Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Telefony, iPody...
9 listopada 2017, 07:20 [cytuj]
A z iOS11 jesteś zadowolony?
A z iOS11 jesteś zadowolony?
9 listopada 2017, 11:37 [cytuj]
Nie mam porównania ze starszą wersją ale jestem zadowolony z przesiadki z androida, zapieprza jak szalony, cały interfejs przejrzysty i bardzo intuicyjny i na tym mi zależało :D
Nie mam porównania ze starszą wersją ale jestem zadowolony z przesiadki z androida, zapieprza jak szalony, cały interfejs przejrzysty i bardzo intuicyjny i na tym mi zależało :D
10 listopada 2017, 20:53 [cytuj]
A z jakiego telefonu się przesiadłeś?
A z jakiego telefonu się przesiadłeś?
13 listopada 2017, 21:19 [cytuj]
Serio iphone trzyma Wam kilka dni??? Mam iphona od jego pierwszej wersji i przeszedlem przez wszystkie pokolei, wlasnie zamowilem iphona X. Zaden z nich nie wytrzymywal dluzej niz 1 dzien, tzn. w sumie moze i by pociagnal czasami z 1,5 dnia, ale zawsze podlaczam do ladowania przed pojsciem spac, nawet jak jest powiedzmy 50% baterii jeszcze. Jakos nie moge uwierzyc, nie potrafie sobie wyobrazic 3-4 dni, a co dopiero tygodnia. No, ale dziwny jest ten swiat ;)
Serio iphone trzyma Wam kilka dni??? Mam iphona od jego pierwszej wersji i przeszedlem przez wszystkie pokolei, wlasnie zamowilem iphona X. Zaden z nich nie wytrzymywal dluzej niz 1 dzien, tzn. w sumie moze i by pociagnal czasami z 1,5 dnia, ale zawsze podlaczam do ladowania przed pojsciem spac, nawet jak jest powiedzmy 50% baterii jeszcze. Jakos nie moge uwierzyc, nie potrafie sobie wyobrazic 3-4 dni, a co dopiero tygodnia. No, ale dziwny jest ten swiat ;)
13 listopada 2017, 21:32 [cytuj]
3-4 dni to norma u mnie. Nie " siedzę" ciągle na telefonie, nie pracuję na nim. Podziel się wrażeniami na temat dziesiątki, jak już będziesz go miał jakiś czas.
3-4 dni to norma u mnie. Nie " siedzę" ciągle na telefonie, nie pracuję na nim. Podziel się wrażeniami na temat dziesiątki, jak już będziesz go miał jakiś czas.
17 listopada 2017, 22:54 [cytuj]
Przesiadłem się wcześniej z LG G3 na którego złego słowa nie powiem ;)

No ja ładowałem telefon przedwczoraj rano i obecnie mam 35% baterii ale tak jak rasiak nie używam tego telefonu non stop i nie pracuję na nim.
X jest piękny, miałem okazję się nim pobawić trochę i myślałem że będzie cegła tak jest minimalny większy od mojej 8mki ale cena 5k za podstawową wersję... :roll:
Przesiadłem się wcześniej z LG G3 na którego złego słowa nie powiem ;)

No ja ładowałem telefon przedwczoraj rano i obecnie mam 35% baterii ale tak jak rasiak nie używam tego telefonu non stop i nie pracuję na nim.
X jest piękny, miałem okazję się nim pobawić trochę i myślałem że będzie cegła tak jest minimalny większy od mojej 8mki ale cena 5k za podstawową wersję... :roll:
8 grudnia 2017, 20:17 [cytuj]
Mam iphona X od dwóch tygodni i pomimo tego, ze jest to bez watpienia najlepszy telefon na rynku, dupy nie urywa. Poza face ID nie ma w nim nic innowacyjnego, ale tez juz chyba wszystko wymyslili w telefonach ;) Jest to po prostu iphone, wiec wiadomo czego mozemy sie spodziewac, wg mnie nie rozni sie zbytnio od 7-ki czy 8-ki. To co w nim lubie i co go wyroznia to wyglad - szklany tyl wyglada naprawdę ladnie i wysokiej jakosci ekran edge-to-edge robia roznice. Face ID jest genialne, dziala bardzo szybko i sprawnie. Myslalem, ze glupota bylo wyrzucac touch ID, ktore bardzo lubilem w 7-ce (nienawidzilem w 6-ce, bo bylo zbyt wolne), ale teraz nie wyobrazam sobie telefonu bez face ID. Kolejnym i chyba ostatnim plusem jest bateria, ktora jak na iphona jest bardzo dobra. Telefon odlaczam o 8 i okolo 12-1 w nocy kiedy ide spac zostaje mi pomiedzy 10-30%, co jest ogromna poprawa w stosunku do 7-ki, ktora zdychala mi w polowie dnia (dostala ja moja zona i teraz z reguly wytrzymuje do poznych godzin wieczornych).
Wczesniej nie wyobrazalem sobie telefonu bez fizycznego przycisku 'home', ale nowy sposob poruszania sie po systemie jest bardzo intuicyjny i bardzo przypomina ten z komputerow Appla, do ktorych jestem przyzwyczajony. Jakosci kamery nie komentuje, bo choc w telefonie mam prawie 20 tysiecy zdjec to nie zajmuje sie tym profesjonalnie i wszystkie ida do albumu rodzinnego :)
Mam iphona X od dwóch tygodni i pomimo tego, ze jest to bez watpienia najlepszy telefon na rynku, dupy nie urywa. Poza face ID nie ma w nim nic innowacyjnego, ale tez juz chyba wszystko wymyslili w telefonach ;) Jest to po prostu iphone, wiec wiadomo czego mozemy sie spodziewac, wg mnie nie rozni sie zbytnio od 7-ki czy 8-ki. To co w nim lubie i co go wyroznia to wyglad - szklany tyl wyglada naprawdę ladnie i wysokiej jakosci ekran edge-to-edge robia roznice. Face ID jest genialne, dziala bardzo szybko i sprawnie. Myslalem, ze glupota bylo wyrzucac touch ID, ktore bardzo lubilem w 7-ce (nienawidzilem w 6-ce, bo bylo zbyt wolne), ale teraz nie wyobrazam sobie telefonu bez face ID. Kolejnym i chyba ostatnim plusem jest bateria, ktora jak na iphona jest bardzo dobra. Telefon odlaczam o 8 i okolo 12-1 w nocy kiedy ide spac zostaje mi pomiedzy 10-30%, co jest ogromna poprawa w stosunku do 7-ki, ktora zdychala mi w polowie dnia (dostala ja moja zona i teraz z reguly wytrzymuje do poznych godzin wieczornych).
Wczesniej nie wyobrazalem sobie telefonu bez fizycznego przycisku 'home', ale nowy sposob poruszania sie po systemie jest bardzo intuicyjny i bardzo przypomina ten z komputerow Appla, do ktorych jestem przyzwyczajony. Jakosci kamery nie komentuje, bo choc w telefonie mam prawie 20 tysiecy zdjec to nie zajmuje sie tym profesjonalnie i wszystkie ida do albumu rodzinnego :)
14 grudnia 2017, 18:47 [cytuj]
Ma ktoś z Was iPhone 7 albo starszy z ios11? Jeśli tak, to jak się sprawuje? Zacina, niektóre funkcje nie działają?
Ma ktoś z Was iPhone 7 albo starszy z ios11? Jeśli tak, to jak się sprawuje? Zacina, niektóre funkcje nie działają?
18 grudnia 2017, 20:20 [cytuj]
iphone 7 chodzi wzorowo na ios11, ale juz 6-tka bardzo zle. 6S slyszalem, ze tez daje rade
iphone 7 chodzi wzorowo na ios11, ale juz 6-tka bardzo zle. 6S slyszalem, ze tez daje rade
18 grudnia 2017, 21:44 [cytuj]
No właśnie, 6s to raptem dwuletni telefon, a z iOS11 na pokładzie gubi zasięg wifi, apki systemowe niestabilne, ogólnie bardzo dużo małych błędów. Takie opinie czytałem i teraz nie wiem, czy ryzykować 😉
No właśnie, 6s to raptem dwuletni telefon, a z iOS11 na pokładzie gubi zasięg wifi, apki systemowe niestabilne, ogólnie bardzo dużo małych błędów. Takie opinie czytałem i teraz nie wiem, czy ryzykować 😉
19 grudnia 2017, 14:40 [cytuj]
Ja bym nie ryzykowal, glownie ze wzgledu na no, ze moze Ci przymulic telefon, a tego najbardziej niecierpie. Zreszta ios11 nie jest nawet wart ryzyka
Ja bym nie ryzykowal, glownie ze wzgledu na no, ze moze Ci przymulic telefon, a tego najbardziej niecierpie. Zreszta ios11 nie jest nawet wart ryzyka
27 listopada 2018, 21:17 [cytuj]
Apple w paru krajach zostało ukarane za "celowe spowalnianie telefonów", więc może się ogarną. Ios 12 na 6s w porównaniu z ios 11 na 5s żony to spora różnica na korzyść ios12, chociaż szału nie robi. Z drugiej strony 5s wyszedł w 2013 ruku, co też może mieć wpływ na wydajność.
Apple w paru krajach zostało ukarane za "celowe spowalnianie telefonów", więc może się ogarną. Ios 12 na 6s w porównaniu z ios 11 na 5s żony to spora różnica na korzyść ios12, chociaż szału nie robi. Z drugiej strony 5s wyszedł w 2013 ruku, co też może mieć wpływ na wydajność.
30 listopada 2018, 00:54 [cytuj]
Mi na iOS 12 śmiga aż miło, długo się zastanawiałem nad aktualizacją bo słyszałem różne głosy że niektórym wywalało apki, bateria szybciej padała itd. ale u mnie śmiga aż miło, chętnie przesiadłbym się z 8 na XS'a ale te ceny... :roll:
Mi na iOS 12 śmiga aż miło, długo się zastanawiałem nad aktualizacją bo słyszałem różne głosy że niektórym wywalało apki, bateria szybciej padała itd. ale u mnie śmiga aż miło, chętnie przesiadłbym się z 8 na XS'a ale te ceny... :roll:
30 listopada 2018, 09:53 [cytuj]
Dla mnie smartfon nadal jest tylko smartfonem. Nie komputerem, nie aparatem, więc dopłacać do telefonu 2000zl to nie dla mnie :D
Dla mnie smartfon nadal jest tylko smartfonem. Nie komputerem, nie aparatem, więc dopłacać do telefonu 2000zl to nie dla mnie :D
4 grudnia 2018, 11:35 [cytuj]
Pytanie z innej beczki.Czy jeżeli mini wieża nie ma Bluetooth czy jak zakupię adapter Bluetooth i podłacze do wieży zadziała???
Pytanie z innej beczki.Czy jeżeli mini wieża nie ma Bluetooth czy jak zakupię adapter Bluetooth i podłacze do wieży zadziała???
20 lipca 2019, 22:31 [cytuj]
requithe2 post_id=233069 time=1563458076 user_id=13687 powiedział/a:
A co chcesz podłączać tym bluetoothem?
Bo jak słuchawki bezprzewodowe, to jest alternatywa w postaci słuchawek FM. One mają stację którą się podłącza kablem minijack i ona dopiero przesyła sygnał do słuchawek.
Minusem jest to że "radiówki" dosyć sporo kosztują jeśli chodzi oczywiście o dobrej jakości słuchawki ;-)
Minusem jest to że "radiówki" dosyć sporo kosztują jeśli chodzi oczywiście o dobrej jakości słuchawki ;-)
22 sierpnia 2019, 14:10 [cytuj]
Siostra ma. Fajny aparat, szybkie działanie. Jedyny minus, że spadł jej z wysokości zaledwie ok. 30cm na plecki i pękły, więc to dołączane etui jest niewystarczające, by chronić tel przed pęknięciem.
Siostra ma. Fajny aparat, szybkie działanie. Jedyny minus, że spadł jej z wysokości zaledwie ok. 30cm na plecki i pękły, więc to dołączane etui jest niewystarczające, by chronić tel przed pęknięciem.
22 sierpnia 2019, 17:52 [cytuj]
zieleninka post_id=233316 time=1566464863 user_id=13693 powiedział/a:
A co myślicie o euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-smartfon-mi-9-6-128gb-ocean-blue-xiaomi.bhtml?gclid=CjwKCAjw-vjqBRA6EiwAe8TCk-d_4ZoWZyqJK8BHGq3f8rs713-69CjQ-zgkNoSuPnwUtZIrkbuxoRoCOQAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds xiaomi mi 9, warto go kupić?
Kupiłem parę tygodni temu mi 9 SE - czyli wersja mniejsza i z trochę gorszym prockiem. Jest bardzo zadowolony. Byłem nastawiony, żeby brać "pełną" mi 9, ale jednak już trochę za duży i zdecydowałem się na mniejszego SE, który i tak jest wystarczający. Świetnie wszystko chodzi. Jest NFC do płatności kartą.

Robiłem dość mocny research w tym temacie ostatnio i jest to jeden z najlepszych obecnie smartfonów w stosunku jakość/cena.

Pomyślałbym nad mi 9T - wielkość ta sama, ale aparat wysuwa się, więc cały ekran jest bez notcha i jest trochę większy. Trochę gorszy procek, ale mocniejsza bateria. Ogólnie jak ktoś nie gra w jakieś super wymagające gry, to nie zauważy w ogóle różnicy między procesorami w tych trzech wersjach.

Polecam skoczyć do sklepu i trochę podotykać te trzy modele. Ja po długim zastanawianiu się wybrałem mniejszy SE i nie żałuję. Jeszcze na youtube możesz jakieś recenzje obejrzeć, żeby dowiedzieć się o różnicach w modelach mi 9.
Kupiłem parę tygodni temu [b]mi 9 SE[/b] - czyli wersja mniejsza i z trochę gorszym prockiem. Jest bardzo zadowolony. Byłem nastawiony, żeby brać "pełną" mi 9, ale jednak już trochę za duży i zdecydowałem się na mniejszego SE, który i tak jest wystarczający. Świetnie wszystko chodzi. Jest NFC do płatności kartą.

Robiłem dość mocny research w tym temacie ostatnio i jest to jeden z najlepszych obecnie smartfonów w stosunku jakość/cena.

Pomyślałbym nad [b]mi 9T[/b] - wielkość ta sama, ale aparat wysuwa się, więc cały ekran jest bez notcha i jest trochę większy. Trochę gorszy procek, ale mocniejsza bateria. Ogólnie jak ktoś nie gra w jakieś super wymagające gry, to nie zauważy w ogóle różnicy między procesorami w tych trzech wersjach.

Polecam skoczyć do sklepu i trochę podotykać te trzy modele. Ja po długim zastanawianiu się wybrałem mniejszy SE i nie żałuję. Jeszcze na youtube możesz jakieś recenzje obejrzeć, żeby dowiedzieć się o różnicach w modelach mi 9.
23 sierpnia 2019, 22:31 [cytuj]
braciak post_id=233341 time=1566563502 user_id=13694 powiedział/a:
A jeżeli już mowa o telefonach, to co mi możecie polecić z nowych telefonów, które są na rynku do 2000 zł
Tak jak wyżej, ta mi 9 kosztuje 1900 zł i jest to jeden z najlepszych zakupów do 2000 zł. Oczywiście znajdzie się jeszcze parę telefonów wartych uwagi w tej kwocie. Słyszałem bardzo dużo pozytywnych opinii o mi 9, więc przekazuję dalej. Podobnie samo Xiaomi jest bardzo polecane wśród zwykłych użytkowników i to właściwie niezależnie, czy ktoś ma model z 2015 czy 2019 roku.

Zależy już czego szukasz - coś powyżej 6 cali, czy może coś mniejszego. Tak samo czy telefon do zwykłego używania typu fb, yt, spotify, czy może do grania w bardziej wymagające gierki. Czy potrzebujesz NFC do płacenia (wtedy z Xiaomi tylko flagowce, bo pozostałe nie mają).
Tak jak wyżej, ta mi 9 kosztuje 1900 zł i jest to jeden z najlepszych zakupów do 2000 zł. Oczywiście znajdzie się jeszcze parę telefonów wartych uwagi w tej kwocie. Słyszałem bardzo dużo pozytywnych opinii o mi 9, więc przekazuję dalej. Podobnie samo Xiaomi jest bardzo polecane wśród zwykłych użytkowników i to właściwie niezależnie, czy ktoś ma model z 2015 czy 2019 roku.

Zależy już czego szukasz - coś powyżej 6 cali, czy może coś mniejszego. Tak samo czy telefon do zwykłego używania typu fb, yt, spotify, czy może do grania w bardziej wymagające gierki. Czy potrzebujesz NFC do płacenia (wtedy z Xiaomi tylko flagowce, bo pozostałe nie mają).
28 stycznia 2020, 20:24 [cytuj]
januszek post_id=233888 time=1580209798 user_id=13762 powiedział/a:
Cześć wszystkim!

Jaki telefon byście polecili [url]pl.wikipedia.org/wiki/Smartfon[/url] ?
Jaką kwotę chcesz przeznaczyć i na czym Ci zależy, żeby miał telefon - do czego głównie go używasz?
Jaką kwotę chcesz przeznaczyć i na czym Ci zależy, żeby miał telefon - do czego głównie go używasz?
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >

sklep z częściami samochodowymi online – iParts.pl

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 34 25 7 2 82
2. Bayer Leverkusen 34 19 12 3 69
3. Eintracht Frankfurt 34 17 9 8 60
4. Borussia Dortmund 34 17 6 11 57
5. SC Freiburg 34 16 7 11 55
6. FSV Mainz 34 14 10 10 52
7. RB Lipsk 34 13 12 9 51
8. Werder Brema 34 14 9 11 51
9. VfB Stuttgart 34 14 8 12 50
10. Borussia Mönchengladbach 34 13 6 15 45
11. VfL Wolfsburg 34 11 10 13 43
12. FC Augsburg 34 11 10 13 43
13. Union Berlin 34 10 11 13 41
14. FC St. Pauli 34 8 8 18 32
15. TSG 1899 Hoffenheim 34 7 11 16 32
16. 1. FC Heidenheim 34 8 5 21 29
17. Holstein Kiel 34 7 6 21 27
18. VfL Bochum 34 5 7 22 22
cała tabela
Partnerzy: Portal rolniczy, Portal ogrodniczy, Portal motoryzacyjny, Portal o zwierzętach, Portal lifestyle, Portal dla nastolatek, Portal dla kobiet, Konin portal mieszkańców
shoutbox
HatariBvB
HatariBvB 4 godzin temu

Jak tu poważnie kibicować takiemu tworowi jakim obecnie jest BVB? Ciężko jest się przywiązać do tej drużyny, bo co chwilę są zmiany. Piłkarze odchodzą i przychodzą w zbyt szybkim tempie. Status legendy dla piłkarza w BVB to już coś nieosiągalnego. Takie mamy czasy...

HatariBvB
HatariBvB 4 godzin temu

Niestety ten klub nie ma od dawna żadnych ambicji. Stał się maszynką do zarabiania pieniędzy i nie zmieni się to, dopóki dalej będą rządzić tym klubem ci sami pazerni ludzie.

HatariBvB
HatariBvB 4 godzin temu

Nypan świetny potencjał, a nawet się o niego nie staraliśmy. My w końcu szukamy tych talentów do oszlifowania? Bo mam wrażenie, że bvb zaczął obchodzić tylko rynek angielski, ponieważ tamtejsi piłkarze sprzedają się z największym profitem. Reszta kierunków poszła w odstawkę.

piotrullo
piotrullo 4 godzin temu

Nypan w City

piotrullo
piotrullo Wczoraj, 12:31

Widzę, że nie zrozumieliście aluzji - dwie wspomniane przeze mnie postacie nadawałyby się znakomicie do naszego zarządu, który słynie z ospałości, znikomego działania i notorycznego podejmowania złych decyzji, o kolesiostwie (jak w PZPN-ie) nie wspomnę

Danzig
Danzig Wczoraj, 09:02

kot13 i piotrullo Aby unikać nieporozumień, nie angażujmy się w jakieś polityczne niedwuznaczności. Łączy nas BVB, a nie P:ZPN-owska Łączy Nas Piłka.

Kot13
Kot13 Wczoraj, 08:25

Danzig I Bąkiewicz jako szefa klubu kibica, który stałby przed wejściem na Sud i mówił "Kolego ale z kebabem to ty nie wejdziesz na stadion ponieważ BVB reprezentuje europejskie wartości a nie muzułmańskie"

Danzig
Danzig Wczoraj, 06:55

piotrullo Powinno być: w Naszym (prawackim) zarządzie brakuje : Czarka Kuleszy (on jest twój) i Dudy.PS.Borussia to europejski klub obcy prawakom!

Adam76
Adam76 1 dni temu, 2025-07-16

Może się niektórym nie podobać co piotryllo tutaj pisze ale ma rację

piotrullo
piotrullo 1 dni temu, 2025-07-16

Prawda jest taka, że Lipsk ściągnął trzech piłkarzy, którymi się interesowalismy - Bakayoko, Banzuziego i Maksimovica. W naszym zarządzie brakuje już tylko Czarka Kuleszy i Donalda Tuska?

piotrullo

To komentarz jednego z niemieckich kibow BVB na portalu X (jak dobrze wiemy Niemcy są bardziej cierpliwym narodem od Polski, ale tamtejsi kibice tez już nie wytrzymują)

piotrullo

?? Baturina, Sucic, McAtee, Bakayoko, Maza, Jander, Nypan, Sancho, Jashari, Hutchinson, Froholdt - 30 milionów za Bellinghama i wszelkie wysiłki włożone w pozyskanie zawodnika, który nigdy nie zagra 90 minut - Nasze własne talenty odchodzą Haha, po co się martwić?

elaveiro
elaveiro 1 dni temu, 2025-07-16

Zbieramy na leczenie syna przyjaciół. Wystawiłem swoją najcenniejszą pamiątkę na licytację, koszulkę z sezonu 2017/2018 z podpisami całej drużyny, która wtedy grała. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to tutaj zostawiam link: facebook.com/groups/1234069294841231/permalink/1271370881111072/

piotrullo

*2/3 sezonach miało być

piotrullo

Na marginesie, wg portalu Transfermarkt Borussia jest dopiero piątą drużyną Bundesligi pod względem wartości rynkowej kadry, jest to bardzo znamienne. Odkąd pamiętam, BVB było zawsze na 2 miejscu, za Bayernem. To niesamowite jak ten klub, tfu - spółka akcyjna nastawiona wyłącznie na zysk, zeszmaciła się w ostatnich 23 sezonach

piotrullo

Borussia, jak na razie, w tym okienku +20mln, natomiast RB Lipsk -67mln. Teraz zagadka, który klub grał w KMŚ i wywalczył awans do LM???

fanatyk88
fanatyk88 1 dni temu, 2025-07-16

Też nie mam zdania. Repra jest mi obojętna. Tylko Borussia i Widzew ;) Wśród Polaków raczej wielkiego wyboru nie ma. Papszun? Skorża ponoć odmówił. Urban to też trener z tej polskiej ligowej karuzeli tak samo jak Probierz, Brzęczek czy Fornalik. W ogóle od kilku dobrych lat dość często zmieniają się ci selekcjonerzy.

Adam76

Fajnie jakby coś dobrego ulepił z tych naszych piłkarzy

Adam76

Selekcjoner nie mam zdania życzę mu dobrze

Alex3110_
Alex3110_ 1 dni temu, 2025-07-16

Co powiecie na nowego selekcjonera?

Adam76

Podobnie jest z Mcatee szkoda go odpuścić trochę go oglądałem ma dryg do gry

T-Mac
T-Mac 1 dni temu, 2025-07-16

Ciekawy grajek z tego Maksimovica. W miejsce coraz bardziej kaleczącego i irytującego Brandta byłby idealny, ale w BVB są przecież ważniejsze sprawy od transferów i wzmacniania kadry...

piotrullo

My się nim czasem zimą nie interesowaliśmy?

piotrullo

Andrija Maksimović przeniesie się lada chwila w ramach transferu definitywnego z Crvenej zvezdy do RB Lipsk - poinformował Florian Plettenberg ze Sky. Młody reprezentant Serbii trafi do klubu z Bundesligi za 14 milionów euro podstawy i bonusy sięgające 500 tysięcy euro. Ponadto Crvena zvezda może liczyć w przyszłości na zainkasowanie dziesięciu procent z przyszłej sprzedaży wychowanka.

Alex3110_

Dla paru euro*

Alex3110_

Watzke sprzeda nawet własne gacie za parę euro

piotrullo

My w razie braku awansu sprzedalibyśmy za frytki z pewnością Kobela, Schlotterbecka, Adeyemiego, Nmeche i może nawet Guirassy?ego

piotrullo

RB Lipsk pozyskało 18-letniego iworyjskiego skrzydłowego Yana Diomande z Leganes za 20mln euro. Wiem, że to puszki i oni zawsze będą mieć kasę, ale po sezonie był lament, że z powodu braku awansu do LM będą musieli sprzedawać - jak na razie, to tylko kupują

Kot13
Kot13 1 dni temu, 2025-07-16

"Borussia Dortmund dopiero co zapłaciła ?25M za Yana Couto, ale z tej mąki chleba chyba nie będzie. Nie dość że Brazylijczyk ma za sobą słabiutki sezon, to teraz udzielił w Brazylii wywiadu, w który narzeka na pogodę, brak znajomych, rodziny, obcy język, klimat i samotność." Niech zadzwoni do Ciro Immobile pewnie będą mieli sporo to pogadania na ten temat...

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 1 dni temu, 2025-07-16

Tak, najpierw było info o Eintrachcie

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 45
Zarejestrowanych użytkowników: 10295
Ostatnio zarejestrowany: michalbek@poczta.fm
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem