Forum dyskusyjne
16 lipca 2011, 06:23 [cytuj]
Chlebek, nie napisałeś jeszcze ile masz lat i jak długo kibicujesz i będziesz kibicował Borussii :-(
Chlebek, nie napisałeś jeszcze ile masz lat i jak długo kibicujesz i będziesz kibicował Borussii :-(
16 lipca 2011, 09:42 [cytuj]
Po tym co zrobił tymi kilkoma wypowiedziami i tematami.. strzelam że około 14 ;d
Po tym co zrobił tymi kilkoma wypowiedziami i tematami.. strzelam że około 14 ;d
16 lipca 2011, 12:38 [cytuj]
Dzięki za informacje .
Dzięki za informacje .
16 lipca 2011, 12:45 [cytuj]
Nie 14 bo 12, patrz profil
Nie 14 bo 12, patrz profil
Nie 14 bo 12, patrz profil ;)Nie 14 bo 12, patrz profil ;)
17 sierpnia 2011, 11:31 [cytuj]
Witam wszystkich, mam na imie Marcin i mieszkam na Górnym Śląsku. Z Borussią sympatyzuje od kilku lat, nie będe ukrywał, że jestem bardziej zainteresowany jej losami od czasu gdy zaczęli w niej grac Polacy. Można mnie więc nazwac kibicem sukcesu :lol: ale mija się to z prawdą, bo od 13 lat jeżdże na mecze Górnika Zabrze, który w tym czasie nie odniósł żadnego znaczącego sukcesu. To tak w ramach wytłumaczenia 
Licze na ciekawe dyskusje, pozdrawiam!
Witam wszystkich, mam na imie Marcin i mieszkam na Górnym Śląsku. Z Borussią sympatyzuje od kilku lat, nie będe ukrywał, że jestem bardziej zainteresowany jej losami od czasu gdy zaczęli w niej grac Polacy. Można mnie więc nazwac kibicem sukcesu :lol: ale mija się to z prawdą, bo od 13 lat jeżdże na mecze Górnika Zabrze, który w tym czasie nie odniósł żadnego znaczącego sukcesu. To tak w ramach wytłumaczenia :)
Licze na ciekawe dyskusje, pozdrawiam!
20 sierpnia 2011, 14:14 [cytuj]
Ja jakoś nigdy nie wpadłem na to żeby się z Wami przywitać :oops: , nie zważając na bon ton, wlazłem na forum jak do obory, z którego to powodu pragnę się teraz uderzyć w pierś, pokajać i przeprosić. Nie pozostaje mi nic innego jak liczyć na Waszą wyrozumiałość i prosić o wybaczenie :->
Ja jakoś nigdy nie wpadłem na to żeby się z Wami przywitać :oops: , nie zważając na bon ton, wlazłem na forum jak do obory, z którego to powodu pragnę się teraz uderzyć w pierś, pokajać i przeprosić. Nie pozostaje mi nic innego jak liczyć na Waszą wyrozumiałość i prosić o wybaczenie :->
20 sierpnia 2011, 14:17 [cytuj]
"REDWING77" powiedział/a:
Ja jako¶ nigdy nie wpad³em na to ¿eby siê z Wami przywitaæ :oops: , nie zwa¿aj±c na bon ton, wlaz³em na forum jak do obory, z którego to powodu pragnê siê teraz uderzyæ w pier¶, pokajaæ i przeprosiæ. Nie pozostaje mi nic innego jak liczyæ na Wasz± wyrozumia³o¶æ i prosiæ o wybaczenie :->
Ciagle zapomniales sie przywitac :-)
PS Ja tez w tym temacie sie nie przedstawilem.. :shock:
Ciagle zapomniales sie przywitac :-)
PS Ja tez w tym temacie sie nie przedstawilem.. :shock:
20 sierpnia 2011, 14:34 [cytuj]
"Tooommeeek" powiedział/a:
Ciagle zapomniales sie przywitac
No to się macie Ludzie! :-D
Na imię mi Adam, liczę sobie, póki co, 34 wiosny, żonaty, dwoje dzieci, zamieszkały w Tarnowskich Górach/ Oberschlesien, zainteresowania w dziale "Twoje hobby" i to tyle.
Lepiej późno niż wcale ;-)
No to się macie Ludzie! :-D
Na imię mi Adam, liczę sobie, póki co, 34 wiosny, żonaty, dwoje dzieci, zamieszkały w Tarnowskich Górach/ Oberschlesien, zainteresowania w dziale "Twoje hobby" i to tyle.
Lepiej późno niż wcale ;-)
7 września 2011, 11:23 [cytuj]
Jestem na forum już od roku chyba, a w sumie nie witałem się z Wami. 
A więc pyRsk wszystkim, po dłuższej przerwie ( zapomniałem w ogóle o forum
).
Co by tu powiedzieć hmmm, lat 21, mieszkam na Górnym Ślonsku, za BVB już dłuuuuugo co najmniej kilkanaście lat (kajś w wieku 8 lat dostałem jakiś dresik + szalik BVB od ŚP. Chrzestnego no i tak zostało do dziś, obok BVB jest też Manchester United + 14-kRotny mistrz Polski). Hmm co tu jeszcze, aktualnie studia (Logistyka), hobby? tu można napisać jedno -> "Kibicowski styl życia".
Jestem na forum już od roku chyba, a w sumie nie witałem się z Wami. ;)
A więc pyRsk wszystkim, po dłuższej przerwie ( zapomniałem w ogóle o forum :( ).
Co by tu powiedzieć hmmm, lat 21, mieszkam na Górnym Ślonsku, za BVB już dłuuuuugo co najmniej kilkanaście lat (kajś w wieku 8 lat dostałem jakiś dresik + szalik BVB od ŚP. Chrzestnego no i tak zostało do dziś, obok BVB jest też Manchester United + 14-kRotny mistrz Polski). Hmm co tu jeszcze, aktualnie studia (Logistyka), hobby? tu można napisać jedno -> "Kibicowski styl życia".
14 września 2011, 01:03 [cytuj]
Jestem nowy więc wypada się przywitać ;-)
Więc tak, na imię mam Paweł pochodzę z woj. Lubuskiego i mam 21 lat. Bardzo podoba mi się te forum, ciesze się że jest więcej fanów BVB w Polsce. A nie tylko Bayern i Bayern.. brr..! Dobra nie będę się tutaj za bardzo rozpisywał, jeśli macie jakieś pytania to walcie śmiało. Witam i pozdrawiam!
Jestem nowy więc wypada się przywitać ;-)
Więc tak, na imię mam Paweł pochodzę z woj. Lubuskiego i mam 21 lat. Bardzo podoba mi się te forum, ciesze się że jest więcej fanów BVB w Polsce. A nie tylko Bayern i Bayern.. brr..! Dobra nie będę się tutaj za bardzo rozpisywał, jeśli macie jakieś pytania to walcie śmiało. Witam i pozdrawiam!
14 września 2011, 11:33 [cytuj]
Witam!
Ja to widzę prawdziwy dinozaur, 38 latek. Skazany na kibicowanie Borussii. Rodzina w Dortmundzie no i niezapomniane mecze w LM z moim Widzewem!
Witam!
Ja to widzę prawdziwy dinozaur, 38 latek. Skazany na kibicowanie Borussii. Rodzina w Dortmundzie no i niezapomniane mecze w LM z moim Widzewem!
18 września 2011, 18:03 [cytuj]
No to trzeba się przywitać
.
Mam na imię Michał, mieszkam w Katowicach. Liczę 17 wiosen, więc dosyć młoda krew
.
Nie będę ukrywać. Nie jestem kibicem z jakimś wielkim stażem, nie dawno dopiero zaczęło coś mnie łapać w Borussii. Pozdrawiam Wszystkich!
No to trzeba się przywitać :D.
Mam na imię Michał, mieszkam w Katowicach. Liczę 17 wiosen, więc dosyć młoda krew ;).
Nie będę ukrywać. Nie jestem kibicem z jakimś wielkim stażem, nie dawno dopiero zaczęło coś mnie łapać w Borussii. Pozdrawiam Wszystkich!
18 września 2011, 20:15 [cytuj]
"Pisar" powiedział/a:
nie dawno dopiero zaczê³o co¶ mnie ³apaæ w Borusii
Borussii, tak na poczatek
Borussii, tak na poczatek ;)
19 września 2011, 16:18 [cytuj]
Hah, już wstyd na początek
. Poprawione oczywiście.
Hah, już wstyd na początek :D. Poprawione oczywiście.
25 października 2011, 21:23 [cytuj]
Cześć. Mam na imię Michał. Mam 14 lat. Borussi kibicuje od niedawna, moim ulubionym piłkarzem Borussi jest Robert Lewandowski. Interesuje się motoryzacją, piłką nożną. W wolnym czasie głównie gram w piłkę nożną. Moją ulubioną grą komputerową jest Fifa 11 :-) Jakbym ktoś chciał pograć to jestem chętny :-) Mam nadzieję, że miło będzie się nam pisało na forum. ;-)
Cześć. Mam na imię Michał. Mam 14 lat. Borussi kibicuje od niedawna, moim ulubionym piłkarzem Borussi jest Robert Lewandowski. Interesuje się motoryzacją, piłką nożną. W wolnym czasie głównie gram w piłkę nożną. Moją ulubioną grą komputerową jest Fifa 11 :-) Jakbym ktoś chciał pograć to jestem chętny :-) Mam nadzieję, że miło będzie się nam pisało na forum. ;-)
24 listopada 2011, 14:40 [cytuj]
Siema Wszystkim jestem nowy. mam 16 lat.
Uwielbiam klub Borussie Dortmund narazie oglądam mecze w TV hehe 
Siema Wszystkim jestem nowy. mam 16 lat. :) Uwielbiam klub Borussie Dortmund narazie oglądam mecze w TV hehe :D:D
6 stycznia 2012, 16:22 [cytuj]
Hallo Murzyn jestem nowy tutaj w Forum,jestem kibicem Borussi Dortmund od 1989 roku,bylem w Berlinie na Finale Pucharu Niemiec przeciwko Werderze Brema,o tym ze w Polsce istnieje Forum Kibicow BvB dowiedzialem sie przed kilku tygodniami.Chodze przynajmiej kilkanascie razy w sezonie do Westfalen Stadion, normalnie udzielam sie na Forum Schwatzgelb.de.Moj Syn przejal po mnie zamilowanie do Borussi Dortmund,ktorej jest czlonkiem i posiadeczem karnetu na Südtribüne.w tegorocznym sezonie LM bylem na wszystkich meczach na Stadionie.Interesuja mnie opinie innych kibicow Borussi i czasami jestem zbulwesowany jak szybko plotki sie rozprzestrzeniaja.bede sie staral udzielac informacji o sytuacji BvB nie tylko z powodu grajacych w Dortmundzie Polakow.Wahre Liebe BvB. Wer wird deutscher Meister? Nur der BvB, BvB 09( Kto bedzie mistrzem Niemiec tylko BvB,BvB09.)
Hallo Murzyn jestem nowy tutaj w Forum,jestem kibicem Borussi Dortmund od 1989 roku,bylem w Berlinie na Finale Pucharu Niemiec przeciwko Werderze Brema,o tym ze w Polsce istnieje Forum Kibicow BvB dowiedzialem sie przed kilku tygodniami.Chodze przynajmiej kilkanascie razy w sezonie do Westfalen Stadion, normalnie udzielam sie na Forum Schwatzgelb.de.Moj Syn przejal po mnie zamilowanie do Borussi Dortmund,ktorej jest czlonkiem i posiadeczem karnetu na Südtribüne.w tegorocznym sezonie LM bylem na wszystkich meczach na Stadionie.Interesuja mnie opinie innych kibicow Borussi i czasami jestem zbulwesowany jak szybko plotki sie rozprzestrzeniaja.bede sie staral udzielac informacji o sytuacji BvB nie tylko z powodu grajacych w Dortmundzie Polakow.Wahre Liebe BvB. Wer wird deutscher Meister? Nur der BvB, BvB 09( Kto bedzie mistrzem Niemiec tylko BvB,BvB09.)
6 stycznia 2012, 18:25 [cytuj]
Christian pomyliles tematy, przywitaj sie jest gdzie indziej 
Swoja droga jestes Niemcem z polskimi korzeniami tak? Czy Polakiem na dlugoletniej emigracji? Bo troche skladniowo nienajlepiej piszesz :-D ale witamy
Christian pomyliles tematy, przywitaj sie jest gdzie indziej ;)
Swoja droga jestes Niemcem z polskimi korzeniami tak? Czy Polakiem na dlugoletniej emigracji? Bo troche skladniowo nienajlepiej piszesz :-D ale witamy ;)
8 stycznia 2012, 14:17 [cytuj]
Witamy, witamy. Informacje od ciebie na pewno się przydadzą. Posta przeniosłem do właściwego tematu.
Witamy, witamy. Informacje od ciebie na pewno się przydadzą. Posta przeniosłem do właściwego tematu.
20 stycznia 2012, 12:42 [cytuj]
Witam wszystkich po dłuuuuuuugiej przerwie. dawno nie wchodziłem bo nie miałem potrzeby, przy okazji zapomniałem loginu i hasła :lol:
no ale mówię może warto tu czasem jeszcze do Was zajrzeć
Witam wszystkich po dłuuuuuuugiej przerwie. dawno nie wchodziłem bo nie miałem potrzeby, przy okazji zapomniałem loginu i hasła :lol:
no ale mówię może warto tu czasem jeszcze do Was zajrzeć :)