Borussia Dortmund – BVB – aktualności (transfery, mecze, skład)
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Telefony, iPody...
25 listopada 2013, 17:49 [cytuj]
Nic to nie dało i jeszcze zwaliłem sobie cały telefon. Nie chce tu nikogo obwiniać, ale dzięki Neo.
Nic to nie dało i jeszcze zwaliłem sobie cały telefon. Nie chce tu nikogo obwiniać, ale dzięki Neo.
25 listopada 2013, 18:00 [cytuj]
Stary urządzenia z Androidem mam od czasów 1.x, kilka juz ich było, zarówno moje jak i znajomych/rodziny i jeszcze żadnego nie ucegliłem, mało tego, nie słyszałem aby ktokolwiek sobie cokolwiek zrobił podczas przywracania do ustawień fabrycznych. Także nie wiem co zrobiłeś ale nie gadaj głupot, że od przywrócenia ustawień fabrycznych cokolwiek się może stać.

Ogólnie co Ty chciałeś osiągnąć tą aktualizacją bo nie wkleiłeś nic?

PS. W tej chwili mam L9 z SlimBimem na andku 4.3 z CWM i działa jak marzenie. Bardziej funkcjonalny od CM i mniej napakowany wszystkim jak PAC czy Paranoid.

PS2. Posiadanie systemu Android bez roota, to jak dla mnie posiadanie linuksa na kompie bez roota ; p
Stary urządzenia z Androidem mam od czasów 1.x, kilka juz ich było, zarówno moje jak i znajomych/rodziny i jeszcze żadnego nie ucegliłem, mało tego, nie słyszałem aby ktokolwiek sobie cokolwiek zrobił podczas przywracania do ustawień fabrycznych. Także nie wiem co zrobiłeś ale nie gadaj głupot, że od przywrócenia ustawień fabrycznych cokolwiek się może stać.

Ogólnie co Ty chciałeś osiągnąć tą aktualizacją bo nie wkleiłeś nic?

PS. W tej chwili mam L9 z SlimBimem na andku 4.3 z CWM i działa jak marzenie. Bardziej funkcjonalny od CM i mniej napakowany wszystkim jak PAC czy Paranoid.

PS2. Posiadanie systemu Android bez roota, to jak dla mnie posiadanie linuksa na kompie bez roota ; p
25 listopada 2013, 18:15 [cytuj]
Mi chodzi o to że po prostu wszystko sobie muszę ustawiać od początku a apki to pewnie jeszcze przez całą noc będą się ściągały a nic mi to nie dało. Powód moich rozterek a propos aktualizacji to fakt że mimo iż system jest 4.4 to brak mu podstawowych funkcji i zmian tego systemu. Tu wymieniam. Google Now po przeswipowaniu na maxa w lewo, gradientowego tła paska powiadomień, gradientowego tła przycisków funkcyjnych, usunięcia zakładek [Aplikacje, Widgety] i pewnie coś by się jeszcze znalazło. Mam nowy diler i ikonki ale taki system przywodzi mi na myśl tylko to quiterly.com/wp-content/uploads/2013/11/Wanna-some-Kat-Kot-guys.jpg" alt="quiterly.com/wp-content/uploads/2013/11/Wanna-some-Kat-Kot-guys.jpg" width="98%">
Mi chodzi o to że po prostu wszystko sobie muszę ustawiać od początku a apki to pewnie jeszcze przez całą noc będą się ściągały a nic mi to nie dało. Powód moich rozterek a propos aktualizacji to fakt że mimo iż system jest 4.4 to brak mu podstawowych funkcji i zmian tego systemu. Tu wymieniam. Google Now po przeswipowaniu na maxa w lewo, gradientowego tła paska powiadomień, gradientowego tła przycisków funkcyjnych, usunięcia zakładek [Aplikacje, Widgety] i pewnie coś by się jeszcze znalazło. Mam nowy diler i ikonki ale taki system przywodzi mi na myśl tylko to [img]http://www.quiterly.com/wp-content/uploads/2013/11/Wanna-some-Kat-Kot-guys.jpg[/img]
25 listopada 2013, 18:20 [cytuj]
Ech, ludzie dzielą się na dwie grup: na tych co robią backupy i na to co je robić będą!

Takie czynności jak backup ustawień/aplikacji to oczywistość, przed przywróceniem ustawień fabrycznych.

Rozumiem, że chodziło Co o efekt taki jaki jest standardowo w Nexusie 5? Doczytałeś może czy takowy uzyskasz defaultowo po aktualizacji swojego urządzenia?

[URL=fotosik.pl/showFullSize.php?id=d03fa70d8b29e39d]images62.fotosik.pl/417/d03fa70d8b29e39dm.jpg<e>[/URL] [URL=fotosik.pl/showFullSize.php?id=746cf7a11ec3b78a]images61.fotosik.pl/416/746cf7a11ec3b78am.jpg<e>[/URL] [URL=fotosik.pl/showFullSize.php?id=91f2a4f92c969763]images65.fotosik.pl%20/416/91f2a4f92c969763m.jpg[/URL] [URL=fotosik.pl/showFullSize.php?id=408a649ec1b107d9]images64.fotosik.pl/417/408a649ec1b107d9m.jpg<e>[/URL] [URL=fotosik.pl/showFullSize.php?id=28504a60dbd27091]images63.fotosik.pl/416/28504a60dbd27091m.jpg<e>[/URL] [URL=fotosik.pl/showFullSize.php?id=2704414163ac0b40]images63.fotosik.pl/416/2704414163ac0b40m.jpg<e>[/URL] [URL=fotosik.pl/showFullSize.php?id=3a3c23bb45b25a92]images65.fotosik.pl/416/3a3c23bb45b25a92m.jpg<e>[/URL]

PS. To są moje zrzuty ekranu bez androida 4.4 ;p
Ech, ludzie dzielą się na dwie grup: na tych co robią backupy i na to co je robić będą!

Takie czynności jak backup ustawień/aplikacji to oczywistość, przed przywróceniem ustawień fabrycznych.

Rozumiem, że chodziło Co o efekt taki jaki jest standardowo w Nexusie 5? Doczytałeś może czy takowy uzyskasz defaultowo po aktualizacji swojego urządzenia?

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d03fa70d8b29e39d][img]http://images62.fotosik.pl/417/d03fa70d8b29e39dm.jpg[/img][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=746cf7a11ec3b78a][img]http://images61.fotosik.pl/416/746cf7a11ec3b78am.jpg[/img][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=91f2a4f92c969763][img]http://images65.fotosik.pl%20/416/91f2a4f92c969763m.jpg[/img][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=408a649ec1b107d9][img]http://images64.fotosik.pl/417/408a649ec1b107d9m.jpg[/img][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=28504a60dbd27091][img]http://images63.fotosik.pl/416/28504a60dbd27091m.jpg[/img][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2704414163ac0b40][img]http://images63.fotosik.pl/416/2704414163ac0b40m.jpg[/img][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=3a3c23bb45b25a92][img]http://images65.fotosik.pl/416/3a3c23bb45b25a92m.jpg[/img][/URL]

PS. To są moje zrzuty ekranu bez androida 4.4 ;p
25 listopada 2013, 18:57 [cytuj]
Nie robił bym rabanu gdybym nie wiedział jak ma to wyglądać po aktualizacji
Nie robił bym rabanu gdybym nie wiedział jak ma to wyglądać po aktualizacji
25 listopada 2013, 20:03 [cytuj]
Może skorzystaj z tego sposobu:
forum.android.com.pl/f794/oficjalny-4-4-a-355478/
Może skorzystaj z tego sposobu:
http://forum.android.com.pl/f794/oficjalny-4-4-a-355478/
25 listopada 2013, 21:32 [cytuj]
jak zrobie roma na telefonie to strace gwarancje?
jak zrobie roma na telefonie to strace gwarancje?
25 listopada 2013, 23:10 [cytuj]
Chyba o roota Ci chodzi. Tak, gwarancję tracisz. Ale zostaje jeszcze Ci prawo o niezgodności towaru z umową, którego nie stracisz.
Chyba o roota Ci chodzi. Tak, gwarancję tracisz. Ale zostaje jeszcze Ci prawo o niezgodności towaru z umową, którego nie stracisz.
26 listopada 2013, 11:17 [cytuj]
prawo niezgodnosci towaru z umowa jest teoretycznie wazny 2 lata, ale tylko w pierwszych 6 miesiacach jestes w stanie cos osiagnac reklamujac z tytulu niezgodnosci. Nie znam sie na androidzie, ale wiem ze jest jakas mozliwosc usuniecia roota tak, ze nie widac, ze cos bylo robione :)
prawo niezgodnosci towaru z umowa jest teoretycznie wazny 2 lata, ale tylko w pierwszych 6 miesiacach jestes w stanie cos osiagnac reklamujac z tytulu niezgodnosci. Nie znam sie na androidzie, ale wiem ze jest jakas mozliwosc usuniecia roota tak, ze nie widac, ze cos bylo robione :)
26 listopada 2013, 12:04 [cytuj]
Tu nie chodzi o roota tylko o odblokowanie bootloadera, bo o roota się nikt nie czepia. Z resztą o bootloader serwisy też na ogół nie.
Tu nie chodzi o roota tylko o odblokowanie bootloadera, bo o roota się nikt nie czepia. Z resztą o bootloader serwisy też na ogół nie.
26 listopada 2013, 18:11 [cytuj]
"poldinhio" powiedział/a:
Zazwyczaj w 6 miesiącach, ale udaje się nawet tuż przed upływem 2 lat. Jeśli dobrze pamiętam to też wady do 6 miesięcy uznaje się jako "nabyte w okresie produkcji", nie tyczy się to oczywiście uszkodzeń mechanicznych. W przypadku wady powodującej niemożliwość uruchomienia telefonu (bricka) wada jest wiadomą sprawą. Ingerencja użytkownika ma znikomy wpływ. Jakiś czas temu były problemy z brickowaniem się na kernelach od Samsunga.
Zazwyczaj w 6 miesiącach, ale udaje się nawet tuż przed upływem 2 lat. Jeśli dobrze pamiętam to też wady do 6 miesięcy uznaje się jako "nabyte w okresie produkcji", nie tyczy się to oczywiście uszkodzeń mechanicznych. W przypadku wady powodującej niemożliwość uruchomienia telefonu (bricka) wada jest wiadomą sprawą. Ingerencja użytkownika ma znikomy wpływ. Jakiś czas temu były problemy z brickowaniem się na kernelach od Samsunga.
13 lutego 2014, 22:11 [cytuj]
Przymierzam się do kupna iPoda, konkretnie to 4G i tutaj mam pytanie. Miał go ktoś z was? Godny polecenia? I przede wszystkim (nie znam się na tym zbytnio) - aktualne appsy nie będą za nowe dla iPoda tej generacji (w końcu ma już ponad 3 lata) czy to nie ma znaczenia?
Przymierzam się do kupna iPoda, konkretnie to 4G i tutaj mam pytanie. Miał go ktoś z was? Godny polecenia? I przede wszystkim (nie znam się na tym zbytnio) - aktualne appsy nie będą za nowe dla iPoda tej generacji (w końcu ma już ponad 3 lata) czy to nie ma znaczenia?
13 lutego 2014, 23:07 [cytuj]
Miałem, a właściwie nadal mam Toucha 2G i byłem z niego bardzo zadowolony do czasu, aż nie kupiłem sobie smartfona. Potężnym ograniczeniem tego sprzętu jest brak sieci 3G, a własciwie wszystkie inne funkcje są właśnie w smartfonach. Sprzęt w chwili obecnej nadaje się tylko do odtwarzania muzyki, bo już dawno stracił wsparcie Apple'a. Olbrzymią zaletą jest świetny czas pracy na baterii, ale na tym się kończą. Musisz się zastanowić czy warto nosić dodatkowe urządzenie w kieszeni - moim zdaniem bardziej opłaca się kupić jakąś komórkę na Androidzie lub WP8 z wyświetlaczem pojemnościowym i obsługą kard microSDHC (w tej chwili grosze kosztują).
Miałem, a właściwie nadal mam Toucha 2G i byłem z niego bardzo zadowolony do czasu, aż nie kupiłem sobie smartfona. Potężnym ograniczeniem tego sprzętu jest brak sieci 3G, a własciwie wszystkie inne funkcje są właśnie w smartfonach. Sprzęt w chwili obecnej nadaje się tylko do odtwarzania muzyki, bo już dawno stracił wsparcie Apple'a. Olbrzymią zaletą jest świetny czas pracy na baterii, ale na tym się kończą. Musisz się zastanowić czy warto nosić dodatkowe urządzenie w kieszeni - moim zdaniem bardziej opłaca się kupić jakąś komórkę na Androidzie lub WP8 z wyświetlaczem pojemnościowym i obsługą kard microSDHC (w tej chwili grosze kosztują).
14 lutego 2014, 07:11 [cytuj]
Ale Ty opisujesz 4G/5G (nad tymi się zastanawiam, znalazłem nowego 5G na allegro za niską cenę [850 zł]) czy 2G? Bo do tak starych modeli jednak się nie przymierzam. :)
Ale Ty opisujesz 4G/5G (nad tymi się zastanawiam, znalazłem nowego 5G na allegro za niską cenę [850 zł]) czy 2G? Bo do tak starych modeli jednak się nie przymierzam. :)
14 lutego 2014, 19:24 [cytuj]
To nie ma znaczenia jaka generacja. Nowsze maja dodatkowe gadżety przybliżające jeszcze bardziej do smartfonów, ale brakuje najważniejszego - slotu na simkę, by móc z neta korzystać. Musisz przemyśleć, bo zaletą iPoda jest świetna pojemność baterii przy odtwarzaniu muzyki, ew. video, natomiast przy reszcie zadań bardziej opłaca się kupić komórkę (w cenie do 850 zł znajdziesz kilka fajnych propozycji z Nokii, HTC lub Samsunga). Dużym minusem w porównaniu do produktów innych firm jest konieczność korzystania z iTunes do synchronizacji multimediów (zazwyczaj można to robić bezpośrednio z eksploratora przy podłączeniu urządzenia jako pamięć masową.
To nie ma znaczenia jaka generacja. Nowsze maja dodatkowe gadżety przybliżające jeszcze bardziej do smartfonów, ale brakuje najważniejszego - slotu na simkę, by móc z neta korzystać. Musisz przemyśleć, bo zaletą iPoda jest świetna pojemność baterii przy odtwarzaniu muzyki, ew. video, natomiast przy reszcie zadań bardziej opłaca się kupić komórkę (w cenie do 850 zł znajdziesz kilka fajnych propozycji z Nokii, HTC lub Samsunga). Dużym minusem w porównaniu do produktów innych firm jest konieczność korzystania z iTunes do synchronizacji multimediów (zazwyczaj można to robić bezpośrednio z eksploratora przy podłączeniu urządzenia jako pamięć masową.
14 lutego 2014, 19:52 [cytuj]
Gupi8, Ja tam szczerze to nie się nie znam, ale kupowanie czegoś Apple to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo podobny sprzęt masz za mniejszą cenę. Ale kto jak woli.
[b]Gupi8[/b], Ja tam szczerze to nie się nie znam, ale kupowanie czegoś Apple to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo podobny sprzęt masz za mniejszą cenę. Ale kto jak woli.
14 lutego 2014, 20:01 [cytuj]
"Volt" powiedział/a:
O co chodzi z tym slotem na simkę? To znaczy, że nie połączę się do neta w ogóle czy tylko jeśli nie będę miał WiFi w zasięgu?

Co do iTunesa to mi to nie przeszkadza, bo i tak mam już iPoda nano. :-D
O co chodzi z tym slotem na simkę? To znaczy, że nie połączę się do neta w ogóle czy tylko jeśli nie będę miał WiFi w zasięgu?

Co do iTunesa to mi to nie przeszkadza, bo i tak mam już iPoda nano. :-D
14 lutego 2014, 21:15 [cytuj]
"Mbuti3" powiedział/a:
Gupi8, Ja tam szczerze to nie się nie znam, ale kupowanie czegoś Apple to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo podobny sprzęt masz za mniejszą cenę. Ale kto jak woli.
Jasne, ciekawe czy miałeś w ręku kiedykolwiek urządzenie Apple.
Używałem BB, starych palmofonów z Windows Mobile, Nokii z Symbianem, urządeń z Androidem i żadne z nich nie dorasta do pięt iPhone-owi a zwłaszcza urządzenia z Androidem wypadają pod każdym względem gorzej.
Informatyka to moje hobby i smartfona nie używam do robienie słitfoci a przynajmniej nie tylko. :lol:

Gupi
Mu chodziło o slot na kartę SIM(chyba wiesz co to jest i do czego służy).
Teraz taka dziwna nowomowa się szerzy... :roll:
Używałem BB, starych palmofonów z Windows Mobile, Nokii z Symbianem, urządeń z Androidem i żadne z nich nie dorasta do pięt iPhone-owi a zwłaszcza urządzenia z Androidem wypadają pod każdym względem gorzej.
Informatyka to moje hobby i smartfona nie używam do robienie słitfoci a przynajmniej nie tylko. :lol:

[b]Gupi[/b]
Mu chodziło o slot na kartę SIM(chyba wiesz co to jest i do czego służy).
Teraz taka dziwna nowomowa się szerzy... :roll:
14 lutego 2014, 22:14 [cytuj]
"wojnest" powiedział/a:

Wielki plus za tę wypowiedź. Dopasowanie systemu pod urządzenie konkretne urządzenie, więc tutaj urządzenia Apple'a nie mają sobie praktycznie równych (wyjątkiem są np. Nexusy). Z wytrzymałością to bywa różnie, bo wiele osób już widziałem z potrzaskanym aparatem z logiem Apple'a. Pod tym względem solidnie się prezentował (lub nadal prezentuje) Samsung. Mam od ponad 2,5 roku SGS II, spadał mi wielokrotnie i przeżył bez uszczerbku na zdrowiu.

Tak jak już pisałem, określ sobie do czego potrzebujesz iPoda i rozważ opcję alternatywną w postaci smartfona, co byś potem nie żałował :) Nie jestem pewien czy nadal tak jest w Apple Store, ale był czas kiedy rzadko kiedy mogłem zainstalować aplikację po niemożności upgrade'u systemu. Pod tym względem przeważa android, gdzie jednak jest wiele custom romów.

I tak, chodziło mi o kartę sim.
Wielki plus za tę wypowiedź. Dopasowanie systemu pod urządzenie konkretne urządzenie, więc tutaj urządzenia Apple'a nie mają sobie praktycznie równych (wyjątkiem są np. Nexusy). Z wytrzymałością to bywa różnie, bo wiele osób już widziałem z potrzaskanym aparatem z logiem Apple'a. Pod tym względem solidnie się prezentował (lub nadal prezentuje) Samsung. Mam od ponad 2,5 roku SGS II, spadał mi wielokrotnie i przeżył bez uszczerbku na zdrowiu.

Tak jak już pisałem, określ sobie do czego potrzebujesz iPoda i rozważ opcję alternatywną w postaci smartfona, co byś potem nie żałował :) Nie jestem pewien czy nadal tak jest w Apple Store, ale był czas kiedy rzadko kiedy mogłem zainstalować aplikację po niemożności upgrade'u systemu. Pod tym względem przeważa android, gdzie jednak jest wiele custom romów.

I tak, chodziło mi o kartę sim.
14 lutego 2014, 22:28 [cytuj]
wojnest, Wiesz zależy do czego wykorzystujesz Smartphone czy iPhona, tutaj chodzi o iPoda, dla mnie osobiście kupowanie iPoda za 850 zł to jest wyrzucanie pieniędzy w błoto
[b]wojnest[/b], Wiesz zależy do czego wykorzystujesz Smartphone czy iPhona, tutaj chodzi o iPoda, dla mnie osobiście kupowanie iPoda za 850 zł to jest wyrzucanie pieniędzy w błoto
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

Pakiet powitalny o wartości 760 zł na start! Zarejestruj się i odbierz zakład bez ryzyka na początek.

BVB

STS to legalny bukmacher. Gra u nielegalnych podlega karze. Hazard może uzależniać - graj mądrze. Szczegóły w regulaminie. 18+

tabela ligowa
Drużyna M Z R P PKT
1. Bayern Monachium 11 9 2 0 29
2. Eintracht Frankfurt 11 7 2 2 23
3. RB Lipsk 11 6 3 2 21
4. Bayer Leverkusen 11 5 5 1 20
5. Borussia Dortmund 11 6 1 4 19
6. Borussia Mönchengladbach 11 5 2 4 17
7. SC Freiburg 11 5 2 4 17
8. FSV Mainz 11 4 4 3 16
9. VfB Stuttgart 11 4 4 3 16
10. Union Berlin 11 4 4 3 16
11. VfL Wolfsburg 11 4 3 4 15
12. Werder Brema 11 4 3 4 15
13. TSG 1899 Hoffenheim 11 3 3 5 12
14. FC Augsburg 11 3 3 5 12
15. 1. FC Heidenheim 11 3 1 7 10
16. FC St. Pauli 11 2 2 7 8
17. Holstein Kiel 11 1 2 8 5
18. VfL Bochum 11 0 2 9 2
cała tabela
shoutbox
Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 20:38

Pamiętacie kiedy ostatni raz w roku kalendarzowym nie przegraliśmy z czerwonymi?

Murzyn
Murzyn Wczoraj, 20:35

Jesteśmy jednym z tych żółwi. Możemy.

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 19:51

@Murzyn, wręcz odwrotnie. Przy takim wyścigu żółwi nie możemy sobie pozwolić na kilka kompromitujących porażek.

mersinko2
mersinko2 Wczoraj, 18:31

Tak to będzie wyścig o małe mistrzostwo prawdopodobnie, Bayern odjechał. Chyba że zdarzy im się teraz duży dołek jak city np.

Murzyn
Murzyn Wczoraj, 17:07

Porażka Schabowych zawsze cieszy. A co do BL, to jestem o wiele spokojniejszy o przyszłoroczną LM. Przy takim wyścigu żółwi możemy sobie pozwolić jeszcze na kilka kompromitujących porażek.

Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 12:24

Miałem osobiste problemy, tutaj nie jest miejsce by o tym pisać.

aguero82
aguero82 Wczoraj, 11:57

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym go przepraszać . Alex gdzie żeś był jak BVB nie szło :)

Q4RTRIDG3
Q4RTRIDG3 Wczoraj, 11:03

Trochę zabawne że do Bayeru z 1 porażką mamy tylko 3 pkt straty

Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 10:49

kierunku*

Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 10:48

Jak na to co graliśmy w ostatnich miesiącach, to można powiedzieć bardzo dobry wynik z liderem tabeli. Mam nadzieję, że idzie to w dobrym kierunki i aguero będzie jednak przepraszał Sahina :)

Alex3110_
Alex3110_ Wczoraj, 10:43

Zapomniałem hasła do konta, a proces odzyskania się nie powiódł... Witam ponownie.

Rebe Jankiel
Rebe Jankiel Wczoraj, 07:53

Jak to dobrze, że my nadal gramy w Pucharze i możemy szydzić z Bayernu.

Rojs89
Rojs89 Wczoraj, 02:51

To się zgadza

FilipSantana
FilipSantana Wczoraj, 00:29

Tak czy owak Sule to darmozjad, a płacz świńskich ryjków po odpadnięciu z pokalu to miód na serce

Rojs89
Rojs89 1 dni temu, 2024-12-03

Filip Santana, widziałem to wideo o którym mówisz, ale ono jednak bardzo zakłamuje. Wypłynęło też inne z kamerą pod innym kątem i z góry i widać, że jednak dostał w twarz po rykoszecie od ramienia Nmechy.

dawid2468
dawid2468 1 dni temu, 2024-12-03

I gitara

dawid2468

Szkoda, ale trzeba wierzyć

Sis
Sis 1 dni temu, 2024-12-03

Najlepsze jest to że Bayer grając w przewadze wcale nie prezentuje się lepiej XD

Sis

Staranował rywala gdzieś na 25 metrze, kompletnie bezmyślny faul który wyglądał jakby celowo chłopa chciał powalić a na dodatek nie musiał tego robić, bo Monachium w tej sytuacji i tak raczej nie straciłoby bramki XD

dawid2468

A co zrobił? Zobaczycie ze teraz Bayern w lidze straci punkty 2, 3 razy pod rząd a my ich dogonimy :) #murem za Sahinem :)

Sis

Ale Neuer to jest debil XDDDD

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 2 dni temu, 2024-12-02

Typowy darmozjad

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 2 dni temu, 2024-12-02

Dlatego należy się go pozbyć bo ma gdzieś cały klub czy kibiców i przyszedł tutaj tylko i wyłącznie po wypłatę

FilipSantana
FilipSantana 2 dni temu, 2024-12-02

Anton nie zagra już w tym roku. Tak w ogóle obejrzałem klatka po klatce w zwolnionym tempie ten strzał w głowę Sulego i najlepsze jest to że Sule w ogóle nie dostał w głowę xD piłka odbiła się od ręki przy ciele bensebainiego i sule mógł na luzie biec dalej bronić ale uśmiechniętemu po meczu BigMacowi oczywiście to nie przeszkadza i ma wywalone jajca jak zwykle

artur1973
artur1973 2 dni temu, 2024-12-02

Nasze centusie z zarządu już myślą o sprzedaży Gittensa. Byleby min . 100 mln wleciało. Typowy BVB

Wojtyła z Dortmundu
Wojtyła z Dortmundu 3 dni temu, 2024-12-01

Anton wypada na mecz z Gladbach i Barcą

dawid2468
dawid2468 3 dni temu, 2024-12-01

Byleby Cana nie wystawiał

dawid2468
dawid2468 3 dni temu, 2024-12-01

Mogliśmy wygrać, mogliśmy przegrać. Bayern zagral dobrze, a my daliśmy radę się im postawić i seria na SIP trwa. Teraz ważniejszy mecz za tydzień z Gladbach żeby wygrać na wyjeździe.

Wojtyła z Dortmundu

Taka prawda

Wojtyła z Dortmundu

W zimę nie będzie żadnych wzmocnień

statystyki
Użytkownicy online:
Gości online: 18
Zarejestrowanych użytkowników: 10206
Ostatnio zarejestrowany: Alex3110_
Zaloguj się
Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?
Zarejestruj się
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem