26 maja 2019, 13:51 [cytuj]
Skoro studencko, to może autostopem po tych krajach, które wymieniłeś.
Skoro studencko, to może autostopem po tych krajach, które wymieniłeś.
3 lipca 2019, 16:11 [cytuj]
Nic. Planuję tylko odwiedzić znajomego w UK i babcię w Beskidach
Nie lubię nigdzie jeździć w lecie, wolę wyjazdy zimowe w jakieś ciepłe miejsca. Chyba że wszystkim przypasuje urlop to może znowu w październiku jakiś włoski trip z 3-4 osobową ekipą. Rok temu udało się zaliczyć Sycylię i Wenecję. W tym roku może Apulia? Ale to już raczej nie "wakacje"
Nic. Planuję tylko odwiedzić znajomego w UK i babcię w Beskidach :) Nie lubię nigdzie jeździć w lecie, wolę wyjazdy zimowe w jakieś ciepłe miejsca. Chyba że wszystkim przypasuje urlop to może znowu w październiku jakiś włoski trip z 3-4 osobową ekipą. Rok temu udało się zaliczyć Sycylię i Wenecję. W tym roku może Apulia? Ale to już raczej nie "wakacje" :D
3 lipca 2019, 17:47 [cytuj]
Jeszcze 1.5 miesiąca i...Toskanio przybywam :-)
Jeszcze 1.5 miesiąca i...Toskanio przybywam :-)
3 lipca 2019, 19:15 [cytuj]
Spędzę wakacje na remoncie własnego domu 🤣 już od paru lat próbujemy się wybrać do Paryża i i Londynu, ale zawsze coś pilniejszego wyskoczy 😞
Spędzę wakacje na remoncie własnego domu 🤣 już od paru lat próbujemy się wybrać do Paryża i i Londynu, ale zawsze coś pilniejszego wyskoczy 😞
4 lipca 2019, 13:20 [cytuj]
Ja już po wakacjach
tydzień w Anglii, cztery dni Londyn i na deser Bovington i Tankfest trzydniowy.
Ja już po wakacjach :) tydzień w Anglii, cztery dni Londyn i na deser Bovington i Tankfest trzydniowy.
20 lipca 2019, 22:41 [cytuj]
kręconowłossa post_id=232959 time=1562161299 user_id=13678 powiedział/a:
co planujecie na wakacje - ja objazdówkę po europie, już nie mogę się doczekać
Pięknie a jakie miejsca głównie będziesz odwiedzać?
Ja w sierpniu lecę do Barcelony na 4 dni a jeśli chodzi o urlop to planuję się wybrać do Austrii/Szwajcarii na parę dni - może ktoś był i poleci jakieś piękne miejsce tak żeby w miarę niedrogo zjeść na mieście, wyspać się i prosto dojechać (bo raczej będę jechał samochodem - no chyba że będzie się opłacało autobusem/samolotem w co nie wierzę
).
Pięknie a jakie miejsca głównie będziesz odwiedzać?
Ja w sierpniu lecę do Barcelony na 4 dni a jeśli chodzi o urlop to planuję się wybrać do Austrii/Szwajcarii na parę dni - może ktoś był i poleci jakieś piękne miejsce tak żeby w miarę niedrogo zjeść na mieście, wyspać się i prosto dojechać (bo raczej będę jechał samochodem - no chyba że będzie się opłacało autobusem/samolotem w co nie wierzę :P ).
5 lutego 2024, 12:41 [cytuj]
Cześć ja z pytaniem trochę z innej beczki. Czy ktoś coś wie odnośnie obozów szkoleniowych dla nastolatków organizowanych przez Brosussie? Niektóre kluby organizowały takie treningi np. w wakacje. Gdzie można było zapisać dzieciaka i przez tydzień, dwa mieli treningi, tak jak u nas półkolonie. Ktośkolwiek słyszał ktokolwiek wie ?
Cześć ja z pytaniem trochę z innej beczki. Czy ktoś coś wie odnośnie obozów szkoleniowych dla nastolatków organizowanych przez Brosussie? Niektóre kluby organizowały takie treningi np. w wakacje. Gdzie można było zapisać dzieciaka i przez tydzień, dwa mieli treningi, tak jak u nas półkolonie. Ktośkolwiek słyszał ktokolwiek wie ?
5 lutego 2024, 15:31 [cytuj]
fundacja-alp.pl/2024/01/25/bvb-evonik-fusballakademie-w-goczalkowicach/
http://fundacja-alp.pl/2024/01/25/bvb-evonik-fusballakademie-w-goczalkowicach/