Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Telefony, iPody...
18 listopada 2014, 17:52 [cytuj]
"wojnest_drugi" powiedział/a:
[quote="Szajbus"]Siwy w nowych telefonach nie ma czegoś takiego jak formatowanie baterii telefon teraz ładuje się 2 góra 3 h od 1 do 100% Ja osobiście mam Note 3 i od 1 % do 100% ładuje 2 i pół godziny. Tutaj chodzi o to, żeby pierwsze 5 cykli rozładować ze 100% do 10-15 i znowu do 100 ładować i nastepnie ponownie rozładować do 10-15% i tak z 5 cykli, zeby bateria się "ułożyła" :) Jak bateria naładuje się do 100% to nie trzymać jej na ładowarce dłużej niż 20 min bo to jej po prostu szkodzi :)
W ogóle nie ma czegoś takiego jak "formatowanie" baterii.
Jest tylko formowanie.[/quote] Widze znawca się odezwał :)
W ogóle nie ma czegoś takiego jak "formatowanie" baterii.
Jest tylko [b]formowanie[/b].
18 listopada 2014, 20:35 [cytuj]
Z technicznego punktu widzenia nie ma czegoś takiego jak "formowanie baterii", dlatego używa się słów formatowanie czy nawet układanie baterii, może nie są one trafne ale tak się potocznie przyjęło i nie ważne jak się powie każdy logicznie myślący człek wie o jaki proces chodzi. Także nie napisał dobrze...
Z technicznego punktu widzenia nie ma czegoś takiego jak "formowanie baterii", dlatego używa się słów formatowanie czy nawet układanie baterii, może nie są one trafne ale tak się potocznie przyjęło i nie ważne jak się powie każdy logicznie myślący człek wie o jaki proces chodzi. Także nie napisał dobrze...
18 listopada 2014, 21:05 [cytuj]
allegro.pl/etui-pokrowiec-futeral-deko-htc-desire-500-300-310-i4724960569.html

Wie ktoś gdzie moge dostac takie coś tylko z fajnymi wzorami??
http://allegro.pl/etui-pokrowiec-futeral-deko-htc-desire-500-300-310-i4724960569.html

Wie ktoś gdzie moge dostac takie coś tylko z fajnymi wzorami??
29 listopada 2014, 10:17 [cytuj]
Witajcie, potrzebuje Waszej pomocy. Chcę komuś kupic tablet na gwiazdkę a w ogóle nie znam się na tym. Zastanawiam się nad jakimś samsungiem...

Może ktos by mi coś poradził, może ktoś ma i jest ze swojego zadowolony. Cenam max 1000zł i miło by było jakby był biały :) bo to dla kobiety

Pomożecie?
Witajcie, potrzebuje Waszej pomocy. Chcę komuś kupic tablet na gwiazdkę a w ogóle nie znam się na tym. Zastanawiam się nad jakimś samsungiem...

Może ktos by mi coś poradził, może ktoś ma i jest ze swojego zadowolony. Cenam max 1000zł i miło by było jakby był biały :) bo to dla kobiety

Pomożecie?
29 listopada 2014, 18:40 [cytuj]
Galaxy Tab 3 8.0? samsung.com/pl/consumer/mobile-phone/galaxy-tab/galaxy-tab/SM-T3110ZWAXEO cena na styk, barwa się zgadza. Siostra ma.
Galaxy Tab 3 8.0? http://www.samsung.com/pl/consumer/mobile-phone/galaxy-tab/galaxy-tab/SM-T3110ZWAXEO cena na styk, barwa się zgadza. Siostra ma.
30 listopada 2014, 12:10 [cytuj]
Też mam takiego tableta jak kolega wyżej, chodzi dobrze, nie zacina się, godny polecenia sprzęt
Też mam takiego tableta jak kolega wyżej, chodzi dobrze, nie zacina się, godny polecenia sprzęt
30 listopada 2014, 15:28 [cytuj]
Galaxy tab 4 bez modemu kupisz za 999 zł bez problemu, 10'1 cala. Też biały. W Rzeszowie w rtv euro agd był taki za tyle (z modemem za 1 250zł w Media Markt).

Zależy jak duży ma być, poza tym Samsung ma niezłe baterie ale ugryzionego jabłka nic nie przebije (ja nie wiem jak oni to robią, chyba 80% tableta to bateria).
Galaxy tab 4 bez modemu kupisz za 999 zł bez problemu, 10'1 cala. Też biały. W Rzeszowie w rtv euro agd był taki za tyle (z modemem za 1 250zł w Media Markt).

Zależy jak duży ma być, poza tym Samsung ma niezłe baterie ale ugryzionego jabłka nic nie przebije (ja nie wiem jak oni to robią, chyba 80% tableta to bateria).
6 marca 2015, 19:34 [cytuj]
Jaki jest wg was najlepszy smartfon w stosunku cena/jakość i wyżej stawiacie Windowsa Phone czy Androida?
Jaki jest wg was najlepszy smartfon w stosunku cena/jakość i wyżej stawiacie Windowsa Phone czy Androida?
6 marca 2015, 19:42 [cytuj]
"PAP" powiedział/a:
Ze smartfonów częściej korzystają osoby o leniwym umyśle.

Osoby o intuicyjnym stylu myślenia, które nie lubią nadmiernie obciążać swojego umysłu, częściej niż osoby analityczne używają funkcji wyszukiwania w swoim telefonie, co może potęgować ich skłonność do bezmyślności &#8211; czytamy w &#8222;Computers in Human Behavior&#8221;.

Naukowcy z Uniwersytetu w Waterloo (Kanada) doszli do wniosku, że z wyszukiwarek internetowych w smartfonach najczęściej korzystają ludzie o intuicyjnym stylu myślenia, którzy mają tendencję do polegania na swoich odczuciach i pierwszych skojarzeniach. Wolą oni posłużyć się telefonem niż przez chwilę samodzielnie zastanowić się nad rozwiązaniem problemu, co może prowadzić do jeszcze większego rozleniwienia ich umysłu.

&#8222;Szukają oni informacji, które są tak naprawdę już im znane lub łatwo dostępne, ale nie chce im się nawet włożyć wysiłku w zastanowienie się nad tym faktem&#8221; &#8211; komentuje współautor publikacji Gordon Pennycook.

Zupełnie inaczej postępują osoby o analitycznym stylu myślenia, które podczas rozwiązywania problemów chętnie posługują się logiką i wolą zmusić swój umysł do pracy, niż liczyć na uzyskanie gotowej odpowiedzi za pomocą smartfona.

(...)

&#8222;Nasze uzależnienie od smartfonów i innych urządzeń tego typu będzie prawdopodobnie stale rosło. To ważne, by zrozumieć, w jaki sposób smartfony wpływają na psychologię człowieka, zanim te technologie zakorzenią się w naszej rzeczywistości do tego stopnia, że ciężko będzie nam sobie wyobrazić, jak wyglądało życie bez nich. Myślę, że już możemy znajdować się w tym punkcie&#8221; &#8211; podsumowuje jeden z badaczy Nathaniel Barr.
:-o
:-o
6 marca 2015, 19:45 [cytuj]
Jak pomyślę ile czasu mi zajmie załadowanie przeglądarki, to już sam wpadam na to co chciałem wyszukać. :lol:
Jak pomyślę ile czasu mi zajmie załadowanie przeglądarki, to już sam wpadam na to co chciałem wyszukać. :lol:
5 maja 2015, 19:48 [cytuj]
Co powiecie na temat HTC DESIRE 820? Mam spoko ofertę żeby pozyskać ten telefon.
Co powiecie na temat HTC DESIRE 820? Mam spoko ofertę żeby pozyskać ten telefon.
5 maja 2015, 20:38 [cytuj]
Hmm planuje zakupić telefon (Allegro/300/500 zł). Dotykowy, z dobrym odtwarzaczem, znośną baterią

Ktoś coś poleci ;D ?
Hmm planuje zakupić telefon (Allegro/300/500 zł). Dotykowy, z dobrym odtwarzaczem, znośną baterią

Ktoś coś poleci ;D ?
5 maja 2015, 21:22 [cytuj]
Motorola Moto G polecam. Wyrwałem za niecałe 500 zł niestety ktoś mi ją zwinął w autobusie. Bardzo przyjemny telefonik.
Motorola Moto G polecam. Wyrwałem za niecałe 500 zł niestety ktoś mi ją zwinął w autobusie. Bardzo przyjemny telefonik.
5 maja 2015, 21:31 [cytuj]
Też słyszałem propsy od posiadaczy Motoroli Moto G2. Ja od siebie mogę szczerze polecić Lumię 635 - do wyrwania na allegro za 400-450zł, ale nie wiem czy smartfon z Windows Phone cię w ogóle interesuje.
Też słyszałem propsy od posiadaczy Motoroli Moto G2. Ja od siebie mogę szczerze polecić Lumię 635 - do wyrwania na allegro za 400-450zł, ale nie wiem czy smartfon z Windows Phone cię w ogóle interesuje.
31 sierpnia 2015, 20:57 [cytuj]
Prośba o poradę, bo temat komórek średnio mnie kręci, a nowy telefon kupić muszę :-D

Zna ktoś uczciwy sklep (tzn. taki, który nie sprzedaje dziwnego towaru z Azji), gdzie można kupić starsze modele, niedostępne w mediamarkt, mediaexpert itp.

Chodzi mi o modele typu Sony Xperia mini pro, Sony Ericsson Vivaz pro itd. Ewentualnie prosiłbym o polecenie jakiegoś małych rozmiarów smartfonu.

Potrzebny mi jest nieduży telefon, bez specjalnych bajerów, z "przeciętnymi" możliwościami - do dzwonienia i do SMS-ów, ale też żeby coś tam się dało w necie sprawdzić od czasu do czasu.
Prośba o poradę, bo temat komórek średnio mnie kręci, a nowy telefon kupić muszę :-D

Zna ktoś uczciwy sklep (tzn. taki, który nie sprzedaje dziwnego towaru z Azji), gdzie można kupić starsze modele, niedostępne w mediamarkt, mediaexpert itp.

Chodzi mi o modele typu Sony Xperia mini pro, Sony Ericsson Vivaz pro itd. Ewentualnie prosiłbym o polecenie jakiegoś małych rozmiarów smartfonu.

Potrzebny mi jest nieduży telefon, bez specjalnych bajerów, z "przeciętnymi" możliwościami - do dzwonienia i do SMS-ów, ale też żeby coś tam się dało w necie sprawdzić od czasu do czasu.
31 sierpnia 2015, 20:58 [cytuj]
Ja polecić może nie polecę, za to mogę odradzić. Miałem HTC Wildfire S, dosyć mały smartfon i naprawdę z całego serca radzę: obchodzić szerokim łukiem.
Ja polecić może nie polecę, za to mogę odradzić. Miałem HTC Wildfire S, dosyć mały smartfon i naprawdę z całego serca radzę: obchodzić szerokim łukiem.
31 sierpnia 2015, 21:20 [cytuj]
Co znaczy "mały"? Czy potrzebujesz klawiatury QWERTY czy zwykły dotykowy smartphone wystarczy? Masz jakieś konkretne wymagania, np. dotyczące systemu, aparatu, lampy błyskowej, itp.? Jaki budżet masz?

Generalnie na starsze modele nie masz co liczyć. W portalach typu allegro to albo używki, albo ponaprawowe, albo powystawowe, albo właśnie jakieś ściemy z Azji.
Co znaczy "mały"? Czy potrzebujesz klawiatury QWERTY czy zwykły dotykowy smartphone wystarczy? Masz jakieś konkretne wymagania, np. dotyczące systemu, aparatu, lampy błyskowej, itp.? Jaki budżet masz?

Generalnie na starsze modele nie masz co liczyć. W portalach typu allegro to albo używki, albo ponaprawowe, albo powystawowe, albo właśnie jakieś ściemy z Azji.
31 sierpnia 2015, 22:06 [cytuj]
@kowdi

Niestety potwierdziłeś moje przypuszczenia... Niby na allegro i w innych sklepach jest trochę modeli do wyboru, ale zalatuje chińską ściemą.

Mały w sensie niewielkich rozmiarów; potrzebuję telefonu do dzwonienia i SMS-ów, a przeglądanie stron jest mniej ważne. Dlatego wystarczy mi mniejszy ekran.

Wysuwana klawiatura QWERTY byłaby mile widziana, ale to nie jest warunek konieczny.

Właśnie mi się rozlatuje LG GT505:

[URL=mgsm.pl/pl/katalog/lg/gt505/]mgsm.pl/pl/katalog/lg/gt505/[/URL]

Mniej więcej takiego rozmiaru szukam; czy smartfony tej wielkości są aktualnie w produkcji czy wszystko już robią takiego wielkie?
Mogę trochę dołożyć grosza za "nowsze wnętrze", ale zależy mi na mniejszym rozmiarze przede wszystkim.
@kowdi

Niestety potwierdziłeś moje przypuszczenia... Niby na allegro i w innych sklepach jest trochę modeli do wyboru, ale zalatuje chińską ściemą.

Mały w sensie niewielkich rozmiarów; potrzebuję telefonu do dzwonienia i SMS-ów, a przeglądanie stron jest mniej ważne. Dlatego wystarczy mi mniejszy ekran.

Wysuwana klawiatura QWERTY byłaby mile widziana, ale to nie jest warunek konieczny.

Właśnie mi się rozlatuje LG GT505:

[URL=http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/gt505/]http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/gt505/[/URL]

Mniej więcej takiego rozmiaru szukam; czy smartfony tej wielkości są aktualnie w produkcji czy wszystko już robią takiego wielkie?
Mogę trochę dołożyć grosza za "nowsze wnętrze", ale zależy mi na mniejszym rozmiarze przede wszystkim.
7 października 2015, 22:45 [cytuj]
Orientuję się ktoś czy można gdzieś zamówić etui silikonowe ze wzorem BVB ? :)
Liczę najbardziej na osoby które już coś podobnego posiadają i dadzą jakieś namiary :D.
Orientuję się ktoś czy można gdzieś zamówić etui silikonowe ze wzorem BVB ? :)
Liczę najbardziej na osoby które już coś podobnego posiadają i dadzą jakieś namiary :D.
4 listopada 2015, 19:23 [cytuj]
Mial ktos z was cos takiego?
allegro.pl/mini-kamera-szpiegowska-metalowa-obudowa-det-ruchu-i5188821608.html
allepomocnik-hosting.gcsoft.pl/users/registered_s5/sylwias/SYLWIA/kamera3.jpg" alt="allepomocnik-hosting.gcsoft.pl/users/registered_s5/sylwias/SYLWIA/kamera3.jpg" width="98%">
Zastanawia mnie jaka jakosc mozna uzyskac takim gadzetem, ujdzie? :-P Wiadomo ze nie spodziewam sie 4K, jednak chcialbym sie dowiedziec czy oczekiwac raczej obrazu w stylu dawnych aparatow VGA w telefonach, czy tez moze chociaz cos pod dzisiejsze smartfony ;)
Mial ktos z was cos takiego?
http://allegro.pl/mini-kamera-szpiegowska-metalowa-obudowa-det-ruchu-i5188821608.html
[img]http://allepomocnik-hosting.gcsoft.pl/users/registered_s5/sylwias/SYLWIA/kamera3.jpg[/img]
Zastanawia mnie jaka jakosc mozna uzyskac takim gadzetem, ujdzie? :-P Wiadomo ze nie spodziewam sie 4K, jednak chcialbym sie dowiedziec czy oczekiwac raczej obrazu w stylu dawnych aparatow VGA w telefonach, czy tez moze chociaz cos pod dzisiejsze smartfony ;)
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 7 5 2 0 17
2. RB Lipsk 7 5 2 0 17
3. SC Freiburg 7 5 0 2 15
4. Bayer Leverkusen 7 4 2 1 14
5. Union Berlin 7 4 2 1 14
6. Eintracht Frankfurt 7 4 1 2 13
7. Borussia Dortmund 7 4 1 2 13
8. Werder Brema 7 3 2 2 11
9. 1. FC Heidenheim 7 3 0 4 9
10. VfB Stuttgart 7 2 3 2 9
11. Borussia Mönchengladbach 7 3 0 4 9
12. FSV Mainz 7 2 2 3 8
13. VfL Wolfsburg 7 2 1 4 7
14. TSG 1899 Hoffenheim 7 2 1 4 7
15. FC Augsburg 7 2 1 4 7
16. FC St. Pauli 7 1 1 5 4
17. Holstein Kiel 7 0 2 5 2
18. VfL Bochum 7 0 1 6 1
cała tabela
shoutbox
Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 12 minut temu

A na Lipsk koniec końców nie postawiłem ;) Nigdy w życiu nie postawiłem przeciwko BVB i to się nie zmieni

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 12 minut temu

Koniec końców nie żałuję że to napisalem bo po tej całej krytyce otrzymaliśmy fenomenalny mecz od naszych zawodników, chyba w końcu się zmotywowali

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 45 minut temu

"Postawię tysiąc na Lipsk, pewniaczek"

Walczi09
Walczi09 godzinę temu

Piękny mecz, wszystkie paznokcie obgryzione bahah, chce się ogladac takie BVB

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 2 godzin temu

Że w takich gównianych sytuacjach wygrywamy mecze.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel 2 godzin temu

Mówiłem że wygramy.

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 2 godzin temu

Oby zagrali tak z Mainz

Wojtyła z Dortmundu

Baumgarnter przerwał kontrę a sędzia nic nawet wolnego nie mieliśmy

Wojtyła z Dortmundu

+1

ciboll_bvb Lucas
ciboll_bvb Lucas 2 godzin temu

Dla mnie tak powinna być druga żółta kartka dla Baumgartnera

Kapolini76
Kapolini76 2 godzin temu

Tak samo proszę z Mainz macie za co się im odgryzać

HatariBvB
HatariBvB 2 godzin temu

Guirassy jakby miał lepszy serwis od kolegów z drużyny, to by się bił z Kanem o armatę w tym sezonie, no ale niestety

Kapolini76
Kapolini76 2 godzin temu

Byliśmy lepsi obydwie połowy dawno tego nie było i to z klasowym przeciwnikiem

Kapolini76
Kapolini76 2 godzin temu

Dzisiaj było 11 wojowników brawo pokazali że jednak mają jaja tylko tak dalej

mersinko2
mersinko2 2 godzin temu

2 klasy lepszy od fulkruga, kilka lat nie mieliśmy takiego napastnika

waldekzsk
waldekzsk 2 godzin temu

Giirassy profesor niesamowity zawodnik

Wojtyła z Dortmundu

Guirassy to jest top topów na 9

Wojtyła z Dortmundu

Szapoba za dziś, dosłownie każdy zagrał super mecz I pokazali wielkie Cohones

mersinko2
mersinko2 2 godzin temu

Ale dobry napastnik robi ogromną różnicę ile taki stykowych sytuacji guirassy dzisiaj wygrał to brawo dla niego

waldekzsk
waldekzsk 2 godzin temu

Taka walkę chce oglądać w każdym meczu

Rojs89
Rojs89 2 godzin temu

Tyrali jak w żadnym meczu w tym sezonie. Organizacja i zacięcie mega

Sis
Sis 2 godzin temu

Ale według xGoals mieliśmy ogromną przewagę :P

Kibic99
Kibic99 2 godzin temu

Tak jak mówiłem my potrafimy grać tylko i wyłącznie u siebie mecze na wyjazdach mamy jaja powiązane. Dzisiaj śmiało można było wygrać z 4-5. Bardzo dobry mecz Borussi bravo

Wojtyła z Dortmundu

Gdybyśmy tak grali z Realem, nie strzelili by nawet jednej bramki

FilipSantana
FilipSantana 2 godzin temu

Nie wiem ile oni przebiegli Km ale muszą byc wywaleni z papci bo takiego pressingu i walki i woli zwycięstwa nie widziałem dawno

waldekzsk
waldekzsk 2 godzin temu

Walczyli ak lwy dzisiaj :D

HatariBvB
HatariBvB 2 godzin temu

tu powinno być 5:1 dla nas w tym meczu

BVBdude
BVBdude 2 godzin temu

Dziś tu wygrał nie spokoj i ułożenie tylko duch walki

Marco Reus
Marco Reus 2 godzin temu

Serio aż tak walczyli ? 1 mecz nie obejrzany i takie jaja?

waldekzsk
waldekzsk 2 godzin temu

Tak,zasłużone zwycięstwo

statystyki
Gości online: 47
Zarejestrowanych użytkowników: 10197
Ostatnio zarejestrowany: Tatuażystka
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem