Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Telefony, iPody...
4 listopada 2015, 22:52 [cytuj]
Myślę, że to jest jakiś badziew. Słabsza kamerka internetowa może się z tym równać :) poza tym przy takich produktach, producent może zawyżać parametry pracy urządzenia.
Myślę, że to jest jakiś badziew. Słabsza kamerka internetowa może się z tym równać :) poza tym przy takich produktach, producent może zawyżać parametry pracy urządzenia.
4 listopada 2015, 23:27 [cytuj]
No wlasnie o parametry mi chodzi, jak z bateria, bo niby 80 minut ale czy na pewno starczy chocby na 60? Bo filmiki z niej juz sprawdzilem na youtube i sa bardzo zadowalajace jak na ten rozmiar :-)
No wlasnie o parametry mi chodzi, jak z bateria, bo niby 80 minut ale czy na pewno starczy chocby na 60? Bo filmiki z niej juz sprawdzilem na youtube i sa bardzo zadowalajace jak na ten rozmiar :-)
13 lutego 2016, 23:05 [cytuj]
Panowie i panie, kupujecie coś na AliExpress?
Mój szwagier jako pierwszy kupił sobie chiński telefon. Sprzęt, który dostał, okazał się bardzo dobrej jakości - podobnie jak inne modele, które zamawiał dla rodziny.
Sam miałem niedawno wymienić telefon i stwierdziłem, że zakupię od skośnookich.
Padło na jednego z największych graczy na chińskim rynku - Xiaomi, a dokładniej na model Redmi Note 2.
5,5 calowy wyświetlacz, rozdzielczość full hd, 2 gb ramu. Nie ścina się, śmiga aż miło, a kosztował trochę ponad 500 złociszy. Jak na telefon o specyfikacji godnej modeli za ponad tysiąc złotych, jestem cholernie zadowolony.
Są pewne minusy - jakość wykonania. W przypadku RN2 można bać się trochę o noszenie go w kieszeni, bo może się wygiąć (tak przynajmniej relacjonują niektórzy właściciele). Lekiem na ten problem jest kupno jakiegoś case'a/bumpera. No i koniecznie szkla hartowanego, bo oficjalnej dystrybucji sprzętu Xiaomi w Polsce nie ma, a co za tym idzie żadnej gwarancji. Plus jest taki, że jeśli coś nam się w tym sprzęcie zepsuje, i tak taniej jest kupić komponent i zanieść go do punktu GSM do naprawy.
Ale jeśli ktoś chce mieć gwarancję, to od jakiegoś czasu w X-com i innych sklepach jest do kupienia sprzęt Meizu - sprowadziłem model M2 mini mojemu bratu i jest bardzo zadowolony. Obecnie kosztuje na Ali niewiele ponad 400 zł.

Niewiele czasu musiało minąć, aż stałem się fan-boy'em chińskiej elektroniki, a szczególnie Xiaomi (które określa się mianem chińskiego Apple). Wkrótce zakupiłem PowerBank, który sprawuje się rewelacyjne, jak również Mi Band - opaskę monitorującą dzienną aktywność.

A wy kupujecie jakiś sprzęt na Aliexpress/Banggood/Gearbest?
Myślę nad stworzeniem odpowiedniego tematu, jeśli tylko znajdę odzew.
Panowie i panie, kupujecie coś na AliExpress?
Mój szwagier jako pierwszy kupił sobie chiński telefon. Sprzęt, który dostał, okazał się bardzo dobrej jakości - podobnie jak inne modele, które zamawiał dla rodziny.
Sam miałem niedawno wymienić telefon i stwierdziłem, że zakupię od skośnookich.
Padło na jednego z największych graczy na chińskim rynku - Xiaomi, a dokładniej na model Redmi Note 2.
5,5 calowy wyświetlacz, rozdzielczość full hd, 2 gb ramu. Nie ścina się, śmiga aż miło, a kosztował trochę ponad 500 złociszy. Jak na telefon o specyfikacji godnej modeli za ponad tysiąc złotych, jestem cholernie zadowolony.
Są pewne minusy - jakość wykonania. W przypadku RN2 można bać się trochę o noszenie go w kieszeni, bo może się wygiąć (tak przynajmniej relacjonują niektórzy właściciele). Lekiem na ten problem jest kupno jakiegoś case'a/bumpera. No i koniecznie szkla hartowanego, bo oficjalnej dystrybucji sprzętu Xiaomi w Polsce nie ma, a co za tym idzie żadnej gwarancji. Plus jest taki, że jeśli coś nam się w tym sprzęcie zepsuje, i tak taniej jest kupić komponent i zanieść go do punktu GSM do naprawy.
Ale jeśli ktoś chce mieć gwarancję, to od jakiegoś czasu w X-com i innych sklepach jest do kupienia sprzęt Meizu - sprowadziłem model M2 mini mojemu bratu i jest bardzo zadowolony. Obecnie kosztuje na Ali niewiele ponad 400 zł.

Niewiele czasu musiało minąć, aż stałem się fan-boy'em chińskiej elektroniki, a szczególnie Xiaomi (które określa się mianem chińskiego Apple). Wkrótce zakupiłem PowerBank, który sprawuje się rewelacyjne, jak również Mi Band - opaskę monitorującą dzienną aktywność.

A wy kupujecie jakiś sprzęt na Aliexpress/Banggood/Gearbest?
Myślę nad stworzeniem odpowiedniego tematu, jeśli tylko znajdę odzew.
13 lutego 2016, 23:37 [cytuj]
Jeżeli już to jakąś drobnicę. Sprzęt kosztujący niemałe pieniądze wolę kupić gdzieś lokalnie i nie martwić się o gwarancje/rękojmie i oryginalności sprzętu.
Jeżeli już to jakąś drobnicę. Sprzęt kosztujący niemałe pieniądze wolę kupić gdzieś lokalnie i nie martwić się o gwarancje/rękojmie i oryginalności sprzętu.
13 lutego 2016, 23:41 [cytuj]
Od którego progu zaczyna się sprzęt za niemałe pieniądze?
Od którego progu zaczyna się sprzęt za niemałe pieniądze?
14 lutego 2016, 00:28 [cytuj]
Od progu "każdy sprzęt, który traktuję poważnie, a nie jako "chińczyka"". Nie ma konkretnej kwoty. A dodając do tego fakt, że ja w ogóle wolę kupić raz, drożej a lepiej to "chińczyki" nie goszczą u mnie często. Raczej jakieś gadżety, ciekawostki. Znajomy za to potrafi wiele dziwnych rzeczy kupić z tamtych rejonów świata i problemów (o ile celnicy nie zgarną paczki) to nie ma żadnych.

Jakbym miał kupić telefon "chińskiej" marki (z tych popularniejszych, bo ostatnio coraz więcej ich wchodzi u nas na rynki) to kupowałbym również w Polsce, u normalnego sprzedawcy, a nie sprowadzał przez tego typu strony. Ale niektórzy uważają, że jestem dziwny, bo "nawet" gry na kompa kupuję, a nie ściągam. :mrgreen:
Od progu "każdy sprzęt, który traktuję poważnie, a nie jako "chińczyka"". Nie ma konkretnej kwoty. A dodając do tego fakt, że ja w ogóle wolę kupić raz, drożej a lepiej to "chińczyki" nie goszczą u mnie często. Raczej jakieś gadżety, ciekawostki. Znajomy za to potrafi wiele dziwnych rzeczy kupić z tamtych rejonów świata i problemów (o ile celnicy nie zgarną paczki) to nie ma żadnych.

Jakbym miał kupić telefon "chińskiej" marki (z tych popularniejszych, bo ostatnio coraz więcej ich wchodzi u nas na rynki) to kupowałbym również w Polsce, u normalnego sprzedawcy, a nie sprowadzał przez tego typu strony. Ale niektórzy uważają, że jestem dziwny, bo "nawet" gry na kompa kupuję, a nie ściągam. :mrgreen:
14 lutego 2016, 09:18 [cytuj]
W de bardzo popularna już jakiś czas temu stała się marka Huawei (są zresztą sponsorem Borussii i zaopatrują w darmowy internet kibiców na SIP) sam posiadam Huawei p8 lite i za te pieniądze (199euto) w życiu nie znalazłby niczego na podobnym poziomie sprzętowym, a i wygląd oraz jakość są na bardzo o wysokim poziomie
W de bardzo popularna już jakiś czas temu stała się marka Huawei (są zresztą sponsorem Borussii i zaopatrują w darmowy internet kibiców na SIP) sam posiadam Huawei p8 lite i za te pieniądze (199euto) w życiu nie znalazłby niczego na podobnym poziomie sprzętowym, a i wygląd oraz jakość są na bardzo o wysokim poziomie
14 lutego 2016, 10:23 [cytuj]
"kowdi" powiedział/a:
Ale niektórzy uważają, że jestem dziwny, bo "nawet" gry na kompa kupuję, a nie ściągam. :mrgreen:
Nie rozumiem za bardzo co te porównanie ma wnosić do dyskusji, ale w porządku. ;-)

Poldinho, Huawei szturmuje Europę, a h8, jak zdążyłem zauważyć, jest hitem wśród moich znajomych. Rzeczywiście przyjemny telefon w całkiem niezłej cenie (wygrywa opcja gwarancji).
Nie rozumiem za bardzo co te porównanie ma wnosić do dyskusji, ale w porządku. ;-)

Poldinho, Huawei szturmuje Europę, a h8, jak zdążyłem zauważyć, jest hitem wśród moich znajomych. Rzeczywiście przyjemny telefon w całkiem niezłej cenie (wygrywa opcja gwarancji).
14 lutego 2016, 11:25 [cytuj]
Huawei to marka która spokojnie mozna polecić mimo że to chińczyk :) Ale jest to jedyny chińczyk jakiego bym kupił najnowszy huawei mate 8 to świetne urzadzenie :) a jego cena jak na flagowca 2600 zł to jak za darmo w porównaniu do samsunga :D (teraz mam samsunga) :D czy Apple :) które w ogóle kosi kasę mimo że oferuje wg mnie oczywiście kupę
Huawei to marka która spokojnie mozna polecić mimo że to chińczyk :) Ale jest to jedyny chińczyk jakiego bym kupił najnowszy huawei mate 8 to świetne urzadzenie :) a jego cena jak na flagowca 2600 zł to jak za darmo w porównaniu do samsunga :D (teraz mam samsunga) :D czy Apple :) które w ogóle kosi kasę mimo że oferuje wg mnie oczywiście kupę
14 lutego 2016, 12:10 [cytuj]
Nie rozumiem prób deprecjonowania chińskich marek. Te największe to niby w jakich fabrykach składane? Amerykańskich? :p
Trzeba zrozumieć, że w tych czasach na dobrą sprawę wszystko jest chińskie.
Jedynym argumentem przeciw, który do mnie trafia, to brak gwarancji i pewności, czy UC dowali VAT.
Nie rozumiem prób deprecjonowania chińskich marek. Te największe to niby w jakich fabrykach składane? Amerykańskich? :p
Trzeba zrozumieć, że w tych czasach na dobrą sprawę wszystko jest chińskie.
Jedynym argumentem przeciw, który do mnie trafia, to brak gwarancji i pewności, czy UC dowali VAT.
14 lutego 2016, 12:18 [cytuj]
Samsung => korea

Marki chińskie typu One plus czy xiaomi to jeszcze raczkują jedyny godny chińczyk to huawei. Brak gwarancjii ?? huawei ma normalną gwarancje
Samsung => korea

Marki chińskie typu One plus czy xiaomi to jeszcze raczkują jedyny godny chińczyk to huawei. Brak gwarancjii ?? huawei ma normalną gwarancje
14 lutego 2016, 14:18 [cytuj]
Kupując model Huawei p8 masz 3 miesięczna gwarancję na uszkodzenia mechaniczne. Nieważne jaki telefon kupujesz, praktycznie każdy pracuje na podzespolach chińskich, w samsunga czy Apple płacisz za markę i nie raz otrzymujesz telefon droższy, bardziej trendy ale z kiepskim bebechami
Kupując model Huawei p8 masz 3 miesięczna gwarancję na uszkodzenia mechaniczne. Nieważne jaki telefon kupujesz, praktycznie każdy pracuje na podzespolach chińskich, w samsunga czy Apple płacisz za markę i nie raz otrzymujesz telefon droższy, bardziej trendy ale z kiepskim bebechami
14 lutego 2016, 16:47 [cytuj]
"Szajbus" powiedział/a:
Samsung => korea
productfrom.com/products/CN/Samsung/0/
Z tej strony wynika, że dużo sprzętu Samsunga jest produkowanego w Chinach.
Podobnie jak Apple. Na obudowie "designed in California" a "made in China".
"Szajbus" powiedział/a:
Argument przeciw dotyczył wszystkich chińczyków zamawianych z Azji, a nie Huawei. ;-)
Xiaomi raczkuje? Zobacz sobie statystyki sprzedaży. To, że nie ma ich w Europie nie wynika z tego, że raczkują, a raczej z braku chęci wkraczania na rynek, bo najpierw musieliby zabulić mnóstwo hajsu za patenty. I wtedy ich modele byłby automatycznie droższe o 200-300 zł.
http://www.productfrom.com/products/CN/Samsung/0/
Z tej strony wynika, że dużo sprzętu Samsunga jest produkowanego w Chinach.
Podobnie jak Apple. Na obudowie "designed in California" a "made in China".
[quote="Szajbus"]Marki chińskie typu One plus czy xiaomi to jeszcze raczkują jedyny godny chińczyk to huawei. Brak gwarancjii ?? huawei ma normalną gwarancje
14 lutego 2016, 21:09 [cytuj]
"Szajbus" powiedział/a:
Samsung => korea

Tak się składa, że jestem posiadaczem modelu OnePlus One i muszę przyznać, że jestem z niego zadowolony, nawet mimo faktu, że pojawiła mi się plamka na wyświetlaczu przez ich etui prawdopodobnie (i jest teraz w naprawie), to sam telefon jest według mnie świetny i każdemu polecam :)
Tak się składa, że jestem posiadaczem modelu OnePlus One i muszę przyznać, że jestem z niego zadowolony, nawet mimo faktu, że pojawiła mi się plamka na wyświetlaczu przez ich etui prawdopodobnie (i jest teraz w naprawie), to sam telefon jest według mnie świetny i każdemu polecam :)
27 marca 2016, 17:42 [cytuj]
:arrow:
:arrow:
6 listopada 2017, 17:48 [cytuj]
Jest tutaj ktoś posiadaczem iphone'a? Pytanie z ciekawości ile wam trzyma bateria?
Jest tutaj ktoś posiadaczem iphone'a? Pytanie z ciekawości ile wam trzyma bateria?
7 listopada 2017, 09:49 [cytuj]
Mam 6s plus iOS 10 i trzyma 3-4 dni, czasami nawet tydzień.
Mam 6s plus iOS 10 i trzyma 3-4 dni, czasami nawet tydzień.
8 listopada 2017, 19:49 [cytuj]
Jaką masz pojemną baterię? i czy używasz jakiś aplikacji które pracują w tle + internet włączony?
Jaką masz pojemną baterię? i czy używasz jakiś aplikacji które pracują w tle + internet włączony?
8 listopada 2017, 21:51 [cytuj]
Bateria 2915mAh
Niektóre aplikacje działają w tle np. Flashscore, wifi ciagle włączone, Bluetooth też ciągle włączone, sparowany z zegarkiem. Jeśli chodzi o internet 3G albo LTE, ro bateria szybciej pada, zwłaszcza LTE.
Bateria 2915mAh
Niektóre aplikacje działają w tle np. Flashscore, wifi ciagle włączone, Bluetooth też ciągle włączone, sparowany z zegarkiem. Jeśli chodzi o internet 3G albo LTE, ro bateria szybciej pada, zwłaszcza LTE.
8 listopada 2017, 22:34 [cytuj]
Mam 8'kę ale zwykłą (nie plusa) jest niecałe 2000mah i trzyma mi prawie półtora dnia także wynik dobry, chciałem po prostu porównać jak innym ajfonofcom trzyma aku :D
Mam 8'kę ale zwykłą (nie plusa) jest niecałe 2000mah i trzyma mi prawie półtora dnia także wynik dobry, chciałem po prostu porównać jak innym ajfonofcom trzyma aku :D
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 5 4 1 0 13
2. Eintracht Frankfurt 5 4 0 1 12
3. RB Lipsk 5 3 2 0 11
4. Bayer Leverkusen 5 3 1 1 10
5. Borussia Dortmund 5 3 1 1 10
6. 1. FC Heidenheim 5 3 0 2 9
7. SC Freiburg 5 3 0 2 9
8. VfB Stuttgart 5 2 2 1 8
9. Union Berlin 5 2 2 1 8
10. Werder Brema 5 2 2 1 8
11. Borussia Mönchengladbach 5 2 0 3 6
12. FSV Mainz 5 1 2 2 5
13. VfL Wolfsburg 5 1 1 3 4
14. FC St. Pauli 5 1 1 3 4
15. FC Augsburg 5 1 1 3 4
16. TSG 1899 Hoffenheim 5 1 0 4 3
17. VfL Bochum 5 0 1 4 1
18. Holstein Kiel 5 0 1 4 1
cała tabela
ranking typerów
Użytkownik Punkty
1. Dariopol 48
2. Alex3110 43
3. szymmonn 41
4. mlabedz17 41
5. mick82 41
6. Seiano 40
7. DuRiK 39
8. geniu 39
9. Szerlok86SH 39
10. ASFA 39
cała tabela
shoutbox
wola
wola 2 minut temu

w pierwszej połowie wszedł na szczyt - w 48 minucie wrócił do swojej rzeczywistości

fanatyk88
fanatyk88 2 minut temu

A potem kolejne tygodnie na dochodzenie do formy... I to teraz, kiedy wchodził akurat na wysokie obroty...

wola
wola 4 minut temu

Adeyemi wypada na wiele tygodni - rozdarte włókno mięśniowe min. 3-4

Kapolini76
Kapolini76 godzinę temu

Jeśli psychicznie nie pękną to Real na chwilę obecną nie jest taki syraszny tylko żeby znowu UEFA nie zabawiła się znowu bo wielki real nie może mieć kłopotów

Kapolini76
Kapolini76 3 godzin temu

Dobra wiadomość

FilipSantana
FilipSantana 3 godzin temu

Ryerson przedłużył kontrakt do 2028 roku

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Dzisiaj, 11:51

Nie wyszła reklama redbulla w LM: Lipsk słabo, Salzburg beznadziejnie

ryś
ryś Dzisiaj, 11:13

Atletico dostało 4 bramki. Król gry defensywnej Simeone słabnie . A nie, przecież u nich na obronie gra poruszający się z gracją po boisku ale nie dość szybko Witsel. Wczoraj oglądałem mecz Bayernu i rozbroił mnie całkowicie ich gwiazdor niejaki Coman. Ale to jest piękno futbolu.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Dzisiaj, 00:05

Winicjusz płaskonosy niech więcej płacze i prowokuje. Real w tym sezonie albo przepycha mecze, albo jedzie na karnych. Nienawidzę tego klubu bardziej od Bayernu. Życzę im, żeby Mekambe popadł z kimś w konflikt i żeby jakieś dymy wyszły.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Dzisiaj, 00:03

Potężna Benfica zlała Atletico, Bayern i Real wciry...piękny wieczór :)

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 23:52

Miałem okazję obejrzeć kilka spotkań Realu i oni notorycznie się męczą

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 23:51

Odkąd Mbappe trafił do Realu to oni przepychają każdy możliwy mecz

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 23:24

Martwi mnie przegrana Realu bo pewnie będą chcieli nas pojechać z 5:0 za przegraną dzisiaj, a poza tym muszą punktować no i grają u siebie.

dawid2468
dawid2468 Wczoraj, 23:23

Cieszy przegrana Bayernu :)

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 23:14

Lipsk się okropnie sfrajerzył

Le0n
Le0n Wczoraj, 23:02

Lder po 2 kolejce LM.

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 22:13

"Borussia (...) jest obecnie niepokonana od dwunastu meczów u siebie w Lidze Mistrzów. Osiem zwycięstw i cztery remisy. Różnica bramek to 27:5. " Imponująca statystyka zwłaszcza że jesteśmy po "grupie śmierci" i finale LM

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 22:04

Dawno nie widziałem takiego kontrastu jak u Couto. Gość ma fenomenalne czucie piłki, w tym bije nawet Guerreiro. Liczę że pomoże wygrywać z drużynami stawiającymi autobus. W obronie jak dotąd słabiuutko

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 18:44

Szczerze patrząc na kwotę transferu to Guirassy spokojnie może być najlepszym transferem całego okienka ( ogólnie wśród wszystkich transferów )

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu Wczoraj, 18:42

Oby tylko Guirassy nie odszedł po tym sezonie bo ten transfer to strzał w 10, widać że od razu wpasował się w zespół a w dodatku jest bardzo inteligentnym graczem na boisku, z taką 9 możemy być spokojni o bramki

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 13:17

Waszek, ja chciałem się pozbyć Adeyemiego latem ale za nie mniej niż 50mln a także Malena za nie mniej niż 40mln. Zaznaczałem za każdym razem, że jednego z tej dwójki trzeba się pozbyć a jednego zostawić bo będą hamować rozwój Gittensa, Duranvilla czy Beiera. Gdybym cofnął czas dalej napisałbym to samo z tymże wskazałbym zdecydowanie na Malena. Adeyemi w poprzednim sezonie jako skrzydłowy napastnik miał 5 goli i 2 asysty we wszystkich rozgrywkach łącznie i tak było przez ostatnie dwa sezony. W tamtym czasie każdy rozsądny miałby duże wątpliwości czy nie przyjąć oferty na poziomie 40-50mln za niego widząc, że nie prosperuje zbyt dobrze. W tym momencie Adeyemi ma 5 goli i 5 asyst czyli już podkręcił statystyki ale czy utrzyma taką formę na cały sezon? Czy znowu kontuzja (nie daj Boże) i 2-3 miesiące przerwy? Czy może po prostu zniknie na kilka/kilkanaście spotkań z rzędu jak to miał dotychczas w zwyczaju? Tego jeszcze nie wiemy dlatego osoba karima Adeyemiego w dalszym ciągu jest dla mnie znakiem zapytania mam jednak nadzieję, że chłopak zdrowy w końcu wskoczy na następny poziom.

Waszek_1995
Waszek_1995 Wczoraj, 12:52

Właśnie Malena to trzeba się jak najszybciej pozbyć bo jest samolubem a jego drybling pod siebie znają już chyba nawet w 3 regional lidze jest po prostu żałosny i nie przeskoczy już pewnego poziomu. Adeyemi ma to ?coś? z tym trzeba się urodzić. Teraz nie ma sensu się spierać czy ktoś mówił tak czy inaczej wszystkim zależy nam na jednym czyli dobro drużyny którą kochamy. Cieszy że 2 razy z rzędu ten sam skład i ustawienie oby teraz już było to krystaliczne i jasne ustawienie jak gramy jak i pierwsza 11 i zmiany będą 1-2 zawodników jak np kontuzja czy słabsza dyspozycja.

Alex3110
Alex3110 Wczoraj, 12:38

Braki były na innych pozycjach, jak drużynie "idzie" to wszyscy zaczynają wyglądać lepiej - proste.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 12:37

Ja byłem przeciwny ich sprzedaży, zwłaszcza Malena. W Adeyemiego nie wierzyłem, bo przez 2 lata było kiepsko, ale nie mieliśmy lepszych opcji.

ryś
ryś Wczoraj, 12:28

Ja akurat pisałem odnośnie ewentualnych transferów Malena I Adeyemiego, że ich sprzedaż za mniej niż 60 mln byłaby dużym błędem. Obaj piłkarze{ Malen także} , są graczami mogącymi robić tzw. różnicę. Obecnie na rynku jest niewielu takich piłkarzy do wzięcia za 30-40 mln ,a były zakusy aby ich za takie kwoty sprzedać. To z naszej strony dla innych byłaby promocja , bo za pieniądze uzyskane nie kupilibyśmy raczej zawodników o podobnych umiejętnościach. Adeyemi jest rzeczywiście rozwojowy i o nietuzinkowych walorach. Z nim i poniekąd z Malenem jest taki problem, że obaj są bardzo chimeryczni i cały ambaras w tym żeby im się chciało . No właśnie żeby im się chciało , bo ile już było meczy w których właśnie ci zawodnicy przechodzili obok gry. Adeyemi bardziej niż na grze w BL , skupia się na Lidze Mistrzów . W tym sezonie wygląda bardzo dobrze i mam nadzieję, że idzie to w dobrym kierunku, bo może nam jeszcze niejeden mecz wygrać. Malen jak na razie pod formą ale jego obecność i tak zwiększa konkurencję wewnątrz drużyny na pozycjach ofensywnych.

Waszek_1995
Waszek_1995 Wczoraj, 12:07

Gdzie są ci wszyscy którzy chcieli się pozbywać Karina Adeyemiego ? Teraz pisanie jest młody może się ustabilizować? Mówiłem przed sezonem żeby go nie skreślać bo będzie naszym najlepszym zawodnikiem w tym sezonie.. Karim ma ogromny potencjał na zawodnika Klasy światowej i jeśli ktoś zna się na piłce to nie da się tego nie zauważyć ;)

ryś
ryś Wczoraj, 11:55

Gross dobry w rozgrywaniu i taki piłkarz był nam bardzo potrzebny ale musi jeszcze popracować nad grą ofensywną. Wczoraj zmarnował setkę podając zamiast strzelać na bramkę w sytuacji praktycznie sam na sam. Jest to zawodnik trochę starej daty ale z bardzo dobrym przeglądem pola i rozgrywaniem piłki. Potrafi regulować tempo i ma duży wpływ na grę całego zespołu. Trochę stylem podobny do wczesnego Sahina jak grał u nas przed transferem do Realu. Guirassy to strzał w "10". Widać, że nie jest to piłkarz pokroju Fullkruga, tylko bardzo uniwersalny gracz ,potrafiący oprócz dobrej gry w powietrzu i zastawiania się , także dryblować i odpowiednio uderzyć piłkę. Myślę, że będzie z niego u nas pociecha przynajmniej na kilka lat. Anton to bardzo solidny obrońca, aczkolwiek nie wirtuoz pokroju np.Hummelsa. Ale mamy solidnego środkowego obrońcę w jego osobie. Co do Couto to jest to typowy latynos - technicznie nienaganny ale już co do dyscypliny na boisku niekoniecznie. Ja dałbym mu jeszcze czas na zrozumienie gry ale mam nieco wątpliwości co do jego przydatności w grach z silnymi rywalami . Ale poczekajmy.

wola
wola Wczoraj, 11:27

Gross odpalił zatychmiast Guirassy od kiedy tylko zaczął grać Anton gra coraz pewniej tylko Couto coś się ociąga z adaptacją

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 11:19

Żeby jeszcze Couto się obudził ale na dzień dzisiejszy to chyba my jesteśmy królem polowania w okienku transferowym

Kapolini76
Kapolini76 Wczoraj, 11:15

Oczywiście to dopiero początek sezonu tylko powstrzymajmy się czasem że zbyt szybko nie należy skreślać piłkarzy brawo BVB oby ten mecz dał wam kopa do przodu

statystyki
Użytkownicy online: tsaw
Gości online: 22
Zarejestrowanych użytkowników: 10180
Ostatnio zarejestrowany: Mariusz
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem