Forum dyskusyjne
24 grudnia 2013, 02:11 [cytuj]
Dobre zizu :-P
Dobre zizu :-P
24 grudnia 2013, 02:20 [cytuj]
youtube.com/watch?v=rInNHvdO4Y4
Jak zobaczyłem adres filmiku to spodziewałem się czegoś w tym stylu xD
http://www.youtube.com/watch?v=rInNHvdO4Y4
Jak zobaczyłem adres filmiku to spodziewałem się czegoś w tym stylu xD
24 grudnia 2013, 02:22 [cytuj]
Nie no, może za rok :mrgreen:
Nie no, może za rok :mrgreen:
24 grudnia 2013, 02:23 [cytuj]
Czekamy
Czekamy
24 grudnia 2013, 02:28 [cytuj]
Tak czulem ze tylko na to czekales widzac link... a mojego talentu i wierszyka to nie docenisz :/ taki niemily jestes w wigilie :/
Tak czulem ze tylko na to czekales widzac link... a mojego talentu i wierszyka to nie docenisz :/ taki niemily jestes w wigilie :/
24 grudnia 2013, 08:14 [cytuj]
Ładnie zizu. Wiedziałem że zdolna bestia z Ciebie tylko leniwa :-D
Ładnie zizu. Wiedziałem że zdolna bestia z Ciebie tylko leniwa :-D
24 grudnia 2013, 11:20 [cytuj]
Też tak myślałem Mortis :mrgreen: Już sobie zizu wyobrażałem w jakiejś czapce świętego mikołaja na głowie, siedzącego w fotelu przy choince i recytującego życzenia. :lol:
Też tak myślałem Mortis :mrgreen: Już sobie zizu wyobrażałem w jakiejś czapce świętego mikołaja na głowie, siedzącego w fotelu przy choince i recytującego życzenia. :lol:
24 grudnia 2013, 12:56 [cytuj]
Zizu, musisz ten wierszyk wyrecytować, a nie walnąć napisy na filmiku z yt, to się nie liczy
Usiądź na tle choinki w czapce św. Mikołaja i recytuj, czekamy. :lol:
A jak już jesteśmy w temacie, to życzę Wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, przedłużenia kluczowych kontraktów i Ilkaya w formie, bo więcej Nam nie trzeba na wiosnę :mrgreen:
Zizu, musisz ten wierszyk wyrecytować, a nie walnąć napisy na filmiku z yt, to się nie liczy :) Usiądź na tle choinki w czapce św. Mikołaja i recytuj, czekamy. :lol:
A jak już jesteśmy w temacie, to życzę Wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, przedłużenia kluczowych kontraktów i Ilkaya w formie, bo więcej Nam nie trzeba na wiosnę :mrgreen:
24 grudnia 2013, 14:33 [cytuj]
kowdi
Żeby jeszcze Nuri odzyskał swój blask :-)
Życzę wszystkim zdrowia, szczęścia, pomyślności, pieniążków, trafionych prezentów pod choinkę i spokojnych, radosnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych 
A ze strony czysto sportowej: jak najwięcej dobrych transferów Watzke i Zorca, odzyskania patery w Niemczech a w przyszłości ujrzenia Borussii na tej samej półce co Real, Milan, United, Bayern itd. :-D
U was też taka fajna pogoda? normalnie lepiej niż na majówce :-P
kowdi
Żeby jeszcze Nuri odzyskał swój blask :-)
Życzę wszystkim zdrowia, szczęścia, pomyślności, pieniążków, trafionych prezentów pod choinkę i spokojnych, radosnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych :)
A ze strony czysto sportowej: jak najwięcej dobrych transferów Watzke i Zorca, odzyskania patery w Niemczech a w przyszłości ujrzenia Borussii na tej samej półce co Real, Milan, United, Bayern itd. :-D
U was też taka fajna pogoda? normalnie lepiej niż na majówce :-P
24 grudnia 2013, 20:36 [cytuj]

scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1522156_672640592775932_1454818151_n.jpg" alt="scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1522156_672640592775932_1454818151_n.jpg" width="98%"> Wszystkiego dobrego

[img]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1522156_672640592775932_1454818151_n.jpg[/img] Wszystkiego dobrego :)
24 grudnia 2013, 20:55 [cytuj]
Ja życzę wszystkim drogim użytkownikom tylko jednego - zdrowia. Z nim można dokonać wszystkiego. Wesołych Świąt!
Ja życzę wszystkim drogim użytkownikom tylko jednego - zdrowia. Z nim można dokonać wszystkiego. Wesołych Świąt!
24 grudnia 2013, 21:05 [cytuj]
"Laurent" powiedział/a:
Ja ?ycz? wszystkim drogim u?ytkownikom tylko jednego - zdrowia. Z nim mo?na dokona? wszystkiego. Weso?ych ?wi?t!
Dzisiaj przeczytalem ze lepiej zyczyc szczescia, bo na Titanicu wiele osob bylo zdrowych... :-)
Dzisiaj przeczytalem ze lepiej zyczyc szczescia, bo na Titanicu wiele osob bylo zdrowych... :-)
22 grudnia 2014, 21:20 [cytuj]
Jak tam u was świąteczna gorączka? 
Pomóżcie panowie i panie, poszukuję prezentu dla mojej mamy ale nie mam kompletnie pomysłu co bym mógł kupić nie drogo a żeby było trafione. Wszystkie dodatki w postaci kwiatków, figurek, obrazków odpadają bo zasypywałem ją tym przez ostatnie 2 lata
doradzicie coś? :->
Jak tam u was świąteczna gorączka? :D
Pomóżcie panowie i panie, poszukuję prezentu dla mojej mamy ale nie mam kompletnie pomysłu co bym mógł kupić nie drogo a żeby było trafione. Wszystkie dodatki w postaci kwiatków, figurek, obrazków odpadają bo zasypywałem ją tym przez ostatnie 2 lata :D doradzicie coś? :->
22 grudnia 2014, 21:28 [cytuj]
"Siwy" powiedział/a:
doradzicie coś?
Pamiętaj, że KAŻDA kobieta cieszy się z biżuterii. KAŻDA. Nieważny wiek, to ile już jej ma, zawsze jej się spodoba, a taka od syna, to już w ogóle.
Możesz kupić jej ładny naszyjnik, taki za 150-200 złoty na przykład, chyba że nie śmierdzisz aktualnie groszem, to odpuść jakieś tanie naszyjniki 
Ale naszyjnik zawsze działa.
''ohh ale śliczny''. A później ma się do takich rzeczy wielki sentyment.
Pamiętaj, że KAŻDA kobieta cieszy się z biżuterii. KAŻDA. Nieważny wiek, to ile już jej ma, zawsze jej się spodoba, a taka od syna, to już w ogóle.
Możesz kupić jej ładny naszyjnik, taki za 150-200 złoty na przykład, chyba że nie śmierdzisz aktualnie groszem, to odpuść jakieś tanie naszyjniki :P
Ale naszyjnik zawsze działa.
''ohh ale śliczny''. A później ma się do takich rzeczy wielki sentyment.
22 grudnia 2014, 21:29 [cytuj]
Fotoalbum, albo coś zrobionego ręcznie
Fotoalbum, albo coś zrobionego ręcznie ;)
22 grudnia 2014, 21:49 [cytuj]
Ja mamie albo zonie przeważnie kupuje książki. Obydwie uwielbiają czytać więc mam problem z głowy z prezentami. Gorzej zawsze mam z prezentem dla ojca
Ja mamie albo zonie przeważnie kupuje książki. Obydwie uwielbiają czytać więc mam problem z głowy z prezentami. Gorzej zawsze mam z prezentem dla ojca :)
22 grudnia 2014, 22:28 [cytuj]
Ero
Właśnie problem jest w tym że moja mama naprawdę ma w cholerę biżuterii której w większości nie używa a dać za prezent 2 bańki który potem ma leżeć to bez sensu. To nie jest raczej typ paniusi która gania co chwila po butikach
ale dzięki ;-)
Kurdę myślałem nad foto albumem ale już niestety nie zdążę, jutro i w wigilię muszę do pracy iść więc nie będzie czasu na takie cackanie się. A może coś do kuchni? blender albo jakiś shaker?
Książka to też dobry pomysł, rozważę ;-)
Ero
Właśnie problem jest w tym że moja mama naprawdę ma w cholerę biżuterii której w większości nie używa a dać za prezent 2 bańki który potem ma leżeć to bez sensu. To nie jest raczej typ paniusi która gania co chwila po butikach :P ale dzięki ;-)
Kurdę myślałem nad foto albumem ale już niestety nie zdążę, jutro i w wigilię muszę do pracy iść więc nie będzie czasu na takie cackanie się. A może coś do kuchni? blender albo jakiś shaker?
Książka to też dobry pomysł, rozważę ;-)
23 grudnia 2014, 17:25 [cytuj]
"Ero" powiedział/a:
[quote="Siwy"]doradzicie coś?
Pamiętaj, że KAŻDA kobieta cieszy się z biżuterii. KAŻDA. Nieważny wiek, to ile już jej ma, zawsze jej się spodoba, a taka od syna, to już w ogóle.[/quote]
Eee mnie nigdy nie cieszy. Zazwyczaj leży albo założę i gdzieś zgubię ;D
23 grudnia 2014, 18:53 [cytuj]
Kup jakis drogi alkohol :mrgreen: nie ze litra filandii czy cos, tylko cos w ladnej butelce i dobrego. Dzis babci nalewke kupilem z gornej pulki. Tez tu mialem dylemat bo pierdól w stylu obrazki czy figurki ma juz cala mase.
Kup jakis drogi alkohol :mrgreen: nie ze litra filandii czy cos, tylko cos w ladnej butelce i dobrego. Dzis babci nalewke kupilem z gornej pulki. Tez tu mialem dylemat bo pierdól w stylu obrazki czy figurki ma juz cala mase.
23 grudnia 2014, 22:47 [cytuj]
Ja tradycyjnie święta obchodzę dwukrotnie. Jako, że narzeczona pochodzi z Rosji, a tam Boże Narodzenie obchodzi się 7-8 stycznia, to mam niepowtarzalną okazję nażreć się i jutro i jeszcze syto po Nowym Roku :-D
Swoją drogą też miałem ogromny problem z prezentem. Książki, perfumy i biżuteria jest ciągle, jak nie na urodziny, to święta, imieniny i tak dalej. Dlatego wpadłem na genialny pomysł i kupiłem jej wymarzonego kota... Tylko tu jest problem. Jak to zapakować i dać? Ma ktoś jakiś pomysł? Aktualnie zwierzak znajduje się u znajomych, a ja dalej nie mam pomysłu jak to przemycić. Help?
:lol:
Ja tradycyjnie święta obchodzę dwukrotnie. Jako, że narzeczona pochodzi z Rosji, a tam Boże Narodzenie obchodzi się 7-8 stycznia, to mam niepowtarzalną okazję nażreć się i jutro i jeszcze syto po Nowym Roku :-D
Swoją drogą też miałem ogromny problem z prezentem. Książki, perfumy i biżuteria jest ciągle, jak nie na urodziny, to święta, imieniny i tak dalej. Dlatego wpadłem na genialny pomysł i kupiłem jej wymarzonego kota... Tylko tu jest problem. Jak to zapakować i dać? Ma ktoś jakiś pomysł? Aktualnie zwierzak znajduje się u znajomych, a ja dalej nie mam pomysłu jak to przemycić. Help?
:lol: