Forum dyskusyjne
11 marca 2008, 22:31 [cytuj]
ja wiedzialem ze jest, tylko nie wiedzialem kiedy :-P no ale teraz juz chyba bede pamietal :-D
ja wiedzialem ze jest, tylko nie wiedzialem kiedy :-P no ale teraz juz chyba bede pamietal :-D
11 marca 2008, 23:13 [cytuj]
podobno jest jeszcze jakiś jeden. no, przynajmniej tak się u mnie tłumaczyły
podobno jest jeszcze jakiś jeden. no, przynajmniej tak się u mnie tłumaczyły :D
11 marca 2008, 23:32 [cytuj]
hehe ja tam zawsze wiedzialem ale nigdy nie obchodzilem
jakos od malego bylem przyzwyczajony do Dnia Chlopaka niz do Dnia Mezczyzny ;D
dlatego tego drugiego w sumie nigdy nie obchodze hehehe ;D aczkolwiek i tak zyczenia skladaja itd no ale wg mnie powinien byc tylko jeden taki dzien w roku ;D to tak jakby oprocz Dnia Kobiet wymyslili jeszcze Dzien Dziewczyn w jakims innym miesiacu glupota hehe ;D
hehe ja tam zawsze wiedzialem ale nigdy nie obchodzilem ;P
jakos od malego bylem przyzwyczajony do Dnia Chlopaka niz do Dnia Mezczyzny ;D
dlatego tego drugiego w sumie nigdy nie obchodze hehehe ;D aczkolwiek i tak zyczenia skladaja itd :P no ale wg mnie powinien byc tylko jeden taki dzien w roku ;D to tak jakby oprocz Dnia Kobiet wymyslili jeszcze Dzien Dziewczyn w jakims innym miesiacu ;P glupota hehe ;D
23 grudnia 2008, 13:54 [cytuj]
Z racji tego, iż dziś lecę ze świąteczno/sylwestrową wizytą do królowej Elżuni, więc i zaglądać będę tu albo wcale, albo sporadycznie, to chciałbym Wam życzyć Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!
Nie spijcie się za mocno w Sylwka i nie wkurzajcie zbytnio Givcia pod moją nieobecność ;-) ... Heja BVB!
Z racji tego, iż dziś lecę ze świąteczno/sylwestrową wizytą do królowej Elżuni, więc i zaglądać będę tu albo wcale, albo sporadycznie, to chciałbym Wam życzyć Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!
Nie spijcie się za mocno w Sylwka i nie wkurzajcie zbytnio Givcia pod moją nieobecność ;-) ... Heja BVB!
23 grudnia 2008, 14:16 [cytuj]
No to ja również przyłączam się do życzeń świątecznych i noworocznych :-) WEEESOŁYCH dla wszystkich.. fanów BVB :-P
No to ja również przyłączam się do życzeń świątecznych i noworocznych :-) WEEESOŁYCH dla wszystkich.. fanów BVB :-P
23 grudnia 2008, 15:14 [cytuj]
To i ja! Merry Christmas! ;-)
To i ja! Merry Christmas! ;-)
23 grudnia 2008, 15:52 [cytuj]
Wszystkiego najlepszego i samych zwycięstw naszej ukochanej drużynie z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia życzy wszystkim kibicom BVB i nie tylko Don S 8-)
Wszystkiego najlepszego i samych zwycięstw naszej ukochanej drużynie z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia życzy wszystkim kibicom BVB i nie tylko Don S 8-)
23 grudnia 2008, 16:09 [cytuj]
Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku :mrgreen: , oby z mistrzostwem Niemiec ;-)
Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku :mrgreen: , oby z mistrzostwem Niemiec ;-)
23 grudnia 2008, 16:12 [cytuj]
No to i ode mnie WESOŁYCH ŚWIĄT i zajebistego sylwka;]
Starczy :mrgreen:
No to i ode mnie WESOŁYCH ŚWIĄT i zajebistego sylwka;]
Starczy :mrgreen:
23 grudnia 2008, 18:35 [cytuj]
i ja, i ja! :mrgreen:
Spkojnych i przepysznych Świąt oraz szampańskiego Sylwka :mrgreen: i dużo, dużo szczęścia w Nowym Roku :-P ;-)
i ja, i ja! :mrgreen:
Spkojnych i przepysznych Świąt oraz szampańskiego Sylwka :mrgreen: i dużo, dużo szczęścia w Nowym Roku :-P ;-)
23 grudnia 2008, 21:41 [cytuj]
Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz udanego Sylwestra i spełnienia najskrytszych marzeń w Nowym Roku! :-)
Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz udanego Sylwestra i spełnienia najskrytszych marzeń w Nowym Roku! :-)
23 grudnia 2008, 22:47 [cytuj]
Wszystkiego co najlepsze na Święta dla wszystkich kibiców BVB!! WESOŁYCH ŚWIĄT!
Wszystkiego co najlepsze na Święta dla wszystkich kibiców BVB!! WESOŁYCH ŚWIĄT!
23 grudnia 2008, 23:02 [cytuj]
Zdrowych i wesołych
Zdrowych i wesołych :)
24 grudnia 2008, 16:47 [cytuj]
Winszuja Wům radosnych Godůw: coby Wům Půnbůczek błogosławjyli, coby'śće byli zdrowe, coby Wům Dźecůntko przińesło pode krisbaum wszyjske uobsztalowane gyszynki, coby Wům moczka a makůwki smakoły, jako jeszczy ńigdy, a coby Wům śe na Bezrok dźoło jak nojlepi.
Winszuja Wům radosnych Godůw: coby Wům Půnbůczek błogosławjyli, coby'śće byli zdrowe, coby Wům Dźecůntko przińesło pode krisbaum wszyjske uobsztalowane gyszynki, coby Wům moczka a makůwki smakoły, jako jeszczy ńigdy, a coby Wům śe na Bezrok dźoło jak nojlepi.
24 grudnia 2008, 16:55 [cytuj]
... A teraz na polski... :-D
... A teraz na polski... :-D
24 grudnia 2008, 16:55 [cytuj]
"HCN64" powiedział/a:
A w jakim to jest języku??
A w jakim to jest języku??
24 grudnia 2008, 17:11 [cytuj]
Kamil, nie w naszym, tyle mogę powiedzieć :-P
Kamil, nie w naszym, tyle mogę powiedzieć :-P
24 grudnia 2008, 17:23 [cytuj]
Postaram sie wam to przetlumaczyc ;D
a wiec: Życzę wam radosnych świąt: Żeby was Pan Bóg Błogosławił, żebyście byli zdrowi, żeby Wam dzieciątko przyniosło pod choinkę wszystkie wymarzone prezenty, żeby wam makówki smakowały, jak nigdy, żeby Wam W Przyszłym roku było jeszcze lepiej!
Mam nadzieje, ze teraz rozumiecie wiecej :mrgreen:
Postaram sie wam to przetlumaczyc ;D
a wiec: Życzę wam radosnych świąt: Żeby was Pan Bóg Błogosławił, żebyście byli zdrowi, żeby Wam dzieciątko przyniosło pod choinkę wszystkie wymarzone prezenty, żeby wam makówki smakowały, jak nigdy, żeby Wam W Przyszłym roku było jeszcze lepiej!
Mam nadzieje, ze teraz rozumiecie wiecej :mrgreen:
24 grudnia 2008, 19:30 [cytuj]
Po noszymu czyli po ""Śląsku"" :lol:
Adek, mniej więcej dobrze!
Po noszymu :) czyli po ""Śląsku"" :lol:
Adek, mniej więcej dobrze! ;)
25 grudnia 2008, 01:05 [cytuj]
ja tam mieszkam na śląsku, baa nawet tuż obok Katowic a mimo to taką gwarą nikt u nas nie mówi :-) dlatego też czasem mam problem ze zrozumieniem :-P
na szczęście większość rozumiem bo do mnie do grupy na studia dojeżdża sporo osób spoza Gliwic które się zaciągają :-D
ja tam mieszkam na śląsku, baa nawet tuż obok Katowic a mimo to taką gwarą nikt u nas nie mówi :-) dlatego też czasem mam problem ze zrozumieniem :-P
na szczęście większość rozumiem bo do mnie do grupy na studia dojeżdża sporo osób spoza Gliwic które się zaciągają :-D