkowników: 10208
Ostatnio zarejestrowany: barbara071003
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem