Forum dyskusyjne
9 grudnia 2013, 11:01 [cytuj]
Moze komus cos pomoze wybrac: allegro.pl/listing/listing.php?buyNew=1&department=wszystkie+dzia%C5%82y&offerTypeBuyNow=1&order=qd&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&string=prezent+na+swieta
Btw, sprzet elektroniczny chyba zawsze bedzie dobrym prezentem, a wybor takich rzeczy jest duzy i to praktycznie w kazdej cenie cos sie znajdzie.
Moze komus cos pomoze wybrac: http://allegro.pl/listing/listing.php?buyNew=1&department=wszystkie+dzia%C5%82y&offerTypeBuyNow=1&order=qd&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&string=prezent+na+swieta
Btw, sprzet elektroniczny chyba zawsze bedzie dobrym prezentem, a wybor takich rzeczy jest duzy i to praktycznie w kazdej cenie cos sie znajdzie.
9 grudnia 2013, 15:42 [cytuj]
Jedyny pozytyw świąt to to, że jest wolne od szkoły i pracy. Składanie sobie życzeń jest najgorsze, prezenty nie lepsze.
Jedyny pozytyw świąt to to, że jest wolne od szkoły i pracy. Składanie sobie życzeń jest najgorsze, prezenty nie lepsze.
9 grudnia 2013, 16:38 [cytuj]
"Gupi8" powiedział/a:
To Ci współczuje rodziny/przyjaciół, serio ;/
"Dr Melissa" powiedział/a:
...
Ja większy problem mam ze sobą, bo nigdy niczego nie potrzebuję.
Prosty człowiek ze mnie. :-)
Mam kurde to samo, nic mi potrzebne nie jest ;p
[quote="Dr Melissa"]...
Ja większy problem mam ze sobą, bo nigdy niczego nie potrzebuję.
Prosty człowiek ze mnie. :-)
9 grudnia 2013, 16:41 [cytuj]
"Neo" powiedział/a:
To nie ma nic do rzeczy, indywidualna sprawa.
To nie ma nic do rzeczy, indywidualna sprawa.
9 grudnia 2013, 17:01 [cytuj]
Żonie to chyba bobasa strzele, a rodzicom i teściom wnuka(wnuczkę)
A na poważnie. U mnie od dawna nie kupujemy sobie prezentów. Jesteśmy umówieni, że dajemy sobie umówioną sobie kwotę pieniędzy i każdy może iść sobie na shoping i coś sobie kupić.
Żonie to chyba bobasa strzele, a rodzicom i teściom wnuka(wnuczkę) :D
A na poważnie. U mnie od dawna nie kupujemy sobie prezentów. Jesteśmy umówieni, że dajemy sobie umówioną sobie kwotę pieniędzy i każdy może iść sobie na shoping i coś sobie kupić.
9 grudnia 2013, 17:58 [cytuj]
Całkiem fajny pomysł na trochę tańszy prezent dla faceta:
Woda po goleniu oldspice whitewater 100ml ok 40PLN m.ceneo.pl/produkt,278717,opinie,1,d1.html
Całkiem fajny pomysł na trochę tańszy prezent dla faceta:
Woda po goleniu oldspice whitewater 100ml ok 40PLN http://m.ceneo.pl/produkt,278717,opinie,1,d1.html
9 grudnia 2013, 18:15 [cytuj]
"qbar85" powiedział/a:
I tak to właśnie jest z kobietami. Naprawdę ciężko jest wybrać prezent dla Was, bo albo wszystkiego macie aż za dużo(biżuteria, kosmetyki, ubrania) albo same nie wiecie czego chcecie :-P I weź tu człowieku coś wymyśl...
Nie-e. Ja na święta nie chciałabym dostać biżuterii, ubrań czy kosmetyków - po prostu ciężko trafić. No chyba, że wiecie konkretnie.
Panowie, jeżeli już chcecie coś w tym guście, to może bony prezentowe do ulubionego sklepu kobiety/mamy/siostry. Też jakieś rozwiązanie, a nie będzie problemu, że prezent nietrafiony.
Nie-e. Ja na święta nie chciałabym dostać biżuterii, ubrań czy kosmetyków - po prostu ciężko trafić. No chyba, że wiecie konkretnie.
Panowie, jeżeli już chcecie coś w tym guście, to może bony prezentowe do ulubionego sklepu kobiety/mamy/siostry. Też jakieś rozwiązanie, a nie będzie problemu, że prezent nietrafiony.
9 grudnia 2013, 20:04 [cytuj]
Dr Melissa,
Nie polecam metody kolezanki, probowalem takiej opcji w zeszlym roku i uslyszalem, ze len jestem i nawet na zakupy nie chcialo mi sie isc..
[b]Dr Melissa[/b],
Nie polecam metody kolezanki, probowalem takiej opcji w zeszlym roku i uslyszalem, ze len jestem i nawet na zakupy nie chcialo mi sie isc.. :D
9 grudnia 2013, 20:17 [cytuj]
"poldinhio" powiedział/a:
Nie polecam metody kolezanki, probowalem takiej opcji w zeszlym roku i uslyszalem, ze len jestem i nawet na zakupy nie chcialo mi sie isc..
Potwierdzam. Też nie chciałabym dostac żadnego bonu na święta. Może z innych okazji tak, ale nie na święta od najbliższych mi osób. :-P
Potwierdzam. Też nie chciałabym dostac żadnego bonu na święta. Może z innych okazji tak, ale nie na święta od najbliższych mi osób. :-P
9 grudnia 2013, 20:18 [cytuj]
to może ja polece dla kobiety wykupić pobyt w SPA nie znam takiej która by się nie ucieszyła niezależnie od wieku samicy.
to może ja polece dla kobiety wykupić pobyt w SPA nie znam takiej która by się nie ucieszyła niezależnie od wieku samicy.
9 grudnia 2013, 20:30 [cytuj]
"Maczuga" powiedział/a:
nie znasz mojej żony maczuga. Proponowalem nawet ze wysle ja,na Księżyc i tam jej nawet dom postawie by sie zadomowiala i cholera nawet tego nie chce. To gdzie tu spa jej proponować?? Ona chce 55 parę kozakow ny jej kupić. A w garderobie juz sie jej ciuchy nie mieszczą a moich lacznie z mundurami galowymi jest jedna szafa.
nie znasz mojej żony maczuga. Proponowalem nawet ze wysle ja,na Księżyc i tam jej nawet dom postawie by sie zadomowiala i cholera nawet tego nie chce. To gdzie tu spa jej proponować?? Ona chce 55 parę kozakow ny jej kupić. A w garderobie juz sie jej ciuchy nie mieszczą a moich lacznie z mundurami galowymi jest jedna szafa.
9 grudnia 2013, 20:40 [cytuj]
"adiś30" powiedział/a:
nie znasz mojej żony maczuga. Proponowalem nawet ze wysle ja,na Księżyc i tam jej nawet dom postawie by sie zadomowiala i cholera nawet tego nie chce.
:shock: hahaha :-) :lol: :lol:
"Tooommeeek" powiedział/a:
Moze komus cos pomoze wybrac: allegro.pl/listing/listing.php?buyNew=1&department=wszystkie+dzia%C5%82y&offerTypeBuyNow=1&order=qd&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&string=prezent+na+swieta
Tomek, z tej listy grzejące kapcie na usb i latający ptak helikopter to póki co mój faworyt, a przejrzałem dopiero pierwszą stronę! :lol: Chociaż wieszak na torebkę i niemiecka (!) gofrownica też się zapowiadają fascynująco :lol: Legendarne combo za niedużą cenę! Widzę, że szykujesz rodzince niezapomniane święta. :mrgreen:
"Gupi8" powiedział/a:
A tu się w pełni zgadzam, szczególnie ze składaniem życzeń. Dla mnie to po prostu jest strasznie wymuszone i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, ale zdaję sobie sprawę, że to kwestia mocno indywidualna, no i zależna od typu rodziny i jej przywiązania do tradycji.
Co do prezentów to polecam sposób sprawdzony w małej rodzinie takiej jak moja; po prostu mówisz co chcesz i przynajmniej pieniądze nie idą w błoto. Może i frajdy ze sprawienia komuś niespodzianki nie ma, ale przynajmniej dostajesz to, czego potrzebujesz i wręczasz komuś coś, co mu się przyda.
:shock: hahaha :-) :lol: :lol:
[quote="Tooommeeek"]Moze komus cos pomoze wybrac: http://allegro.pl/listing/listing.php?buyNew=1&department=wszystkie+dzia%C5%82y&offerTypeBuyNow=1&order=qd&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&string=prezent+na+swieta
9 grudnia 2013, 20:51 [cytuj]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
Tomek, z tej listy grzej?ce kapcie na usb i lataj?cy ptak helikopter to póki co mój faworyt, a przejrza?em dopiero pierwsz? stron?! :lol: Chocia? wieszak na torebk? i niemiecka (!) gofrownica te? si? zapowiadaj? fascynuj?co :lol: Legendarne combo za niedu?? cen?! Widz?, ?e szykujesz rodzince niezapomniane ?wi?ta. :mrgreen:
Haha, ale kosmetyczka czy ta wlasnie gofrownica to juz nie jest tak zly pomysl chyba :-P zalezy jaki kto ma budzet, jak na studencki to jest akurat :-P
Haha, ale kosmetyczka czy ta wlasnie gofrownica to juz nie jest tak zly pomysl chyba :-P zalezy jaki kto ma budzet, jak na studencki to jest akurat :-P
9 grudnia 2013, 20:53 [cytuj]
Tak, ale kupowanie czegoś za taką cenę oznacza wydanie praktycznie 2x tyle na przesyłkę. Za 20-30 można spokojnie jakieś kosmetyki kupić, skarpetki, niedrogą płytę, coś z ubrań: czapkę, szalik, rękawiczki, t-shirt.
Tak, ale kupowanie czegoś za taką cenę oznacza wydanie praktycznie 2x tyle na przesyłkę. Za 20-30 można spokojnie jakieś kosmetyki kupić, skarpetki, niedrogą płytę, coś z ubrań: czapkę, szalik, rękawiczki, t-shirt.
9 grudnia 2013, 20:55 [cytuj]
"poldinhio" powiedział/a:
Dr Melissa,
Dobra, to jednak jasny dowód na to, że niektórym () kobietom się za nic nie dogodzi, bo zawsze im źle : P Współczuję, Panowie.
+pewnie wielu z Was zna sklep Toys4Boys, ale tam jest mnóstwo ciekawych gadżetów. Akurat dla brata/przyjaciela.
Dobra, to jednak jasny dowód na to, że niektórym (;)) kobietom się za nic nie dogodzi, bo zawsze im źle : P Współczuję, Panowie.
+pewnie wielu z Was zna sklep Toys4Boys, ale tam jest mnóstwo ciekawych gadżetów. Akurat dla brata/przyjaciela.
9 grudnia 2013, 21:13 [cytuj]
Akurat wieszak na torebkę to bardzo fajna sprawa :-P
Nie wiem czy kojarzycie sklep "Endo", generalnie ubrania dla dzieci ale mają też t-shirty i bluzki z napisami dla dorosłych w dobrych cenach i dobrej jakości. Mogę polecic bo wyprobowałam i się podobały
Moja ulubiona to "Nie karmic niedźwiedzia po 18.00" albo "Baran w samochodzie" :-P
endo.pl/kategorie/dla_doroslego.xml?_offset=30
Akurat wieszak na torebkę to bardzo fajna sprawa :-P
Nie wiem czy kojarzycie sklep "Endo", generalnie ubrania dla dzieci ale mają też t-shirty i bluzki z napisami dla dorosłych w dobrych cenach i dobrej jakości. Mogę polecic bo wyprobowałam i się podobały :)
Moja ulubiona to "Nie karmic niedźwiedzia po 18.00" albo "Baran w samochodzie" :-P
http://endo.pl/kategorie/dla_doroslego.xml?_offset=30
9 grudnia 2013, 21:16 [cytuj]
Polecam te strone, dosyc drogo ale fajne rzeczy maja.
chrum.com/
Polecam te strone, dosyc drogo ale fajne rzeczy maja.
http://www.chrum.com/
9 grudnia 2013, 21:16 [cytuj]
"Bo Warszawa...!" powiedział/a:
Tak, ale kupowanie czego? za tak? cen? oznacza wydanie praktycznie 2x tyle na przesy?k?. Za 20-30 mo?na spokojnie jakie? kosmetyki kupi?, skarpetki, niedrog? p?yt?, co? z ubra?: czapk?, szalik, r?kawiczki, t-shirt.
No ale ja napisalem "pomysl" a nie zeby stamtad zamawiac :mrgreen: to juz kazdy sobie musi sam rozsadzic ;-)
No ale ja napisalem "pomysl" a nie zeby stamtad zamawiac :mrgreen: to juz kazdy sobie musi sam rozsadzic ;-)
9 grudnia 2013, 23:55 [cytuj]
Zajebisty sklep Lau : D a co do cen to zależy czy jesteś przyzwyczajony do kupowania w c&a czy w trochę innych sklepach jak dla mnie ceny są ok
Zajebisty sklep Lau : D a co do cen to zależy czy jesteś przyzwyczajony do kupowania w c&a czy w trochę innych sklepach jak dla mnie ceny są ok
24 grudnia 2013, 02:05 [cytuj]
W tym roku tak oryginalniej 8-) :mrgreen: życzenia wideo
youtube.com/watch?v=2-lCXa3AY1w&feature=youtu.be
+ Po prostu wesołych świąt i udanego Sylwestra :-D
W tym roku tak oryginalniej 8-) :mrgreen: życzenia wideo :D
http://www.youtube.com/watch?v=2-lCXa3AY1w&feature=youtu.be
+ Po prostu wesołych świąt i udanego Sylwestra :-D