Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Święta
23 grudnia 2012, 19:56 [cytuj]
Życzę wszystkim jak najlepszych, zdrowych, wesołych świąt w gronie najbliższych Wam osób, aby wszystkie smutki, konflikty i problemy znikły wraz z połamaniem się opłatkiem, żeby te święta naprawdę były prawdziwe, szczere a nie prześciganiem się kto kupił droższy prezent czy czekaniem głównie na wigilijną wyżerkę. Aby również nowy rok przyniósł ze sobą same korzyści zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym, samych sukcesów i jeszcze raz wszystkiego, naj naj najlepszego ;-)

"Murzyn" powiedział/a:
Tegoroczna Gwiadka odbędzie się bez śniegu, więc znowu będzie trzeba kruszyć styropian na dachu. :roll:
:lol:
:lol:
23 grudnia 2012, 20:33 [cytuj]
Najlepszego i spokojnych świąt 8-)
Najlepszego i spokojnych świąt 8-)
23 grudnia 2012, 20:43 [cytuj]
Wesołych Świąt, udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku wszystkim ;)
Wesołych Świąt, udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku wszystkim ;)
23 grudnia 2012, 21:29 [cytuj]
Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku oraz wielu, wielu pięknych chwil związanych z naszą Borussią ;)
Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku oraz wielu, wielu pięknych chwil związanych z naszą Borussią ;)
23 grudnia 2012, 22:04 [cytuj]
Wesołych Świąt wszystkim. ;-)
Wesołych Świąt wszystkim. ;-)
23 grudnia 2012, 22:45 [cytuj]
Wesolych!
Wesolych!
23 grudnia 2012, 23:04 [cytuj]
Dzięki chłopaki! :mrgreen: Również życzę Wam i całej reszcie spokojnych i radosnych świąt!
Dzięki chłopaki! :mrgreen: Również życzę Wam i całej reszcie spokojnych i radosnych świąt!
23 grudnia 2012, 23:10 [cytuj]
Jeśli komuś brakuje śniegu, to niech wbija do mnie, na Mazowsze. Mam tego towaru pod dostatkiem, chętnie oddam (przy okazji moje podwórko się udrożni, więc korzyść obopólna;)).
Również życzę spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, aby były one czasem wybaczania (szczególnie kłótni powstałych w czasie przedświątecznego sprzątania oraz tych przy wyborze techniki uśmiercenia karpia), bliskości, ciepła i niezafałszowanych kolęd.
Jeśli komuś brakuje śniegu, to niech wbija do mnie, na Mazowsze. Mam tego towaru pod dostatkiem, chętnie oddam (przy okazji moje podwórko się udrożni, więc korzyść obopólna;)).
Również życzę spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, aby były one czasem wybaczania (szczególnie kłótni powstałych w czasie przedświątecznego sprzątania oraz tych przy wyborze techniki uśmiercenia karpia), bliskości, ciepła i niezafałszowanych kolęd.
23 grudnia 2012, 23:34 [cytuj]
Wesołych Świąt panie i panowie :-) :mrgreen:

Sukcesów naszej wspaniałej drużyny i jakiegoś fajnego transferu w najbliższym okienku :-)
Wesołych Świąt panie i panowie :-) :mrgreen:

Sukcesów naszej wspaniałej drużyny i jakiegoś fajnego transferu w najbliższym okienku :-)
24 grudnia 2012, 12:07 [cytuj]
Wszystkiego dobrego kochani Borussen :-)
Wszystkiego dobrego kochani Borussen :-)
24 grudnia 2012, 13:50 [cytuj]
Życzę wszystkim użytkownikom forum dużo zdrowia, szczęścia, [color=green]cierpliwości[/color], a przede wszystkim radości z sukcesów naszej ukochanej Borussii. Wszystkiego najlepszego Panie i Panowie, szczęśliwego Nowego Roku!
Życzę wszystkim użytkownikom forum dużo zdrowia, szczęścia, [color=green][b]cierpliwości[/b][/color], a przede wszystkim radości z sukcesów naszej ukochanej Borussii. Wszystkiego najlepszego Panie i Panowie, szczęśliwego Nowego Roku!
24 grudnia 2012, 15:10 [cytuj]
Wesołych Świąt i jakiegoś wspaniałego transferu :):)
Wesołych Świąt i jakiegoś wspaniałego transferu :):)
24 grudnia 2012, 15:11 [cytuj]
Wesołych Świąt, a tym co nie obchodzą, wesołego wolnego ;-)
Wesołych Świąt, a tym co nie obchodzą, wesołego wolnego ;-)
25 grudnia 2012, 01:48 [cytuj]
Ja również życzę Wam Wesołych Świąt jak i również Szczęśliwego Nowego Roku :).
Ja również życzę Wam Wesołych Świąt jak i również Szczęśliwego Nowego Roku :).
25 grudnia 2012, 09:10 [cytuj]
Wesołych Świąt, a Wam jeszcze życzę jak najwyższego miejsca w lidzę i triumfu w LM. :-D
Wesołych Świąt, a Wam jeszcze życzę jak najwyższego miejsca w lidzę i triumfu w LM. :-D
8 grudnia 2013, 23:38 [cytuj]
Prezenty świąteczne to największy wrzód na tyłku jaki ludzki umysł jest w stanie sobie wyobrazić ale cóż, co roku trzeba wymyślić prezent dla mamy taty siostry brata siebie żony męża dziewczyny babci dziadka i kto wie jeszcze kogo innego i tu wkraczają przyjaciele forumowicze. Jak wiadomo w kupie siła dla tego dzielmy się fajnymi pomysłami i pomagajmy forumowiczą w potrzebie ( a myśleliście że po co pisze ten temat :P ) najlepsze pomysły będę wpisywał do głównego posta (czyli tego) żeby nie trzeba było przeglądać całego tematu.

To zaczne od siebie :P
Do 300zł
Preferowane to np elektronika lub coś związanego z piłką.
Unikać ciuchów (lubię ale jak proponować to coś specjalnego) i książek.
Prezenty świąteczne to największy wrzód na tyłku jaki ludzki umysł jest w stanie sobie wyobrazić ale cóż, co roku trzeba wymyślić prezent dla mamy taty siostry brata siebie żony męża dziewczyny babci dziadka i kto wie jeszcze kogo innego i tu wkraczają przyjaciele forumowicze. Jak wiadomo w kupie siła dla tego dzielmy się fajnymi pomysłami i pomagajmy forumowiczą w potrzebie ( a myśleliście że po co pisze ten temat :P ) najlepsze pomysły będę wpisywał do głównego posta (czyli tego) żeby nie trzeba było przeglądać całego tematu.

To zaczne od siebie :P
Do 300zł
Preferowane to np elektronika lub coś związanego z piłką.
Unikać ciuchów (lubię ale jak proponować to coś specjalnego) i książek.
9 grudnia 2013, 01:02 [cytuj]
forumowiczą w potrzebie. :-D

Nie rozumiem problemów z kupowaniem prezentów.
Kupujesz je bliskim osobom - nie wiesz, co lubią, czym się intresują, czego potrzebują?
Trochę rozeznania i kreatywności.

Ja większy problem mam ze sobą, bo nigdy niczego nie potrzebuję.
Prosty człowiek ze mnie. :-)
forumowiczą w potrzebie. :-D

Kupujesz je bliskim osobom - nie wiesz, co lubią, czym się intresują, czego potrzebują?
Trochę rozeznania i kreatywności.

Prosty człowiek ze mnie. :-)
9 grudnia 2013, 06:44 [cytuj]
Każdemu po flaszce :P też mam w tym roku problem. Raczej nie z braku weny a czasu bo do samej wigilii będę za granicą i nie będę miał czasu na zakupy. Kobicie kupie jakąś perfumę to pewnie się ucieszy a nad resztą familii musze się zastanowić. Może tu padną jakies ciekawe propozycję ;)
Każdemu po flaszce :P też mam w tym roku problem. Raczej nie z braku weny a czasu bo do samej wigilii będę za granicą i nie będę miał czasu na zakupy. Kobicie kupie jakąś perfumę to pewnie się ucieszy a nad resztą familii musze się zastanowić. Może tu padną jakies ciekawe propozycję ;)
9 grudnia 2013, 08:20 [cytuj]
"Maczuga" powiedział/a:
Każdemu po flaszce :P

Ja tak co roku mam z bratem jak sie spotykamy :) Problemów z prezentami dla siebie nie mamy :mrgreen: Gorzej juz z prezentami dla zony, córki, rodziców i siostry. Sam osobiście nie lubię prezentów dostawać, bo głównie dostaje jakieś niepotrzebne rzeczy co się później walają po domu, a głupio je oddać albo wywalić :mrgreen: Wszystko co potrzebuje kupuje sobie sam ;-)

Ja tak co roku mam z bratem jak sie spotykamy :) Problemów z prezentami dla siebie nie mamy :mrgreen: Gorzej juz z prezentami dla zony, córki, rodziców i siostry. Sam osobiście nie lubię prezentów dostawać, bo głównie dostaje jakieś niepotrzebne rzeczy co się później walają po domu, a głupio je oddać albo wywalić :mrgreen: Wszystko co potrzebuje kupuje sobie sam ;-)
9 grudnia 2013, 10:48 [cytuj]
"Dr Melissa" powiedział/a:
Nie rozumiesz? No to wyjaśnię Ci pewnym cytatem :-P
"Dr Melissa" powiedział/a:

I tak to właśnie jest z kobietami. Naprawdę ciężko jest wybrać prezent dla Was, bo albo wszystkiego macie aż za dużo(biżuteria, kosmetyki, ubrania) albo same nie wiecie czego chcecie :-P I weź tu człowieku coś wymyśl...
Nie rozumiesz? No to wyjaśnię Ci pewnym cytatem :-P [quote="Dr Melissa"]Ja większy problem mam ze sobą, bo nigdy niczego nie potrzebuję.
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 5 4 1 0 13
2. Eintracht Frankfurt 5 4 0 1 12
3. RB Lipsk 5 3 2 0 11
4. Bayer Leverkusen 5 3 1 1 10
5. Borussia Dortmund 5 3 1 1 10
6. 1. FC Heidenheim 5 3 0 2 9
7. SC Freiburg 5 3 0 2 9
8. VfB Stuttgart 5 2 2 1 8
9. Union Berlin 5 2 2 1 8
10. Werder Brema 5 2 2 1 8
11. Borussia Mönchengladbach 5 2 0 3 6
12. FSV Mainz 5 1 2 2 5
13. VfL Wolfsburg 5 1 1 3 4
14. FC St. Pauli 5 1 1 3 4
15. FC Augsburg 5 1 1 3 4
16. TSG 1899 Hoffenheim 5 1 0 4 3
17. VfL Bochum 5 0 1 4 1
18. Holstein Kiel 5 0 1 4 1
cała tabela
ranking typerów
Użytkownik Punkty
1. Dariopol 48
2. Alex3110 43
3. szymmonn 41
4. mlabedz17 41
5. mick82 41
6. Seiano 40
7. DuRiK 39
8. geniu 39
9. Szerlok86SH 39
10. ASFA 39
cała tabela
shoutbox
Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu moment temu

Nie dziwne ze nie potrafimy zachować czystego konta

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu moment temu

My jesteśmy tak elektryczni w obronie że to jest przerażające

DziadZ
DziadZ minutę temu

Can nic nie robi spowalnia akcje przyjmuje piłke i trzyma ją 5 sekund bo nie wie co robić

MAKAVELI
MAKAVELI 16 minut temu

Ma ktos linka podrzucic?

wola
wola 27 minut temu

dlatego Hummels musiał odejść super piłkarz, ale poza nim morda od ucha do ucha i parcie na szkło

wola
wola 31 minut temu

w tym sezonie Sabitzer jeszcze nie zaistniał, a po postawieniu się Sahinowi zginął z radaru

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 43 minut temu

Sabi nie zaczyna pewnie dlatego, że tyko Can jest typową 6. A Gros jest aktualnie w lepszej formie.

wola
wola 50 minut temu

ostatnio nawet wynik 3:0 nie dawał wygranej

Alex3110
Alex3110 53 minut temu

Bo drugiej niestety nie będę widział :)

Alex3110
Alex3110 54 minut temu

Liczę, że mecz będzie roztrzygniety w pierwszej połowie

wola
wola 55 minut temu

też tak myślę

Alex3110
Alex3110 56 minut temu

Bardzo dobrze, po to zostali zakontraktowani

wola
wola 58 minut temu

cała ''5''

wola
wola 58 minut temu

to po pierwsze. Po drugie wszyscy nowi w pierwszej ''11"

Alex3110
Alex3110 59 minut temu

Skład ok.

wola
wola godzinę temu

tylko jedna zmiana!!!!

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu godzinę temu

Coś czuję że on ma na pieńku z Sahinem

Wojtyła z Dortmundu

Sabitzer ławka

Wojtyła z Dortmundu

Beier w podstawie

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 3 godzin temu

koniec28 Znalazłem ostatnio soccerfullmatch.com

aguero82
aguero82 3 godzin temu

Campbella widziałem kilka razy w meczach młodzieżówki. Posturą jak i stylem gry przypomina mi Daniego Olmo. Oby dorównał mu klasą piłkarską.

Alex3110
Alex3110 Dzisiaj, 08:35

Wygrają.

Kapolini76
Kapolini76 Dzisiaj, 05:11

Jeszcze nie widziałem tego Campbella w akcji jest aż tak dobry?

Kapolini76
Kapolini76 Dzisiaj, 05:06

Jutro wystrzeli Couto i Guirassy postrzelają zobaczycie będzie dobrze zawsze BVB

Kapolini76
Kapolini76 Dzisiaj, 05:04

Pewnie że drużyna to nie tylko 1 zawodnik w gazie ale taki czasem potrafi pociągnąć za sobą innych tak szczerze to bardziej mi szkoda samego zawodnika bo kiedy tylko ma swój szczyt formy to przydarza mu się kontuzja ale taki klub jak BVB na pewno nie może bazować tylko na 1 zawodniku w formie

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 22:57

Na viaplay są mecze dostępne do obejrzenia 48h po meczu

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 22:57

I tacy do zawodnicy szklanki... ale druzyna to nie tylko jeden zawodnik w gazie

koniec28
koniec28 Wczoraj, 22:20

Wie ktoś może gdzie obejrzę powtórki z meczy ? Zaczynają mi się studia zaocznie i chciałbym wieczorami z odtworzenia móc nadrobić mecze nie znając wyniku.

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 18:00

Sahin na konferencji powiedział, że ustawienie z Beierem i Guirassym jako 2 napastników jest bardzo prawdopodobne w jutrzejszym spotkaniu

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 17:40

A na serio to na pewno przesunąć Campbella do pierwszego zespołu.

statystyki
Użytkownicy online: MAKAVELI, Seiano, DziadZ, Wojtyła z Dortmundu
Gości online: 29
Zarejestrowanych użytkowników: 10180
Ostatnio zarejestrowany: Mariusz
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem