Forum dyskusyjne
5 lutego 2012, 16:39 [cytuj]
Pierwszy mój post więc WITAM wszystkich, mam okazję dołączyć do zacnego grona kibiców BVB. Pozdrawiam
Pierwszy mój post więc WITAM wszystkich, mam okazję dołączyć do zacnego grona kibiców BVB. Pozdrawiam
6 lutego 2012, 08:00 [cytuj]
Witam wszystkich
konto na forum od dawna. Aktywny od niedawna
Witam wszystkich :)
konto na forum od dawna. Aktywny od niedawna :)
11 marca 2012, 16:59 [cytuj]
Witam wszystkich bardzo serdecznie Konto na forum od dawna, ale piszę dopiero od teraz.
Witam wszystkich bardzo serdecznie ;) Konto na forum od dawna, ale piszę dopiero od teraz.
11 marca 2012, 20:21 [cytuj]
Witam wszystkich mam konto od niedawna chociaż całym sercem jestem z BVB
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!
Witam wszystkich mam konto od niedawna chociaż całym sercem jestem z BVB
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!
13 marca 2012, 19:28 [cytuj]
Witam wszystkich!
Na imie mi Maciej, pochodzę z Kielc, 15 lat mam rocznikowo. Nie wiem co jeszcze dodać. Jestem kibicem Manchesteru United, fanatyzuję z Borussią, także ze względu na Polaków, ale zauroczyła mnie finezyjna gra tej drużyny.
No to jeszcze raz - cześć! ;-)
Witam wszystkich!
Na imie mi Maciej, pochodzę z Kielc, 15 lat mam rocznikowo. Nie wiem co jeszcze dodać. Jestem kibicem Manchesteru United, fanatyzuję z Borussią, także ze względu na Polaków, ale zauroczyła mnie finezyjna gra tej drużyny.
No to jeszcze raz - cześć! ;-)
9 kwietnia 2012, 22:58 [cytuj]
Cześć wszystkim, jestem Patryk, mam 20 lat i mieszkam w Łodzi .
Borussią zainteresowałem się w sumie od niedawna, ale myślę że to nie skreśla mnie jako kibica . Spodobała mi się gra Borussi która jest po prostu świetna , zawsze dużo emocji jest.
Zainteresowania: Piłka Nożna, Siatkówka (kobiet), Speedway, Tenis.
Cześć wszystkim, jestem Patryk, mam 20 lat i mieszkam w Łodzi :).
Borussią zainteresowałem się w sumie od niedawna, ale myślę że to nie skreśla mnie jako kibica ;). Spodobała mi się gra Borussi która jest po prostu świetna ;), zawsze dużo emocji jest.
Zainteresowania: Piłka Nożna, Siatkówka (kobiet), Speedway, Tenis.
9 kwietnia 2012, 23:03 [cytuj]
Witamy. Nic cię nie skreśla, każdy kiedyś zaczynał. ;-)
Witamy. Nic cię nie skreśla, każdy kiedyś zaczynał. ;-)
9 kwietnia 2012, 23:05 [cytuj]
Witaj Lordi's, nie skreśla, nie skreśla, ale na forum cenimy obiektywne opinie, a nie zachwyty tylko nad Polakami ;-) .
Wskazówka: BVB, Borussii :-) - tak na dobry początek.
No to mam nadzieję do zobaczenia wkrótce w rozmowie na jakiś temat na forum :-) .
Witaj Lordi's, nie skreśla, nie skreśla, ale na forum cenimy obiektywne opinie, a nie zachwyty tylko nad Polakami ;-) .
Wskazówka: BVB, Borussii :-) - tak na dobry początek.
No to mam nadzieję do zobaczenia wkrótce w rozmowie na jakiś temat na forum :-) .
9 kwietnia 2012, 23:52 [cytuj]
Witam wszystkich! Na stronce aktywny od niedawna, wcześniej wpadałem czasami popatrzec na artykuły. Kibicuję BVB od 2002 r kiedy to ojciec pracując w Niemczech zabrał mnie na WestfalenStadion mecz z Feyenordem i od wtedy w miare regularnie ogladam nasze mecze a czasami bywam na Meczach live .
Pozdrawiam
Witam wszystkich! Na stronce aktywny od niedawna, wcześniej wpadałem czasami popatrzec na artykuły. Kibicuję BVB od 2002 r kiedy to ojciec pracując w Niemczech zabrał mnie na WestfalenStadion mecz z Feyenordem i od wtedy w miare regularnie ogladam nasze mecze a czasami bywam na Meczach live .
Pozdrawiam
10 kwietnia 2012, 10:19 [cytuj]
Witam wszystkich dopiero teraz, choć na forum jestem już trochę czasu, to ten temat jakoś mi umknął
Witam wszystkich dopiero teraz, choć na forum jestem już trochę czasu, to ten temat jakoś mi umknął :P
12 kwietnia 2012, 18:31 [cytuj]
Witam wszystkich, Marcin z Łodzi
Fan Borussii, od połowy lat 90.
Niby długo, a Borussie miałem okazje tylko raz widzieć na żywo :oops:
Pozdro :-)
Witam wszystkich, Marcin z Łodzi
Fan Borussii, od połowy lat 90.
Niby długo, a Borussie miałem okazje tylko raz widzieć na żywo :oops:
Pozdro :-)
12 kwietnia 2012, 18:38 [cytuj]
Zapraszamy do komentowania i miłej zabawy :mrgreen:
Zapraszamy do komentowania i miłej zabawy :mrgreen:
12 kwietnia 2012, 22:07 [cytuj]
Jak miło, że w Łodzi też są fani BVB :-D
Pozdro chłopaki ;-)
Jak miło, że w Łodzi też są fani BVB :-D
Pozdro chłopaki ;-)
18 kwietnia 2012, 21:47 [cytuj]
Wita wszystkich mający 22 wiosen i kibicujący BVB od 3 lat, oglądający każdy mecz na eurosporcie i marzący by kiedyś zasiąść na Signal Iduna Park :mrgreen:
Przemek z spod Krakowa. :-)
Wita wszystkich mający 22 wiosen i kibicujący BVB od 3 lat, oglądający każdy mecz na eurosporcie i marzący by kiedyś zasiąść na Signal Iduna Park :mrgreen:
Przemek z spod Krakowa. :-)
18 kwietnia 2012, 22:56 [cytuj]
przemko46, spod i marzący :mrgreen: . Miłego komentowania na stronce ;-) .
[b]przemko46[/b], spod i marzący :mrgreen: . Miłego komentowania na stronce ;-) .
19 kwietnia 2012, 11:29 [cytuj]
I 22 WIOSNY
I 22 WIOSNY :)
20 czerwca 2012, 21:50 [cytuj]
Wypadałoby się się przywitać.
Napisze skromnie. Jestem Ina, Górny Sląsk. I najważniejsze: ubóstwiam BVB od kiedy przeszłam obok domu Kloppa w Unnie.
Cóz, bywa i tak...
Wypadałoby się się przywitać.
Napisze skromnie. Jestem Ina, Górny Sląsk. I najważniejsze: ubóstwiam BVB od kiedy przeszłam obok domu Kloppa w Unnie.
Cóz, bywa i tak... ;)
20 czerwca 2012, 21:56 [cytuj]
"Ina" powiedział/a:
ubóstwiam BVB od kiedy przesz?am obok domu Kloppa w Unnie
Wow, cudowne natchnienie, nawiedzone przedmioty/miejsca? Myslalem ze to fikcja.
Wow, cudowne natchnienie, nawiedzone przedmioty/miejsca? Myslalem ze to fikcja.
20 czerwca 2012, 22:03 [cytuj]
Sama nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. Jednak serce zabiło szybciej tam. ;-)
Sama nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. Jednak serce zabiło szybciej tam. ;-)
6 lipca 2012, 10:06 [cytuj]
Witam, jakiś czas temu się zarejestrowałem ale jakoś tak natchnienia nie było do pisania do dziś Na co codzień kibic katowickiej GieKSy (od lat 26!!), kibic, nie pikol, więc mobilny za dużyną po Polsce. BVB od 3-4 lat tak jakoś bardziej (w Kato wydano swego czasu łączone szale BVB-GKS 8-) ), ostatnie 2 sezony dzięki Eurosportowi wszystkie mecze przed TV. No i chyba przyszedł czas na jakąś wycieczkę do Dortmundu..Pozdrawiam z Katowic!!Marcin
Witam, jakiś czas temu się zarejestrowałem ale jakoś tak natchnienia nie było do pisania do dziś ;) Na co codzień kibic katowickiej GieKSy (od lat 26!!), kibic, nie pikol, więc mobilny za dużyną po Polsce. BVB od 3-4 lat tak jakoś bardziej (w Kato wydano swego czasu łączone szale BVB-GKS 8-) ), ostatnie 2 sezony dzięki Eurosportowi wszystkie mecze przed TV. No i chyba przyszedł czas na jakąś wycieczkę do Dortmundu..Pozdrawiam z Katowic!!Marcin