Forum dyskusyjne
24 grudnia 2015, 15:47 [cytuj]
🎄
:* 🎄
24 grudnia 2015, 18:29 [cytuj]
Wszystkiego dobrego kwiatuszki!
payload11.cargocollective.com/1/4/142634/2531531/Picture%209_905.png" alt="payload11.cargocollective.com/1/4/142634/2531531/Picture%209_905.png" width="98%">
Wszystkiego dobrego kwiatuszki! :*
[img]http://payload11.cargocollective.com/1/4/142634/2531531/Picture%209_905.png[/img]
24 grudnia 2015, 21:43 [cytuj]
Zdrówka, mordeczki! Wszystkiego najlepszego, życzę wam uciechy z życia i oglądania niepokonanej Borussii w nadchodzącym roku! ;-)
Zdrówka, mordeczki! Wszystkiego najlepszego, życzę wam uciechy z życia i oglądania niepokonanej Borussii w nadchodzącym roku! ;-)
26 marca 2016, 22:00 [cytuj]
:arrow:
23 grudnia 2016, 09:59 [cytuj]
Misie, pysie, żuczki, robaczki...
Wszystkiego najlepszego na Święta i Nowy Rok, trzymajcie się ciepło i zdrowo 🎄🎅🍾☃
Misie, pysie, żuczki, robaczki...
Wszystkiego najlepszego na Święta i Nowy Rok, trzymajcie się ciepło i zdrowo :* 🎄🎅🍾☃
23 grudnia 2016, 11:44 [cytuj]
Życzę Wam codziennie powodów do świętowania a przynajmniej do uśmiechu.
:-D
Życzę Wam codziennie powodów do świętowania a przynajmniej do uśmiechu.
:-D
23 grudnia 2016, 15:29 [cytuj]
Wielkie dzięki od Dyrekcji :-) za życzenia (dziś listonosz przyniósł) i również życzę radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim użytkownikom naszej strony :-)
Wielkie dzięki od Dyrekcji :-) za życzenia (dziś listonosz przyniósł) i również życzę radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim użytkownikom naszej strony :-)
23 grudnia 2016, 15:34 [cytuj]
23 grudnia 2016, 16:32 [cytuj]
Ja też Wam życzę Wesołych i Spokojnych Świąt ! Takich jak na filmiku
youtube.com/watch?v=6plKMU0tTTk
Ja też Wam życzę Wesołych i Spokojnych Świąt ! Takich jak na filmiku :)
https://www.youtube.com/watch?v=6plKMU0tTTk
23 grudnia 2016, 17:57 [cytuj]
Też się dołączam :-) [URL=youtu.be/BYZ1JzCqvos]KLIK[/URL]
Też się dołączam :-) [URL=https://youtu.be/BYZ1JzCqvos]KLIK[/URL]
23 grudnia 2016, 20:13 [cytuj]
Drodzy forumowicze chciałbym Wam wszystkim, tym których znam i tym, których przyjemności nie miałem jeszcze poznać, życzyć na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia dużo ciepła, radości i wypoczynku a w nadchodzącym Nowym Roku 2017 jak najwięcej uśmiechu na twarzach i samych sukcesów naszego ukochanego klubu Borussii Dortmund. Do rychłego spotkania na możliwie najbliższym meczu BVB! Pozdrawiam z Poznania
Drodzy forumowicze chciałbym Wam wszystkim, tym których znam i tym, których przyjemności nie miałem jeszcze poznać, życzyć na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia dużo ciepła, radości i wypoczynku a w nadchodzącym Nowym Roku 2017 jak najwięcej uśmiechu na twarzach i samych sukcesów naszego ukochanego klubu Borussii Dortmund. Do rychłego spotkania na możliwie najbliższym meczu BVB! Pozdrawiam z Poznania
23 grudnia 2016, 23:18 [cytuj]
Wesolych ;-)
Murzyn, pamietaj o zdjeciu ostow ^^
[size=9]Lau czeka[/size]
Wesolych ;-)
Murzyn, pamietaj o zdjeciu ostow ^^
[size=9]Lau czeka[/size]
24 grudnia 2016, 10:02 [cytuj]
Ja również wszystkim zycze wesołych swiat
Ja również wszystkim zycze wesołych swiat;)
24 grudnia 2016, 14:54 [cytuj]
Skoro wszyscy życzą wesołych to ja dorzucam do tego zdrowych świąt! Bo zdrowie jest najważniejsze, a z resztą sobie jakoś poradzimy. ;-)
Skoro wszyscy życzą wesołych to ja dorzucam do tego [u]zdrowych[/u] świąt! Bo zdrowie jest najważniejsze, a z resztą sobie jakoś poradzimy. ;-)
24 grudnia 2016, 15:28 [cytuj]
Wesołych świąt wszystkim i dużo radości w nowym roku, zwłaszcza przy oglądaniu gry BVB ;-)
Wesołych świąt wszystkim i dużo radości w nowym roku, zwłaszcza przy oglądaniu gry BVB ;-)
24 grudnia 2016, 17:13 [cytuj]
zdrowych wesołych spokojnych świąt a na nowy rok wiadomo: spełnienia marzeń i lepszej gry BVB (mniejszej ilości kontuzji )
zdrowych wesołych spokojnych świąt :) a na nowy rok wiadomo: spełnienia marzeń i lepszej gry BVB :D (mniejszej ilości kontuzji :P)
24 grudnia 2016, 17:45 [cytuj]
Wszystkiego najlepszego na święta i w nowym roku dużo kwalitetu, tej niemieckiej powtarzalności oraz żebyście mieli to antizipiren
Wszystkiego najlepszego na święta i w nowym roku dużo kwalitetu, tej niemieckiej powtarzalności oraz żebyście mieli to antizipiren
25 grudnia 2016, 15:42 [cytuj]
Trochę późno, ale również chcę wam życzyć radosnych i spokojnych Świąt; żeby ten czas nie był jedynie czasem świętowania, ale także refleksji.
Trochę późno, ale również chcę wam życzyć radosnych i spokojnych Świąt; żeby ten czas nie był jedynie czasem świętowania, ale także refleksji.
24 grudnia 2017, 12:37 [cytuj]
Nadal aktualne
zizu post_id=224940 time=1482596021 user_id=70 powiedział/a:
zdrowych wesołych spokojnych świąt
a na nowy rok wiadomo: spełnienia marzeń i lepszej gry BVB
(mniejszej ilości kontuzji
)
24 grudnia 2017, 13:48 [cytuj]
Życzę Wam zdrowych, wesołych świąt, spędzonych w rodzinnym gronie, a na przyszły rok jak najmniej nerwów związanych z BVB, duuuuzo powodów do radości, uśmiechu na co dzień i spełnienia czarno-żółtych marzeń 😉💛🖤💛🖤
Życzę Wam zdrowych, wesołych świąt, spędzonych w rodzinnym gronie, a na przyszły rok jak najmniej nerwów związanych z BVB, duuuuzo powodów do radości, uśmiechu na co dzień i spełnienia czarno-żółtych marzeń 😉💛🖤💛🖤