Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Telefony, iPody...
9 listopada 2017, 07:20 [cytuj]
A z iOS11 jesteś zadowolony?
A z iOS11 jesteś zadowolony?
9 listopada 2017, 11:37 [cytuj]
Nie mam porównania ze starszą wersją ale jestem zadowolony z przesiadki z androida, zapieprza jak szalony, cały interfejs przejrzysty i bardzo intuicyjny i na tym mi zależało :D
Nie mam porównania ze starszą wersją ale jestem zadowolony z przesiadki z androida, zapieprza jak szalony, cały interfejs przejrzysty i bardzo intuicyjny i na tym mi zależało :D
10 listopada 2017, 20:53 [cytuj]
A z jakiego telefonu się przesiadłeś?
A z jakiego telefonu się przesiadłeś?
13 listopada 2017, 21:19 [cytuj]
Serio iphone trzyma Wam kilka dni??? Mam iphona od jego pierwszej wersji i przeszedlem przez wszystkie pokolei, wlasnie zamowilem iphona X. Zaden z nich nie wytrzymywal dluzej niz 1 dzien, tzn. w sumie moze i by pociagnal czasami z 1,5 dnia, ale zawsze podlaczam do ladowania przed pojsciem spac, nawet jak jest powiedzmy 50% baterii jeszcze. Jakos nie moge uwierzyc, nie potrafie sobie wyobrazic 3-4 dni, a co dopiero tygodnia. No, ale dziwny jest ten swiat ;)
Serio iphone trzyma Wam kilka dni??? Mam iphona od jego pierwszej wersji i przeszedlem przez wszystkie pokolei, wlasnie zamowilem iphona X. Zaden z nich nie wytrzymywal dluzej niz 1 dzien, tzn. w sumie moze i by pociagnal czasami z 1,5 dnia, ale zawsze podlaczam do ladowania przed pojsciem spac, nawet jak jest powiedzmy 50% baterii jeszcze. Jakos nie moge uwierzyc, nie potrafie sobie wyobrazic 3-4 dni, a co dopiero tygodnia. No, ale dziwny jest ten swiat ;)
13 listopada 2017, 21:32 [cytuj]
3-4 dni to norma u mnie. Nie " siedzę" ciągle na telefonie, nie pracuję na nim. Podziel się wrażeniami na temat dziesiątki, jak już będziesz go miał jakiś czas.
3-4 dni to norma u mnie. Nie " siedzę" ciągle na telefonie, nie pracuję na nim. Podziel się wrażeniami na temat dziesiątki, jak już będziesz go miał jakiś czas.
17 listopada 2017, 22:54 [cytuj]
Przesiadłem się wcześniej z LG G3 na którego złego słowa nie powiem ;)

No ja ładowałem telefon przedwczoraj rano i obecnie mam 35% baterii ale tak jak rasiak nie używam tego telefonu non stop i nie pracuję na nim.
X jest piękny, miałem okazję się nim pobawić trochę i myślałem że będzie cegła tak jest minimalny większy od mojej 8mki ale cena 5k za podstawową wersję... :roll:
Przesiadłem się wcześniej z LG G3 na którego złego słowa nie powiem ;)

No ja ładowałem telefon przedwczoraj rano i obecnie mam 35% baterii ale tak jak rasiak nie używam tego telefonu non stop i nie pracuję na nim.
X jest piękny, miałem okazję się nim pobawić trochę i myślałem że będzie cegła tak jest minimalny większy od mojej 8mki ale cena 5k za podstawową wersję... :roll:
8 grudnia 2017, 20:17 [cytuj]
Mam iphona X od dwóch tygodni i pomimo tego, ze jest to bez watpienia najlepszy telefon na rynku, dupy nie urywa. Poza face ID nie ma w nim nic innowacyjnego, ale tez juz chyba wszystko wymyslili w telefonach ;) Jest to po prostu iphone, wiec wiadomo czego mozemy sie spodziewac, wg mnie nie rozni sie zbytnio od 7-ki czy 8-ki. To co w nim lubie i co go wyroznia to wyglad - szklany tyl wyglada naprawdę ladnie i wysokiej jakosci ekran edge-to-edge robia roznice. Face ID jest genialne, dziala bardzo szybko i sprawnie. Myslalem, ze glupota bylo wyrzucac touch ID, ktore bardzo lubilem w 7-ce (nienawidzilem w 6-ce, bo bylo zbyt wolne), ale teraz nie wyobrazam sobie telefonu bez face ID. Kolejnym i chyba ostatnim plusem jest bateria, ktora jak na iphona jest bardzo dobra. Telefon odlaczam o 8 i okolo 12-1 w nocy kiedy ide spac zostaje mi pomiedzy 10-30%, co jest ogromna poprawa w stosunku do 7-ki, ktora zdychala mi w polowie dnia (dostala ja moja zona i teraz z reguly wytrzymuje do poznych godzin wieczornych).
Wczesniej nie wyobrazalem sobie telefonu bez fizycznego przycisku 'home', ale nowy sposob poruszania sie po systemie jest bardzo intuicyjny i bardzo przypomina ten z komputerow Appla, do ktorych jestem przyzwyczajony. Jakosci kamery nie komentuje, bo choc w telefonie mam prawie 20 tysiecy zdjec to nie zajmuje sie tym profesjonalnie i wszystkie ida do albumu rodzinnego :)
Mam iphona X od dwóch tygodni i pomimo tego, ze jest to bez watpienia najlepszy telefon na rynku, dupy nie urywa. Poza face ID nie ma w nim nic innowacyjnego, ale tez juz chyba wszystko wymyslili w telefonach ;) Jest to po prostu iphone, wiec wiadomo czego mozemy sie spodziewac, wg mnie nie rozni sie zbytnio od 7-ki czy 8-ki. To co w nim lubie i co go wyroznia to wyglad - szklany tyl wyglada naprawdę ladnie i wysokiej jakosci ekran edge-to-edge robia roznice. Face ID jest genialne, dziala bardzo szybko i sprawnie. Myslalem, ze glupota bylo wyrzucac touch ID, ktore bardzo lubilem w 7-ce (nienawidzilem w 6-ce, bo bylo zbyt wolne), ale teraz nie wyobrazam sobie telefonu bez face ID. Kolejnym i chyba ostatnim plusem jest bateria, ktora jak na iphona jest bardzo dobra. Telefon odlaczam o 8 i okolo 12-1 w nocy kiedy ide spac zostaje mi pomiedzy 10-30%, co jest ogromna poprawa w stosunku do 7-ki, ktora zdychala mi w polowie dnia (dostala ja moja zona i teraz z reguly wytrzymuje do poznych godzin wieczornych).
Wczesniej nie wyobrazalem sobie telefonu bez fizycznego przycisku 'home', ale nowy sposob poruszania sie po systemie jest bardzo intuicyjny i bardzo przypomina ten z komputerow Appla, do ktorych jestem przyzwyczajony. Jakosci kamery nie komentuje, bo choc w telefonie mam prawie 20 tysiecy zdjec to nie zajmuje sie tym profesjonalnie i wszystkie ida do albumu rodzinnego :)
14 grudnia 2017, 18:47 [cytuj]
Ma ktoś z Was iPhone 7 albo starszy z ios11? Jeśli tak, to jak się sprawuje? Zacina, niektóre funkcje nie działają?
Ma ktoś z Was iPhone 7 albo starszy z ios11? Jeśli tak, to jak się sprawuje? Zacina, niektóre funkcje nie działają?
18 grudnia 2017, 20:20 [cytuj]
iphone 7 chodzi wzorowo na ios11, ale juz 6-tka bardzo zle. 6S slyszalem, ze tez daje rade
iphone 7 chodzi wzorowo na ios11, ale juz 6-tka bardzo zle. 6S slyszalem, ze tez daje rade
18 grudnia 2017, 21:44 [cytuj]
No właśnie, 6s to raptem dwuletni telefon, a z iOS11 na pokładzie gubi zasięg wifi, apki systemowe niestabilne, ogólnie bardzo dużo małych błędów. Takie opinie czytałem i teraz nie wiem, czy ryzykować 😉
No właśnie, 6s to raptem dwuletni telefon, a z iOS11 na pokładzie gubi zasięg wifi, apki systemowe niestabilne, ogólnie bardzo dużo małych błędów. Takie opinie czytałem i teraz nie wiem, czy ryzykować 😉
19 grudnia 2017, 14:40 [cytuj]
Ja bym nie ryzykowal, glownie ze wzgledu na no, ze moze Ci przymulic telefon, a tego najbardziej niecierpie. Zreszta ios11 nie jest nawet wart ryzyka
Ja bym nie ryzykowal, glownie ze wzgledu na no, ze moze Ci przymulic telefon, a tego najbardziej niecierpie. Zreszta ios11 nie jest nawet wart ryzyka
27 listopada 2018, 21:17 [cytuj]
Apple w paru krajach zostało ukarane za "celowe spowalnianie telefonów", więc może się ogarną. Ios 12 na 6s w porównaniu z ios 11 na 5s żony to spora różnica na korzyść ios12, chociaż szału nie robi. Z drugiej strony 5s wyszedł w 2013 ruku, co też może mieć wpływ na wydajność.
Apple w paru krajach zostało ukarane za "celowe spowalnianie telefonów", więc może się ogarną. Ios 12 na 6s w porównaniu z ios 11 na 5s żony to spora różnica na korzyść ios12, chociaż szału nie robi. Z drugiej strony 5s wyszedł w 2013 ruku, co też może mieć wpływ na wydajność.
30 listopada 2018, 00:54 [cytuj]
Mi na iOS 12 śmiga aż miło, długo się zastanawiałem nad aktualizacją bo słyszałem różne głosy że niektórym wywalało apki, bateria szybciej padała itd. ale u mnie śmiga aż miło, chętnie przesiadłbym się z 8 na XS'a ale te ceny... :roll:
Mi na iOS 12 śmiga aż miło, długo się zastanawiałem nad aktualizacją bo słyszałem różne głosy że niektórym wywalało apki, bateria szybciej padała itd. ale u mnie śmiga aż miło, chętnie przesiadłbym się z 8 na XS'a ale te ceny... :roll:
30 listopada 2018, 09:53 [cytuj]
Dla mnie smartfon nadal jest tylko smartfonem. Nie komputerem, nie aparatem, więc dopłacać do telefonu 2000zl to nie dla mnie :D
Dla mnie smartfon nadal jest tylko smartfonem. Nie komputerem, nie aparatem, więc dopłacać do telefonu 2000zl to nie dla mnie :D
4 grudnia 2018, 11:35 [cytuj]
Pytanie z innej beczki.Czy jeżeli mini wieża nie ma Bluetooth czy jak zakupię adapter Bluetooth i podłacze do wieży zadziała???
Pytanie z innej beczki.Czy jeżeli mini wieża nie ma Bluetooth czy jak zakupię adapter Bluetooth i podłacze do wieży zadziała???
20 lipca 2019, 22:31 [cytuj]
requithe2 post_id=233069 time=1563458076 user_id=13687 powiedział/a:
A co chcesz podłączać tym bluetoothem?
Bo jak słuchawki bezprzewodowe, to jest alternatywa w postaci słuchawek FM. One mają stację którą się podłącza kablem minijack i ona dopiero przesyła sygnał do słuchawek.
Minusem jest to że "radiówki" dosyć sporo kosztują jeśli chodzi oczywiście o dobrej jakości słuchawki ;-)
Minusem jest to że "radiówki" dosyć sporo kosztują jeśli chodzi oczywiście o dobrej jakości słuchawki ;-)
22 sierpnia 2019, 14:10 [cytuj]
Siostra ma. Fajny aparat, szybkie działanie. Jedyny minus, że spadł jej z wysokości zaledwie ok. 30cm na plecki i pękły, więc to dołączane etui jest niewystarczające, by chronić tel przed pęknięciem.
Siostra ma. Fajny aparat, szybkie działanie. Jedyny minus, że spadł jej z wysokości zaledwie ok. 30cm na plecki i pękły, więc to dołączane etui jest niewystarczające, by chronić tel przed pęknięciem.
22 sierpnia 2019, 17:52 [cytuj]
zieleninka post_id=233316 time=1566464863 user_id=13693 powiedział/a:
A co myślicie o euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-smartfon-mi-9-6-128gb-ocean-blue-xiaomi.bhtml?gclid=CjwKCAjw-vjqBRA6EiwAe8TCk-d_4ZoWZyqJK8BHGq3f8rs713-69CjQ-zgkNoSuPnwUtZIrkbuxoRoCOQAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds xiaomi mi 9, warto go kupić?
Kupiłem parę tygodni temu mi 9 SE - czyli wersja mniejsza i z trochę gorszym prockiem. Jest bardzo zadowolony. Byłem nastawiony, żeby brać "pełną" mi 9, ale jednak już trochę za duży i zdecydowałem się na mniejszego SE, który i tak jest wystarczający. Świetnie wszystko chodzi. Jest NFC do płatności kartą.

Robiłem dość mocny research w tym temacie ostatnio i jest to jeden z najlepszych obecnie smartfonów w stosunku jakość/cena.

Pomyślałbym nad mi 9T - wielkość ta sama, ale aparat wysuwa się, więc cały ekran jest bez notcha i jest trochę większy. Trochę gorszy procek, ale mocniejsza bateria. Ogólnie jak ktoś nie gra w jakieś super wymagające gry, to nie zauważy w ogóle różnicy między procesorami w tych trzech wersjach.

Polecam skoczyć do sklepu i trochę podotykać te trzy modele. Ja po długim zastanawianiu się wybrałem mniejszy SE i nie żałuję. Jeszcze na youtube możesz jakieś recenzje obejrzeć, żeby dowiedzieć się o różnicach w modelach mi 9.
Kupiłem parę tygodni temu [b]mi 9 SE[/b] - czyli wersja mniejsza i z trochę gorszym prockiem. Jest bardzo zadowolony. Byłem nastawiony, żeby brać "pełną" mi 9, ale jednak już trochę za duży i zdecydowałem się na mniejszego SE, który i tak jest wystarczający. Świetnie wszystko chodzi. Jest NFC do płatności kartą.

Robiłem dość mocny research w tym temacie ostatnio i jest to jeden z najlepszych obecnie smartfonów w stosunku jakość/cena.

Pomyślałbym nad [b]mi 9T[/b] - wielkość ta sama, ale aparat wysuwa się, więc cały ekran jest bez notcha i jest trochę większy. Trochę gorszy procek, ale mocniejsza bateria. Ogólnie jak ktoś nie gra w jakieś super wymagające gry, to nie zauważy w ogóle różnicy między procesorami w tych trzech wersjach.

Polecam skoczyć do sklepu i trochę podotykać te trzy modele. Ja po długim zastanawianiu się wybrałem mniejszy SE i nie żałuję. Jeszcze na youtube możesz jakieś recenzje obejrzeć, żeby dowiedzieć się o różnicach w modelach mi 9.
23 sierpnia 2019, 22:31 [cytuj]
braciak post_id=233341 time=1566563502 user_id=13694 powiedział/a:
A jeżeli już mowa o telefonach, to co mi możecie polecić z nowych telefonów, które są na rynku do 2000 zł
Tak jak wyżej, ta mi 9 kosztuje 1900 zł i jest to jeden z najlepszych zakupów do 2000 zł. Oczywiście znajdzie się jeszcze parę telefonów wartych uwagi w tej kwocie. Słyszałem bardzo dużo pozytywnych opinii o mi 9, więc przekazuję dalej. Podobnie samo Xiaomi jest bardzo polecane wśród zwykłych użytkowników i to właściwie niezależnie, czy ktoś ma model z 2015 czy 2019 roku.

Zależy już czego szukasz - coś powyżej 6 cali, czy może coś mniejszego. Tak samo czy telefon do zwykłego używania typu fb, yt, spotify, czy może do grania w bardziej wymagające gierki. Czy potrzebujesz NFC do płacenia (wtedy z Xiaomi tylko flagowce, bo pozostałe nie mają).
Tak jak wyżej, ta mi 9 kosztuje 1900 zł i jest to jeden z najlepszych zakupów do 2000 zł. Oczywiście znajdzie się jeszcze parę telefonów wartych uwagi w tej kwocie. Słyszałem bardzo dużo pozytywnych opinii o mi 9, więc przekazuję dalej. Podobnie samo Xiaomi jest bardzo polecane wśród zwykłych użytkowników i to właściwie niezależnie, czy ktoś ma model z 2015 czy 2019 roku.

Zależy już czego szukasz - coś powyżej 6 cali, czy może coś mniejszego. Tak samo czy telefon do zwykłego używania typu fb, yt, spotify, czy może do grania w bardziej wymagające gierki. Czy potrzebujesz NFC do płacenia (wtedy z Xiaomi tylko flagowce, bo pozostałe nie mają).
28 stycznia 2020, 20:24 [cytuj]
januszek post_id=233888 time=1580209798 user_id=13762 powiedział/a:
Cześć wszystkim!

Jaki telefon byście polecili [url]pl.wikipedia.org/wiki/Smartfon[/url] ?
Jaką kwotę chcesz przeznaczyć i na czym Ci zależy, żeby miał telefon - do czego głównie go używasz?
Jaką kwotę chcesz przeznaczyć i na czym Ci zależy, żeby miał telefon - do czego głównie go używasz?
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 10 8 2 0 26
2. RB Lipsk 10 6 3 1 21
3. Eintracht Frankfurt 10 6 2 2 20
4. Bayer Leverkusen 10 4 5 1 17
5. SC Freiburg 10 5 2 3 17
6. Union Berlin 10 4 4 2 16
7. Borussia Dortmund 10 5 1 4 16
8. Werder Brema 10 4 3 3 15
9. Borussia Mönchengladbach 10 4 2 4 14
10. FSV Mainz 10 3 4 3 13
11. VfB Stuttgart 10 3 4 3 13
12. VfL Wolfsburg 10 3 3 4 12
13. FC Augsburg 10 3 3 4 12
14. 1. FC Heidenheim 10 3 1 6 10
15. TSG 1899 Hoffenheim 10 2 3 5 9
16. FC St. Pauli 10 2 2 6 8
17. Holstein Kiel 10 1 2 7 5
18. VfL Bochum 10 0 2 8 2
cała tabela
shoutbox
Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:29

A to, że nie potrafimy wychodzić spod pressingu jak zakłada go potężny Augbsurg wynika z faktu, że zawodnicy którzy zawodowo graja w piłkę nie mają ochoty pokazać się do gry tylko stoją schowani za przeciwnikiem i efekt jest taki, że kolega albo posyła lagę do przodu albo wkopuje drugiego na minę.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 20:28

Dziwne, że część osób tutaj latem wychwalała transfery, głównie odchudzenie kadry, a teraz Ci sami krytykują zarząd za brak transferów latem. Mamy co mamy i jakby wszyscy grali na jednym dobrym poziomie to byśmy teraz byli 2 punkty za Bayernem, albo nawet przed. Teraz to ketchup po frytkach został i możemy czekac na następny sezon....

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:25

*co do

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:25

A co Malena ile razy mamy Ci to pisać, że on sam chce odejść z tej drużyny ja nie wiem ile razy można Ci to tłumaczyć

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 20:24

Rebe uwielbiam te dwoje docinki, Po pierwsze jakbyś raczył zauważyć to za pułapki ofsajdowe odpowiedzialna jest cała linia defensywna Barcelony bo w idealnym momencie WSZYSCY wychodzą do przodu a po drugie Flick ( oczywiście jeśli twój tęgi umysł zna to słowo) WYMASTEROWAŁ technikę pułapki ofsajdowej.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 19:25

Tak, i to popieranie sprzedaży Malena...przecież za te pieniądze na pewno się wzmocnimy w zimie, NA PEWNO.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 19:22

Nasz problem ewidentnie tkwi w tym, że nie potrafimy grać z zespołami broniącymi się i agresywnie presującymi, i jest to w 100% wina trenera i sztabu. Piłkarzy mamy niezłych, bo potrailismy dominować Real czy wygrać z Lipskiem. Problem jest też w motywacji, mentalności i koncentracji. To jest domena trenera i on jest za to odpowiedzialny.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 19:20

Nie wiem jak zawodowi piłkarze Realu mogli się 12 razy dawać łapać na pułapki ofsajdowe zakładane przez 17-letniego Cubarsiego.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 14:21

Nie wiem jak zawodowi piłkarze mogą mieć problem z wychodzeniem spod pressingu a w BVB ten problem trwa od kilku lat

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 14:20

Za formę zawodników i ich przygotowanie do sezonu odpowiada Sahin i jego sztab a skoro ponad połowa drużyny gra przeciętnie to znaczy, że słabo przygotował drużynę do sezonu i nie wdrożył żadnej taktyki oprócz bezsensownego klepania

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 14:11

Nie wiem ja nikogo nie zwalniam ale zespół nie potrafi utrzymać stabilności w grze potrafią zagrać fenomenalny mecz lub tylko połowę ale nie potrafią utrzymać jednego stabilnego poziomu możemy wygrać z zespołem z topu a za 3 dni przegrywamy z jakimiś outsiderami

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:34

Lewy obrońca i śpd to powinny być priorytety bo jak widzę Ryersona na lewej i Sabitzera w środku pola to mam drgawki

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:33

Zamiast uzupełnić kadrę w lato na 100% to woleli liczyć cent do centa, a teraz nagle się obudzili że trzeba wzmocnić zespół

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:31

Niesamowita jest logika ludzi odpowiedzialnych za ten klub

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 13:31

Każdy z nas po okienku letnim doskonale wiedział że w zimę będzie łatanie dziur ale te tumany z zarządu zamiast zostawić Rothe to woleli go oddać za 5 mln po to by teraz ogarniać nowego zawodnika

wola
wola Wczoraj, 13:05

To, że będzie nam brakowało takich graczy, bylo już pewne w letnim oknie transferowym

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 12:14

Obawiam się że tak to będzie

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 12:13

Jeśli sprzedają Malena za 30 to na transfery przeznaczą 10 czyli 2 wypożyczenia bez opcji wykupu

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 1 dni temu, 2024-11-12

Za 30 mln to my nie poszalejemy bo żeby realnie wzmocnić zespół to tyle plus minus musi nas kosztować jeden zawodnik

wola
wola 1 dni temu, 2024-11-12

BVB potrzebuje pilnie LO SO 6

wola
wola 1 dni temu, 2024-11-12

Może już jest ktoś chętny

FilipSantana
FilipSantana 1 dni temu, 2024-11-12

Nie było chętnych latem za tyle więc nie będzie chętnych w styczniu dlatego nie dziwie się że obniżyli cenę za gościa który nie dowozi a do tego sam chce odejść

Wojtyła z Dortmundu

Klub z PL na luzie zapłaciłby z 40 mln

Wojtyła z Dortmundu

W Dortmundzie jak zwykle wyprzedaż musi być

Wojtyła z Dortmundu

Według Bilda BVB jest gotowa sprzedać Malena w styczniu za 25-30 mln euro

Wojtyła z Dortmundu

Postawienie na Sahina kosztem De Zerbiego to był debilizm jakich mało i z tego nie da się wytłumaczyć

Wojtyła z Dortmundu

Pelna zgoda z tym co napisałeś

Wojtyła z Dortmundu

Osa As miałeś tyle języków do wyboru a wybrałeś język faktów

Osa As
Osa As 1 dni temu, 2024-11-12

Byłoby przeciwwagą dla obecnych działań. Jak widać bycie wcześniej związanym z BVB nie gwarantuje ani sukcesów, ani nawet utrzymania się w topie. A już na pewno poleganie na ludziach pokroju Sammera czy Sahina. Ktoś kto był wcześniej kierownikiem sieci sklepów X może równie dobrze sprawdzić się w sieci Y. To poleganie na swoich jest po prostu kolejnym dziwnym wymysłem wiadomo kogo, a już stawianie tego ponad doświadczenie, wiedzę i umiejętności to jawna niegospodarność i nepotyzm.

Wojtyła z Dortmundu

Tuchel wyleciał za to że nie był posłuszny i skrytykował sposób rządzenia klubem

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 47
Zarejestrowanych użytkowników: 10200
Ostatnio zarejestrowany: Gabson
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem